25_طرح_کلی_اندیشۀ_اسلامی_در_قرآن_بهشت_ولایت.mp3
15.69M
⭕️ سلسله گفتارهای طرح کلی اندیشه اسلامی
🔊 جلسهی بیست و پنجم: بهشت ولایت (25)
➖ مورخ ۱۳۵۳/۰۷/۲۱
◀️ عدهای خیال میکنند که دارای ولایت بودنِ یک آدم به این است که آدم در مجالس اهل بیت گریه کند فقط. خیال میکنند که دارای ولایت بودن به این است که وقتی اسم اهل بیت(ع) میآید علیهم السلام را بگوید پشت سرش حتماً؛ فقط همین و بس. خیال میکنند که دارای ولایت بودن به این است که محبت اهل بیت در دل انسان باشد، همین و بس. بله محبت اهل بیت را داشتن واجب و فرض است. نام این بزرگواران را با عظمت بردن، بسیار جالب و لازم است.به نام اینها مجالس به پا کردن و از عزا و شادی آنها درس گرفتن... همه اینها لازم است، اما همه اینها ولایت نیست؛ ولایت از اینها بالاتر است.
🔸ولایت در یک انسان، به معنای وابستگی فکری و عملیِ هر چه بیشتر و روزافزونتر با ولیّ ست. آدم دارای ولایت این است؛ ولی را بشناسد، فکر ولی را بداند، با ولی همفکر بشود، عمل ولی را بشناسد، با ولی هم عمل بشود، دنبال او راه بیفتد، خودش را فکراً و عملاً پیوسته با ولی کند، این با ولایت است.
📌 فایل #صوت_کامل کتاب #طرح_کلی اندیشه اسلامی در قرآن
#رهبر_انقلاب
🎬 @Mostazafin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تعهد رسمی برای رسیدن به رشد جمعیتی صفر!
➖ قسمت دوم از پشت پرده سیاستهای کنترل جمعیت در ایران
◀️ برژینسکی: از فکر کردن به حمله پیش دستانه به ایران اجتناب کنید، چون زمان و آمارهای جمعیتی به نفع رژیم حاکم بر ایران نیست.
🔸 چه چیز باعث شد دشمنان به چنین تحلیلی برسند؟
🔺 در زمان هاشمی رفسنجانی، دولت برای دریافت وامهای بین المللی حاضر شد سیاستهای کاهش جمعیت را اجرا کند. آن چنان با شتاب، که ۱۹ سال زودتر از برنامه، به اهداف تعیین شده رسید! و متاسفانه تاکنون مجلس و دولت اقدامات لازم برای جبران آن را انجام ندادهاند.
#دو_خط
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر پرچم مطالبهگری زمین بیفتد، کسانی برمیدارند که هدفشان رفع مشکلات مردم نیست.
◀️ اگر آرمانخواهی وجود نداشته باشد راه را گم میکنیم.
🔺 نگذارید این مطالبه شما اعتراض به نظام اسلامی تلقی شود.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حقیقت کمکهای جمهوری اسلامی به فلسطین چیست؟
◀️ هیچ کس به جز جمهوری اسلامی جرئت کمک تسلیحاتی به فلسطین را ندارد.
➖بخش دوم #مصاحبه_اختصاصی مستضعفین تیوی با #علیرضا_کمیلی
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #فلسطین، آرمان فراموش شده
◀️ سرود "موطنی" (وطن من) از اشعار "ابراهیم طوقان" با آهنگسازی "محمد فلیفل" آهنگساز لبنانی است که اولین بار در سال ۱۹۳۴ در فلسطین ساخته شد.
🔸 "موطنی" نغمه مشهوری در سطح کشورهای عربی است. این شعر در خلال خیزشهای ملت فلسطین علیه قیمومیت انگلیس بر فلسطین و مهاجرت یهودیان به فلسطین در سال های ۱۹۳۶ - ۱۹۳۹ توسط ملت فلسطین به طور وسیع خوانده می شد و هنوز هم نزد بسیاری به عنوان سرود ملی غیر رسمی فلسطین در نظر گرفته می شود. ( این سرود در حال حاضر سرود ملی عراق هم هست)
▪️ فرزندان تو خستگی ناپذیرند
▫️ آرمانشان رهایی توست
▪️ یا اینکه در راه تو بمیرند
▫️ ما شربت مرگ را خواهیم نوشید
▪️ اما هرگز برده دشمنان خود نخواهیم شد
▫️ «شمشیر و قلم و نه سازش و تسلیم» رمزِ ماست.
