2089 - تقدیر ربع پهلوی از مزدور صدام!
«ربع پهلوی» سالگرد مرگ «شاپور بختیار» آخرین نخستوزیر رژیم پهلوی را تسلیت گفت و او را الگوی خود معرفی کرد!
در حالیکه به اذعان بسیاری از رسانههای غربی و حتی بازماندگان رژیم پهلوی، بختیار علاوه بر نقش در کودتای ضدانقلابی «نوژه»، از تحریککنندگان «صدام» دیکتاتور عراق برای حمله نظامی به ایران بود و ماهیانه از او برای مبارزه با حکومت ایران پول...
@mozdoor
2090 - من معمار تحریم ایرانم!
«امیرعباس فخرآور» عامل سرویس جاسوسی آمریکا که چند ماه پیش اظهار داشته بود که باید با فشار اقتصادی کمر مردم ایران را شکست و آنها را از نظام جمهوریاسلامی دلزده و ناراضی کرد، با وقاحت اعتراف کرد که او از چند سال پیش طراح و معمار تحریمهای جدید نفی ایران بود و این راه را به مقامات آمریکایی برای فشار به ایران نشان داده بود!
منبع: goo.gl/o6C2bV
@mozdoor
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰۹۱ - وقتی اپوزیسیون براندازی میکند!!
@mozdoor
🔥 مهم 🔥
⛔️ متن شایعه :
⬅️ کاهش سهم ایران از دریای خزر!! 😳
این دریا پیش از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، دریای مشترک میان شوروی و ایران بود.
پس از فروپاشی شوروی به دلیل طولانی شدن روند مذاکرات جهت تعیین رژیم حقوقی دریای مازندران که بیش از یک دهه زمان را مصروف خود نمود و ناکامی نشستهای مختلف سران دولتهای ساحلی، تلاش برای تقسیم در میان برخی از 5 دولت ساحلی (روسیه ایران ترکمنستان قزاقستان آذربایجان) با پشتیبانی و طراحی روسیه صورت گرفت.
روسیه نیز از ابتدای فروپاشی شوروی تا سال 2000 طرفدار رژیم حاکمیت مشاع دولتها بود اما از سال 2000 به بعد دیدگاه این کشور به سمت مواضع آذربایجان و قزاقستان متمایل شد. به همین دلیل، در سال 2003 سه کشور روسیه، قزاقستان و جمهوری آذربایجان با استفاده از ضعف سیاسی ایران در جامعه بینالمللی و مسائل ناشی از آغاز بحران هستهای، موافقتنامه ای سه جانبه را دائر بر تقسیم دریای مازندران را امضا کردند که عملا ۶۴ درصد از محیط دریا را در حاکمیت آنها قرار داد. بر اساس این توافق، قزاقستان ۲۷ درصد، روسیه ۱۹ درصد و جمهوری آذربایجان ۱۸ درصد از مازندران را متعلق به خود نمودند و برای ترکمنستان، حدود ۲۳ درصد نیز درنظر گرفته شد و تنها حدود ۱۳ درصد برای ایران باقی ماند. در این میان، آذربایجان نیز با حمایت امریکا و تمهیدات فنی مربوط به اکتشاف و بهرهبرداری از منابع نفت و گاز، عملاً نسبت به تسلط بر بخش زیادی از این دریا و اعلان حاکمیت بر آنها اقدام کرد و بهره برداری از منابع نفت و گاز را نیز آغاز نمود. (متن شایعه خلاصه شده)
✅پاسخ:
1️⃣ ایران هیچگاه #مالک 50 درصد خزر نبوده است و دمیدن بر یک مالکیت واهی، چیزی جز سیاسی کاری و خودتحقیری نیست.
اصلا با توجه به نقشه و موقعیت طبیعی دریاچه و کشورهای اطراف آن، سهم 50 درصدی ایران از دریاچه امکانپذیر نیست!
2️⃣ ایران تنها بخش کوچکی از سواحل جنوبی خزر را در اختیار دارد و چندین برابر آن در اختیار کشورهای دیگر است. چگونه میتوان پذیرفت که ایران با اندکی ساحل، صاحب نیمی از خزر شود و بقیه با سواحلی به مراتب طولانی تر از ایران، مالکیت مشابه داشته باشند. در زمان شوروی سابق هم همین منطق ساده حاکم بود و آن مرزهای طولانی در شمال، غرب و شرق دریا متعلق به شوروی بوده است.
