⭕️ چه جریانی انحرافی، کدام لابیهای نفوذی این مداح درباری پروژه #شیعه_صهیونیستی رژیم الهام علیاف را در هیئات مذهبی ایران و صداسیما جمهوری اسلامی دعوت میکند؟
🔶 متاسفانه امسال حتی در برنامه سال تحویل شبکه یک سیما جمهوری اسلامی از این شخص استفاده شد.
🔶این اشخاص اول به اسم تقیه مجری پروژههای رژیم الهام علیاف شدند و به تدریج علنا تبدیل به جریان انحرافی در بدنه شیعیان آذربایجان گشتند.
🔶این افراد نه تنها شأن مداحی اهلبیت را حفظ نمیکنند بلکه وقیحانه از اقدامات ضدارزشي خود در مدح طاغوت اسرائیلی الهام علیاف و همسرش با تکیه به روحانی نماهای درباری دفاع میکنند.
🔸این افراد برای مشروعیت بخشیدن به اقدامات انحرافی خود و برای کسب مقبولیت در میان قشر طرفدار جمهوری اسلامی در آذربایجان از دعوت به مراسمات هیأت مذهبی و صداسیما ایران دلیل میآورند که اگر راه ما انحرافی داشت جمهوری اسلامی ما را تبلیغ و دعوت نمیکرد.
https://t.me/mutaliatazerb
مناقشه قره باغ از نگاه یک دانشمند علوم سیاسی رژیم صهیونسیتی
در حال حاضر، دکتر آبراموف در حال آماده سازی برای انتشار کتاب و مجموعه ای از مقالات در مورد تاریخ خانات آذربایجان است و در عین حال آنچه را که امروز در قفقاز جنوبی می گذرد، از جمله تمام فراز و نشیب های درگیری بر سر کوهستانی را از نزدیک دنبال می کند. قره باغ
- دکتر آبراموف، مناقشه قره باغ چقدر برای دانشمندان اسرائیلی جالب است؟ به نظر شما آیا شباهتی بین درگیری های ارمنی-آذربایجانی و اسرائیل-فلسطینی وجود دارد؟
- البته دانشمندان علوم سیاسی اسرائیل بیشتر به توسعه اوضاع در خاورمیانه علاقه مند هستند. به طور کلی، افسوس که قفقاز برای محققان اسرائیلی ناشناس بود و باقی می ماند، که تنها بخش بسیار کوچکی از آن واقعاً مشکلات قفقاز را درک می کند.
در صورت تمایل، البته می توانید شباهت های خاصی را بین هر تعارض پیدا کنید. اما به نظر من درگیری های قره باغ و فلسطین از نظر ماهیت، تاریخ، مقیاس، تعداد طرف های درگیر، علاقه به رسانه های جهانی و بسیاری عوامل دیگر متفاوت است. هر تعارضی یک پدیده منحصر به فرد است و تلاش برای حل این یا آن تعارض، بر اساس تحلیل مقایسه ای، به نظر من بی نتیجه است.
- روایت های زیادی در مورد علت اصلی درگیری ارمنستان و آذربایجان وجود دارد. به نظر شما کدام یک از آنها به حقیقت تاریخی نزدیکتر است؟
- در واقع، نسخه های بیش از اندازه کافی وجود دارد. علاوه بر این، بخش قابل توجهی از آنها را می توان با خیال راحت به قلمرو فانتزی نسبت داد. مناقشه قره باغ البته ریشه تاریخی طولانی دارد. اما از آنجایی که آذربایجان و ارمنستان هنوز در عرصه فضای پس از فروپاشی شوروی هستند، موضوع را نه از دوران باستان هولناک، بلکه از آغاز انقیاد ماوراء قفقاز به امپراتوری روسیه باید در نظر گرفت.