🎬 @Mostazafin_TV
26_طرح_کلی_اندیشۀ_اسلامی_در_قرآن_در_پیرامون_ولایت_1.mp3
16.3M
⭕️ سلسله گفتارهای طرح کلی اندیشه اسلامی
🔊 جلسهی بیست و ششم: (26)
➖ مورخ ۱۳۵۳/۰۷/۲۲
◀️ يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ، منطق شیعه در این مسئله، بسیار منطق ظریف و دقیقیست. ضمن اینکه نصب خدا را از قرآن استنباط میکند، معیارها و ملاکها را هم به دست مردم میدهد تا مردم فریب نخورند. نگویند خیلی خوب، علیبنابیطالب روی سر ما، روی چشم ما، قبولش داریم، حالا هم جانشین علیبنابیطالب، هارونالرشید است. بله، اینجوری نگویند. کما اینکه این حرف گفته میشد.
🔸شیعه میگوید تو که حکومت علیبنابیطالب را قبول داری، باید معیارهای خلافت و ولایت را هم قبول داشته باشی. باید قبول داشته باشی که علیبنابیطالب به خاطر جمع بودن این معیارها به عنوان ولی انتخاب شده؛ پس اگر کسی، در او این معیارها نبود یا ضد این معیارها در او بود، این آدم حق ندارد که جانشین علیبنابیطالب خودش را معرفی کند. حق ندارد ولیّامر بودن را، ادعا کند و کسی حق ندارد بپذیرد از او.
📌 فایل #صوت_کامل کتاب #طرح_کلی اندیشه اسلامی در قرآن
#رهبر_انقلاب
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ عارضههای گفتمانِ مهار عدالتخواهی
◀️ تا جایی که به مسئلۀ #عدالت مربوط میشود، گفتمانِ مسلطِ فضای دینی و سیاسیِ اخیر، معطوف به #مهار_عدالتخواهی بوده است. اصل برای اغلب سیاسیون و مشاهیر منبری و قوای رسانهای منتسب به نظام، بر این بوده که باورها، انگیزهها و رویکردهای عدالتخواهانه و کنشهای ضد بیعدالتی، تعدیل و در نهایت، تعطیل شود. حتی نگاههای به ظاهر اصلاحی نیز در نهایت، با هدف توقف جریان عدالتخواهی شکل گرفته است.
🔸 اگر گروههایی از جوانان دردمند و آرمانخواه، در مسیر عدالتخواهی، خودآئین میشوند، قطعاً یکی از عواملش، سرخوردگیِ ناشی از رویکرد سلبی و گفتمانِ معطوف به مهار عدالتخواهی و ارادههای گسترده برای منصرف ساختنِ آنها از سوی چهرههای سیاسی و مذهبی است. این گروهها، در جمع خواص جامعه، کمتر کسی را مییابند که انگیزههای عدالتخواهانهشان را با او همخوان ببینند و رشد دهند. هرچه هست، تفاسیرِ روبهپایین و فروکاهنده از عدالت است و بس.
🔹 روزگاری، خیزش انگیزههای عدالتطلبانۀ نسل جوان ایرانی، با معارفِ امثال شهید بهشتی، شهید مطهری، دکتر شریعتی، آیتالله طالقانی و آیتالله خامنهای گره میخورد و توسعه و تعمیق مییافت. معارفی رو بهجلو، که نه تنها درصدد منصرف ساختن جوانان از پیجوییِ عدالت و مبارزه با بیعدالتی نبود، که حتی آنها را تجهیز میکرد و مانعِ فروغلتیدنشان در دامِ چپگرایی و تحجر میشد.
