فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آقای رئیسجمهور، شما درست میگویید! وعدههایتان چه شد؟
◀️ حسن روحانی، چند روز پیش، در جلسه هیات دولت گفت:
💭 «امام حسن (ع)، امام صلح بود. وقتی برخی از اصحاب آمدند و گفتند چرا صلح کردی، چرا در مقابل [معاویه] شما پیوند را امضا کردید؟ حضرت گفت: جامعه اسلامی که شما ۱۰ نفر نیستید، من در مسجد رفتم! دیدم اکثریت قاطع جامعه صلح میخواهند! و من وقتی مردم این را میخواهند صلح را انتخاب میکنم»
🔸 این البته اولین باری نیست که رئیسجمهور خود را در قامت یک نظریهپرداز فرض کرده و بدون پشتوانهی نظری، اقدام به نقد مشهورات تئوریک/تاریخی میکند و جماعتی هم احساس دغدغه میکنند که شبهات او را پاسخ دهند و تمام مسائل اساسی کشور و به ویژه مسئولیتهای کلیدی دولت به حاشیه میرود و پس از چندی هم آن غائله فراموش میشود و تمام...
🔹 تکرارِ این روند در سالهای پیش از این، صدای #رحیم_پور ازغدی را هم در آورده بود و در اعتراضِ به بیتوجهیِ به این تکنیک سادهی دولتیها، رسانهها را مخاطب قرار داده و گفته بود:
💭 «در این چندسال، روحانی حتی اگر گفت قرآن نازل نشده، بگویید تو درست میگویی! بگو وعدههایت چه شد؟»
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ «جهادِ سازندگی»؛ بدون جهاد، بدون سازندگی!
➖چه چیزی #جهاد_سازندگی را از معنا تهی کرد؟
◀️ مرحوم مهندس #حسینعلی_عظیمی از چهرههای کلیدی جهاد سازندگی میگوید از زمانیکه نهاد انقلابی جهاد سازندگی تبدیل به وزارت جهاد سازندگی شد، دیگر فعالیتش سازندگی نبود.
🔸 خارج شدن از فضای نهضتی و ورود به فضای بوروکراسی اداری، نهادی را که تأثیر زیادی در آبادانی نقاط محروم و روستایی ایران داشت، منفعل کرد.
🎙 #محمد_تقی_امانپور (عضو هیئت موسس جهاد سازندگی):
💬 نخبگان جمهوری اسلامی، تحلیل درستی نداشتند که میشود نهادی داشت که در همه زمینهها و ساختارهای حکومتی در کنار ما باشد.
💬 با وجود اینکه ما انقلاب کردیم و باید خالق ساختارهای جدید و نوآورانهای میبودیم، نتوانستیم این موضوع را هضم کنیم که نهادی غیرنظامی میتواند در ساختار سازندگی کشور باشد که در همه زمینهها، یک بازوی انقلابی باشد. فورا تفکر غربی را حاکم کردیم.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کارگران؛ بیپناهانِ ایران
➖ بررسی وضعیت امنیت شغلی کارگران
◀️ فقدان امنیت شغلی، کابوس تلخ و همیشگی کارگران بوده است. بسیج دانشجویی دانشگاه سهند تبریز مسائل مرتبط با امنیت شغلی کارگران و راه حلهای مرتبط با آن را بررسی کرده است:
🔸یکی از موارد مورد بحث در رابطه با #امنیت_شغلی، نوع قرارداد است که باعث میشود سالانه تعداد زیادی از کارگران بعلت قراردادهای پیمانی شغل خود را از دست بدهند.
🔹 نظارت دائم و مستمر نهادهای بالادستی بر نحوه برخورد کارفرمایان با کارگران ، بازبینی و اصلاح قوانین موجود و مطالبۀ مجلس از دولت برای تهیهی آییننامههای اجرایی قانون کار از راه حل هایی هستند که میتوانند معضل امنیت شغلیِ کارگران را تا حدود زیادی برقرار کنند.
