🔴 #تا_انتخابات | تحلیل شمخانی در مورد انتخابات؛ دوقطبی نظامی و غیرنظامی ؛ قانون هسته ای مجلس
🔻دبیر شورای عالی امنیت ملی :
🔹من معتقدم روشی که اکنون گروههای سیاسی در زمینه تعیین و معرفی کاندیداهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دنبال میکنند، کامل و دقیق نیست. آنچه امروز در بین سیاسیون به عنوان اولویت مطرح است و آن را پیگیری میکنند این است که چه کسی را برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نامزد کنند تا بتواند رآیآوری مناسبی داشته باشد.
🔹مساله اصلی انتخابات، این نیست. همه باید در این اندیشه باشند که چه کسی بعد از انتخاب شدن با توجه به شرایط فعلی و آتی کشور که باید موضوع تداوم تحریمها را نیز در آن مفروض دانست، توانمندی اداره کشور و رفع مشکلات موجود بویژه نارساییهای اقتصادی و معیشتی را دارد.
🔹درباره نامزدی نظامیها؛ طبیعتا مدیریت موفق در بخش دفاعی به تنهایی نمیتواند تضمین کننده توانایی افراد برای قرار گرفتن در پست ریاست جمهوری باشد اما با توجه به ساختارهای موجود در کشور ما و چگونگی شکلگیری برخی نهادهای نظامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی تفاوتهای معنیداری بین نظامیگری و افراد نظامی در ایران و سایر کشورها وجود دارد.
🔹برخی آگاهانه و گروهی نیز از سر ناآگاهی علیه کاندیداهای نظامی فضای نامناسبی ایجاد کردهاند. البته انتخاب نهایی را مردم خواهند کرد که بطور قطع بلوغ لازم برای تشخیص ویژگی های کاندیداها اعم از نظامی و غیر نظامی را دارند اما من معتقدم ترساندن مردم از نظامیان با بهانه ایجاد محدودیت، جفاست. حرفهایی که در مورد اثرات حضور کاندیداهای با سوابق نظامی در عرصه انتخابات بیان میشود عمدتا مبنای درستی ندارد.
🔹در مورد مصوبه ضدتحریمی مجلس؛ متاسفانه برخی در کشورما عادت دارند همه مسائل را با عینک سیاسی و جناحی ببینند و ارزیابی کنند. این گروه حتی موضوعات امنیت ملی که طبیعتا باید ورود و اظهار نظر در مورد آنها در چارچوب تامین منافع ملی و نه منافع باندی و جناحی باشد را هم از این دایره مستثنی نمیکنند.
🔹اکنون روشن شده که محتوای این قانون و زمان تصویب و ابلاغ آن، نقش تعیین کنندهای در فعال شدن طرفهای غربی برای دستیابی به راه حل برای رفع مشکلات موجود ایجاد کرده است.
🔹البته برداشت من این است که آمریکا هنوز به تصمیم قطعی برای تغییر روال گذشته و عمل به تعهدات قانونی خود نرسیده است. اظهارات مقامهای مختلف آمریکایی نشاندهنده سردرگمی آنها در تصمیمگیری و قطعیت نیافتن اراده آنها برای تغییر وضعیت موجود است.
http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein
🔴 #تا_انتخابات | فائزه هاشمی: كاهش میزان مشاركت در انتخابات ناشی از عملكرد شورای نگهبان نیست
🔻 فائزه هاشمی:
🔹خود اصلاحطلبان در مجلس و در شورای شهر و در سمتهای مختلف در دولت در این سالها چه عملکرد قابلدفاعی دارند؟ این صحبتها فرافکنی است. بهتر از هرکسی میدانند که اعمالشان در این سالها مردم را از صندوقهای رأی دور کرد. عمده اصلاحطلبان و آقای روحانی هر دو سهم اصلی در عدم مشارکت مردم غیراصولگرا در انتخابات۹۸ دارند.
🔹برخلاف نظر برخی اصلاحطلبان که كاهش میزان مشاركت در انتخابات را ناشی از عملكرد شورای نگهبان و تنگنظریها میدانند، اعتقاد دارم کاهش مشارکت در انتخابات ۹۸ به دلیل ناامیدی از اصلاحطلبان بود.