🔸 در دورۀ اخیر، اما هرکس از راه رسید، دم را غنیمت شمرد و با لطایفالحیل، کوشید تا انگیزههای عدالتخواهانه را مهار و عدالتخواهان را منصرف و حتی منکوب کند. گفتمانِ مهار عدالتخواهی، با تکنیکهایی نظیر «تهدیدمحوری»، «امنیتزدگی»، «مقدس مآبی»، «دوگانهسازی»، «بزرگنماییِ پارهای حرکات تخریبیِ شبهعدالتخواهانه» و «دستاویز قرار دادنِ پارهای گرایشاتِ غیردینیِ عدالتخواهانه» پیش میتازد. آنچنان که حتی وقتی رهبر انقلاب در یک فراز مهم، از «ضرورت بالا نگه داشتنِ پرچم آرمانخواهی و مطالبه گری با ملاحظۀ مراقبت از آسیب ندیدن نظام» در گفتگوی رمضان 99 با دانشجویان، سخن میگوید، گفتمانِ مهار، بیتوجه به پایۀ اصلی این سخن (ضرورت تداوم عدالتخواهی و مطالبهگری) بلافاصله وجهِ تهدیدی و قیدِ «مراقبت از آسیب دیدن نظام» را برجسته میکند تا زمینه را برای تداوم مهار عدالتخواهان در حال و آینده آماده نگه داشته باشد.
🔺 در همین دیدار، ایجاد #تمدن_نوین_اسلامی همردیف با «عدالتخواهی و مبارزه با فساد» از مظاهر #آرمانخواهی یاد میشود. معنای این همنشینیِ مفهومی، برای اهل صدق روشن است؛ اما گفتمانِ مهار عدالتخواهی، عمیقاً فارغ از دغدغۀ اصلاحِ امور و رشد جامعه است و در خوش بینانهترین حالت، به هدفی مانند «تحقق تمدن نوین اسلامی» به مثابۀ امکانی برای لفاظی و حرّافی نگاه میکند تا طرحی روی زمین که قرار است از طریق عدالتگستری و رفع فساد، محقق شود.
🔺 @ebteda_ir
🎬 @mostazafin_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ افسار ایران خودرو و گروه بهمن در دستان کروزیها
➖ شرکت کروز صاحب ۲۵ درصد ایران خودرو و ۶۲ درصد گروه بهمن!
🔸 نجفی(دستیار ویژه وزیر صنعت) سال ۹۷:
💬 نزدیک به ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار ماشین، در پارکینگهای ایران خودرو و سایپا به خاطر دو تا قطعه باقی ماندهاند.
🔹 اعتراض بخشی از خریداران خودرو:
💬 پول ما رو دزدیدن، حالا جواب نمیدن!
💬 والله تو من را درک نمیکنی؛ از قدیم گفتهاند که سیر از گرسنه خبر ندارد.
💬 استاندار و فرماندار، بیعرضه و بیخیال
🔺 این تنها برش کوچکی از مستندی به نام #اختاپوس است که به بررسی و نحوه شکل گیری مافیای خودرو در ایران میپردازد. جهت دانلود فیلم کامل اینجا ، کلیک کنید.
🎬 @Mostazafin_TV
27_طرح_کلی_اندیشۀ_اسلامی_در_قرآن_در_پیرامون_ولایت_2.mp3
17.44M
⭕️ سلسله گفتارهای طرح کلی اندیشه اسلامی
🔊 جلسهی بیست و هفتم: (27)
➖ مورخ ۱۳۵۳/۰۷/۲۳
◀️ در قرآن کریم، هر ولایتی غیر از ولایت خدا را به عنوان ولایت طاغوت معرفی کردهاند. آن کسی که تحت ولایت خدا نباشد، تحت ولایت طاغوت است. طاغوت یعنی چه؟
🔸انسان باید دائماً در جدّ و جهد و تلاش باشد، برای اینکه وجود خود را به ثمر برساند. هر عاملی که انسان را به عدم جدیت، به عدم تلاش کردن، به تنبلی، به راحت طلبی، به عافیتجویی، تشویق و ترغیب کند، او طاغوت است.