🔺@bdsut_ir
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ همهتان حساب پس خواهید داد
◀️ این روزها که خبرِ کنایه های مسئولان به یکدیگر به یکی از اتفاقات پر تکرار تبدیل شده است، شنیدن هشدارهای امام خمینی خطاب به مسئولان جمهوری اسلامی تازگی دارد.
🎙 #امام_خمینی، ۷ دی ۱۳۵۹ (+) :
💬 [امام علی] آن شخصی بود که وقتی اشرار یک خلخال را از پای یک ذِمّیه بیرون آورده بودند، فرمود که اگر انسان بمیرد برای این ننگی که واقع شده است، خیلی بعید نیست.
💬 ما هم مدّعی هستیم که شیعه ایم! در مقام امتحان، باز شیعه هستیم؟ با همکیشانمان، با بشر آن طور رفتار میکنیم؟
💬 روسا و دولتمردان بیدار بشوند! این جوانهایی که شما را به این مقام رساندهاند ببینند، و دست از مخاصمات بردارند. همه ما حساب پس خواهیم داد. ما که به صدام این طور نفرین میکنیم ، مبادا خودمان آن طور باشیم.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ارادهای برای تحقق عدالت وجود ندارد!
🎙 #محمد_صادق_شهبازی:
💬 رهبر انقلاب میگوید اگر دنبال عدالت نباشید، جریانهای فاسد شکل میگیرند. بعد میبینیم که بالای منبرها و رسانههایی که از پول سپاه و صداوسیما تغذیه میشوند علیه عدالتخواهی صحبت میشود. در صورتیکه ابتدای انقلاب، امثال آقا، شهید بهشتی، شهید مطهری و امثال آقای طالقانی، دغدغه عدالت اجتماعی و دغدغه مشکلات مردم را ایجاد میکردند.
💬 یک عده میگویند که ما مدعی عدالت هستیم. ما میگوییم که تو چه چیزی را تغییر دادهای؟ آیا چیزی را به سمت شرایط اصلاح بردهای یا اینکه فقط میخواهی بگویی که من آدم عدالتخواهی هستم؟ ما این را نمیخواهیم.
💬 گیر دادن به فلان مسئول، نظام را تخریب نمیکند. تخریب نظام این است که بگوییم کل نظام هیچ کاری نکرده و یا اینکه بگوییم هیچ مشکلی وجود ندارد. مشکل اول ما اراده است. ما در کشورمان ارادهای برای تحقق عدالت نداریم.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سه میلیون زوجِ نابارور در انتظار پوشش بیمه
◀️ سال ۹۳ رهبر انقلاب سیاستهای کلی جمعیت را ابلاغ کردند. در سومین بند آن به صراحت بیان شده که باید «هزینههای زایمان و درمان ناباروری» پوشش بیمهای داده شوند. اما همچنان طرحهای پایهای بیمه، درمان ناباروری را پوشش نمیدهند.
🔸 با وجود آنکه حدود ۳ میلیون زوجِ نابارور در کشور داریم، جای سؤال دارد که چرا ۶ سال بعد از ابلاغ سیاستهای کلی جمعیت، همچنان به این مطالبهی رهبری جامهی عمل پوشانده نشده است.
🔹 بیتوجهی مسئولان به سیاستهای کلی جمعیت در حالی است که نرخ باروری در ایران طی ۳۰ سال گذشته معادل ۷۰ درصد و یکی از سریعترین و چشمگیرترین آمارهای کاهش نرخ باروری در تاریخ بشریت بوده است!
#کاهش_جمعیت
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ رضاخان؛ مردی که سازندگیهایش هم در جهت خیانت به ایران بود!
◀️ گاهی اوقات جملاتی از این دست میشنویم که "رضاخان راه آهن را به ایران آورد"، یا "ساخت راهآهن یکی از خدمات رضاخان به ایران بود". اما واقعیت ماجرا چیست؟
🔸در دوره احمد شاه قاجار، ساخت راه آهن سراسری، نظر شاه جوان را جلب کرده بود تا به این شکل، ایران را به اروپا وصل کند. او به دنبال خط آهنی بود که شرق و غرب ایران را به هم وصل کند و با آن، راه ابریشم را احیاء کند.
