⚜آداب افطار⚜
در مفاتیح الجنان شیخ عباس قمی در خصوص آداب افطار در لحظات ملکوتی اذان مغرب این چنین آمده است:
🔰مستحب است شخص روزهدار بعد از نماز عشاء افطار کند، مگر آنکه ضعف بر او غلبه کرده باشد یا جمعى منتظر او باشند.
🔰 همچنین با طعام پاکیزه و حلال و بدون شبهه افطار کند، بهتر است که با خرمای حلال افطار کند تا ثواب نمازش ۴۰۰ برابر شود، همچنین بهتر آن است به خرما، آب، رطب، لبن، حلوا، نبات و به آب گرم به هر کدام که افطار کند.
#آداب_افطار
#ماه_مبارک_رمضان
#عید_نوروز
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @mostafajahanirad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
22.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت رو قبل مصرف میشوری؟
چهره ت بی روح و زرد شده؟
@mostafajahanirad
24.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مراحل ساخت انگشتر
دست بدون عقیق نباشه
@mostafajahanirad
💢 ویژگیهای فصل بهار و اهمیت رعایت تدابیر آن
همچنان که طبع هر فصلی از فصلهای سال با طبع فصل دیگر تفاوت دارد، لازم است جهت حفظ سلامتی در هر فصلی، از تدابیر مناسب آن فصل استفاده شود. فصل بهار دارای طبع گرم و تر بوده که نشانه آن، افزایش حرارت و رطوبت هواست و فصل هیجان و غلبه خون است. در این فصل افراد دارای طبع گرم و تر (دموی) دچار مشکلات بیشتری میشوند و میانسالان، سالخوردگان و افراد دارای طبع سرد و خشک (سوداوی) حال بهتری پیدا میکنند. به دلیل از بین رفتن سرما و ایجاد گرما و رطوبت معتدل بهاری، قوای بدنی تقویت شده، خونسازی تشدید میشود و شخص ممکن است دچار غلبه طبع دم (خون) شود، به ویژه اگر تدابیر این فصل را رعایت نکند یا طبع او دموی باشد.
ادامه دارد ...
🌱🌸🦋🐠☘
#فصل_بهار
#عید_نوروز
#ماه_مبارک_رمضان
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @mostafajahanirad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
🌸 #السلامعلیکیابقیهالله💖
بی تو اینجا همه در
حبس ابد تبعیدند
سالها هجری و شمسی
همه بی خورشیدند
سیر تقویم جلالی به
جمال تو خوش است
فصلها را همه
با فاصله ات سنجیدند
تو بیایی همه ساعتها،ثانیه ها
از همین روز،همین لحظه
همین دم عید است.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج🤲
#عید_نوروز
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔 @mostafajahanirad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛
🔺مصرف سبزیجات در سحری
🥦 مصرف سبزیجات در بین غذا بخصوص کاهو، ریحان، نعناع و سبزی هایی که مرطوب هستند، گرم هستند، برای تمامی طبایع و بخصوص طبایع و مزاج های گرم بسیار مفید است.
🥗نـــکتـــه: اشخاصی که رطوبت زیادی دارند و معده آنها سردی دارد یا دچار فساد بلغم یا رطوبت شده است، در مصرف سبزیجات در بین غذا،باید بسیار احتیاط کنند. زیرا معده شان غذا را دیر هضم میکند .
🥙وقتی شخصی غذای سنگین میخورد و احساس سنگینی و سفت شدگی غذا در معده را دارد، نباید سبزی را بین غذا مصرف کنند. و اگر اصرار و تمایل به مصرف سبزیجات دارند میتوانند نعناع، مرزه، ترخون، را خیلی کم مصرف کنند.
⇦اما گزینه بهتر، این است که بعد از غذا یکی از دو مورد زیر را مصرف کنند:
❆-به اندازه یک نخود ،از ترکیب نمک دریا و پودرآویشن که به مقدار مساوی مخلوط کرده اند
❆- یک یا دوقاشق غذاخوری سرکه سیب استفاده کنند.(البته این کار خیلی بهتراست)
#سحری
┏━━━🍃🌸🍃━━━┓
🆔@mostafajahanirad
┗━━━🍃🌸🍃━━━┛