قبل از فتح ماوراء قفقاز توسط امپراتوری روسیه، ارامنه در بخش بزرگی از سرزمینی که امروزه در تصرف خود هستند در اقلیت بودند. آنها که مسیحی بودند، متحد طبیعی روسیه در مبارزه با ایران مسلمان و ترکیه به حساب می آمدند. و برعکس، به نظر مقامات، ترکها جمعیتی غیرقابل اعتماد به نظر می رسیدند که می توانستند هر لحظه در کنار هم کیشان خود قرار بگیرند. بلافاصله پس از فتح ماوراء قفقاز در سال 1828، منطقه ارمنی در قلمرو خانات منسوخ شده نخجوان و اریوان ایجاد شد که با تشویق مقامات امپراتوری روسیه، جمعیت زیادی از ارامنه از ایران و عثمانی آغاز شد. امپراتوری جالب اینجاست که گاهی اسکان مجدد ارامنه به سرزمین های جدید به هیچ وجه داوطلبانه نبود.
اخراج جمعیت ترک، تحقیر آشکار آن توسط مقامات امپراتوری، اختلافات مذهبی، استفاده ماهرانه توسط انواع مختلف تحریک کنندگان - همه اینها نمی تواند به افزایش تنش در روابط بین آذربایجانی ها و ارمنی ها کمک کند که منجر به خونین شد. درگیری هایی که جان بسیاری را گرفت. کشتار 1905-1906 به تنهایی منجر به تلفات قابل توجهی شد.
آذربایجان و ارمنستان که در سال 1918 بر روی ویرانه های امپراتوری روسیه تأسیس شدند، در طول دو سال زندگی مستقل خود، موفق به انجام دو جنگ با پاکسازی قومی شدند. در سال 1920، بلشویک ها هر دو جمهوری را منحل کردند. به نظر می رسد که دولت جدید، با فرض دوستی مردم، باید صلح را به ارمغان می آورد. در واقع، با وجود برخی درگیری ها، تبعید آذربایجانی ها از ارمنستان در سال های 1947-1950، برای مدت طولانی به نظر می رسید که درگیری بین دو ملت به فراموشی سپرده شده است. اما وقایع قره باغ نشان داد که دوره شوروی فقط آرامش قبل از طوفان بود.
اما به نظر من برای حل مناقشه قره باغ باید بحث های تاریخی را کنار گذاشت. روی آوردن به صفحات غم انگیز تاریخ فقط باعث تشدید مناقشه کنونی و کاهش سرعت حل آن می شود. البته من خواستار فراموشی تاریخ و شروع از صفر نیستم. این به سادگی غیرممکن است. اما بحث به سبک «تو اینجا ایستاده نبودی» فقط به بن بست می انجامد.
- اقدامات رهبری ارمنستان و آذربایجان را در "گرم ترین" دوره درگیری - در سال های 1990-1993 چگونه ارزیابی می کنید؟
صدای ظهور
مناقشه قره باغ از نگاه یک دانشمند علوم سیاسی رژیم صهیونسیتی در حال حاضر، دکتر آبراموف در حال آماده
- ارمنستان در این موضوع موضع انفعالی می گیرد. بر کسی پوشیده نیست که آذربایجان در زمینه های مختلف از جمله نظامی با اسرائیل همکاری نزدیک دارد. اسرائیل راه همکاری نزدیک با آذربایجان را انتخاب کرد. این همکاری برای هر دو طرف سودمند است که هر یک به دنبال کسب بیشترین سود از مشارکت هستند.
علاوه بر این، یک لحظه احساسی نیز وجود دارد. اسرائیل وجود چند صد ساله جامعه یهودی در خاک آذربایجان را به یاد می آورد و از نبود هرگونه مظاهر یهودی ستیزی در آذربایجان آگاه است. اسرائیل پیوسته حمایت بیقید و شرط خود را از تمامیت ارضی آذربایجان اعلام میکند، روزهای آذربایجان و شبهایی به یاد قربانیان ژانویه سیاه و فاجعه خوجالی برگزار میشود.
منبع: www.vestikavkaza.ru
t.me/mutaliatazerb
اذعان به فعالیت منافقین تروریست در باکو
جلب توجه دیرهنگام حضور و سخنرانی برخط صابر رستمخانلی، عضو کمیته های "روابط خارجی و بین مجالس" و "امور فرهنگی" مجلس قانونگذاری جمهوری آذربایجان و رییس گروهک ضدایرانی "داک" ( به اصطلاح کنگره آذربایجانی های دنیا) در کنگره سازمان تروریستی منافقین ( به اصطلاح سازمان مجاهدین خلق)، یک بار دیگر عمق عناد و شرارت دولت باکو در دشمنی با ایران را به نمایش گذاشت.