🔹 این راه آهن حیاتی، یک مخالف سرسخت و مهم داشت و آن انگلیس بود. آنها دوست داشتند که راه آهن ایران از شمال به جنوب باشد. اینطوری آنها راحتتر از طریق آبهای جنوب به نفت باکو و قفقاز دسترسی پیدا میکردند و میتوانستند سریعتر به دشمن سرسخت خود یعنی روسها ضربه بزنند.
🔺 در نهایت طرح راه آهن سراسری ایران به دستور رضا خان اجرا شد. طرحی که ۱۴۰۰ کیلومتر بود ولی از هیچ شهر بزرگی به جز تهران رد نمیشد!این خط آهن، بیشتر از اینکه با دید اقتصادی و بومی ساخته شود، با دیدی نظامی و امنیتی آن هم برای انگلیسیها پیش میرفت.
#مستند_روزگار_رضاخانی
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #مد_گرایی؛ ایدهای برای دیده شدن
◀️ #مصرفگرایی پدیدهای است که این روزها بیش از هر زمان دیگری حتی در بین قشر متوسط و ضعیف جامعه هم دیده میشود.
🔸 زمانی، مردم اخلاق مصرفگرایی را به سخره میگرفتند اما اکنون بلایی به سر #سبک_زندگی ما آمده که همه به نوعی به اخلاق مصرفگرایی، بازارگردی، خرید تفننی و ... روی آوردهایم.
🔹شاید شما هم در بین اطرافیان افرادی را دیده باشید که از هزینه خوراک و مایحتاج مهم زندگیشان کم میکنند اما آخرین مدل تلفن همراه و یا جدیدترین مد پوشاک را استفاده میکنند.
🔺 میل و غریزه انسان مصرفگرا برای خرید کالاها هیچگاه ارضا نخواهد شد. مصرفگرایی چاهی است که انتها ندارد و تنها یکی از مصیبتهایی است که #نظام_سرمایهداری بر جان انسانها انداخته است.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ از اختگانِ در کافه تا رزمندگان در کارزار
◀️ "این جنگ، قبل از هر چیز، یک نکته بسیار بنیادی از یاد رفته را به یاد همه ما میآورد، و آن اینکه ما ملتی ترسو، بُزدل، تو سری خور، تریاکی، تسلیم و بی حمیت نیستیم و سپس این نکته را که ایمان و انگیزه، اسلحه عظیم و خطیری است برای تهی دستانه و غیرتمندانه جنگیدن و پیروز شدن".
🔺 کتاب حاضر، شامل بخشی از یادداشتهای نادر ابراهیمی، از سفر به جبهه جنوب، در فروردین ۱۳۶۵ میباشد که همراه با ابراهیم حاتمی کیا با حضور در خرمشهر، جزیره مجنون و ... با روحیات رزمندگان ایرانی همراه میشود و شگفتزده و مبهوت به دنیای صمیمی و پر از صفا و اخلاص آنان قدم میگذارد و افکار روشنفکری (شبه روشنفکری) را در مقابل آرمانهای رزمندگان، حقیر و پست میشمارد و از زبونی و اختگی شبه روشنفکران شکایت میکند.
➖ نام کتاب: با سرود خوانِ جنگ در خِطه ی نام و ننگ
➖ ناشر: اطلاعات
➖ نویسنده: نادر ابراهیمی
📌 برای خرید این کتاب، اینجا را کلیک کنید.
#همه_باید_بخوانیم
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مسأله را به سوء مدیریت چند نفر تقلیل ندهید!
➖ مرکزگرایی، بلایی که مناطق محروم را به خاک سیاه نشاند.
💬 «... بانویی عفیفه ، برای تأمین آب فرزندانش حاضر به همخوابگی با یک مرد شد و بعد خودکشی کرد!»
◀️ اینها بخشی از صحبتهای سعیدی، نماینده مردم محروم سیستان در مجلس است. سیستان و بلوچستان، استانی است که نامش با کلماتی همچون تبعیض، محرومیت، فقر و صدها مشکل دیگر عجین شده است.
