45.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👓 فیلم کامل مناظره آقایان حجت الاسلام و المسلمین رفیعی و آقامیری
🔻با اجرای حجت الاسلام سرلک
(بخش اول)
#مناظره
#دکتر_رفیعی
@mptarikh
درباره گفتگوی آقایان رفیعی و آقامیری
✍️محمد صدرا مازنی
چندی قبل حجتالاسلام ناصر رفیعی، یکی از منبری های معروف، آقای سیدحسن آقامیری را که از روحانیون جوان است به مناظره دعوت کرد؛ آقامیری نیز اگرچه لحن کلام ناصر رفیعی را همراه با توهین، تهمت، تحقیر و تهدید تلقی کرد اما گفت: ایشان به هر حال بنده را به مناظره دعوت کرده است. ما قائل به گفتوگو هستیم و از این که قبول کنند گفتوگو کنیم، خیلی خوشحالیم. ما برای شکست کسی به جایی نمیرویم و این مناظره و گفتوگو برای هر دو طرف پیروزی است. هرجایی که فراهم شود برای گفتوگو حضور پیدا میکنم».
آقای رفیعی با اشاره به دیدگاههای آقامیری گفته بود: «دوران بزن و دررو گذشته است و نمیشود فردی کلیپی درست کند، قرآن، نماز، حجاب، زیارت و تلقین را زیرسوال ببرد، خود گوید و خود خندد، عجب مرد هنرمندی؛ بسمالله، اگر مرد هستید به مناظره بیایید. من اعلام میکنم از همین آقایی که اسم بردید دعوت به مناظره رسمی میکنم».
این مناظره صبح روز پنجشنبه مورخ۲۹ خردادماه به میزبانی روحانی معروف دیگر حجت الاسلام سرلک برگزار شد.
گفت و گوی حجت الاسلام رفیعی و حسن آقامیری از ابعاد مختلف قابل ارزیابی است.
۱) اینکه آقای رفیعی از نسل اول انقلاب و به عنوان یک منبری خوش فکر و نماینده تفکر سنتی و آقای آقا میری نماینده نسل جوان پس از انقلاب با مخاطبینی متفاوت و در فضای مجازی در این گفت و گو شرکت کردند و نگارنده سابقه ای برای آن سراغ ندارد.
۲)هردو خوش بیان، پر طرفدار و جاذبه ی کلام هردو روحانی بیشتر از دافعه است. آقای رفیعی هرگز حاشیه نداشته است، درحالی که طرف مقابل جنجالی و پرسرو صدا است، که آخرینِ آن گفت و گوی زنده ایشان با احلام خواننده زن ایرانی است که در خارج کشور به فعالیت می پردازد.
۳)رعایت آداب گفتگو توسط هردو بزرگوار نیز نکته دیگر آن است: آقای رفیعی که به رغم لحن تند(و دلسوزانه) ایشان در دعوت به مناظره، در این گفت و گو از کلام آرام و تواضع و ادب مثال زدنی برخوردار بود و اگر بخواهیم سخنان پیشین ایشان را ارزیابی کنیم و نیز سخنان وی را در این گفتگو ببینیم به اهمیت گفت و گو و لزوم تقویت آن بیشتر پی می بریم؛ آن یکی نگران کننده و همراه با سوء تفاهم و این یکی آرام؛ امید بخش و آرامش بخش.
آقای آقامیری نیز که با توجه به جلسه شب گذشته اش در خصوص موضوع گفت و گو آمادگی لازم را برای این جلسه داشت. به کتب اخلاقی به ویژه آثار حضرت امام خمینی استناد می کرد.
و نسبت به شان و جایگاه آقای رفیعی توجه داشته و بر رعایت ادب و فرهنگ گفتگو اهتمام می ورزید.
۴) میزبانی آقای سرلک هم جالب توجه بود. او این ریسک را خرید، به رغم عملکرد به دور از حاشیه اش، از حاشیه های احتمالی نهراسید و در منزل خویش مناظره را برقرار کرد و البته به دلیل ریتم آرام و اخلاق محور گفت وگو، برای اداره این مناظره به زحمت نیافتاد، اما ورودهای گاه و بیگاه صمیمانه او و جمع بندی کوتاه و منصفانه اش و مراقبت برای عدم ورود طرفین به بحث های ملال آور سیاسی جالب توجه بود.
۵)قصد نگارنده در این نوشته برشماری نقاط ضعف گفت و گو نیست، شاید اگر طرفین جزئی تر و مساله محورتر عمل می کردند، مناسبتر بود. اما به هرحال اهمیت اصل این اتفاق این ایراد را می پوشاند. با این حال خوب است طرفین ضمن بررسی نقاط ضعف و قوت گفت و گو، جلسات دیگری نیز برگزار کنند.
