فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند ساعت بعد از استقبال خیره کننده مردم اصفهان از جلیلی، وی به اهواز رفت و اینطور مورد استقبال مردم جنوب قرار گرفت.
دیگر استناد به نظرسنجی های کاغذی برای اینکه معلوم شود چه کسی رای اول است لازم نیست، میدان همه چیز را دارد نشان میدهد...
#اصلح_مقبول
@Sabeti ✅
هفتمین گزارش شفاف از هفتمین روزی کار مجلس دوازدهم (چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳)
حدود ساعت ۸ صبح جلسه شروع شد و مهندس اوجی وزیر نفت در صحن علنی، گزارش عملکردش در سه سال گذشته را بیان کرد.
ابتدا وضعیت اسفباری که دولت روحانی به دولت رئیسی تحویل داد را تشریح کرد و با کنایه به زنگنه که احداث پالایشگاه را کثافت توصیف کرده بود، گزارشی از ساخت پالایشگاه های جدید در دولت رئیسی را بیان کرد.
سپس افزایش ظرفیت تولید بنزین از ۹۶ به ۱۱۴ میلیون لیتر در سه سال گذشته را توضیح داد اما گفت که به علت مهار کرونا و افزایش سفرها و مصرف بنزین، همچنان میزان مصرف از تولید بیشتر است و همین باعث واردات بنزین شده.
خبر خوبی که وزیر نفت مطرح کرد اجرایی شدن طرح میترینگ از سال آینده برای جلوگیری از حیف و میل بخشی از فروش نفت بود که اگر درست اجرا شود، سالانه تا سقف حدود ۱۰ میلیارد دلار برای کشور سود دارد. طرحی که سعید جلیلی پس از سالها کار کارشناسی در دولت سایه و پیگیری های مکرر موفق شد آن را در برنانه هفتم بگنجاند.
بخش دیگری از گزارش وزیر نفت درباره افزایش تولید نفت در سه سال گذشته از ۲.۱ به ۳.۶ میلیون بشکه در روز بود و اینکه امروز با تکیه بر توانمدیهای داخلی بیشتر از قطر که پشتوانه غولهای نفتی غربی را با خودش دارد، در حال برداشت گاز از برخی میادین مشترک هستیم.
به نظرم مهمترین قسمت گزارش اوجی نیز جایی بود که گفت کارهایی کردیم که چندماه بعد هرکس در امریکا رئیس جمهور شود نمیتواند مانع صادرات و فروش نفت و پتروشیمی ایران شود. جمله ای که کنایه ای به دروغهای اخیر جواد ظریف درباره اجازه بایدن برای فروش نفت ایران بود.
بعد از سخنان وزیر نفت برخی نمایندگان نطق موافق و مخالف داشتند اما معتقدم اوجی جزو وزرای خوب و موفق سه سال گذشته بوده است. بیان خوبی هم دارد و در هنگام ارائه گزارش چندبار تایید نمایندگان و همراهی آنها را جلب کرد.
اما مساله دیگر، اعتراضات برخی نمایندگان به نوع حضورشان در کمیسیونهای بی ربط بود که باعث چند تذکر شد. تحلیل بعضی نماینده ها این بود که در این باره شفاف عمل نشده و احتمالا حضور بعضی نماینده ها در بعضی کمیسیونهای مهم و حساس، حاصل زد و بندهای سیاسی پشت پرده بوده. در هر حال به همین خاطر رای گیری شد تا اجازه ۲۵ نفره شدن کمیسیونها صادر شود که من رای منفی دادم. چون من هم احساس کردم بعضی چینش ها در کمیسیونها سیاسی و حاصل بده بستانهای پشت پرده است و حالا قرار است با افزایش ظرفیت کمیسیونها به ۲۵ نفر، امکان تحقق بعضی وعده های از قبل داده شده به برخی نمایندگان محقق شود! لذا رای منفی دادم.
پس از ۴ ساعت، هفتمین جلسه علنی مجلس نیز تمام شد. آخرین جلسه بهار ۱۴۰۳
@Sabeti ✅
از امام جمعه انقلابی و عدالتخواه لواسان که قبلا به خاطر ایستادگی در برابر زمینخواران و مفسدان، از این جایگاه کنار رفته بود جز این هم انتظار نمیرفت.
#سعید_جلیلی
#دولت_ضدفساد
@Sabeti ✅
جمعه صبح میهمان مردم فسا بودم و درباره دلایلی که باید به دکتر جلیلی رای داد صحبت کردم. توضیح دادم که سعید جلیلی اهل حاشیه نیست و اگر رییس جمهور شود تمام وقتش را برای حل مشکلات اساسی کشور می گذارد و از این جهت شباهت بسیار زیادی به شهید رییسی دارد. همچنین گفتم که برخی می گویند جلیلی اهل تعامل نیست، اگر منظورشان تعامل با اصحاب زر و زور و تزویر است حتما حرف درستی است اما اگر منظورشان عموم مردم، دانشجویان، کارگران و حتی دانش آموزان است کارنامه اش نشان میدهد بیشترین تعامل با آنها را داشته است.
بعد از سخنرانی نیز به سوالات مردم پاسخ دادم. اهالی فسا بسیار پرشور بودند و فکر می کنم در این شهر نیز سعید جلیلی رای اول باشد.
