هدایت شده از بیداری ملت
🔴 مهم/یک افشاگری بیسابقه از پشت پرده خیانت به صنعت هسته ای کشورمان
⏪میدونستین دانشمندان ما داشتند روی پروژه نیروگاه آب شیرین کن هسته ای کار میکردند که بعد از برجام زمینگیر شد.....
🔺اگه این مقاله رو که آقای دکتر اسماعیلیزاده، مرداد ۹۵ نوشتن بخونید، قطعات پازل بحران آب، انرژی هستهای، برجام و پیام نتانیاهو رو خیلی خوب متوجه میشید
به هیچ وجه از دست ندید
👇👇👇
mshrgh.ir/454824
فاطمه محبی
هدایت شده از طنز سیاسی دکترسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معاون جان کری در روز اجرای برجام از معنای پذیرش FATF از سوی ایران می گوید: "راه حل مهار قدرت موشکی ایران وادار کردن ایران به امضای FATF است"
✅ble.im/Drsalaam
✅ eitaa.com/Drsalaam
✅ Gap.im/Drsalaam
✅ Sapp.ir/Drsalaam
1529067482422.jpeg
92.6K
به ما بپیوندید👇👇
https://eitaa.com/motalebatrahbary
1527255263313.jpg
161.4K
به ما بپیوندید👇👇
https://eitaa.com/motalebatrahbary
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
✏
#یادداشت_روز
برجام مالی (FATF) خطرناکتر از برجام هستهای
ابراهیم کارخانه ای
بدون شک تا زمانی که ایران اسلامی به اصول و آرمانهای انقلاب اسلامی و امام خمینی پایبند باشد دشمن هیچگاه از توطئه علیه نظام اسلامی دست بر نخواهد داشت و همواره در تلاش است با بهکارگیری شیوههای مختلف بنیانهای مستحکم نظام اسلامی را هدف قرار دهد. رمز پایداری ۴۰ ساله انقلاب اسلامی در مقابله با توطئههای مشترک امریکا و غرب و همپیمانان منطقهای آنها وحدت کلمه ملت ایران، هدایتها و هشدارهای مدبرانه رهبری انقلاب، ایستادگی و مقاومت در برابر زیادهخواهی دشمن و استحکام قدرت داخل بوده است . اگر جمهوری اسلامی ایران میخواست مسیر خود را
بر اساس خواست قدرتهای سلطهگر و معاهدات بینالمللی رقم بزند امروز اثری از عزت و اقتدار ایران اسلامی در منطقه و جهان مشاهده نمیشد. بر همین اساس در ذیل به واکاوی پیامدهای پذیرش شرایط FATF و عضویت جمهوری اسلامی ایران در کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم با
بهره گیری از تجربه تلخ برجام پرداخته میشود:
۱- موافقان تصویب کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (CTF) عنوان میکنند چنانچه با عضویت ایران در کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم خطری متوجه نظام اسلامی شود طبق بند ۲۷ کنوانسیون میتوان یک سال بعد از اعلام عضویت از آن خارج شد. اولا زمان یکساله زمان گریز و اعمال توطئهها علیه عضو متقاضی خروج از کنوانسیون است؛ ثانیا هزینه خروج از FATF برای کشوری مانند جمهوری اسلامی ایران که در نوک پیکان توطئههای طراحی شده دشمن قرار دارد به مراتب سنگینتر و سختتر خواهد بود کما اینکه علیرغم صراحت ماده ۱۰ معاهده منع گسترش سلاحهای هستهای (NPT) مبنی بر این که هرگاه منافع و امنیت ملی کشوری با عضویت در این معاهده در معرض خطر قرار گیرد آن کشور میتواند از NPT خارج شود، لیکن جمهوری اسلامی ایران علیرغم اتهام ساختگی انحراف هسته ای و صدور پیدرپی قطعنامهها توسط شورای امنیت و اعمال شدیدترین تحریمها تصمیم به خروج از انپیتی نگرفت. از آنجا که هزینه پذیرش شرایط FATF به مراتب سنگینتر از هزینه عضویت در NPT است خصوصاً اینکه دشمن برای بعد از عضویت ایران در کنوانسیون خوابهای آشفتهای را تدارک دیده است میبایست قبل از ورود به زمین بازی دشمن و پرداخت هزینههای سنگین در اقدامی هوشمندانه و پیشدستانه از اعمال خسارت بیشتر به نظام اسلامی جلوگیری کرد.