🔸 در میان این مشکلات، #بیآبی را شاید بتوان تلخترین مشکل این استان دانست. مشکلی که بر اثر بی توجهی و سوء مدیریت سالهاست حل نشده باقی مانده است؛ و در این میان خبر کشته شدن کودکان سیستانی توسط تمساح یا غرق شدنشان در هوتکها برای تهیهی آب آشامیدنی، گاه و بیگاه قلبمان را به درد میآورد.
🔹 صحبتهای تلخ #معینالدین_سعیدی، یادآورِ توسعهی نامتوازن و ظالمانهایست که سالهاست نقاط مختلف سرزمینمان را به قلهها و درههای #جنگ_فقر_و_غنا تقسیم کرده است.
🔺 تقلیل ماجرا به قصور و تقصیر چند مسئول، تنها ظلمِ مضاعفی است به محرومین و مستضعفین. ریشهی اصلی چنین مظالمی را باید حاکمیت نگاه مرکز گرا در لایههای مختلف حاکمیت دانست.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ یک وقت مگس دنبال زخم میگردد، یک وقت پزشک
🎙 #رحیم_پور:
💬 بعضیها میگویند که از زخمهای موجود در سیستم، چیزی نگویید. چرا نگوییم؟ یک وقت مگس دنبال زخم میگردد و یک وقت طبیب و پزشک. اینها با هم فرق دارد. یکی دشمن نظام است و دنبال زخم میگردد که نمک بپاشد و دیگری میخواهد جای زخم را پیدا کند و آن را بهبود ببخشد.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مرگ بر «منطق آمریکایی»، چه در ایالات متحده، چه در ایران اسلامی
🎙 بخشی از گفتوگوی تفصیلی با #حسین_شهبازی:
💬 ما با کدام امریکا درگیریم؟ مختصات آن آمریکایت را بگو ببینم آیا آن امریکایی که من میشناسم است یا نه. شاید فقط توی نقشه یک جا قرار بگیرند. شاید آن آمریکایی که من ازش حرف میزنم فرمانیهی تهران است؛ چین است. اصلاً شاید بستر جغرافیایی ندارد.
💬 اگر «مرگ بر آمریکا»ی ما خالی از محتوا شود، یقین قلبی داشته باشید خود صدای آمریکا گزارشگر میفرستد؛ دیگر فلان گزارشگرصدا و سیما لازم نیست بیاید گزارش بگیرد و بگوید امروز همه آمده بودند! خود این گزارشگر صدای آمریکا می آید گزارشش را زنده تهیه میکند و تقویت میکند این راهپیمایی را.
💬 اینکه رهبری میفرمایند بزرگترین دشمنی به امریکا خدمت به مردم است، نشان میدهد که بازی یک بازی جغرافیایی نیست صرفا، یک بازی که مرزی را روی کاغذی کشیدند و میگویند این را اینجا میبینید، ایران است و بگویند ما با هیچ جاییش مشکل نداریم.
🔗 لینک گفتگوی کامل(+)
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خستگیِ مردم از جنگ؛ بهانه یا واقعیت؟
◀️ «نبود منابع و خستگی مردم برای ادامۀ جنگ» از جمله توجیهاتی بود که برخی مسئولین در اواخر جنگ برای پذیرش قطعنامه بیان میکردند. امّا آیا واقعاً چنین بود؟
🔸 #هاشمی_رفسنجانی: اگر ما میخواستیم جنگ را ادامه دهیم، در داخل کشور، همین چیزهای بخور و نمیر [هم نمیشد فراهم کرد]. اصلا تفنگ انفرادی هم به اندازه کافی نبود.
🔹 #مصطفی_هاشمی_طبا (عضو وزارت بازرگانی وقت): اصلا اینطوری نبود که مردم ما گرسنه باشند. سال ۶۸ اگر بهتر از سالهای قبل نبود، بدتر نبود.
🔸 #سردار_فضلی (از فرماندهان دفاع مقدس): بعد از پذیرش قطعنامه ۵۹۸، یک کاروان ۵۰۰۰ نفری با امکانات و تجهیزات کامل برای اعزام آمدند. عجیبتر از همه اینکه همۀ این تجهیزات، نو بودند.