صابر رستمخانلی در این سخنرانی که 9 ماه پیش در کانال یوتیوبی سازمان تروریستی منافقین منتشر شده و جدیدا جلب توجه کرده است، ضمن تجلیل از فعالیت های این سازمان جنایت پیشه علیه ملت ایران و توهین به ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران ، اذعان می کند که فعالان و اعضای سازمان تروریستی منافقین در باکو شمار زیادی هستند که در انظار عمومی ظاهر نمی شوند!
صابر رستمخانلی می گوید:
« از طرف فعالان داک ( به اصطلاح کنگره آذربایجانی های جهان) برای این کنگره ( همایش منافقین) موفقیت آرزو می کنم. من قبلا هم در پاریس در این نوع گردهمایی های بزرگ شما شرکت کرده ام و دوستان زیادی در آنجا داریم. من در اینجا با استفاده از فرصت به خانم مریم رجوی ( سردسته گروهک تروریستی منافقین) سلام عرض می کنم و به او در این کار مسئولانه و دشوار و مقدس، موفقیت آرزو می کنم. من این کار را مقدس می نامم. زیرا، کار همه کسانی که برای سرنوشت جمعیت 80 میلیون نفری ایران و برای آینده ایران فعالیت می کنند، ارزشمند است. از درون قلب به او سلام می گویم و به او بخاطر برگزاری چنین گردهمایی زیبایی تبریک می گویم. مجاهدین خلق یکی از سازمان هایی است که در سرنوشت ایران نقش مهمی ایفاء کرده اند. من نمی توانم کار این سازمان را ارزشگذاری کنم. اما، ما به همراه شما برای آینده ایران نگرانیم. اداره آن توسط ملایان بی احترامی به ملت ایران است. ایران ملت قهرمان ، دلیر و شایسته ای دارد. لازم است که این ملت بطور شایسته ای اداره شود. در انتخابات اخیر که در ایران برگزار شد، رییسی ، رهبر و رییس جمهوری شد. ما حتی می توانیم بر این نیز چشم پوشی کنیم!! چون همسایه است و ما نمی خواهیم در امور داخلی آنها دخالت کنیم!! اما، من یک نویسنده هستم. در سال 1988 آن ملت قدری فعالیت داشت. او (رییسی) در قتل 1500 نفر فعال سیاسی شرکت کرد. قبل از آن نیز در قتل بیش از 30 هزار نفر که البته سایرین نیز مشارکت داشتند. اما، در هر حال یکی از چهره های اصلی حاضر در صحنه، همین شخص ( رییسی) بوده است. به همین علت طبیعی است که در ایران خیلی نارضایتی وجود دارد در این ارتباط. ملت، انتخابات کاملا متفاوتی را انتظار داشت. خیلی دشوار است پیش بینی اینکه پس از این، سرنوشت ایران چگونه خواهد شد؟ ... براساس طرح از پیش طراحی شده، رییسی رییس جمهوری شد. پس از این، ما چه آرزویی می توانیم برای ملت ایران داشته باشیم؟ ملت ایران باید متحد بشود. سپس به همراه تمامی نیروهای دموکراتیک دنیا، باید درباره سرنوشت ایران، این دولت کهن اندیشید. گذشته هرچه بوده، گذشته و رفته است. این کشور شایسته زندگی در این شرایط نیست. طبیعی است که من از طرف کنگره آذربایجانی های دنیا و همچنین شنوندگانی در اینجا هستند که از مجاهدین خلق و از اعضای سازمان شما هستند که در باکو زیاد هستند که بعضی هایشان خیلی هم در انظار ظاهر نمی شوند، اما از طرف آنها به شما سلام می گویم. موفقیت آرزو می کنم برای همگی تان و یک بار دیگر برای خانم مریم رجوی که به موازات خانم بودن، یک بانوی دارای روحیه جنگاوری است و خانمی است که فداکارانه نام نسل قاجار را سرافراز می کند، سلامتی آرزو می کنم. آرزویم این است که این بیماری به زودی تمام شود تا کنگره های باز برگزار کنیم و بیاییم دیدار کنیم.»
https://www.youtube.com/watch?v=6A6ekK-hnIQ
🔺بیش از 600000 دختر و پسر آذربایجانی در جنگ جهانی دوم شرکت کردند.
