هدایت شده از کانال سیدیوسف کهنمویی
#نشست_آنلاین
🔶 عنوان: "مبانی قرآنی مکتب شهید سلیمانی"
🔷 با حضور اساتید گرانقدر:
۱- حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدعلی رضایی اصفهانی
۲- حجت الاسلام والمسلمین دکتر بهروزی لک
۳- حجت الاسلام والمسلمین دکتر مقیمی
۴- حجت الاسلام والمسلمین دکتر قاسمی
⏰ زمان: پنجشنبه 1399/10/11 ساعت 10 الی 12
ورود به نشست از طریق:👇
https://bbb01.dte.ir/b/qez-5jz-vlq-vus
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🆔 کانال آرشیو نشست ها و کارگاه های مجتمع عالی قرآن و حدیث
🌐 @mquraan_n
هدایت شده از سید رضی مرتضوی
recording۲۰۲۰۱۲۲۸۱۶۳۷۱۰.amr
4.87M
⚜ منبر صوتی
🔰 روز شهادت حضرت فاطمه زهرا س
🔈سید رضی مرتضوی
🔹اسرار در نامگذاری اهلبیت علیهم السلام
🔹وجه تسمیه دختر پیامبر اکرم به «فاطمه»
12.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
واکنش دیدنی مردم با دیدن انگشتر حاج قاسم!
واقعا او که بود، که اینگونه قلب همه اقشار مردم را تصاحب کرد؟!
هدایت شده از مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث(کانال رسمی)
مقاله: فاطمه (س) محبوب ترین زنان نزد پیامبر (ص) بر اساس روایات تفسیری/از دکتر رضایی اصفهانی /
درج شده در خبر گزاری ایرنا:
https://www.irna.ir/news/84161852
📣🌹📣🌹📣🌹📣🌹📣🌹📣
🔵قابل توجه طلاب محترم مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث
به مناسبت اولین سالگرد شهادت علمدار ولایت، شهید والامقام، سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی،
🌐تشکل بین المللی فتح المبین🌐 و معاونت فرهنگی تربیتی مجتمع قرآن و حدیث برگزار میکنند:
♻️🌹یادواره سرباز ولایت🌹♻️
با مسابقات :
✅ عکاسی
✅تدوین کلیپ
✅فتوکلیپ
🔶🔶🔶با محوریت حضور المصطفائیان در مراسم تشییع در ایران و عراق؛ و مراسم بزرگداشت سردار، در عرصه بین الملل.
✅ دلنوشته ( چرا حاج قاسم، سردار دلها شد)
✅ کتابخوانی ( از کتاب من قاسم سلیمانی هستم، سرباز ولایت)
‼️مهلت ارسال آثار: 19 دی 99
تاریخ دقیق برگزاری مسابقه کتابخوانی، (که بعد از امتحانات پایان ترم خواهد بود) متعاقبا اعلام می گردد.
هدایت شده از سید رضی مرتضوی
⚫️دختر پیامبر را بشناسیم «۳»
🔘بمناسبت ایام فاطمیه
✍ سیدرضی مرتضوی
➰➰➰➰➰➰➰
▪️فَیَقُولُ اللَّهُ یَا أَهْلَ الْجَمْعِ طَأْطِئُوا الرُّءُوسَ وَ غُضُّوا الْأَبْصَارَ فَإِنَّ هَذِهِ فَاطِمَةُ تَسِیرُ إِلَی الْجَنَّةِ فَیَأْتِیهَا جَبْرَئِیلُ بِنَاقَةٍ مِنْ نُوقِ الْجَنَّةِ ... إِنَّهَا ذَلِکَ الْیَوْمَ لَتَلْتَقِطُ شِیعَتَهَا وَ مُحِبِّیهَا کَمَا یَلْتَقِطُ الطَّیْرُ الْحَبَّ الْجَیِّدَ مِنَ الْحَبِّ الرَّدئ
📚بحارج۴۳ص۶۴
➰➰➰➰➰➰➰
▪️ جابر به امام باقر ع عرض کرد حدیثی در فضیلت مادرتان فاطمه زهرا س برایم بفرمایید که وقتی آن را به شیعیان شما نقل می کنم خوشحال شوند حضرت فرمودند در روز قیامت خداوند متعال به اهل محشر میگوید سر های تان را پایین انداخته چشمهایتان را ببندید زیرا فاطمه می خواهد عبور کرده و به بهشت برود، آنحضرت سوار برشتر مزین شده بهشتی که افسارش دست جبرئیل است عبور میکند در حالیکه در هر سمتش صدهزار فرشته حرکت میکنند، اما نزدیک در بهشت توقف میکند و بخدا عرض میکند میخواهم امروز مقامم آشکار شود، خدا پاسخ میدهد: برگرد و دست هرکس که ذره ای محبت تو و فرزندانت را در دل دارد، بگیر و وارد بهشت کن، سپس امام باقر ع فرمود: ای جابر، بخداسوگند آنحضرت مانند مرغی که دانه های خوب را از بین دانه های خراب جدا میکند، شیعیان و دوستانش را از بین اهل محشر بیرون میکشد.
➰➰➰➰➰➰➰
🔘نکته ها:
▪️این روایت طولانی است و در آن به جایگاه بلند حضرت زهرا س اشاره شده است
▪️مطابق این روایت، بالاترین سرمایه آخرت، محبت حضرت زهرا س و فرزندان آنحضرت است
هدایت شده از کانال دروس آیت الله العظمی جوادی آملی
💠 وظیفه اولیه
🔹 انسان نسبت به ذات أقدس الهی «بالقول المطلق» ضعیف است؛ ولی خود انسان مراحل سه گانه را دارد: در دوران کودکی #ضعیف است، در دوران جوانی و میانسالی قوی است، در دوران سالمندی ضعیف است. این دوران جوانی و میانسالی که قوی است، احکام قوّت نازل شده است که فرمود: ﴿خُذُوا مَا آتَینَاكُمْ بِقُوَّةٍ﴾،[1] چند جا دارد که آنچه را ما گفتیم به قوّت بگیرید. ما هم که یک امر آسانی را نفرستادیم: ﴿إِنَّا سَنُلْقی عَلَیكَ قَوْلاً ثَقیلاً﴾،[2] یک کار سنگین و وزین و پُر مغزی را فرستادیم، سنگین به معنای حجیمی که سنگ وزین است، آن طور نیست. #مطلب_وزین است، یک #عقل_راسخ می خواهد، یک #قلب_عاشق می طلبد که این را تحمّل کند: ﴿إِنَّا سَنُلْقی عَلَیكَ قَوْلاً ثَقیلاً﴾. [البته] برای حضرت آسان است، اما برای ما دشوار است. فرمود: ﴿خُذُوا مَا آتَینَاكُمْ بِقُوَّةٍ﴾؛ فرمود این قدرت را من به شما دادم که این وحی سترگ را بگیرید. بعد هم فرمود دشمن از هر طرف حمله می کند: ﴿وَ أَعِدُّوا لَهُم مَا استَطَعْتُم مِن قُوَّةٍ﴾،[3] درست است نسبت به خدا #ضعیف هستیم؛ اما در بحث های نظامی، مبارزه با استکبار، مبارزه با صهیونیسم قدرت دارید، من به شما این قدرت را دادم.
▫️ بنابراین انسان درست است ضعیف است، اما نسبت به ذات أقدس الهی #ضعیف است و همیشه باید احساس ضعف بکند؛ ولی آن قدر #ستبر_و_قوی است که بزرگ ترین مستکبر را به خاک می کشاند، همین است! این بیان نورانی حضرت یعنی وجود مبارک پیغمبر (صلی الله علیه و آله و سلم) که فرمود: «الْإِسْلَامُ یعْلُو وَ لَا یعْلَی عَلَیه»،[4] یعنی چه؟ یعنی این جمله خبریه ای است که از مقامات ملکوتی اسلام دارد خبر می دهد؟ یا یک جمله خبریه ای است که به داعی انشا القا شده است؟ جمله خبریه که به داعی انشا القا شود، قویتر از خود جمله انشاییه است! یعنی بکوشید این را بالا ببرید، این دین باید بالاترین دین باشد: «الْإِسْلَامُ یعْلُو»؛ یعنی خود به خود مثل دود بالا می رود یا به دست شما مسلمین باید بالا برود؟ «الْإِسْلَامُ یعْلُو وَ لَا یعْلَی عَلَیه»، هیچ حرفی بالاتر از #اسلام نباید باشد، انسان باید طرزی عمل بکند و طوری رفتار بکند که جاذبه داشته باشد.