🔹 هاشمی از فرماندهان خواست که برای امام نامه بنویسند. امام با این استدلال که دستگاه برنامهریزی کشور به عنوان کارشناس، اعلام میکند منابع مورد نیاز برای ادامه جنگ به حداقل رسیده است، جنگ را متوقف کردند.
🔺 اما آیا واقعا منابع برای ادامه جنگ وجود نداشت یا مسئولینِ خسته از جنگ، چنین فضاسازیای کرده بودند؟
#مستند_کلاشینکف_های_آمریکایی
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ آبیاری تمدن آمریکایی با خون سیاهپوستان آفریقایی!
◀️ نژادپرستی در آمریکا سابقهای دیرینه دارد. این سابقه با ظلم و ستم مضاعف و بیرحمانهی سفیدپوستان غربی در ساختن جامعهی آمریکا شروع میشود. آنها با بهرهکِشی از سیاهانی که به زور از سرزمین مادریشان میدزدیدند و با کشتی به آمریکا میآوردند، نیروی کار مجانی خود را تأمین میکردند.
🔸 آنها حتی زنان باردار سیاه را هم به کار در مزارع میفرستادند و آنقدر از آنها کار میکشیدند که بچهشان سقط شود. کف دست سیاهان را به دیوار میخ میکردند و مجبورشان میکردند گوشهای بریدهی خود را بخورند.
🔺 رمان "ریشهها"، داستانی واقعی و مربوط به ۱۰۰ تا ۲۰۰ سال گذشته است. این داستان به وضعیت نابسامان آمریکاییهای آفریقایی تبار و همچنین به بیان رنجها و کاستیهای زندگی آنها در دوران بردهداری و پس از آن میپردازد. در نگاهی دقیقتر، نویسنده به شناساندن مفاهیم تبعیض نژادی، بردگی، بیگاری و زیر تملک دیگران بودن میپردازد و آن را محکوم میکند.
➖ نام کتاب: ریشهها
➖ ناشر: امیرکبیر
➖ نویسنده: الکس هیلی
📌 برای خرید این کتاب، اینجا را کلیک کنید.
#همه_باید_بخوانیم
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بایدن یا ترامپ؟ مسأله این نیست!
➖ سیاست ما در قبال آمریکا وابسته به اشخاص نیست
🎙#امام_خامنه_ای:
◀️ گزیدهای از مهمترین سخنان رهبر انقلاب در سالروز ملی مبارزه با استکبار (۱۳۹۹/۰۸/۱۳)
💬 ۱۳ آبان، مظهر استکبارستیزی ملّت ایران بود. این جور نبود که با چند نفر ساکن در یک سفارتخانه، مشکلی داشته باشند. مسئله، مسئلهی یک کار مهم و یک کار نمادینی بود در مبارزهی با استکبار که بجا هم واقع شد.
💬 در مورد آمریکا، سیاست ما یک سیاست حساب شده و مشخّصی است و این سیاست، با رفت و آمد اشخاص تغییر پیدا نمیکند.
💬 حرکت خائنانه و ذلیلانهی عادّیسازی [روابط] با صهیونیستها را راه انداختهاند. البتّه مسئلهی فلسطین تمامشدنی نیست و اینها نمیتوانند و کوچکتر از آن هستند که این مسئله را به پایان برسانند. فلسطین، فلسطین خواهد شد و رژیم صهیونیستی جعلی از بین خواهد رفت.
💬 اینکه در پاریس، یک نفر کاریکاتوریست، یک غلطی کرده، یک دشنامی به پیامبر (ص) به زبان کاریکاتور داده است، پشت سر این حادثه، دستهایی وجود دارد.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ «تنها راه»
◀️ این روزها که به لطفِ غربگرایانِ داخلی، نگاهِ امید عدهای به کاخ سفید بسته شده، شنیدنِ این بخش از خطبههای #امام_خامنه_ای در ۲۷ دی ۹۸ بازهم تازگی دارد:
💬 تنها راه در پیش پای ملّت ایران عبارت است از قوی شدن؛ باید تلاش کنیم قوی بشویم. البتّه قدرت فقط قدرت نظامی نیست؛ اقتصاد کشور باید قوی شود، وابستگی به نفت بایستی تمام بشود؛ جهش علمی و فنّاوری باید ادامه پیدا کند.