در طول جنگ 1941-1945، بیش از 70 درصد نفت تولید شده در اتحاد جماهیر شوروی، 80 درصد بنزین و 90 درصد روغن موتور به آذربایجان رسید.
🔺مردم ما بیش از 7 تن خون اهدایی به جبهه ارسال کرده اند.
http://t.me/mutaliatazerb
علل جری تر شدن باکو و شخص علی اف در موضع گیری ها و فعالیت های ضدایرانی
پس از شروع جنگ دوم قراباغ در 27 سپتامبر 2020 که به مدت 44 روز ادامه یافت و با غلبه نظامی جمهوری آذربایجان بر ارمنستان در نواحی اطراف قراباغ کوهستانی خاتمه یافت، باکو در اتخاذ مواضع ضدایرانی بیش از گذشته جسارت به خرج می دهد. حتی الهام علی اف، رییس جمهوری آذربایجان شخصا در وارد کردن اتهامات بی اساس و زهرآگین به ایران وارد عمل شد. در این راستا الهام علی اف از وارد کردن اتهامات واهی نظیر قاچاق مواد مخدر توسط ایران از طریق قراباغ به اروپا که در یکی از نشست های رسمی سران جامعه مشترک المنافع مطرح کرد گرفته تا در آغوش گرفتن و بوسیدن پهپاد اسراییلی در منطقه فضولی در نزدیکی مرز ایران برای تهدید ضمنی ایران و نیز اخیرا تا توجیه و عادی جلوه دادن دعوت از عناصر تجزیه طلب ضدایرانی به نشستی حکومتی در شهر شوشی تحت عنوان "پنجمین گردهمایی سراسری آذربایجانی های دنیا" پیش رفته است. مجموعه موضع گیری های منفی الهام علی اف در ارتباط با ایران طی این مدت گرچه بعضا تلاش شده است با برخی دیدارهای رسمی و برخی جملات مثبت وی درباره روابط و همکاری ها با ایران، متوازن شود، اما در کل نشان دهنده جری تر باکو و شخص الهام علی اف در خصومت ورزی با ایران بوده است. زیرا، در دوره قبل از این برهه ، الهام علی اف فقط در نشست های محرمانه با مقامات آمریکایی نظیر نیکلاس برنز و جان بولتون و آنگلا مرکل ، صدراعظم پیشین آلمان به خود جسارت داده بود که سخنانی مخفی در ضدیت با ایران بر زبان براند که البته، بعدها بطور ناخواسته ای در سایت ویکی لیکس فاش شدند. اما، در هر حال شخص الهام علی اف در دوره قبل از جنگ دوم قراباغ جرات و جسارت بیان علنی اتهامات ضدایران را نداشت. حتی برخی موارد منفی و فعالیت هایی که در دوره کنونی الهام علی اف به آنها استناد می کند، از جمله ارایه فهرست 20 نفره ای از دینداران جمهوری آذربایجان به دکتر حسن روحانی، رییس جمهوری پیشین ایران و درخواست تحویل آنها به باکو به اتهام درگیری با پلیس شهر گنجه، هیچ گاه قبل از این حتی در گزارش های غیررسمی رسانه ای باکو نیز مطرح و علنی نشده بود. یعنی در آن دوره، الهام علی اف و باکو حتی جرات و جسارت علنی و رسانه ای کردن این نوع اقدامات و درخواست های رسمی خود از ایران را نیز نداشتند.
