🔴 حجت الاسلام روحانی امام جمعه شهر بابل: همچنان مواجه با درد بی درمان سرازیر شدن مسافرین هستیم که قریب به دو میلیون نفر در ایام تعطیلات این چند روز به مازندران سرازیر شدهاند! متاسفانه استان مازندران؛ حتی برخلاف استان های همجوار مانند گیلان؛ پذیرای بیشترین مسافرین خوشنشینی است که برای ساخت ویلا آسیبهای جدی را به جنگلها و مزارع کشاورزی مازندران زدهاند. از آسیبهای مهم هجوم مسافرین به مازندران این است که مردم شریف آمل، سوادکوه و چالوس در مواقع تعطیلات برای رفت و آمد خود با مشکلات عدیده مانند یکطرفه شدن جاده مواجه میشوند.
🔹من چند وقت قبل برای سر زدن به طلاب جهادی مدرسه علمیه خاتمالانبیاء صدر بابل به منطقه سوادکوه رفتم و شخصاً شاهد آسیبهای جدی به جنگل برای ساخت ویلا بودهام.
🔹من نمیدانم آیا اداره کل منابع طبیعی مازندران این تخریب جنگلها و ساخت ویلا توسط غیربومیها را نمیبیند؟ و فقط بلدند به سر جنگلنشینان بیافتند؟! درحالی که مسافرینی که شاید سالی یک بار هم به مازندران نیایند اما در مناطقی مانند #سرخرود منازل میلیاردی ساختهاند.
🔹 شهردار یکی از شهرکهای ساحلی به من گفت مدیرعامل یکی از بانکها دارای ویلا در این شهرک است که دستگاههای سرمایشی و گرمایشی منزلاش در طول سال کاملاً روشن بوده ولی خودش شاید سالی یکبار هم نیاید! برخی مسافرین بسیاری از هرزگی و آلودگی ها انجام میدهند، تاکی باید استان مازندران شاهد این صحنهها باشد؟
🔹بنده خودم از محضر رهبر معظم انقلاب شنیدهام که فرمودند من مازندران را از استانهای برتر در زمینه فرهنگ میدانم. اما متاسفانه حجم بالای پلاژها و ویلاها و ورودی مسافرین سبب شده است که مردم غیور منطقه از آسیبهای اخلاقی به مشکل بیافتند.
🔹این همه جیغ و داد برای قیمت پایین برنج کشیده شد، وزیر جهادکشاورزی هم آمد و رفت ولی هیچ تحرکی در زمینه خرید و فروش برنج ایجاد نشد.
🔹من تلفنی به ریاست محترم مجلس شورای اسلامی عرض کردم که ابتدا کشاورزان قصد انجام اقدامات دیگری داشتهاند ولی بخاطر قول مسوولین، چشم به راه اقدام آنها برای افزایش قیمت برنج هستند.
@motalebeh1
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم/ اعضای کمیسیون عمران مجلس تلاش میکنند اراضی کشاورزی را همینجوری و بدون ضابطه مسکونی کنند
🔺 سمیه رفیعی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: به بهانه خانههای سرایداری در باغها خانههای مسکونی میسازند.
@motalebeh1
✅ فوری | یک لیست از نمایندگانی که شاسی بلند دریافت کردند توسط یک سایت خبری حمل و نقل منتشر شد
🔸 سایت خبری حمل و نقل تین نیوز در مطلبی غیرمنتظره و عجیب لیستی از نمایندگان مجلس را منتشر کرده و مدعی شده این نمایندگان خودروهای شاسی بلند دریافت کرده اند!
🔸نام نمایندگان دریافت کننده خودروهای شاسی بلند که در شبکه های اجتماعی منتشر شده به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:
- محمد آشوری تازیانی، (بندرعباس، قشم و ابوموسی )
- حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی،( تهران)
- جلال رشیدی کوچی( مرودشت، ارسنجان، پاسارگاد )
- ابراهیم عزیزی (شیراز ، زرقان)
- حبیب آقاجری، (ماهشهر، امیدیه و هندیجان )
- سیدعلی آقازاده دافساری، (رشت و خمام )
- سید احمد آوایی، (دزفول )
- یحیی ابراهیمی، (دلفان و سلسله لرستان)
- محمود احمدی بی غش، (شازند مرکزی)
- سید حمزه امینی، (هشترود و چاراویماق )
- مجتبی بخشی پور، (اسلام آباد غرب و دالاهو )
- معصومه پاشایی (بهرام، مرند و جلفا)
- مجتبی توانگر، (تهران)
- حسین جلالی، (رفسنجان و انار کرمان)
- انور حبیب زاده بوکانی، (بوکان )
- حسین حسین زاده، (لارستان، خنج و گراش )
- سید حاجی محمد موحد (کهگیلویه)