💬باید ملّت ایران و مسئولین کشور تلاششان برای قوی شدن کشور و قوی شدن ملّت باشد، با اتّحاد، با حضور، با صبر و استقامت و با کار سخت و پرهیز از تنبلی؛ اگر این محقّق شد، به توفیق الهی، ملّت ایران در آیندهی نه چندان دوری آنچنان خواهد شد که دشمنان حتّی جرئت تهدید هم پیدا نکنند.
🔺 به راستی اگر در این ۷ سال بجای معطل گذاشتن اقتصاد کشور به آمریکا و برجام، به داخل کشور توجه شده بود، امروز به این نقطه میرسیدیم؟ چرا برخی همچنان سعی دارند تجربۀ تاریخی مردم درموضوعِ مذاکره با غرب را با تبلیغات گسترده و تحریفِ واقعیات مخدوش کنند؟
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ مدینۀ فاضلهای که نجاست بالا میآورد!
🖊 #حسن_رحیم_پور:
◀️ ترامپ نجاستی بود که آمریکا را با خودش به روی آب آورد. بدون زرورق، ظاهر همان باطن است.
🔸در سراسر قرن ، بهویژه پس از غرق شدن امپراتوری #سوسیالیسم در فقر و سرکوب و خشونت، بوقهای #سرمایهداری کوشیدند هژمونی آمریکا را بهمثابه «نماد دمکراسی و جامعۀ مدنی، پدر قانوناساسینویسی، الگوی جمهوریت و حقوق شهروندی، مظهر مدیریت علمی، ارتش سوپرمنهای شکستناپذیر، تجسم مدرنیته و پایان تاریخ تا ابد» تثبیت کنند.
🔹 پس از کمونیستها، نوبت لیبرالیستها بود که از کلاهشان خرگوش درآورند! از رویاهای دیزنی در دوره کودکی تا متون علوم اجتماعی در دانشگاه، #پروژۀ_بتپرستی_مدرن تعقیب شد.
🔸 بت بزرگ، باید نشکن به نظر میآمد. هنوز عصر مقاومت و شرافت نرسیده بود. انتقاد از سرزمین مقدس ممنوع بود. در مدرسه باید زندگینامه #کندی و #نیکسون را حفظ میکردیم. به نسل ما چون میّتِ در قبر، تلقین میشد که ارباب خوبی دارید؛ تعظیم کنید، به اربابی که:
1️⃣ پلیسش قانونمند و مؤدّب است. در فیلمها از متهم میخواهد چیزی نگوید که علیه خودش استفاده شود.
2️⃣ مدینۀ فاضله «برابری شهروندی» است و نمیدانند تبعیض چیست؛ بهویژه تبعیض نژادی!
3️⃣ سیستم انتخابات #لیبرال، حسابشده و پاسخگو است و دموکراسیاش، تقلبناپذیر.
4️⃣ مقر نهادهای بینالملل و سازمانهای جهانی است و پای تعهدات بینالمللیاش میایستد.
5️⃣ #کشور_رویاها و مهد رفاه عمومی است. شهروند فقیر و غنی ندارد.
6️⃣ قانون اساسیاش، الگوی حقوق بشر و در منازعات سیاسی، دقیق، شفاف و حسابشده است.
7️⃣ در نظام دموکراتیک لیبرال، خشونتها و شکافهای اجتماعی مهارشدهاند. جامعۀ مدنی و رفتار متمدنانه،نهادینه شده و در عقلانیت سرمایهداری، معضلات به بحران تبدیل نمیشود.
8️⃣ رسانههای آزاد و بیطرف، بدون سانسور و مستقل از مافیاهای سرمایهداری، هیچ نقطۀ کورِ سیاسی و اجتماعی باقی نمیگذارند.
9️⃣ مدیریت علمی و دموکراتیک در یک نظام سکولار، مثل اسید، چالشها و نابرابریها را در خود حل میکند.
🔟 چیز پنهان و ناگفتهای در امور پابلیک ندارند و همه چیز شفاف است.