🔹 بعضی خیال میکنند که طاغوت، اسم برای یک بتی است. بله اسم بت است، اما آن بت معینی نیست. گاهی آن بت، تو خودت هستی؛ گاهی آن بت، پول توست؛ گاهی آن بت، زندگی راحتطلبانه معمولی توست؛ گاهی آن بت، آن مراد توست؛ گاهی نظام اجتماعی است، قانون است.
📌 فایل #صوت_کامل کتاب #طرح_کلی اندیشه اسلامی در قرآن
#رهبر_انقلاب
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تمسک به عدالت برای تخریب ولایت یا پنهان شدن پشت ولایت برای توجیه بیعدالتیها؟
➖ آیا عدالت بر ولایت مقدم است یا ولایت بر عدالت؟
#رحیم_پور
🎬 @Mostazafin_TV
📌حدود ده سال پیش که این کاریکاتور را کشید، به خواهرش گفت: «این، نقطه آغاز و پایان من است. انگار فقط برای این کاریکاتور متولد شده بودم».
#یاسر_قدسی
🔹حدود یک دهه بعد، پلیس #سوئیس بازداشتش کرد؛ بابت همین کاریکاتور که ده سال پیش در ایران کشیده بود!
🔹با بهنام، سال ۷۸ آشنا شده بودم؛ در گرماگرم انتخابات مجلس ششم و در ستاد یک کاندیدای عدالتخواهِ مستقل که رای نیاورد! برای نشریه آرمانِ مسجد سناباد مشهد هم کاریکاتور میکشید و من مینوشتم.
🔹بهنامِ ۱۹ ساله آن روزها خیلی بیشتر از سنش هنرمند بود. کاریکاتورهای خوب و معنادار میکشید. یک بار هم من ایده دادم و او کشید: ترازویی که یک کفه سنگین دارد؛ اما شاخصهای کجِ ترازو، دو کفه را میزان نشان میدهد.
🔹بعدها بهنام برای روزنامههای زیادی کاریکاتور میکشید؛ از شهرآرا و قدس تا ابرارِ دوره وحید جلیلی. نمایشگاهها و کلاسهای زیادی هم برگزار کرد. چند سال پیش، دانشجوی سوئیس شد و رفت ژنو.
🔹پارسال، منافقین ردش را زدند و یکی از نمایشگاههایش را با شعار "مرگ بر بسیجی" به هم ریختند. مدتی بعد، پلیس سوئیس بازداشتش کرد؛ بابت کاریکاتور معروف هولوکاستش. بعد از یک شب بازداشت، گفته بودند باید سوئیس را ترک کند. او پذیرفت؛ اما بلاتکلیفش گذاشتند. از اداره پلیس ژنو که بیرون آمد، در یک پارک، لپتاپ و مدارکش را به غارت بردند.
🔹از این پس، اتفاقات مختلفی احساس ناامنی را در او تقویت کرد. آبان گذشته در تماس با خانواده، از عزم بازگشت به ایران گفت. اما یکی دو هفته بعد، در روزهایی که اینترنت در ایران قطع بود، تلفنش هم خاموش شد. از اوایل آذر هیچ خبری از او نبود؛ تااینکه پلیس سوئیس، جسد بیجان بهنام را بی هیچ توضیحی درباره علت مرگ و مکان کشفش، در اختیار کنسولگری ایران گذاشت.
🔹خانواده بهرامی گفتند: منتظر پاسخ پزشکی قانونی و اطلاعات مربوط به مرگ بهنام میمانند. اما نمایندگان کنسولگری ایران جسد بهنام را در ژنو به خاک سپردند.
🔹 سفارت ایران به خانواده بهرامی میگوید: پلیس و دولت سوئیس از دادن هرگونه اطلاعات درباره علت مرگ و مکان کشف جسد بهنام طفره رفته؛ به همین راحتی!
خبر شهادت بهنام بهرامی کاریکاتوریست ایرانی تا کنون به رسانهها هم درز نکرده و من هم تازه دیروز شنیدمش.