۶)سیمای ملی باز هم از فضای مجازی جاماند. اگر چه آقای ازغدی سردبیر برنامه زاویه در شبکه۴ آمادگی خویش را برای میزبانی مناظره اعلام کرده بود. اما به دلایلی که برای نگارنده نامعلوم است، این اتفاق در صدا وسیما نیافتاد.
اما با شناختی که از درایت و سعه صدر آقای معینی پور مدیر محترم شبکه۴، سراغ دارم، می توان آینده این گفت و گو ها را به نحو گسترده تری در بستر رسانه ملی پی گیری کرد. رسانه ای که مخاطبان بیشتری دارد و برای عموم مردم مطمئن تر و کم هزینه تر است.
۷) حوزه علمیه به ویژه معاونت پژوهش حوزه های علمیه و دبیرخانه کرسی های آزاداندیشی می تواند در این عرصه فعال تر عمل نمایند. تاکید رهبر معظم انقلاب بر اهتمام به برگزاری کرسی های آزاد اندیشی فرصتی است که نباید از آن غافل بود. تیم مستقر در کرسی های آزاداندیشی حوزه بانشاط و دارای برنامه است و باتوجه به صلاحیت، نگرش آزاداندیشانه و قوت برنامه ریزی آنان انتظار می رود بانی برگزاری چنین جلساتی باشند. نگارنده در گفت و گو با دوستان کرسی های آزاداندیشی بر این موضوع تاکید داشته است.
۸) مراقبت حوزه به ویژه امور صیانتی در حفظ سرمایه های خویش نیز مطلب مهم دیگری است؛ سیاست پیشگیری بجای مچ گیری و...خوب و قابل استمرار است، روحانیون پر مخاطب را رصد نمایند و درصورت بروز سوء تفاهم درجهت رفع آن گام بردارند و با توجه به اصل جذب حداکثری حرفهایشان را بشنوند و در صورت لزوم تذکرات مشفقانه دهد.
@mptarikh
#مناظره
#دشتی
یادداشت حجت الاسلام دکتر محمد دشتی درباره مناظره حجت الاسلام دکتر ناصر رفیعی و آقای آقامیری
باسلام و سپاس از اساتید معظم و برگزار کنندگان این مناظره و کرسی نظریه پردازی و آزاد اندیشی!
بنده استفاده کردم مخصوصا از جو طلبگی حاکم بر مباحثه.
امید وارم در آینده این گونه جلسات با آمادگی و نظم منطقی بهتری برگزار بشه و طرفین بحث با آمادگی بیشتری در مباحثه حاضر بشوند و دست کم به اندازه ی ارائه ی یک درس خارج حوزه اساتید وقت بگذارن؛ یعنی:
مدعا و فرضیه ی هر طرف معلوم باشه
ادله ی هر طرف معلوم باشه
چکیده ی مطالب هر طرف به دست طرف مقابل رسیده باشه
اساس و روی کرد مباحثه هم این باشه که نظر مشهور در مسئله اینه و اکنون یک فرضیه ی جدید به بحث گذاشته میشه.
سعیکم مشکور!
@mptarikh
48.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بخش دوم و پایانی مناظره امروز حجت الاسلام دکتر رفیعی و آقای آقامیری
#مناظره
#دکتر_رفیعی
به کانال معاونت پژوهش مجتمع عالی تاریخ بپیوندید
@mptarikh
مناطره.mp3
24.61M
🎙مناظره حجت الاسلام دکتر رفیعی و آقای حسن آقا میری
#فایل_صوتی
#مناظره
#دکتر_رفیعی
#آقامیری
@mptarikh
#کتاب
آشنايی با تاريخ اهلبيت(ع)
ناشر: انتشارات بين المللی المصطفی(ص)
نویسنده: جمعی از نويسندگان
تعداد صفحات: 296
موضوع: تاريخ اسلام و سيره معصومين
سال چاپ: 1399
زبان: فارسی
نوبت چاپ: اول
قطع: وزيری
کد محصول: BA0521
https://b2n.ir/478033
#کتاب
در کانال معاونت پژوهش مجتمع عالی تاریخ، سیره و تمدن اسلامی عضو شوید و از تازهترین پژوهشها و آثار تاریخی مطلع شوید.
@mptarikh
#فراخوان
«هشتمین اجلاس بین المللی دکترین جهانی دهه غدیر و دهکده جهانی معرفت و دومین همایش بین المللی غدیر با تاکید بر غدیر و حکمرانی شایسته»
لازم به ذکر دریافت مقالات تا پایان شهریور 99 تمدید و برگزاری آن نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.