بنابراین این سوال مطرح می شود که طی دو سال اخیر چه عاملی موجب جری تر و گستاخ تر شدن باکو و شخص الهام علی اف در قبال ایران شده است؟ آیا واقعا الهام علی اف و باکو مدارک و اسنادی در متهم کردن ایران یافته اند که برخلاف گذشته، قابل استناد و محکمه پسند است؟ آیا مولفه های قدرت باکو و شخص الهام علی اف تقویت شده است که توان این گستاخی ها در قبال ایران را در خود یافته اند؟ آیا مولفه های قدرت ایران تضعیف شده است که امکان گستاخی باکو و شخص الهام علی اف ضد ایران را فراهم کرده است؟
با توجه به تحولات جمهوری آذربایجان و منطقه طی دو سال اخیر به نظر می رسد علت اصلی جری تر شدن الهام علی اف و باکو در قبال ایران، سوء برداشت باکو و علی اف از جنگ دوم قراباغ است که خود را پیروز این جنگ و "قهرمان ملی" و نیروی تعیین کننده اصلی در منطقه پس از این جنگ تلقی می کند و بارها نیز این نوع ادعاها را بر زبان رانده است. زیرا، پس از جنگ دوم قراباغ، باکو خود را پشتگرم به حضور جدی نظامی – امنیتی ترکیه و رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان احساس می کند که در برهه جنگ 44 روزه 27 سپتامبر تا 10 نوامبر 2020 به اوج رسید و علنی شد. پیش از آن، الهام علی اف روابط باکو با رژیم صهیونیستی را به کوه یخی تشبیه می کرد که فقط یک دهم آن دیده می شود و نه دهم آن از دیده ها پنهان است. اما، پس از این جنگ با برافراشتن پرچم های ترکیه و اسراییل در نقاط مختلف جمهوری آذربایجان ، حکومت علی اف تلاش کرد برخی از وجوه حضور و نفوذ رژیم صهیونیستی در جمهوری آذربایجان را نمایان سازد. در حوزه امنیتی و نظامی، دقیقا با پشتگرمی به تسلیحات اسراییلی و حضور مستشاران نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی و ترکیه در جمهوری آذربایجان رجزخوانی های باکو و شخص الهام علی اف ضد ایران رواج علنی و تداوم یافته است.
طی این دوره، باکو صرفا به علنی کردن موضع گیری های ضدایرانی خود کفایت نکرده و اقدامات علنی جدی نیز علیه ایران مرتکب شده است. به گونه ای که حتی اقدامات ضدایرانی باکو طی این مدت طیف گسترده ای، از حضور و سخنرانی صابر رستمخانلی، رییس گروهک ضدایرانی داک و عضو کمیته های "روابط خارجی و بین پارلمانی" و "امور فرهنگی" مجلس جمهوری آذربایجان در گردهمایی سراسری گروهک منافقین ( موسوم به مجاهدین خلق) گرفته تا دعوت از عناصر گروهکی تجزیه طلب ضدایرانی به نشست به اصطلاح "پنجمین گردهمایی آذربایجانی های جهان " و توجیه این اقدام خصمانه توسط شخص الهام علی اف در جواب به کارشناس
صدای ظهور
علل جری تر شدن باکو و شخص علی اف در موضع گیری ها و فعالیت های ضدایرانی پس از شروع جنگ دوم قراباغ در
ایرانی دعوت شده به همایشی در "آکادمی دیپلماسی آذربایجان" در باکو را شامل شده است. ضمن اینکه طی این مدت، باکو برغم دیدارها و تماس های سطح بالای دولتی میان دو کشور، کوچکترین روزنه ای برای همکاری ایران در طرح های بازسازی و حتی مین روبی و پاکسازی اراضی جنگی باز نکرده است و حتی بعضا در امور تجاری و ترانزیتی در مقابل صادارات کالاهای ایرانی به روسیه با عبور از جاده های جمهوری آذربایجان کارشکنی هایی نیز کرده است.
