#انتقام
#فرهنگ_سازی
#حرف_ولی
حرف من این است. شما باید مبارزهی با طاغوت را، مبارزهی با ظالم را، مبارزهی با استکبار را، مبارزهی با فساد را در فضای کشور منتشر کنید. اشکال کار ما در بسیاری از جاها این است که دستور میدهیم، نصیحت میکنیم، استدلال میکنیم، منطق میآوریم، اثر نمیکند؛ چرا؟ برای اینکه فضای عمومی فضای متناسب با آنچه ما خواستهایم نیست. من بارها تکرار کردهام «فرهنگسازی»؛ فرهنگسازی یعنی همین کاری که شما میتوانید بکنید. یک جا لازم است فضای کشور فضای استقامت در مقابل دشمن باشد، یک جا لازم است فضای هجوم به دشمن باشد، یک جا لازم است فضای پیروی از دانش و علم باشد، یک روز لازم است فضای تعقّل و تدبّر باشد؛ فضاسازی باید بشود. من راجع به «خانواده» به شما گفتم، راجع به «فرزندآوری» به شما گفتم؛ نقشی که شما در این زمینه میتوانید ایفا کنید از نقش وزارت بهداشت و سازمان بهداشت و مانند اینها خیلی بیشتر است. میتوانید فضا به وجود بیاورید، میتوانید بصیرتدهی کنید، میتوانید امیددهی کنید.
بیانات در دیدار مداحان اهلبیت علیهمالسلام 22/10/1401
🌿جایی برای اقامه فکر ولی جامعه
🌿@motonrahbar
#تربیت_فرزند
#تربیت
#نقش_زن
«سخنان محوری»
شما خانمها دو تا شغل بسیار شریف دارید. یکی شغل تربیت فرزند، که این از همه شغلها بالاتر است. یک فرزند خوب شما اگر به جامعه تحویل بدهید، برای شما بهتر است از همه عالَم. اگر یک انسان شما تربیت کنید، برای شما به قدری شرافت دارد که من نمی توانم بیان کنم....پس يك شغل، شغل تربيت اولاد است؛ كه مع الأسف در آن حكومت طاغوتى اين شغل را مىخواستند از اين مادرها بگيرند. تبليغ كردند به اينكه زن چرا بچه دارى بكند؟ اين شغل شريف را منحطش كردند در نظر مادرها؛ براى اينكه مىخواستند كه مادرها از بچهها جدا بشوند، بچهها را ببرند در پرورشگاهها بزرگ كنند؛ مادرها هم علىٰ حده بروند يك كارهايى كه آنها دلشان مىخواهد بكنند و بچه در پرورشگاه وقتى كه بزرگ بشود، يك بچهاى كه در دامن مادر بزرگ بشود نيست؛ عقده پيدا مىكند. وقتى بچه در پرورشگاه و بدون مادر با اجنبى بخواهد سر و كار داشته باشد و محبت مادر از سر او كم بشود، اين بچه عقده پيدا مىكند. بسيارى از اين مفسدههايى كه در جامعه واقع مىشود ، از اين بچههايى هستند كه عقده دارند؛ از اين انسانهايى هستند كه عقده دارند. مبدأ يك عقدۀ بزرگ، اين جدا كردن بچه از مادر است. محبت مادرى لازم دارد بچه. بنا بر اين ، اين شغل كه شغل انبيا است و انبيا هم آمدند براى اينكه انسان درست كنند، اين شغل اول شما هست؛ در اول تربيت بچه.
صحیفه امام. ج 8،ص 90.سال۱۳۵۸
🌿جایی برای اقامه فکر ولی جامعه
🌿@motonrahbar
#دانشگاه_اسلامی
#هرمنوتیک
#جهت_دار_بودن_علوم
اين يك مغالطهاى است كه تا صحبت «دانشگاه اسلامى» مىشود و اينكه بايد انقلاب فرهنگى پيدا بشود، فرياد مىزنند آنهايى كه مىخواهند ما را به طرف شرق و عمدتاً ، به طرف غرب بكشانند، كه اينها با تخصص مخالفاند، با علم مخالفاند. خير، ما با تخصص مخالف نيستيم؛ با علم مخالف نيستيم؛ با نوكرى اجانب مخالفيم. ما مىگوييم كه تخصصى كه ما را به دامن امريكا بكشد يا انگلستان يا به دامن شوروى بكشد يا چين، اين تخصص، تخصص مهلك است، نه تخصص سازنده.
صحیفه امام. ج 14، ص 358.
🌿جایی برای اقامه فکر ولی جامعه
🌿@motonrahbar
#جوان
#فاطمیه
شما ببینید امروز نسل جوان شما - چه دخترهاتان، چه پسرهاتان - و جامعهی شما از خلأ کدام معرفت رنج می برند و آسیب می بینند؛ از کمبود کدام عنصر سازندهی اخلاقی رنج می برند، آن عنصر اخلاقی را در وجود فاطمهی زهرا (سلام الله علیها) و در فضایل آن بزرگوار و این وجودهای مقدس پیدا کنید و به زبان شعر - که زبان هنر هست - آن را القا و بیان کنید. ببینید ما در زندگی سیاسی و اجتماعی مان به کدام درس اهل بیت احتیاج داریم، آن را از زندگی این بزرگواران و این بزرگوار بخصوص استخراج کنید و با زبان شعر بیان کنید؛ اینها لازم و مهم است، والّا صرف مدح گفتن - که الفاظ آن مدح هم گاه الفاظ مبهمی است که نه شنونده درست می فهمد که محصول این مدح چه شد و نه گاهی خود گوینده! - کافی نیست. ما باید اظهار ارادت بکنیم و این اظهار ارادت، کمال ماست؛ «مادح خورشید مداح خود است»؛ اما به این نباید اکتفا کنیم. ما باید ببینیم امروز چه درسی از این بزرگوارها میشود بگیریم.
مبلغ هم وظیفه دارد، هنرمند هم وظیفه دارد، فیلمساز هم وظیفه دارد، گردانندگان سینمای کشور هم وظیفه دارند، گردانندگان تلویزیون کشور هم وظیفه دارند، منبری ها هم وظیفه دارند، مداح جماعت هم وظیفه دارد؛ من می خواهم بگویم شما وظیفهی خودتان را در کنار این وظایف سنگینی که بر دوش همهی ماست.
(1383/05/17) بيانات در ديدار مداحان
🌿جایی برای اقامه فکر ولی جامعه
🌿@motonrahbar