🔹هدف برخی اصلاحطلبان از شركت در انتخابات مجلس ۹۸ پیروزی نبود، چون میدانستند که نظر جامعه نسبت به انتخابات و اصلاحطلبان چیست.
🔹فکر نمیکنم در انتخابات ریاستجمهوری شورای نگهبان هیچ كاندیدای اصلاحطلبی را باقی نگذارد. حتما كاندیدای اصلاحطلب خواهیم داشت و احتمالا شرایط سال۹۲ تكرار شود، البته باقیماندن کدام کاندیدا مهم است. بر همین اساس دو نظر در نهاد اجماعساز اصلاحطلبان وجود دارد. اول كاندیداها را معرفی كنیم و در صورت رد صلاحیت آنها وظیفه خود را انجام دادهایم. نظر دیگر میگوید اول تأیید صلاحیتها مشخص شود، سپس از میان كاندیداهای موجود از یك نفر حمایت كنیم.
🔹سال ۹۲ برای اجماع روی آقای روحانی بحث بد و بدتر نبود، بحث تحمیل كاندیدا هم نبود، به پیشنهاد آقای خاتمی نمایندگان شخصیتهای مطرح مثل بابا، آقای خاتمی، حسنآقا و آقایان روحانی و دکتر عارف کمیتهای تشکیل دادند و پس از بحثهای زیاد آقای روحانی را بهعنوان کاندیدای اصلاحطلبان برگزیدند.
🔹اگر در سال ۹۲ به زعم برخی اصلاحطلبان بد و بدتر مطرح بود، پس سال ۹۶ چرا اصلاحطلبان آقای روحانی را دوباره کاندیدا کردند؟ در این سال که دیگر شرایط خاص نبود، دستشان برای هر انتخابی باز بود. برای این انتخاب چه توضیحی دارند؟
🔹 احتمال ائتلاف با آقای لاریجانی را در بین اصلاحطلبان نمیبینم. تا جایی که میدانم فقط آقای کرباسچی از این ایده حمایت میکند
http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein
🔴 #عکس_نوشت_زمانه | محمدرضا تاجیک تئورسین اصلاحات و مشاور رییس دولت اصلاحات:
🔹 وضعیت اصلاحطلبان امروز مثل افسری آلمانیست که در نمایشگاه نقاشی جلوی یک تابلو میایستد، چون خشونتی مدرن را در تابلو میبیند، نقاش را صدا میزند و میگوید این کار شماست؟ نقاش با متانت میگوید خیر، کار شماست
#ما_مقصریم
http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein
🌸 پا به پایِ همسرم بودم
🧕من در شهر بانه متولد شدم و در ۱۴ سالگی با آقای امیر سعیدزاده ازدواج کردم. بعد از یکسال از ازدواجمان، خدا به ما دختری داد که اسمش را لیلا گذاشتیم. لیلا تقریباً یک سالش تمام نشده بود که همسرم اسیر کوملهها شد.
💧 تقریباً یک هفته قبل از بمباران، کارتی پخش کردند که روی آن نوشته بود احتمالاً شیمیایی بزنند و آمادگیاش را داشته باشید. حالا نمیدانم این کارتها از کجا آمده بود. البته من در مورد همه چیز احتیاط میکردم. همهی بچهها را به حمام فرستادم و چند تشت و کوزهی آب هم آماده کردم که اگر شیمیایی زدند، بچهها را بشویم. وقتی بمب شیمیایی زده شد، همهی آبها را روی بچهها ریختم و یک نایلون روی سرشان کشیدم. آن موقع سه بچه داشتم و مصطفی را باردار بودم. آقای سعیدزاده هم نبودند؛ چون امدادگر بود و همان جای اصلی که بمب زده بودند، داشت به مردم کمک میکرد و اصلاً به فکر بچههای خودش نبود. بچهها را برداشتم و به سر بام بردم. پشت خانهمان یک کوه بلندی بود و آنجا نشستیم تا بمب را خنثی کنند و هوا عوض شود.