- محمدرضا پورابراهیمی ( کرمان )
- احمد امیرآبادی فراهانی (قم)
- علی خضریان (تهران)
- حمیدرضا حاجی بابایی (همدان)
- فریدون حسنوند (اندیمشک)
- لطف الله سیاهکلی ( قزوین )
- مجتبی ذوالنوری ( قم )
- مجتبی رضاخواه (تهران)
- محسن علیزاده (سپیدان و بیضا)
- فریدون عباسی ( کازرون )
- محمدجواد عسکری ( داراب )
- جعفر قادری (شیراز)
- محمدباقر قالیباف (تهران)
- علی کریمی فیروجایی ( بابل )
- اسماعیل کوثری (تهران)
- بهروز محبی نجم آبادی (سبزوار)
- روح الله نجابت ( شیراز )
- حسن نوروزی (رباط کریم)
- محسن زنگنه ( تربت حیدریه )
- سید ناصر حسینی پور، (گچساران )
- روح الله حضرت پور (طلائیه، ارومیه )
- شهریار حیدری، (قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلان غرب )
- یوسف داوودی، (سراب آذربایجان شرقی)
- عبدالناصر درخشان، (ایرانشهر، سرباز و دلگان، فنوج )
- الله وردی دهقانی،( ورزقان )
- سید محسن دهنوی، (تهران)
- حسین رجایی ریزی،(لنجان )
- بهزاد رحیمی، (سقز و بانه )
- مصطفی رضاحسینی قطب آبادی، (شهربابک کرمان)
- محمدعلی رمضانی، (آستانه اشرفیه)
- منصورعلی زارعی، (ساری و میاندورود )
- علی زنجانی حسنلویی، (نقده و اشنویه )
- قاسم ساعدی، (دشت آزادگان و هویزه)
- محمد سرگزی، (زابل، زهک، هیرمند، نیمروز و هامون)
- مهدی سعادتی، (بابل )
- علیرضا سلیمی، (محلات و دلیجان)
- عفت شریعتی کوهبنانی، (زرند و کوهبنان )
- علیرضا شهبازی، (نهاوند )
- مهدی شریفیان، (تهران)
- پروین صالحی مبارکه، (مبارکه )
- محمد صفری ملکیان، (رودسر و املش)
- محمد صفایی دلوئی، (گناباد و بجستان )
- سید صادق طباطبایی نژاد، (اردستان اصفهان)
- علی علیزاده، (مراغه و عجب شیر )
- ملک فاضلی، (سراوان، سیب و سوران و مهرستان )
- شیوا قاسمی پور، (مریوان و سروآباد )
- غلامحسین کرمی، (دشتی و تنگستان )…
🔸 این لیست را بعنوان دریافت کنندگان شاسی بلند نه تایید و نه رد میکنیم؛ به نقل از سایت تین نیوز/منبع
@motalebeh1
🔴 در برنامه هفتم توسعه فساد در اراضی کشاورزی و ملی، رسمی و قانونی خواهد شد!
🔹در حالی نمایندگان مجلس خبر از پایان بررسی لایحه هفتم توسعه در کمیسیون تلفیق میدهند، شاهد آن هستیم مصوبات مربوط به مسکن شبهات مختلفی به خود اختصاص داده که نه تنها کمکی به ساخت مسکن محرومان نمیکند بلکه به اراضی کشاورزی و ملی و امنیت غذایی کشور ضربه مهلکی وارد خواهد کرد.
✅ @motalebebh1
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 به اسم مسکن به کام سوداگران و زمینخواران
@motalebeh1
🔴 خطر تغییر کاربری گسترده در کمین اراضی مرغوب کشاورزی کشور
🔹با وجود قوانین مرتبط با حفاظت از اراضی و برخورد با ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم شهر ها وخارج از محدوده شهر و روستا شاهد تغییر کاربری در اراضی زراعی و باغی هستیم که نیاز به برخورد قاطع تر توسط دستگاهای مرتبط با مسببین آن میباشد.
🔹با وجود آمار بالای تخلفات، جای تامل است، به چه منظور نمایندگان در کمیسیون تلفیق در برنامه هفتم توسعه اقدام به تصویب مواردی شبهه دار همچون ساخت و ساز در اراضی فاقد کاربری مسکونی (اراضی تامین کننده امنیت غذایی کشور) نمودهاند!
‼️پ.ن: تصویر ماهوارهای مربوط به اراضی شهرستان خرمدره در استان قزوین است.
✅ @motalebeh1
🔴 خطر نابودی بهترین اراضی کشاورزی کشور در صورت تصویب مواد مرتبط با ایجاد مسکن در برنامه هفتم توسعه
🔹از وسعت حدود ۱۶۵ میلیون هکتاری ایران، خاک با قابلیت کشاورزی حدود ۲٣ میلیون هکتار تخمین زده می شود اما فقط ۱۸.۵ میلیون هکتار در چرخه کشاورزی قرار دارد که بر اساس آمار رسمی سال ١٣٩٣ میزان اراضی کشاورزی کشور (زراعت، باغ و آیش) با کاهشی ٨.۵ درصدی به ١۶.۶ میلیون هکتار کاهش یافت.