در روزهای نزدیک به #روز_جهانی_قدس دوستانی که #بهنام_بهرامی و کاریکاتورهایش را میشناسند، از او بنویسند.
از #وزارت_خارجه هم باید پرسید که دقیقا مشغول کدام کار مهم است!؟
🔺 مکتوبات
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چرا فلسطین اولویت اول است؟
➖بخش سوم #مصاحبه_اختصاصی مستضعفین تیوی با #علیرضا_کمیلی
◀️ بارها شنیدهایم که فلسطین مهمترین مسئله جهان اسلام است. اما چرا؟ چرا حل همه مسائل در بین کشورهای اسلامی منوط به حل مسئله فلسطین است؟
🔺 در شرایطی که در یمن فاجعه انسانی رخ میدهد و در میانمار و هند، مسلمانان، زنده زنده سوزانده میشوند، چرا اولویت اول باید فلسطین باشد؟
🎬 @Mostazafin_TV
28_طرح_کلی_اندیشۀ_اسلامی_در_قرآن_در_پیرامون_ولایت_3.mp3
17.21M
⭕️ سلسله گفتارهای طرح کلی اندیشه اسلامی
🔊 جلسهی بیست و هشتم: (28)
➖ مورخ ۱۳۵۳/۰۷/۲۴
◀️ آن کسی که تحت ولایت طاغوت زندگی میکند، در حقیقت او گویی اختیاری از خود ندارد. این تور نامرئی جاهلی، آنچنان انسان را میکشد، آنچنان به طرفهایی که هدایتکنندگان آن تور مایلند، آدم را میکشاند که آدم نمیفهمد کجا میرود. خیال میکند که دارد میرود به طرف سرمنزل سعادت، غافل از اینکه نه، دارد میرودبه «جهنم یصلونها و بئس القرار»
🔸در جامعه اسلامی، یهودی تحت ذمّه هم، مسیحی تحت ذمّهی اسلام هم، در راه اسلام حرکت میکند. از لحاظ اعمال شخصی، یهودی است؛ اما از لحاظ یک عضو اجتماعی، یک مسلمان است. خیلی مسلمانتر از آن مسلمانی که در نظام جاهلی زندگی میکند.
🔹 حدیث شریفی است در کافی، که میگوید آن مردمی که تحت ولایت ولیّ الله زندگی میکنند، اهل نجاتند؛ اگرچه در کارهای شخصی و خصوصی، قصورها و گناههایی هم گاهی داشته باشند؛ آن مردمی که تحت ولایت شیطان و طاغوت زندگی میکنند، اهل عذابند؛ اگر چه در کارهای شخصی اهل نیکوکاری و کارهای خوب هم باشند.
📌 فایل #صوت_کامل کتاب #طرح_کلی اندیشه اسلامی در قرآن
#رهبر_انقلاب
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خبر آزادسازی #خرمشهر و نخستین مکالمه بیسیم سردار احمد کاظمی و سردار غلامعلی رشید
➖ به مناسبت سوم خرداد، سالروز حماسه آزادسازی خرمشهر
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ امنیت شغلی فقط برای بعضیها!
◀️ در سه دهه گذشته ۸۰ درصد نیروی کار بخش خصوصی بعد از یک سال یا بیکار شده یا جای دیگری مشغول به کار شده است.
🔸 زنگنه: هر دوره مجلس که تمام میشود، یکی از دغدغههای هیئت رئیسه این است که نمایندگانی که کار ندارند، کاری بهشان بدهیم... اگر نماینده نگران کار آیندهاش باشد، هزاران مفسده دیگر از آن درست میشود.
🔺 کدام یک از خادمین ملت! حاضر است با پذیرش این ریسک که ممکن است سال بعد شغل و درآمدی نداشته باشد به کار خود ادامه دهد؟
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ امنیت شغلی فقط برای بعضی ها!
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ نهضتمان هم از بین برود اشکالی ندارد!