🔹 اما در این چهل سال و در این چهل روز، چه چیزها که ندیدیم! و در چلۀ دوم انقلاب خمینی، چه چیزها که نخواهیم دید.
🔸 درگیریهای خیابانی در اکثر ایالتها، به جان هم افتادن مردم مسلح، دو مدعی همزمان ریاست جمهوری و هر دو مدعی تقلب و شهروندی که پرچم آمریکا را آتش میزد و میگفت: بدتر از آمریکا، آمریکاست!
🔺 به هر که میگوید خبری نیست، بگویید: آری، یک خبر نیست، خبرهاست.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بیانیه نمیخواهد، باید گریست!
◀️ ولی نعمت انقلاباند ولی، نعمت های انقلاب را دیگران میخورند.
🔸 یک تار مویشان با زندگی تمام کاخ نشینان برابری نمیکند اما به کوخ هایشان هم رحم نمیشود.
🔹 از انقلاب چیز زیادی نمیخواهند ولی گویا مرفهینِ یقه بسته و کراواتیهای آنتالیا برو! دست از سرشان برنمیدارند.
🔸 شما را چه شده، چرا اینگونه برخورد می کنید؟ مگر قرار نبود انقلاب برای مستضعفین باشد؟
🔹 آخر به کدام علی اقتدا می کنید؟ علی که دست نوازش بر سر #مستضعفین لحظه ای برداشته نمی شد... . آیا نمیشد اول برای آنها خانهای تهیه شود و بعد با احترام از آن ها خواهش کرد تا بدان جا بروند؟
🔸 مطمئن باشید این برخوردها عاقبت به خیری را به دنبال نخواهد داشت. و اما عجیب است که چرا برخی هنوز ساکتند و در ساحل آرامششان خللی وارد نشده؟ چرا برخی هنوز دو دو تا چهار تا می کنند که موضع بگیرند یا نگیرند؟
🔹 اف بر آن ها که ساکتند و راحت و ساده از کنار این اتفاقات می گذرند، و اف بر سیاست بازان دنیا طلب، و اف بر فرمان دهندگان ظلم و تبعیض.
🔺 و اف بر آنهایی که ظلم دیروز را میبینند اما ظلم امروز را لاپوشانی می کنند.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ رویکردهای خیریهای و فقرایی که لِه میشوند!
🖊 #روحالله_رشیدی:
◀️ روحیات خیرخواهانه در شرایطی که نابرابری و تبعیض، فراگیر است، میتواند تبدیل به سپر بلای بانیان و طراحان نابرابری شود.
🔸 اگر این خانهخرابکردنها، استثناهای گاهگاه بود که از دست مسئولان درمیرود، میشد #رویکرد_خیریه_ای برای ترمیم این خرابیها را توجیه و تجویز کرد.
🔹 وقتی رویکرد اساسی مدیریت کشور، معطوف به مچالهسازی فقرا و واداشتن آنها به تن دادن به وضعیت نابرابریست، آیا همچنان باید دنبال توسعهی خیریههای سربهزیر و چالهپُرکن باشیم؟
🔸 نکتهی عجیب در همهگیریِ رویکرد خیریهای، انتقال بخش مهمی از ظرفیت نیروهای انقلاب به این حیطه و تبدیل آنها به بلاگردانانِ ساختارهای فقرآفرین است. امروزه، لشگری از حزباللهیها بیآنکه انرژی خود را مصروفِ جبران #عقب_ماندگی_در_عدالت از طریق تغییرات اساسی (و نه لزوماً سیاسی) کنند، ترجیح میدهند در خیریهها نقش بپذیرند.
🔺 آیا تعریض به رویکرد خیریهای، به معنای انصراف از کمک مردمی به فقراست؟ هرگز. اما این کمکها نباید به هیچ طریقی، مسئولیتگریزی حکومت را در اقامهی عدل و مبارزه با ظلم، رسمیت ببخشد و عادی کند.
🔺 @ebteda_ir
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ طریق اسلامی این است که #مستضعفین را حمایت کنند...