#فراخوان
در کانال معاونت پژوهش مجتمع عالی تاریخ، سیره و تمدن اسلامی عضو شوید و از تازهترین پژوهشها و آثار تاریخی مطلع شوید.
@mptarikh
#کرسی ترویجی
«مبانی دینی و دلالتهای قرآنی تمدن نوین اسلامی»
زمان: شنبه 1399/4/14 ساعت 11 الی 13
مکان: قم میدان شهید محلاتی، بلوار شهید محلاتی، پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق، سالن شهید طهرانی مقدم
#کرسی ترویجی
در کانال معاونت پژوهش مجتمع عالی تاریخ، سیره و تمدن اسلامی عضو شوید و از تازهترین پژوهشها و آثار تاریخی مطلع شوید.
@mptarikh
@sokhanetarikh
✅ #ویژه نامه
*سایت سخن تاریخ ویژه نامه امام رضا علیه السلام را تهیه و ارایه نمود*
سایت سخن تاریخ ولادت با سعادت امام رضا (علیه السلام) را به تمامی محبان اهل بیت(علیهم السلام) تبریک می گوید و شما را به مطالعه ی ویژه نامه ی امام رضا (علیه السلام) که به همین مناسبت تهیه شده است دعوت می کند.
👉 https://b2n.ir/292410
@sokhanetarikh
✅ #ویژه نامه
عناوین برخی از مقالات این ویژه نامه به شرح ذیل می باشد:
حجت الاسلام رسول جعفریان: درس های امام رضا (ع) برای امروز
دکتر منصور داداش نژاد: امام رضا (ع) در منابع صوفیه تا قرن هفتم هجری
حجت الاسلام محسن الویری: فهم تمدنی سیره امام رضا (ع)
دکتر نعمت الله صفری فروشانی: آسیب ها و بایسته ها در پژوهش های رضوی
دکتر محمد الله اکبری: بررسی تاریخی - روایی چگونگی ملقب شدن امام هشتم به «الرضا»
....
👉 https://b2n.ir/292410
*معاونت پژوهش مجتمع آموزش عالی تاریخ سیره و تمدن اسلامی*
@mptarikh
@sokhanetarikh
✅ #مصاحبه
حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی: مامون، امام رضا (علیه السلام) را به ایران آورد و مستقیما پیشنهاد خلافت داد اگر امام رضا (علیه السلام) می پذیرفت، شاید واگذار می کرد اما زودتر از این ایشان را می کشت
مصاحبه اختصاصی سایت سخن تاریخ با حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی درباره سیره سیاسی و اجتماعی امام رضا(علیه السلام)
👉 https://b2n.ir/399827
@mptarikh
#معرفی کتاب
کتاب «عباسیان از بعثت تا خلافت»
ناشر: بوستان کتاب قم
نویسنده: محمد الله اکبری
سال نشر: 1387
کتاب «عباسیان از بعثت تا خلافت» تألیف دکتر محمد الله اکبری به بررسی و تحلیلی جامع از انقلاب عباسیان پرداخته و به پرسشهای مختلفی درباره این سلسله با استناد به منابع کهن پاسخ داده است.
این کتاب در هفت فصل تنظیم شده و در حد توان تمام عناوینی که به این موضوع مربوط می شود مورد بحث قرار گرفته است.
در فصل اول، که به شرح حال عباس و فرزندان و نوادگان وی اختصاص یافته بیشتر مشاهیر آنان به ویژه کسانی که در سلسله نسب خلفا واقع شده اند، مورد بحث قرار می گیرد این فصل با عنواناز عباس تا ابوالعباس سفاح، از عبدالمطلب شروع شده و عباس و فرزندانش، عبدالله بن عباس، و فرزندان او، و علی بن عبدالله و اولادش و محمد بن علی و فرزندانش مورد بحث قرار می دهد و با شرح حال ابولعباس سفاح پایان میپذیرد.
فصل دوم علت و چگونگی و انتقال خاندان عباسی از حجاز به حمیمه شام را مورد بحث قرار میدهد و در ضمن آن به جدایی عباسیان از علویان و جهت گیری سیاسی عباسیان در منازعه زبیریان و مروانیان نیز اشاره میکند.
فصل سوم؛ در باره اخبار رسیده از پیامبر و امامان و دیگر پیشگوییها درباره به خلافت رسیدن عباسیان بحث و گفت و گو میکند و به نقد وتحلیل آنها میپردازد. اظهار نظرهایی در این باره پیشگوییها در پایان فصل آمده است...
https://b2n.ir/762742
#معرفی کتاب
در کانال معاونت پژوهش مجتمع عالی تاریخ، سیره و تمدن اسلامی عضو شوید و از تازهترین پژوهشها و آثار تاریخی مطلع شوید.
@mptarikh