همچنین در داخل جمهوری آذربایجان، آزار و اذیت دینداران این کشور و بخصوص روحانیون مبارزی که مقامات امنیتی و دولتی و رسانه های باکو آنها را "ستون پنجم ایران" در جمهوری آذربایجان و پایگاه اجتماعی تهران در آن کشور تلقی می کنند، طی دو سال اخیر به علت احساس پیروزی و قدرت الهام علی اف پس از جنگ دوم قراباغ ، چندین برابر شده است. چنانکه چهره خوشنامی همچون حجت الاسلام حاج سردار حاجی حسنلی که به عنوان معلم اخلاق و بخاطر تعلق خاطرش به امام خامنه ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی شهرت نیکو در میان مردم جمهوری آذربایجان داشت، بازداشت و زندانی شده است و بخصوص اتهامات سخیفی نیز در رسانه های باکو علیه او منتشر شده است. بعضا ادعا می شود که حکومت باکو این روحانی را به علت حمایت نکردن از دولت جمهوری آذربایجان در جنگ دوم قراباغ، مورد غضب قرار داد، اما آگاهان امور جمهوری آذربایجان بر این واقعیت واقفند که هدف اصلی خشم و غضب باکو بر قشر دیندار و شخصیتی همچون حاج سردار حاجی حسنلی، ارسال پیام به ایران بوده است. زیرا، در برهه جنگ دوم قراباغ، بخش دیگری از دینداران جمهوری آذربایجان از جمله فعالان و اعضای جنبش اتحاد مسلمانان به رهبری حاج طالع باقرزاده که در زندان به سر می برد، ضمن اعلام حمایت از عملیات ارتش جمهوری آذربایجان در قراباغ، بطور گسترده ای در این جنگ حضور یافتند و در راه اهداف وطن پرستانه خود جان خود را نیز فدا کردند و حتی حاج طالع باقرزاده اعلام کرد که در برهه جنگ عنوان "زندان سیاسی" را برای خود بکار نمی گیرد و حاضر است در جنگ قراباغ حضور یابد و بخاطر قراباغ بجنگد. اما، حکومت جمهوری آذربایجان سرکوب همین جنبش را نیز در دوره جنگ و پس از جنگ تشدید کرد. حتی روحانیون بسیار ملایم و فرهنگی دیگری که بطور فاحشی در جنگ دوم قراباغ از حکومت علی اف حمایت کردند و اکنون به علت خفقان امنیتی حاکم بر جمهوری آذربایجان تمایل ندارند نامشان در گزارش ها و تحلیل های اوضاع جمهوری آذربایجان برده شود، احضار و هدف آزار و اذیت و سرکوب و خفقان دولتی قرار گرفتند تا به اصطلاح باکو به ایران ضرب شست نشان دهد و این روند همچنان ادامه دارد. بخصوص که از جانب تهران نیز انفعالی عجیب و بی سابقه در قبال این بدرفتاری های باکو مشاهده می شود و به نظر می رسد که یکی از دلایل این انفعال عجیب و غریب تهران در قبال جسارت ها و خصومت های باکو، تاثیر لابی "مذهبی – حوزوی – ظاهرا انقلابی" آذربایجانی بر طیفی از تصمیم گیران و تصمیم سازان سیاست ایران در قبال جمهوری آذربایجان است. این لابی که از ابتدای شکل گیری جمهوری آذربایجان تحت عنوان نیروهای انقلابی و متمایل به تحصیلات حوزوی و علاقمند به انقلاب اسلامی و امام خمینی و امام خامنه ای و به تعبیر رایج در جمهوری آذربایجان به عنوان "خمینی چی" به ایران آمده اند، اکنون پس از گذشت سه دهه چهره دیگری از خود نشان می دهند! و تمایلات ملی گرایانه افراطی و آذربایجان گرایی و ترک گرایی افراطی تراوش کرده از باکو و ترکیه را اخذ کرده اند و به بسیاری از مقامات و دست اندرکاران ایرانی نیز اینطور القاء کرده اند که "اگر ایران در جنگ قراباغ از جمهوری آذربایجان حمایت نکند و بر حضور اسراییل و ترکیه در این جنگ در کنار جمهوری آذربایجان اغماض نکند، تمامی رشته های ایران در جمهوری آذربایجان پنبه خواهد شد و مردم جمهوری آذربایجان حتی حاضر نخواهند شد یک کلمه حق از ایران بنشوند!" اعضای لابی ظاهرا مذهبی و انقلابی – حوزوی باکو در ایران که بعضا خود را شریک تجاری و همکار طیف مهربان علی اوا ، همسر و معاون اول رییس جمهوری آذربایجان نیز معرفی می کنند و به ایرانی های موثر در تصمیم گیری ها این امید واهی را می دهند که اگر مهربان علی اوا در باکو به ریاست جمهوری آذربایجان برسد، تمامی مشکلات ایران در آن جمهوری حل خواهد شد، توانسته است انفعال ایرانی ها در قبال بدرفتاری ها و خصومت ورزی های باکو را نیز بسترسازی کند. حال آنکه، طیف مهربان علی اوا در حاکمیت جمهوری آذربایجان تضاد و خصومتی شدیدتر از طیف سنتی این حاکمیت با ایران و اسلام و تشیع دارد و مشخصا طی سال های اخیر نفرت پراکنی علیه ایران در جمهوری آذربایجان به رسانه های این طیف حواله شده است و همین طیف با ایجاد "مدل آذربایجانی اسلام" بسیاری از رشته های ایران در حوزه مذهب در جمهوری آذربایجان را واقعا پنبه کرده است.
صدای ظهور
ایرانی دعوت شده به همایشی در "آکادمی دیپلماسی آذربایجان" در باکو را شامل شده است. ضمن اینکه طی این
🖋🇹🇷اورهان پاموک، نویسنده سرشناس ترک و برنده جایزه نوبل ادبیات در سال 2006، به دلیل «توهین» به بنیانگذار جمهوری ترکیه، مصطفی آتاتورک و تمسخر پرچم ترکیه در رمان جدیدش همچنان تحت بازجویی قرار دارد. اسم این رمان «شب های طاعون» است.
اولین شکایت از این کتاب، که در یک جزیره خیالی عثمانی در جریان شیوع طاعون بوبونیک در اوایل دهه 1900 اتفاق میافتد، در آوریل 2021 مطرح شد، زمانی که وکیلی از ازمیر، پاموک را به توهین به مصطفی آتاتورک و تمسخر پرچم ترکیه متهم کرد. در آوریل 2021 در مورد آن نوشت. دادگاه استانبول تصمیم گرفت به دلیل کمبود شواهد به این دعوا رسیدگی نکند، اما وکیلی که پرونده را تشکیل داده بود در ماه نوامبر به این تصمیم اعتراض کرد و تحقیقات دوباره آغاز شد.
خود نویسنده این اتهامات را رد میکند: «در اثری که من پنج سال روی آن کار کردم، نه به بنیانگذاران قهرمان دولتهای ملت مبتنی بر خاکستر امپراتوریها و نه به آتاتورک بیاحترامی نمیشود».
قانون 5816 که پاموک در حال حاضر تحت بازجویی قرار دارد، برای محافظت از "حافظه آتاتورک" در برابر توهین توسط شهروندان ترکیه طراحی شده است. اگر پاموک مجرم شناخته شود، با سه سال زندان مواجه خواهد شد.
t.me/mutaliatazerb
این مقبره قدیمی دختر امام موسی کاظم علیه السلام در باکو است. آن حضرت اسم اصلی اش حکیمه بوده و با نام بی بی هیبت معروف بوده.
الان مقبره عوض شده.
https://t.me/mutaliatazerb
حضرت رحیمه دختر دیگر حضرت امام موسی کاظم علیه السلام است. مقبره حضرت حکیمه در ورودی باکو و مقبره حضرت رحیمه در آخر باکو در روستای نارداران است. در این منطقه حتی زمان شوروی خانم ها چادری بودند.
متاسفانه این منطقه را داماد الهام علی اف یهودی زاده امین آقالاراف در حال تبدیل کردن به بزرگترین مرکز فحشا است.