3️⃣ گاهی این ادعا را مطرح میکنند که در سالهای 1921 و 1940 ، ایران و شوروی سابق، معاهدههایی امضا کرده بودند و طبق آن معاهدهها، #مالکیت خزر را بین خودشان بالمناصفه تقسیم کرده بودند. اما هرگز بین ایران و شوروی چنین معاهدهای وجود نداشته!
بلکه هر دو کشور توافق کردهاند که در آب ای خزر به طور مساوی «حق کشتیرانی» داشته باشند، از معافیتهایی برخوردار شوند و بتوانند تا 10 میل دریایی از سواحل خود ماهیگیری کنند. در این دو معاهده، تقسیم 50 درصد مالکیت دریا در این معاهدهها وجود خارجی ندارد.
وقتی چنین توافقی وجود نداشته، چرا باید کشورهای ساحلی خزر بر مبنای توهمات ما رفتار کنند؟!😐
4️⃣ هنوز رژیم دریایی مشخصی در دریای خزر مصوب نشده است و سهم 13 درصدی ایران، یک پیشنهاد بوده که با مخالفت ایران، تصویب نشده است و هم اکنون نشستهای زیادی با طرفهای سهیم در دریای خزر صورت میگیرد. ایران با توجه به اصل «انصاف» معتقد به سهم 20 درصدی خود به عنوان آستانه حداقلی حقوق و منافع ملی است و این موضوع در حال رسیدگی و پیگیری است .
5️⃣یک سوال ساده از کسانی که مدعی سهم اندک ایران هستند: طبق کدام قرارداد ایران سهم 13 درصدی را قبول کرده است؟
اینها تنها شایعاتی است که فقط برای تخریب صورت میگیرد و هیچ گونه سندی در مورد آن امضا نشده است.
6️⃣یادمان باشد ایران بعد از سال 57 در بحث تمامیت ارضی کشور و حفظ مرزهای این سرزمین به صورت قاطع برخورد کرده است. از برخورد با تجریهطلبها در غرب و شرق کشور تا جنگ تحمیلی 8 ساله، که کمتر آن را در سالهای قبل از سال 57 به مانند جدایی استان چهاردهم ایران (بحرین ) را شاهد هستیم. درود بر همه ی شهدا و حافظان این سرزمین
✍️ اطلاعات بیشتر: http://yon.ir/7c0a و http://yon.ir/FN0d
🔴 لطفا این مطلب را بازنشر کنید 🔴
@mozdoor
#برانداز فکسنی که گویی چه افشاگریای کرده نوشته «ایران از 17-2011 حدود 16میلیارد$ در سوریه و عراق خرج کرده»!
یعنی اعتراف کردن که در برابر هزینه 7000 میلیارد$ آمریکا و نوچههاش (به اعتراف ترامپ) ایران سالانه فقط با حدود 2.3 میلیارد دلار شکستشون داده!
#کارآمدی یه نظام (تفکر انقلابی) از این بیشتر؟
@mozdoor
2092 - «مهدی خلجی» که ابتدا به تحصیل علوم دینی پرداخت و پس از انحراف عقیدتی و اخلاقی به غرب گریخت، در سالهای اخیر از حامیان تحریم و حتی حمله نظامی به ایران است!
@mozdoor
2093 - شاه بر سر بحرین با انگلیس بسته بود!
«هوشنگ طالع» از اعضای دوره بیستودوم مجلس دوران رژیم پهلوی، در خاطراتش گفت: “در ماجرای جدایی بحرین، ما از هیچ مذاکرهای خبر نداشتیم تا زمانی که وزیرخارجه گزارش جدایی بحرین را به مجلس آورد. شاه خودش بدون اطلاع ما همه چیز را با انگلستان بسته بود! ... دولت تنها یک ساعت پس از اعلام استقلال بحرین آن را به رسمیت شناخت!”
منبع: goo.gl/H69UnC
@mozdoor
1251 - جدایی 3 برابر وسعت کنونی ایران تا پیش از انقلاب: چهکسی حافظ تمامیت ارضی ایران بود؟
در حالی که طی دوران پس از انقلاب اسلامی و بخصوص در سالهای دفاع مقدس، دشمنان حتی نتوانستند یک وجب از خاک کشورمان را جدا کنند، اما تا پیش از سال 1357 و از جمله در دوران رژیم پهلوی بیش از4,322,000 کیلومترمربع از خاک کشورمان تجزیه شد، از جمله بحرین!
@mozdoor