🔰درخواست همکاری
پرسشنامه حاضر برای تکمیل پایان نامه در مقطع کارشناسی ارشد با عنوان «مطالعه مقایسه ای نقش شبکه های اجتماعی در نگرش به هویت قومی و هویت ملی- مطالعه موردی: قوم کُرد ایلام» تدوین شده است.
از شما مخاطبان عزیز خواهشمندم با اختصاص دقایقی از وقت گرانبهای خود، ما را در تکمیل این پژوهش یاری نمایید.
لینک ورود به پرسشنامه چهارجوابی که در حداقل زمان ممکن میتوان به آن پاسخ داده و در این کار علمی سهیم شد:👇
https://survey.porsline.ir/s/QvrPzsJO
پیشاپیش از وقتی که صرف می کنید بی نهایت سپاسگزارم.
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
❗️تجربه تلخِ سودان را جدی بگیریم
کشوری بود بنام سودان با ۹۷ درصد جمعیت مسلمان، دومین کشور بزرگ قاره آفریقا و از نظر معادن و ثروت در وضعیت مناسبی بود. دیدگاه های سیاسی این کشور به ایران و جبهه مقاومت و شخص رهبری نزدیک بود.
کم کم فشارهای بین المللی به این کشور زیاد شد؛ آمریکا و اروپا تحریمش کردند؛ اسرائیل به توطئه داخلی کشور دامن زد و کشورهای عربی و خصوصا عربستان به فشار بر او اضافه کرده، بگونه ای که حتی در سال ۱۳۹۲ اجازه عبور هواپیمای آن بر فراز آسمانش را ندادند، چون راهی ایران بود.
عمرالبشیر رییس جمهور این کشور بعد از مقاومتی سخت، به خیال خودش تسلیم شد تا بتواند فشارهای بین المللی را کم کرده و از مواهب رابطه با غرب و عرب بهره ببرد و آنها که به ظاهر یک خواسته بیشتر از او نداشتند: دست کشیدن و جدایی از جمهوری اسلامی ایران!!!
او تسلیم شد و رسماً با ایران قطع رابطه کرد و در پیمانهای ضد ایرانی عضو شد. اما باز رابطه با کشورهای عربی و غربی بهبود نیافت. او قدمی دیگر برداشت تا بتواند اعتماد سازی کند و آن قدم شوم، نامش رفراندوم بود!!
رفراندوم انجام داد و در کمال تعجب کشور به دو تکه تقسیم شد و سودان شد دو کشور شمالی و جنوبی که سازمان ملل و کشورهای غربی و عربی نیز آنرا با رسمیت شناختند، اما باز ماجرای مصیبت سودان تمام نشد.
سودان رسماً دشمنی خود با ایران و جبهه مقاومت را اعلام کرد و حتی در دفاع از عربستان به یمن هم لشکر کشی کرد. آمریکا و عربستان و دیگران هم تحریم های خود را برداشتند، اما بهانه ای جدید پیدا شد و آن اینکه عمر البشیر دیکتاتور بوده و باید از قدرت کناره گیری کند. او هم چاره ای نداشت و از قدرت کنار رفت، اما بجای منزل به زندان انداختنش!!!
دیگر نه سودانی بود، نه سیاست خارجیِ حامی ایران و نه عمرالبشیری که حتی بر خلاف همه دیدگاههایش با اسراییل هم وارد رابطه شده بود، اما مصیبت سودان ادامه داشت.
در سودان کودتا کردند، جنگ داخلی راه انداخته و هزاران نفر کشته و زخمی شدند و دنیایی که این همه وعده به سودان داده بود، فقط دارد تماشا می کند و از کشته شدن مردم و ویرانی این کشور لذت می برد.
حال مقایسه کنید سرنوشت سودان را با کشورهایی همچون ایران، سوریه و یمن که دقیقا همین خواسته ها را از آنها داشتند. اینان تحریمها و فشارها را تحمل کردند و ایستادند تا نشان دهند هزینه مقاومت بسیار کمتر از هزینه تسلیم است.
و سودان شد درس عبرتی برای مردم ایران تا بدانند چطور در پس هر عقب نشینی از محور مقاومت و دیکتاتور دانستن رهبران سیاسی و حتی رفراندوم ادعایی آنان، پایان کار کشوری به نام ایران با تجزیه و جنگ داخلی هدفگذاری شده است.
اما مقاومت و اطاعت از رهبری تمام این معادلات را برهم میزند.
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
تنها خواسته سایتها و کانالهای خبری از پزشکیان؟!
ایران برای خودم
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
🛑 نام مدیرعامل متخلف فولادمبارکه در میان اعضای کارگروه وزارت راه و شهرسازی دولت چهاردهم ❗️
🔺فهرست اعضای کارگروه وزارت راه و شهرسازی در فضای مجازی در حالی دست به دست می شود که در کمال تعجب نام حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل فولادمبارکه که تخلف بزرگ ۹۲ هزارمیلیاردی در دوره او به وقوع پیوست نیز دیده می شود❗️
🔺با پیگیری های بعمل آمده انتظار می رود در ساعات آینده نام ایشان از کارگروه حذف گردد زیرا مفسدان و خلافکاران در دولت پزشکیان جایی برای زیستن ندارند.