حرم ها را باید پس گرفت، دوستان. جنگ هنوز تمام نشده...
https://t.me/mutaliatazerb
یک عکس از مرکز فحشا در کنار حرم حضرت رحیمه. این مرکز توسط خانواده علی آف و دامادش اداره میشود. از کشورهای اروپایی و روسیه افرادی را به مکان می آورند
https://t.me/mutaliatazerb
نماز خواندن نظامی های شوروی سابق متشکل از آذری ها شیعه قبل از نبرد در جنگ جهانی دوم با فرماندهی ژنرال هیبت هیبت اف.
ما در گفت و گوها توضیح داده بودیم که چرا استالین در جنگ جهانی دوم دین را آزاد گذاشت.
t.me/mutaliatazerb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در یکی از مدارس روسیه.
پسر بچه می گوید: روز پیروزی مبارک باد، رفقا
بقیه دانش آموزان: اورا، اورا، اورا
بعد پسر بچه فریاد می زند: تکبیر
دانش آموزان: الله اکبر
- تکبیر
- الله اکبر
😊@motaleat_Az
الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان امروز با هیئتی به سرپرستی شیخ سعود بن عبدالله المعجب، دادستان کل پادشاهی عربستان سعودی دیدار کرد.
https://t.me/mutaliatazerb
💠 کانال مطالعات آذربایجان در آپارات افتتاح شد.
https://www.aparat.com/Husseiniyoun
🌐 نقش حسینیون در ایجاد قدرت بازدارندگی و احیا تمدن ایرانی اسلامی در منطقه و برهم زدن معادلات رژیم صهیونیستی و تجزیه طلبان پان ترک.
⭕️ نقش لابی الهام علیاف در ایران، چگونگی نفوذ در مراکز تصمیمساز و راههای مقابله با آن.
🔸 حسینیون و شهید حاج قاسم سلیمانی.
🔸 حسنیون و سردار حاج اسماعیل قاآنی.
🔸 پشت پرده جنگ قره باغ
https://t.me/mutaliatazerb
سفیر رژیم صهیونیستی در باکو در توییتی به مناسبت نود و نهمین سال تولد حیدر علی اف، بر نقش ویژه او در ایجاد مناسبات میان جمهوری آذربایجان و رژیم جنایت پیشه صهیونیستی تاکید کرد.
جرج دیک نوشت : « اسرائیل با گرامیداشت نود و نهمین سال تولد رئیس جمهور فقید و رهبر ملی آذربایجان، حیدر علی اف، نقش مهم وی را در ایجاد روابط دوستانه و راهبردی بین کشورهایمان یادآوری می کند.»
https://metbuat.az/news/1437357/israilin-olkemizdeki-sefiri-ulu-onderin-99-cu-illiyi-munasib.html
♦️جورج دیک سفیر رژیم صهیونسیتی در آذربایجان در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری ترند منتشر شد، گفت که بیش از 15 شرکت اسرائیلی از طریق سفارت دولت یهود در باکو برای مشارکت در پروژه های قره باغ پس از جنگ درخواست کردند
🔹حتی تعداد بیشتری از شرکتها از اسرائیل مستقیماً و نه از طریق سفارت در این زمینه درخواست دادند. من فرض میکنم که ما در مورد دهها شرکت صحبت میکنیم که برای پروژههای مختلف، از ساخت شهرهای هوشمند تا انرژی سبز، کشاورزی، ساخت بیمارستان، مرکز آبگرم ختم میشوند. پروژه های مختلفی وجود دارد و همه آنها از طریق سفارت انجام نمی شود. ما یک بخش خصوصی بسیار فعال داریم که به طور مستقل کار می کند.
✅https://t.me/mutaliatazerb
می خواهیم در باره شهرک نارداران چند تا ویدیو پخش کنیم. نارداران دختر ایران بود که رژیم الهام علی اف و رژیم صهیونسیتی به او دست درازی کردند و لابی ها تلقین کردند که دفاع از نارداران برای منافع ایران خوب نیست و باید سکوت کرد تا با رژیم علی اف روابط حسنه به هم نخورد
@motaleat_Az
👇👇👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نارداران شهر غیرت و قیام
t.me/mutaliatazerb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سال ها پیش نارداران ـ دختر ایران.
الان از عزاداریها با این عظمت خبری نیست
t.me/mutaliatazerb