🔹 وجود مبارک مریم (سلام الله علیها) برای همه ما محترم است؛ اما مریم کجا و فاطمه کجا! ما تا توانستیم گریه کردیم، این گریه درست است اما یک گوشه کار است! ما اگر آن عُرضه را داشتیم حداقل حضرت را مثل مریم جهانی کنیم، گوشه ای از وظیفه را انجام دادیم. آن خطبه نورانی! باسواد شدن گناه نیست! این هم که در دست و پای خیلی ها ریخته است را سواد نمی گویند. اگر کسی توانست خطبه نورانی حضرت را مدلَّل کند، خطبه نه خطابه! همان چند سطر اوّل را مدلَّل کند، فلسفی است و برهانی کند، این #مرد_ فهم است. ما چنین مریمی داریم! ایام #فاطمیه است، این گریه کار اوّل ماست؛ مثلاً کسی دارد نمازش را می خواند، نماز خواندن وظیفه اولیه ماست، نافله هایی هم هست! گفتند «هر که سحر ندارد از خود خبر ندارد».[5] تنها نماز ظهر و عصر که نیست، به هر حال یک سحری هم هست. اینها #وظیفه_اولیه ماست! این [ایام] #فاطمیه و سیاه پوش [شدن] و گریه و مانند اینها کار اوّلی ماست، این جزء وظایف اوّلیه همه ماست! آن مراحل ثانویه که حضرت چه استدلالی کرده است، البته بین خطبه و خطابه ایشان هم خیلی فرق است، خطابه او هم گرچه خیلی علمی است؛ اما آن خطبه خیلی سنگین است، این را حداقل ما باید بگوییم که #مریم_اسلام است!
▫️ بنابراین به ما گفتند: «الْإِسْلَامُ یعْلُو وَ لَا یعْلَی عَلَیه»، شما بکوشید این را جهانی کنید. اگر شدنی نبود که به ما نمی گفتند #جهانی کنید، پس اینکه فرمود: ﴿وَ لْیجِدُوا فیكُمْ﴾؛ یعنی داخله تان آن قدر قوی باشد ـ حالا چه موشک و چه غیر موشک ـ که بیگانه طمع نکند. حالا که بیگانه طمع نکرد، شما در داخله خودتان قوی باشید: ﴿خُذُوا مَا آتَینَاكُمْ بِقُوَّةٍ﴾. به ما چه چیزی داد: ﴿إِنَّا سَنُلْقی عَلَیكَ قَوْلاً ثَقیلاً﴾، حرف های سنگین به ما داد، این را بگیریم، به ما گفته است، به خود حضرت که نگفت، به حضرت فرمود: ﴿إِنَّا سَنُلْقی عَلَیكَ قَوْلاً ثَقیلاً﴾؛ اما به ما می فرماید که ﴿خُذُوا مَا آتَینَاكُمْ بِقُوَّةٍ﴾، ﴿وَ أَعِدُّوا لَهُم مَا استَطَعْتُم مِن قُوَّةٍ﴾، و مانند آن.
[1]. سوره بقره, آیه63.
[2]. سوره مزمل, آیه5.
[3]. سوره انفال, آیه60.
[4]. من لا یحضره الفقیه، ج4، ص334.
[5]. الهی نامه (آیت الله حسن زاده آملی)، ص23.
#فاطمیه
#مریم_اسلام
#دین_جهانی
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه معارج ـ جلسه 10
تاریخ: 1397/11/08
🆔 @a_javadiamoli_doross