🔹از این میزان سالانه فقط در حدود ۱۴ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی عملیات کشت انجام میشود. مابقی آیش باقی میماند (آیش، تکنیک کشاورزی است که در آن زمین قابل کشت، بدون کشت برای یک چرخه یا بیشتر رها میشود. هدف آیش اجازه دادن به زمین برای بازیابی و ذخیره مواد آلی ارگانیک در حالیکه رطوبت خاک نگهداری و چرخه آفات). بر اساس مطالعات موسسه تحقیقات خاک و آب طی ۴۵ سال گذشته حدود ٢٠٠ هزار هکتار از اراضی اطراف ۶ کلانشهر کشور تغییر کاربری داده شده است. بابت هر ١ هکتار تغییر کاربری در این اراضی، امنیت غذایی ٢٠ نفر به خطر میافتد.
🔹پس از اجرای مواد مرتبط با مسکن در لایحه #برنامه_هفتم_توسعه، که اراضی کشاورزی بدون هیچ محدودیتی مورد هجمه سودجویان قرار خواهد گرفت، تغییر کاربری با سرعت بالایی شدت خواهد گرفت. در این صورت اصل امنیت غذایی مبتنی بر خودکفایی در تولید غذای اساسی دچار تهدید جدی خواهد شد.
✅ @motalebeh1
🔴 کارشناسان علوم خاک میگویند؛ بند «ت» ماده ۵۰ فصل مسکن لایحه هفتم توسعه، تهدیدی جدی برای امنیت غذایی کشور
🔹کامبیز بازرگان، یکی از کارشناسان و محققان مؤسسه تحقیقات خاک و آب درباره بند «ت» ماده ۵۰ فصل مسکن لایحه هفتم توسعه: این بخش از لایحه هفتم توسعه تهدیدی برای بخش کشاورزی بوده از این رو از انجمن علوم خاک به کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی نامهای نوشته و درخواست شد تا این بند لغو شود.
🔹وی با تاکید بر اینکه قانون جهش تولید مسکن نیاز به اصلاح دارد، افزود: با برنامههایی که برای جهش تولید مسکن دیده شده، اراضی کلاس ۳ و ۴ که در حال تولید غذا برای کشور هستند متأسفانه در معرض تهدید تغییر کاربری قرار گرفتهاند. بازرگان با اشاره به مساحت اراضی قابل کشت کشور، ادامه داد: "در حال حاضر ۱۸ میلیون هکتار اراضی قابل کشت در کشور وجود دارد که از این آمار فقط ۱.۵ میلیون هکتار آن در کلاس ۱ قرار دارد. حدود ۲.۵ میلیون هکتار کلاس ۲ و باقی یعنی بیش از ۷۰ درصد این اراضی کشاورزی مربوط به کلاسهای ۳ و ۴ است."
🔹وی یادآور شد: بر اساس تقسیم بندی اراضی، زمینهای کلاس ۱، ۲، ۳، ۴ و ۵ قابل کشت بوده و فقط اراضی کلاس ۶ قابلیت کشت ندارند.
@motalebeh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: شنفته میشود در یک موارد زیادی زمینهای کشاورزی را در اطراف شهرها، در نزدیکی شهرها، در بعضی از دشتها تبدیل میکنند به بناهای دیگری؛ جلوی این [کار] باید گرفته بشود، قطعا به زیان منافع ملی است. ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
✍بیش از یک سال از سخنان رهبر انقلاب در رابطه با حفاظت از اراضی کشاورزی گذشت، نه تنها تدبیری اتخاذ نشد، بلکه در #برنامه_هفتم_توسعه به دنبال حذف این اراضی هستند.
✅ @motalebeh1
17.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عضو کمیسیون کشاورزی: مصوبه مسکنِ کمیسیون تلفیق، اراضی کشاورزی درجه ۱ و ۲ کشور را از چرخه تولید غذا خارج میکند
🔹دکتر عباسی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: در کمیسیون کشاورزی مجلس چند تبصره خوب برای روستاها مطرح و مصوب شد، اما متاسفانه در کمسیوین تلفیق با توجه به مخالفتهایی که بود، پیشنهادها تصویب نشد.
🔹یکی از دغدغهها بحث زمین است که در قانون جهش تولید مسکن هم در تبصره دو ماده ۹ آوردیم که اراضی که به وزارت مسکن وشهرسازی داده میشود اراضی درجه ۱ و دو نباشد، اما در مصوبات کمیسیون تلفیق در #برنامه_هفتم_توسعه هیچ اشاره ای به حفظ اراضی درجه ١ و ٢ نشده.
🔹دغدغه اصلی ما، امنیت غذایی مردم و تلاش بر این است تا با ارتقای تولید وبهره وری به این مهم دست یابیم تا مشکل غذا نداشته باشیم.
‼️عباسی در اهمیت تامین امنیت غذایی به دیدگاه هنری کیسینجر وزیر امور خارجه اسبق امریکا اشاره کرد که میگفت برای مهار دولتها باید انرژی و برای مهار ملت ها، غذا را کنترل کرد.
✅ @motalebeh1
9.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استاد دانشگاه تهران: تهاتر در فقره زمین از گلوگاه های فساد در مملکته
🔺مبنای #برنامه_هفتم_توسعه تهاتر است.
✅ @motalebeh1