@Sabeti ✅
✅ یک مزیت رقابتی مهم برای دکتر جلیلی
1⃣ از آنجا که در انتخابات ادوار گذشته ریاستجمهوری، مناظرات تلویزیونی با شور و هیجان زایدالوصفی برگزار میشد (نظیر مناظره احمدینژاد و میرحسین موسوی در انتخابات ۸۸)، مناظرات نقش تعیینکننده در هدایت اذهان و انتخاب نهایی مردم داشت. اما در این دور از رقابتها فضا به کلی تغییر یافته و بیشتر به سطح مباحث کارشناسی سوق پیدا کرده است. از همین روی نظرسنجیها نشان میدهد بهعنوان نمونه قریب به سهچهارم مردم اصلاً مناظره اول را ندیدهاند! آن بخش از افرادی هم که بیننده مناظرات بودهاند اغلب کسانی هستند که از قبل تصمیم خود را گرفتهاند که به چه کسی رأی دهند!
2⃣ حالا یکی از مهمترین مواردی که میتواند این خلأ را پر کند، تلاشهای میدانی ستادهای انتخاباتی نامزدهاست که در این بین سعید جلیلی با اختلاف پیشتاز است. اکنون شبکهای از نخبگان، اساتید دانشگاه و روحانیون به استعداد هزاران نفر شکل گرفته است که در میان آن از وزرای دولت شهید رئیسی به چشم میخورد تا نفرات اول تا سوم انتخابات اخیر مجلس در تهران و طلاب جهادی و جوانان انقلابی. این شبکه که در قالب «قرارگاه نهضت سخنرانی» ساماندهی شده است، اکنون بالغ بر ده روز است که سخنرانیهای شهر به شهر و روستا به روستای خود را با قوت پیش میبرد و با برگزاری صدها جلسه مردمی، نقشی تعیینکننده در ترویج گفتمان انقلاب و تبیین مواضع سعید جلیلی ایفا کرده است.
3⃣ درحالی که در اغلب ستادهای انتخاباتی نامزدها، مشاورین و افرادی حضور دارند که خیلی حال و حوصله سفر به اقصینقاط کشور و سروکله زدن با مردم را ندارند، اما در ستاد انتخاباتی سعید جلیلی قضیه کاملاً معکوس است و بیش از آنکه خواص را در ستادهای لاکچری مرکزی مستقر در بالاشهر تهران ببینید، آنها را باید از کف خیابان و در بین مردم شهرها و روستاهای مختلف رصد کرد. این سفرها دو مزیت دارد. اولاً آنکه تجربه نشان میدهد اعضای ستادهای انتخاباتی نامزدها در استانها و شهرستانها بسیار مشتاق هستند که افرادی از تهران و ستاد مرکزی به آنان سر بزند و همین موضوع باعث تقویت روحیه و انگیزه دوچندان آنان میشود. ثانیاً این سفرها زمینه برگزاری سخنرانی در اجتماعات مردمی را فراهم میکند و جالب آنکه در حالی که سایر نامزدهای محترم انتخاباتی تقریباً هیچ بروز و نمودی در این موضوع ندارند، اما گزارشهای میدانی از نهضت اعزام سخنران ستاد انتخاباتی سعید جلیلی حاکی است جلسات مردمی برگزارشده در هر کوی و برزن بسیار پرشورتر و پرجمعیتتر از معدود جلسات دیگر کاندیداهای ریاستجمهوری است و افراد حاضر در این جلسات، بسیار بانشاط و هریک از آنان بهمثابه یک ستاد تبلیغاتی بسیار پرانگیزه ایفای نقش میکنند.
4⃣ فراموش نکنیم ایران فقط تهران نیست! میلیونها نفر از واجدین شرایط رأی، مردم ساکن در هزاران روستای سراسر کشور هستند. این مردم شریف در مناطق محروم و دورافتاده، هیچ تریبون و سروصدایی ندارند، اما رأی آنان در روز انتخابات تعیینکننده است و درحالی که سایر نامزدهای محترم انتخابات از این ظرفیت خیرهکننده غافل هستند، این سعید جلیلی است که اولاً خود طی سالهای اخیر شخصاً به صدها روستا سفر کرده است، ثانیاً برای تکتک مؤلفههای آبادانی و توسعه روستاها برنامه دارد و ثالثاً شبکه نهضت سخنران وی که سایر نامزدهای محترم از آن محرومند، خیلی خاموش و زیرپوستی در روستاهای کشور مشغول تبیین این برنامهها و جلب نظر این قشر شریف هستند.
5⃣ در آخر آنکه باز هم یادآور میشوم در هر کجای کشور که هستید، از مرکز یک استان بزرگ گرفته تا یک شهرستان کوچک و حتی روستایی دورافتاده، از دانشگاه گرفته تا مسجد و شرکت، کافی است از طریق آدرس Davatt.ir در یکی پیامرسانهای ایتا، بله، روبیکا، تلگرام، اینستاگرام یا سایت دعوت درخواست خود را ثبت نمایید یا به شماره تماس 09912700724 تماس بگیرید یا پیامک بدهید، تا یکی از سخنرانان ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی در جمع شما حاضر شده و پاسخگوی ابهامات برای یافتن گزینه اصلح در انتخابات باشد.
🇮🇷 قرارگاه نهضت سخنرانی دکتر سعید جلیلی
✅️ @alijafari_57
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرهگویی مادر سعید جلیلی از «واقعه گوهرشاد» به زبان آذری
حاجیه خانم برکچی مادر دکتر سعید جلیلی، از آذری های اردبیل است که در جوار امام رضا( ع ) ساکن شدهاند.
خانم برکچی در طرح جمعآوری خاطرات مسجد گوهرشاد، به زبان آذری از مقاومت پدرش در دوران ممنوعیت عزاداری امام حسین( ع )می گوید. محل ضبط این خاطرات خانه پدری ایشان است که روضه امام حسین (ع ) بیش از صد سال در آن برپاست.
✅ @Jalili_saeed