🔸 دیروز به من اطلاع دادند که یک پاسدار در قم یک کسی را همین طوری کشته است! کشته میشود؛ قصاص میشود. شما حق دارید او را قصاص کنید. و به دست شما میدهند و کشته خواهد شد. من امروز گفتم باید کشته بشود... هر که قدرت دستش است هر کاری میخواهد نباید بکند. موازین دارد، میزان دارد مطلب. کشتن یک مسلمان میزان دارد. بیخود است مگر!
🔹 امروز آبروی اسلام بسته به اعمال ماهاست، اعمال شماهاست. الآن دشمنها دنبال این هستند که این نهضت را، این نهضت اسلامی را، یک کاری بکنند که لکه دار بشود. شکست مهم نیست؛ لکه دار شدن مهم است. اگر ما با آبرومندی شکست بخوریم اهمیتی ندارد. انبیا هم شکست میخوردند.
🔸 اگر نهضت ما خدای نخواسته با آبرومندی از بین برود، آبرو محفوظ است؛ در تاریخ محفوظ خواهد ماند. شکست خوردیم، حضرت امیر هم از معاویه شکست خورد. اما اگر شکست معنوی بخوریم، اگر حالا که اسلام دست ما آمده است، امانت است پیش ما، اگر ما به این امانت خیانت بکنیم، اگر خدای نخواسته از حدود تجاوز بکنیم، این نهضت آلوده میشود؛ در خارج گفته میشود این هم اسلام! پای اسلام حساب میکنند. نمیدانند که اسلام این نیست.
🔹 اگر ما خطا بکنیم، ما خطاکاریم نه اسلام. کاری نکنید و کاری نکنند و علما کاری نکنند و بزرگان قوم کاری نکنند و متفکران کاری نکنند که اسلام لکه دار بشود، که مکتب لکه دار بشود.
🔸 ما خودمان از بین برویم اشکالی ندارد؛ نهضتمان هم از بین برود اشکالی ندارد؛ لکن اگر خدای نخواسته مکتبمان از بین برود، مکتب که مکتب توحید است، مکتب اسلام است، مکتب خداست؛ اگر ما کاری بکنیم که این مکتب لکه دار بشود... اگر یکوقت خطا واقع بشود، این مساله از این خطاهای کوچک نیست.
🔹 امروز مسائل بزرگ است. امروز خطاها کوچکش هم بزرگ است. امروز اسلام در دست ماست، تا ما چه بکنیم. قرآن کریم در دست ماست تا ما چه بکنیم. آیا کاری بکنیم که به ما بگویند که این هم اسلام!
#امام_خمینی (ره)؛ ۰۲ تیر ۱۳۵۸
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ به جای حل مشکلات، مطالبات را رها کنید تا امنیتی شود، آن وقت با زور جمعشان کنید
◀️ مردم غیزانیه، قبل از درگیر امروز با پلیس، چند ماه پیش همین قدر مسالمتآمیز با دبه خالی آب پای صندوق رأی حاضر شدند. حاضر شدید صدایشان را منعکس کنید؟ نه! مارش کَرکنندهی پیروزی و حماسهی مردمی مگر میگذارد؟
🔹از این رسانههای حامل #خبر_خوب هیچ کدام بنا ندارد از #غیزانیه بگوید؟ تُف به این نگاه امنیتی و استراتژی خبر خوبتان که معترض به ابتداییتری نیاز بشر یعنی آب را هم در پازل ضدانقلاب تعریف میکنید.
🔸سناریو قابل پیشبینی است. معترضین #غیزانیه مخل امنیت ملی شناخته میشوند. برای عدهای حکم صادر میشود. عدهای بلند میشوند و برایشان در «فارس من» کمپین عفو راه میاندازند. به گوشه چشم آقای رئیسی عفو میشوند. ما باید قربانصدقه آقای رئیسی برویم. آخر سر غیزانیه هنوز هم آب ندارد!
🔺 دوستان فارس که اینقدر خوب مشابهتسازی تاریخی میکنند و از عدالتخواهان، خوارج بیرون میشکند، درباره مردم غیزانیه که آب روی آنها بسته شده و اعتراضشان با زبان روزه، پاسخ سخت در پی دارد، نظر تاریخی ندارند ما استفاده کنیم؟
#بنیامین_شفیع
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ حتما کارگران هم باید جاده را ببندند تا صدایشان را بشنوید؟
◀️ بعد از بحثهایی که بر سر حداقل دستمزد کارگران بین نماینده کارفرمایان و دولت با نماینده کارگران صورت گرفت، نهایتا حداقل دستمزد پایینتر از نرخ تورم! و بدون امضا نماینده کارگری تصویب شد.