۲- گفته میشود بیش از ۱۸۰ کشور جهان عضو کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (CTF) هستند از طرفی 189 کشور نیز عضویت NPT را پذیرفتهاند لیکن با کدام کشور عضوNPT همانند جمهوری اسلامی ایران رفتار شده است؟ در کدام کشور جهان به عنوان یک استثنا و برای اولین بار در تاریخ، به بهانه اقدامات شفاف ساز، سخت ترین و بیسابقهترین و پیشرفتهترین شیوههای نظارتی هستهای را به کار گرفتهاند، بدون شک در رابطه با عضویت جمهوری اسلامی ایران در کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم این اتفاق مجددا به بهانه شفافسازی اقتصادی این بار در قالبی جدید تکرار خواهد شد. علت آن روشن است جمهوری اسلامی ایران یک پدیده نوظهور و پایهگذار تمدن نوین اسلامی در جهان است که منافع آمریکا و غرب را در منطقه به خطر انداخته است و خواب راحت را از چشم استکبار جهانی ربوده است. بصیرت و هوشمندی سیاسی حکم میکند در اقدامی پیشدستانه از اتفاقی که قرار است در آینده رخ دهد جلوگیری کرد.
http://kayhan.ir/fa/news/134887
نشانی کانال کیهان در
پیام رسان آی گپ:
https://iGap.net/Kayhannewspaper
در پیام رسان ایتا:
https://eitaa.com/kayhannewspaper
در پیام رسان سروش:
https://sapp.ir/kayhannewspaper
هدایت شده از جهان نیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 عراقچی: برجام در آیسییو است
🔹امیدواریم بسته پیشنهادی اروپا آن قدری خوب باشد تا ایران در برجام بماند.
@jahaannews
📱ایتا eitaa.com/jahaannews
📱سروش sapp.ir/jahaannews
📱بله ble.im/Jahaannews1
941ee48bc9a16b6b7516121dc0746a780f5cdf7e.jpg
344.5K
به ما بپیوندید👇👇
https://eitaa.com/motalebatrahbary
غفلت از یک تجربه؟
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «از تجربههای ما در برجام این است که آمریکا پابند به تعهّدات خودش نیست و به راحتی معاهده را نقض میکند. تجربه دیگر ما، همراهیِ اروپا با آمریکا در مهمترین موارد است... اروپا باید فروش کامل نفت ایران را تضمین کند؛ آنها بایستی بهقدری که جمهوری اسلامی میخواهد خریداری بکنند... ما با این سه کشور اروپایی دعوا نداریم، امّا اعتماد نداریم و این هم متّکی است به یک سابقهای؛ لذاست که باید این تضمینها بهطور واقعی انجام بگیرد.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
به ما بپیوندید👇👇
https://eitaa.com/motalebatrahbary
شروط اصلی بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا امضای #FATF و #خروج ایران از سوریه است.
نکته جالب اینجاست که طرف همونجا نمیزنه تو دهنشون که شرایط ایران رو تحمیل کنه و میگه میبرم ایران و نظر میدیم.
میدونید یعنی چه؟!
یعنی توپ رو دو دستی انداخت تو زمین خودمون
به ما بپیوندید👇👇
https://eitaa.com/motalebatrahbary
📣«میرسلیم» عضو مجمع تشخیــص مصلحت نظام:
🔹بیعملی دولت روحانی ۵ سال کشور را معطل آرزوهای برجام کرد.
🔹 خباثتهای آمریکا و همپیمانانش بویژه بعد از پیروزی انقلاب نشان داد حساب باز کردن روی حسننیت آمریکا افسانه و خوابی بیش نیست.