🔺اعضای کارگروه:
● حبیب الله طاهرخانی (مدیران سابق)
● حامد مظاهریان (دانشگاهی)
● اطهره نژادی (دبیر سابق کمیسیون زیربنایی)
● محمد شکرچیزاده (دانشگاهی)
● فرزانه صادق مالواجرد (شهرسازی)
● عبدالکریم حسینزاده (نماینده)
● الهه رادمهر (نظام مهندسی)
● حسین عاشوری (ریلی)
● محمد سعیدنژاد (ریلی)
● فرهاد صالحیان (جادهای)
● محمد راستاد (بنادر)
● هادی حق شناس (بنادر)
● رحمت اله مهآبادی (هوایی)
● سید محمد موسوی ( انجمن هواپیمایی)
● حمیدرضا عظیمیان (مدیران سابق)
● سهیل آل رسول (بخش خصوصی)
● محمد امیرزاده ( بخش خصوصی)
● علی آزاد (بخش خصوصی)
● داود کشاورزیان (جادهای، هوایی)
● حسین احمدیزاده (خانه حمل و نقل)
● سبحان نظری ( بخش خصوصی)
🔺رونوشت:
۰۱دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور
۰۲محمد جواد ظریف رییس شورای راهبری
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
نخیر آقای پزشکیان! شما حزبی هستید، همه میدانند، این هم سندش. البته از نظر نویسنده این چند سطر و بسیاری از مردم، حزبی بودن ذنب لایغفر نیست. ولی #صداقت_نداشتن، #دروغ_گفتن، #پنهان_کردن_واقعیت البته گناه کوچکی نیست.
ترکیب اصلی این شورا چیزی جز یک جمع حزبی نیست. خصوصا که برخی از اعضای این شورای از محکومان کودتای سال ۸۸ هستند.
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
غرق شدن رئیس سابق زندان مرکزی ایلام در رودخانه سیمره
عصر امروز(پنجشنبه ۲۸ تیرماه) صفدر فولادی رئیس سابق زندان مرکزی ایلام در رودخانه سیمره محدوده روستای چم جنگل شهرستان سیروان غرق شد.
لحظاتی پیش جسد ایشان توسط تیم های امدادی در رودخانه پیدا شد.
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
نقدی بر سخنان "ظریف" در اولین گفتگوی تلویزیونی بعد از انتخابات
✍دکتر رضا محبوبی
بیان این نکته که «نمودار کارگروهها را شخصاً تایپ کرده ام» نه تنها نشان دهنده خاکی بودن و مردمی بودن نبوده و فضیلتی بشمار نمی رود، بلکه نشان از ضعف کار تشکیلاتی دارد که امیدواریم در اسرع وقت مرتفع گردد.
- هرچقدر که دکتر محمدجواد ظریف در آن حضور 8 دقیقه ای توانست طوفان به پا کند و مخاطب را مسحور تسلط خود بر مبانی سیاست خارجی کند ، حضور ایشان در برنامه گفتگوی ویژه خبری شب گذشته نتوانست انتظارات مخاطب را برآورده نماید.
البته باید گفت ذکر برخی نکات کلیدی از زبان ایشان در فرآیند انتخاب وزرا ، با اهمیت و دقیق بودند ؛ از جمله :
- سهم و وزن جوان بودن کاندیداها در کسب امتیاز بیشتر
- امتیاز مثبت به «زن بودن» و « قومیت» کاندیداها در کسب امتیاز بیشتر
- توجه به گفتمان دکتر پزشکیان در کسب امتیاز بیشتر و تأکید بر این نکته که اکثریت مردم به این گفتمان رای داده اند
- پرهیز از تشکیل دولت ائتلافی و تأکید بر تشکیل دولت وحدت ملی ( هرچند کمی کلی گویی بود ) .
-اما به نظر می رسد که دکتر ظریف آنگونه که باید و شاید نتوانست فرآیند جدید و ابداعی دکتر پزشکیان برای تشکیل کابینه دولت چهاردهم را به خوبی تشریح نماید. این ضعف، به ویژه وقتی بیشتر به چشم می آید که او بطور ناگهانی در معرض سوال خبرنگار قرار نگرفته و پس از اظهار گِلایه از عدم همکاری صداوسیما در یک پیام توئیتری و متعاقباً ، دعوت از سوی صداوسیما، بر صفحه تلویزیون ظاهر شد و لذا انتظار می رفت با آمادگی بیشتر و بر مبنای یک سناریوی مشخص نسبت به ارائه اطلاعات به مردم اقدام می کرد.