◀️ ملتفت باشید که شمایی که الآن به #حکومت رسیدهاید، [این] حکومت نیست؛ خدمتگزار هستید. اسلام حکومت به آن معنا ندارد. اسلام خدمتگزار دارد...
🔸 برای این «هیچ ندارها» یک فکری بکنید، هی ننشینید دعوا بکنید، هی هم دنبال این نروید که همان طوری که در طاغوت میکرد، شهرها را خیلی مزین کنید و شهرها را خیلی بزرگ بکنید و همه همّ دولت و همه بودجه مملکت خرج شهرها بشود و خرج شمال شهر بشود که باز همان طاغوتیها از آن استفاده بکنند. برای این پایین شهریها، برای این بیچارهها برای اینها فکر بکنید...
🔹 این دنیا چند روزش آمده پیش شما. این را خدمت کنید تا آبرومند باشید پیش خدا. این را با دعوا نگذرانید، با صلح بروید سراغ مردم. اگر بروید سراغ مردم، دیگر دعوا پیش نمیآید؛ برای اینکه، وقت دعوا نمیماند. اما افسوس این است که شما مشغول دعوا هستید و از مردم غافل! نه اقتصاد را توانستید درست کنید و نه امنیت را توانستید درست کنید و نه هیچی...
🎙 #امام_خمینی ؛ ۲۰ شهریور ۱۳۵۹
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جرم حاکمان قابل بخشش نیست، بلکه مضاعف است
◀️ محافظهکاران معمولاً در مواجهه با ظلمهایی که توسط کارگزاران نظام اتفاق میافتد سعی میکنند با این توجیه که در حکومت اسلامی هستیم و ...، ظلم و فسادها را کوچک و کم اهمیّت جلوه بدهند.
🔸 در حالی که با رجوع به بیانات امامین انقلاب میبینیم که اتفاقاً باید نسبت به ظلمها در نظام اسلامی بیشتر حساس بود و برای مقابله با آنها بیشتر تلاش کرد.
🎙 حجتالاسلام #محسن_قنبریان :
💬 در حکومت عدل، خطاهای رعایا و شهروندان قابل عفو است؛ چون یک معروف بزرگتری به نام ولایت را پذیرفتهاند.
💬 فعلِ قبیحِ حاکم گناهش مضاعف است. مخالفان میخواهند بگویند اگر کسی در نظام ولایت ظلمی کرد جرمش کمتر است؛ در حالیکه برعکس، جرمش مضاعف است.
🔺 @m_ghanbarian
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ «فراموشی جنگ فقر و غنا در پس روایتهای گُلمنگُلی از بسیج»
◀️ باید دربارهٔ بسیج هم آشناییزدایی کرد. آنچه در پسِ تکرارهای اخته دربارهٔ بسیج دیده میشود -اگر با اطمینان نگوییم طراحی دشمنانه- دست کم تلاشهایی غافلانه و کوتهنظرانه است که دارد این آرمان بزرگ را به قهقرا میبرد.
🔸 ما آنقدر تحت بمباران روایتهای حساسیتزدایی شده و گلمنگلی از #بسیج قرار گرفتهایم که دیگر خیال برمان داشته است که واقعاً عمق نگاه امام به بسیج و بسیجی، لشکر مخلص بودن برای خداست و نه چیزی بیش از این کلیاتی که میشود به هر سمتش راند.
🔹 امام اما در همان پیامی که فقط «بسیج لشکر مخلص خداست»ش را تحویلمان دادهاند، دنبال وارد کردن بسیج در میدانهای جدیدِ مبارزه است؛ میدانهایی که برای استمرار حرکت انقلاب اسلامی و نهضت مردم ضروری است. میدانی که خودش اسمش را قبلاً گذاشته است: «نهضت مقدس #جنگ_فقر_و_غنا».
🔸 و این جنگی است که هرگز پایان نخواهد پذیرفت:
🔺 «ملتی که در خط اسلام ناب محمدی(ص) و مخالف با استکبار و پولپرستی و تحجرگرایی و مقدسنمایی است، باید همهٔ افرادش بسیجی باشند.»
(#امام_خمینی، ۲ آذر ۱۳۶۷)
🎬 @Mostazafin_TV