🔸مصوبهای به امضا دولت، که با ماده ۴۱ قانون کار در تناقض است! (ماده ۴۱ قانون کار)(حداقل هزینه یک خانوار)(برای مشاهده ماده ۴۱ و هزینه خانوار بر روی آنها کلیلک کنید)
🔹 بعد از این بود که رهبری فرمودند: «دیدم دوستان از بعضی از مصوباتی که نظرات کارگران در آنها ملاحظه نشده شکایت میکنند؛ این مقررات حتماً با نگاه عادلانه بایستی تنظیم بشود و مسئولان بنگاهها هم به این نکته توجه کنند.»
🔸 اینکه در کشور، قانون و کمترین حق کارگران رعایت نمیشود و رهبر جامعه برای دفاع از کف حقوق کارگر در مقابل دولت باید ورود کند، بماند! اما نتیجه چه شد؟
🔹 نتیجه تنها، چند تیترِ خبر خوب در رسانههای به اصطلاح ارزشی بود و صد البته مصاحبه وزیر کار که با منحرف کردن بحث از حداقل حقوق به حق مسکن، هم نمایشی از ولایت پذیری رفت و هم همان کار قبلی را ادامه داد.
🔸 توجه کنید که خیلی از کارگران موادری چون حق خوار و بار، حق اولاد، حق مسکن و ... را نمیگیرند و عیدی و سنوات هم بر اساس پایه حقوق در نظر گرفته میشود.
🔺 در این بین، نه هیچ حزب الهیای نگران زمین ماندن سخنان رهبری نشد و نه هیچ رسانهای از آن کمپین ساخت و کارگران همچنان نمیدانند چگونه باید با چیزی حدود ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان زندگی کنند. (در حال حاضر با همه مزایا، حداقل حقوق به ۲ میلیون ۸۰۰ هزار تومان میرسد، در حالی که حداقل هزینه یک خانوار شهری ۴ میلیون تومان است)
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 مصاحبه وزیر کار که با منحرف کردن بحث از حداقل حقوق به حق مسکن، هم نمایشی از ولایت پذیری رفت و هم همان کار قبلی را ادامه داد.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ برد-برد واقعی یا خیالی؟
➖ #فؤاد_ایزدی کارشناس مسائل آمریکا:
🔸 این اتفاق در وهله اول تحقیر آمریکا است. آمریکاییها چند هفتهای است که به انحای مختلف ایران را تهدید کردهاند و حتی متوسل به تهدیدهای نظامی شدهاند تا شاید بتوانند ایران را از ارسال محموله بنزین به ونزوئلا منصرف کنند ولی با ورود موفقیت آمیز اولین نفتکش ایرانی در واقع سخن معروف حضرت امام (ره) که فرمودند آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند، رنگ و بوی عینی به خود گرفت.
🔹 از سوی دیگر این اقدام موفقیت آمیز جمهوری اسلامی نشان داد که اگر ایران اعتماد به نفس خود را حفظ کند و به دنبال توافقات برد-برد واقعی باشد نه برد-برد خیالی، قطعا میتواند موفقیتهای جدی را کسب کند.
🔸 البته موفقیت ایران در ارسال محموله نفتی به ونزوئلا و ناتوانی آمریکا در برابر این اقدام، این نقد جدی را به دولت آقای روحانی وارد میکند که چرا در این ۷ سال رابطه خوب ایران با کشورهای آمریکای لاتین بویژه ونزوئلا را که میتوانست ظرفیت خوبی برای سیاست خارجی کشور باشد، از سر لجبازی با دولت سابق پیگیری نکرد؟
🔺 البته مقامات کشورمان باید در این روزها نهایت دقت را در اظهارنظرات خود داشته باشند و سیاست فشار حداکثری در قبال ایران را با بیان برخی اظهارات نادرست درباره مذاکره تداوم نبخشند. چرا که ابراز تمایل ایران برای نشستن پای میز مذاکره این آدرس غلط را به دولتمردان آمریکا میدهد که سیاست فشار حداکثری علیه ایران جواب داده است.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ارتباط با ونزوئلا توجیه ندارد!