در کنار برخی نقاط قوت این مصاحبه، می توان به نقطه ضعف های زیر هم اشاره کرد:
1- دکتر ظریف برای معرفی ترکیب کارگروهها و کمیته ها و شاخصها و معیارهای عمومی و تخصصی و ... هیچ نوشته ای را با خود به همراه نیاورده بود و سعی کرد با تکیه بر حافظه خود، این اطلاعات را دراختیار مردم قرار دهد و همین امر باعث شد در چندین مورد اطلاعات ناقصی به مخاطب ارائه شود و چندبار مجبور شد که بگوید به دلیل خستگی و شلوغی کارها و ... دچار فراموشی و بی دقتی شده است! اینکه ایشان حتی تاریخ برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف رئیس جمهور را به درستی به خاطر نیاورد، به هیچ وجه برازنده دستیار و مشاور ارشد رئیس جمهور منتخب نیست.
2- برخلاف 8 دقیقه طوفانی – که ترکیبی بود از مبانی علمی و دینی + مصادیق عینی - ایشان نتوانست فرآیند تشکیل کمیته ها و کارگروهها و نحوه امتیاز دهی به نامزدها را به مبانی علمی ارجاع دهد . نه مبانی علمی این فرآیند تشریح شد و نه نمودار گردش اطلاعات در بین اعضای کمیته ها و کارگروهها.
3- ترکیب و نقش شورای راهبردی و نحوه انتخاب اعضای این شورا از سوی رئیس جمهور منتخب به درستی توضیح داده نشد.
4- در مورد نحوه امتیاز دهی توسط اعضای کمیته ها و جمعبندی امتیازات و به ویژه در مورد نحوه تشخیص معیارهای «وتویی» هیچ توضیح مشخصی ارائه نشد ، بگونه ایکه من دقیقاً به یاد شیوه رفتاری شورای نگهبان در بررسی صلا حیت داوطلبان ریاست جمهوری و مجلس افتادم!
5- اینکه گفته شد که اسامی نامزدها از دو مرجع درخواست شده است ( یکی: از طریق شخصیتهای سیاسی و دیگری : از طریق نهادهای تخصصی و مدنی) نکته جالبی بود ولی ای کاش در مورد اسامی مراجع سیاسی دقت بیشتری صورت می گرفت بطوریکه یا ذکر نام نمی شد و یا بطور کامل این اسامی ذکر می شدند ، ضمن اینکه شاید رای دهندگان به دکتر پزشکیان نپسندند که از نامزد رقیب ( آقای دکتر جلیلی) هم در این زمینه استعلام شود ؛ چه اینکه، اگر مردم طرز فکر و جهت گیریهای ایشان را می پسندیدند، به ایشان رای می دادند ؛ یا اینکه ، در بین اسامی افرادی که از آنها استعلام شده، نام آقای حدادعادل ذکر شد، ولی اسمی از آقای دکتر لاریجانی یا آقای مهندس باهنر و ... به میان نیامد ، در حالیکه، به نظر می رسد این افراد قرابت فکری و مرامی و سیاسی بیشتری با جناب پزشکیان دارند.
در پایان، ضمن اظهار خوشوقتی و تشکر بخاطر ابداع روشی – هرچند ناقص – برای انتخاب بهترین و کارآمدترین افراد برای تشکیل کابینه توسط تیم آقای دکتر ظریف و همکاران ایشان ، به این عزیزان یادآوری می کنیم که اکنون دیگر موسم فعالیتهای تبلیغاتی انتخابات به سر آمده است (موسمی که شلوغی کارها و بی برنامگی – خصوصاً به دلیل اتفاق ناگهانی برای رئیس جمهور فقید – جزء ویژگیهای آن بود) اکنون، شما بعنوان دستیاران و همکاران اصلی رئیس جمهور منتخب زیر ذره بین افکار عمومی قراردارید و بیان این نکته که : «نمودار کارگروهها راشخصاً تایپ کرده ام» نه تنها نشان دهنده خاکی بودن و مردمی بودن نبوده و فضیلتی بشمار نمی رود، بلکه نشان از ضعف کار تشکیلاتی دارد که امیدواریم در اسرع وقت مرتفع گردد.
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
سه پسر رهبر انقلاب در یک قاب
در مراسم ختم مرحوم سيد جواد حجازى
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 زندگی سگی ترامپ❗️
🔺ویدیو جدید و عجیب از انتقال ترامپ توسط سرویس مخفی آمریکا به درون خودرو
#تروریست
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
بازدید اعضاء ستاد اربعین شرکت مخابرات ایران از پایانه مرزی مهران
فرمانده حوزه مقاومت بسیج شرکت مخابرات ایران و رئیس امور ایثارگران و اعضاء کمیته اربعین از پایانه مرزی مهران بازدید کردند.
روابط عمومی مخابرات منطقه ایلام
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلند شو علمدار
علم رو بلند کن
بازم پرچم این
حرم رو بلند کن
واسم تکیه گاهی
به تو تکیه کردم
تو از خیمه رفتی
چقدر گریه کردم
▪️شب جمعه حاج قاسم و شهدا را با ذکر #فاتحه یاد کنیم
مطالبه گران استان ایلام
@motalbehgaran