✅ بعد از اسارت {همسرم} خیلی سخت گذشت. به همین خاطر خودم مشغول بهکار شدم و با سواد کمی که داشتم، به بچهها در درسهایشان کمک میکردم. وضعیت برایم خیلی سخت بود، امّا چون برای وطن و کشورم بود و مرام و عقیدهی شوهرم را دوست داشتم، بیشتر علاقهمند شدم.
❌ در طول دوران اسارتِ شوهرم، هرگز آرایش نکردم. در هیچ جشن و مجلس شادی شرکت نکردم. حتی به عروسی برادرم هم نرفتم. دو دست لباس مشکی داشتم که چپ و راست میپوشیدم و عوض میکردم.
📌 اسارت سعید از چهار سال گذشت. خبر دادند قرار است اعدام شود. اطلاعات دلداریمان داد و گفت: «هرکاری لازم باشه برای آزادیاش انجام میدیم. هرکسی را بخوان میدیم تا مبادله انجام بگیره. چندین زندانی داریم که میتونیم با سعید مبادله کنیم. غصه نخورین، اینجوری میخوان روحیهی شما را بشکنن.» بعضیها هم به شایعات دامن میزدند و میگفتند: «امکان نداره دموکرات سعید را آزاد کنه.» افراد بانفوذ قول همکاری و سفارش به دموکرات را میدادند، ولی کاری از دستشان برنمیآمد.
👌 پروندهی ما در کمیتهی امداد بسته شد و حقوق و مزایامان به بنیاد شهید منتقل شد. مستمری اطلاعات قطع شد. کمیتهی امداد هم خدماتش را قطع کرد. همهی ارگانها پذیرفتند که سعید اعدام میشود. دیگر هیچکس امیدی به آزادیاش نداشت. برابر شواهد و قراین پذیرفتیم احتمال اعدام قوت گرفته و کاری هم از دست کسی بر نمیآید. معمولاً پروندهی شهدا را به بنیاد شهید انتقال میدادند. ما هم باورمان شد سعید به کاروان شهدا پیوسته است.
😔 {بعضی از مردم} خیلی اذیت می کردند. همسایهمان آمد و گفت تلفن با تو کار دارد. خانمی بود و با فحش و ناسزا گفت شوهرت مرده و تو در خانه راحت نشستی! بدون مقدمه گفت شوهرت را کشتند و من بیهوش شدم.
❤️ یک ثانیه هم در خدمتکردن به شوهرم شک نکردم و پابهپایش بودم؛ چون برای مملکتم و ایشان بود. من واقعاً ایشان را تحسین میکنم که اینقدر به نظام و وطنش علاقهمند است. من اصلاً حرف و اعتراضی برای گفتن نداشتم. واقعاً با من مهرباناند و ثانیههایی که با هم زندگی کردیم، خیلی خوب بودند. من هرچه دارم، از ایشان دارم. چطور ممکن است که از ایشان گله کنم!؟
#عصرهای_کریسکان
برگرفته از کانال ریحانه
http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein
🌸 پا به پای همسرم بودم
بخشهایی از صحبتهای سرکار خانم "سعدا حمزهای"
همسر آقای امیر سعیدزاده و راوی کتاب #عصرهای_کریسکان
👇 در پست بعدی بخوانید👇
⬅️ برگرفته از کانال ریحانه
http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🍁
🍁
🎥#کلیپ
✅ کدام به نفع جامعه است؟ تحمیل یک فرد ( ولو فرد اصلح) از سوی حاکمیت، یا انتخاب توسط مردم ولو انتخابی نادرست؟
http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein
💠 امام حسین علیهالسلام: بدانید که نیازمندیهای مردم به شما، از نعمتهای الهی بر شماست. پس از این نعمتها خسته نشوید که هر آینه به سوی دیگران سوق یابد.