به ما بپیوندید👇👇
https://eitaa.com/motalebatrahbary
راه تازهای باید
سعدالله زارعی
بیانیه روز جمعه گروه 4+1 و به تعبیر بهتر بیانیه پایانی اروپا که در پایان نزدیک به دو ماه مذاکره میان مقامات وزارت خارجه ایران و مقامات وزارت خارجه انگلیس، آلمان و فرانسه صادر شد، هر خیری نداشت، این نکته را در درون خود داشت که سیاست دیرینه «نگاه به غرب» باید تغییر کند و سیاست دیگری جایگزین آن شود.
در طول دوران حیات ننگین رژیمهای قاجار و پهلوی و نیز در طول چهار دهه گذشته، نگاه غالب در دستگاه تعلیمگیر و پیگیر «سیاست خارجی ایران»، بر مبنای نگاه به غرب استوار بود. این نگاه در طول این دوران از سوی بسیاری از محافل دانشگاهی و سیاسی ایران نیز دنبال و تئوریزه میگردید. مبنای آنچه در دستگاه سیاست خارجی ایران دنبال و در محافل دانشگاهی و سیاسی ایران نظریهپردازی میشد، این انگاره اثبات نشده بود که «شرایط ژئوپلیتیک ایران و توانمندیهای غرب میتوانند این دو را بالقوه متحد استراتژیک یکدیگر نمایند». عجیب این است که با وجودی که در طول بیش از 200 سال اخیر هیچگاه چنین اتفاقی نیفتاده است و حتی روابط ایران و دولتهای اروپایی یا ذیل عنوان «استیلای غرب بر ایران» قابل تعریف بوده و یا روندی خصومتآمیز داشته است، اما نگرش خارجی «ایران» بهطور سنتی بر مدار ترجیح غرب در روابط و تجارت خارجی استوار بوده است!
بیانیه روز جمعه اتحادیه اروپا یا همان گروه اروپایی مذاکرات ایران و 4+1 از این حیث میتواند یک نقطه عطف و به عبارتی «نعمتی بزرگ» تلقی شود به شرط آنکه ما را به تأمل واداشته و به یک چرخش اساسی در نگرش و اقدامات خود وا دارد. در واقع بیانیه ده مادهای که خانم موگرینی قرائت کرد و بهخصوص بند نهایی آن که به تعهدات «طرفهای شریک» ایران اشاره داشت، بهطور جسارتآمیزی به ما یادآور شد که روابط و «تعهدات دوجانبه» ایران و غرب معنا و مفهوم ندارد و چنین انتظاری از سوی ایران دور از واقعبینی بوده و به روحیه «بلندپروازانه» آنان بازمیگردد، بهتر است ایران از توهم خارج شده و اندازه خود را در آنچه از اروپا توقع دارد بداند! خب تا اینجای کار ما فرصت زیادی را در پای توهم خود -یعنی ترجیح رابطه با غرب- از دست دادهایم و نتیجه آن در طول این دو سنه از دست دادن بسیاری از حقوقمان و آخری آن «حقوق هستهای»مان بوده است. اینک وقت آن است که به مقتضای ضربالمثل حکیمانهای که میگوید «جلوی ضرر را هر جا بگیرید، نفع است» این روند را متوقف کنیم و اولین نتیجهمان در این راه اصلاح اساسی در دیدگاه کلاسیک خود در روابط و تجارت خارجی باشد.
این قلم نمیگوید لازمه تغییر نگرش کلاسیک ایران در حوزه روابط و تجارت خارجی، حذف اروپا از شطرنج روابط سیاسی و اقتصادی ایران است، همانطور که تاکنون بوده، روابط با همه دنیا- بهجز یکی، دو کشور- باید وجود داشته باشد و هر جا امکان روابط بیشتری وجود دارد، باید دنبال شود. اما در اینجا نکته این است که در ترجیح بلوکهای اقتصادی و سیاسی باید نگاه «واقعبینانه» داشته باشیم. نمیتوانیم با تئوریپردازیهای بیمبنا و در واقع با خیالپردازی و کتمان حقایق و نادیده گرفتن تجربیات خود، ریشههای حیات و پیشرفت خود را در معرض خطر قرار دهیم. این خطر فقط تحمل ضرر اقتصادی نیست بلکه دارای برجستهترین ابعاد امنیتی نیز هست. وضع امروز ما را نگاه کنید.
نقل از کیهان
به ما بپیوندید👇👇
https://eitaa.com/motalebatrahbary