🔹در روزهایی که خبر رسیدن نفتکشهایمان به #ونزوئلا را با افتخار برای هم ارسال میکنیم، خوب است این سخنان علیاکبر ولایتی و محمدباقر قالیباف در تبلیغات و مناظرههای انتخاباتی سال ۹۲ را به یاد آوریم!
🔸افرادی که خود را در حالی نماینده طیف انقلابی معرفی میکردند و البته هنوز هم میکنند، که نه تنها اختلاف نظر جدی در مبانی انقلاب با #امام_خمینی و فهم مفهوم #مستضعفین جهان دارند، بلکه حتی نازلترین نگاه، یعنی ارزش اقتصادی و صادراتی کشورهای آمریکای لاتین را هم درک نمیکنند!
🔹محمدباقر قالیباف: باید بپذیریم که ما در آمریکای جنوبی، نمیتوانیم به اندازه خاورمیانه بر امنیت ملی، منافع ملی و برای هویت انقلابیمان، تأثیرگذار باشیم. تعارف نداریم، در سیاست خارجی، پایهی اصلی قدرت است!/ ما باید ۲۰ ساعت پرواز داشته باشیم برویم به آنجا در شرایطی که فرصت ژئوپلتیکی آمریکای جنوبی مثل حوزه خاورمیانه نیست! لذا باید خود منطقه گرایی مورد توجه قرار گیرد.
🔸علیاکبر ولایتی: رابطه با چند کشور محدود آفریقایی و آمریکای لاتین خوب است، ولی آوردهای برای نظام ندارد.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ مردمی سازی اقتصاد، به جای خصوصیخواری اموال عمومی توسط سرمایهداران
◀️ بسیاری هر مخالفتی با خصوصی سازی را، گرایش به مارکسیست قلم داد میکنند. در حالی که به جز راهحلهای غلط و مرسوم خصوصی سازی، روشهای کارآمدتری نیز برای #مردمی_سازی_اقتصاد وجود دارد.
🔸 در همین رابطه #روحالله_ایزدخواه از مدل طراحی شده برای واگذاریِ مردمی شرکت نیشکر هفت تپه میگوید. طرحی که به سازمان خصوصی سازی تقدیم شد اما توجهی به آن نشد.
🔹 من در کنار یک کارگروه ۲۱ نفره با مدیریت مرحوم حسینعلی عظیمی، یک سال قبل از خصوصی سازی نیشکر هفت تپه، به منطقه خوزستان آمده بودیم و ۲۴ هزار هکتار زمینهای هفت تپه را بررسی کرده و مزیتهای آن را احصا و در نهایت مدلی برای خصوصی سازی و توسعه آن ارائه کردیم.
🔸 در مدلی که ما برای نیشکر هفت تپه ترسیم کردیم بیان شده بود که نباید کل نیشکر هفت تپه به صورت یک جا به بخش خصوصی واگذار شود بلکه حدود ۱۰ هزار کارگری که در هفت تپه مشغول کار هستند، میتوانند مستقیم یا غیر مستقیم در مالکیت نیشکر هفت تپه سهیم شوند.
🔺 ما پیش از خصوصی سازی اسفناک نیشکر هفت تپه، مدل کارگر- مالکی را به سازمان خصوصی سازی پیشنهاد کردیم تا کارگران طی چند سال سهام دار شوند. منتهی سازمان خصوصی سازی به روش غیر مردمی کار را پیش برد و نیشکر هفت تپه را به دو جوان نااهل و کارنابلد واگذار کرد.
🌐 متن کامل این گفتگو با خبرگزاری مهر را از اینجا بخوانید.
🔺 @edalatkhahi
🎬 @Mostazafin_TV