🔸 میلاد با سعادت آقای جوانان اهل بهشت، آموزگار جهاد و شهادت اباعبدالله الحسین علیهالسلام و #روز_پاسدار مبارک باد. ☘🌸🍁
💠 http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein
🍀
🇮🇷🌸
💠 یادداشت کوتاه
✅ موضوع: چالش ها و موانع تحقق دولت انقلابی
✍️علی اکبر صیدی
🔸🌺🔹
شبکه های اجتماعی بیگانه
🔻یکی دیگر از چالش ها و موانع برای تحقق دولت انقلابی، شبکه های اجتماعی بیگانه نظیر #تلگرام، اینستاگرام، و... است که اعضای جبهۀ غیر انقلابی، اکثرا در آن حضور دارند! که متاسفانه کنترل لازم برای پیام ها و پست ها نیست و هرگونه دروغ و تهمت، تخریبِ ناجوانمردانه رقیب و ...، در آن بستر رخ می دهد.
🔹چون طبق فرمایش امام علی(ع)، آن كس كه از گناه و مخالفت با دين خدا پروا ندارد؛ از فرصتها براى #نيرنگ بازى، استفاده می کند (نهج البلاغه- خطبه41).
🔺لذا جریان انقلابی، باید به این نکته توجه کنند و با شیوه های مقتضی، ترفند ها را خنثی کنند.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار
http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein
🍀
🇮🇷🌸
💠 یادداشت کوتاه
✅ موضوع: چالش ها و موانع تحقق دولت انقلابی
❌ قسمت سوم
✍️علی اکبر صیدی
🔸🌺🔹
3️⃣ شبکه های اجتماعی بیگانه
🔻یکی دیگر از چالش ها و موانع برای تحقق دولت انقلابی، شبکه های اجتماعی بیگانه نظیر #تلگرام، اینستاگرام، و... است که اعضای جبهۀ غیر انقلابی، اکثرا در آن حضور دارند! که متاسفانه کنترل لازم برای پیام ها و پست ها نیست و هرگونه دروغ و تهمت، تخریبِ ناجوانمردانه رقیب و ...، در آن بستر رخ می دهد.
🔹چون طبق فرمایش امام علی(ع)، آن كس كه از گناه و مخالفت با دين خدا پروا ندارد؛ از فرصتها براى #نيرنگ بازى، استفاده می کند (نهج البلاغه- خطبه41).
🔺لذا جریان انقلابی، باید به این نکته توجه کنند و با شیوه های مقتضی، ترفند ها را خنثی کنند.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein
🇮🇷🍁
🍁
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: رأی من ؟
✍️ دکتر قاسم حبیب زاده
🔸🌺🔹
❌ من رای نمیدهم‼️
1⃣ وقتی حقوق یک کارگر سه میلیون تومان است، به تصویب کنندگان حقوق های نجومی رای نمیدهم.
2⃣ وقتی صف تهیه روغن را می بینم، به افراد پشت میز نشین رای نمیدهم.
3⃣ به کسانی که ظرفیتهای درونی را رها کرده و چشم امید به خارج دوخته اند، رای نمیدهم.
4⃣ وقتی رهبر کشور خود ساده زیست است و تأکید بر سادهزیستی مسئولان دارد، به اشرافی گری رای نمیدهم.
5⃣ وقتی عملگرایی چاره حل مشکلات کشور است، من به شعار گرایی رای نمیدهم.
✅ اما من رای میدهم:
🔻۱) به کسی رای میدهم که میان مردم حضور می یابد و با درد مردم از نزدیک آشنا می شود.
🔹۲) به کسی رای می دهم که افراد متعهد و کارآمد را در کابینه خود گرد میآورد.
🔸۳) به کسی رای میدهم که در مبارزه با فساد خط قرمزی نداشته و صادقانه عدالت محور باشد.
🔹۴) به کسی رای می دهم که از هویت ملی و عزت و اقتدار کشورم دفاع کند.
🔺۵)به کسی رای می دهم که توان حل مشکلات معیشتی و اشتغال جوانان و نظارت و کنترل بازار و احیای بورس و... را داشته باشد.
💯 من برای حل مشکلات کشورم حتماً به چنین فردی رای خواهم داد.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار
http://Eitaa.com/mosqueAmamhosein