هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
1400-12-09(farahzad).mp3
12.66M
🔊 فایل صوتی برنامه سمت خدا
👤 #حجت_الاسلام_فرحزاد
📚 موضوع: نکاتی پیرامون شخصیت حضرت پیامبراکرم (صلیاللهعلیهوآله) و حضرت ابوطالب (علیهالسلام)
🗓دوشنبه نهم اسفند ماه ۱۴۰۰
🗂 حجم : ۱۲ مگابایت
متن کامل: در حال آماده سازی
💠 @samtekhoda3
💫 نماز بسیار با فضیلت شب بیست و هفتم ماه رجب (امشب)
🌷پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:
هر کس در شب بیست و هفتم ماه رجب، ۱۲ رکعت نماز در هر رکعت بعد از حمد، ۱۰ بار سوره اعلی(سبح اسم) و ۱۰ بار سوره قدر(انا انزلنا) بخواند و هنگامی که نماز را به پایان برد، ۱۰۰ بار بر پیامبر اکرم(ص) صلوات بفرستد و ۱۰۰ بار به درگاه خداوند متعال استغفار کند، در این صورت خداوند سبحان، ثواب عبادت فرشتگان را برای او مینویسد.
(اقبال الاعمال سید ابن طاووس)
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
💠 حرمت آبرو
🔹 وجود مبارك یوسف (سلام الله علیه) به آن زندانی كه هم بندش بود فرمود وقتی آزاد شدی برو سؤال بكن كه گناه من چیست؟ چرا من در زندانم؟ این توسل نیست، #دفاع است، این لازم است، زیرا زیر ستم رفتن حرام است! آبروی هر كسی #امانت_خدا است؛ این بیان نورانی را مرحوم كلینی از معصوم (سلام الله علیه) نقل كرده است كه خدای سبحان مؤمن را آزاد گذاشته كارهای او را در اختیار او قرار داده؛ ولی #آبروی_مؤمن امانت خداست: «إِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ فَوَّضَ إِلَى الْمُؤْمِنِ أُمُورَهُ كُلَّهَا وَ لَمْ یفَوِّضْ إِلَیهِ أَنْ یذِلَّ نَفْسَه»؛ فرمود هیچ كسی حق ندارد كاری بكند كه آبرویش در خطر باشد.
🔹 ما موظفیم آبرو را حفظ بكنیم نه بریزیم! مثل اینكه كسی حق ندارد انتحار بكند، حالا انتحار استشهادی كه «فی سبیل الله» است مطلب دیگر است. آدم حرفی بزند، كاری بكند، تقاضایی بكند و جایی برود كه آبرویش برود، خب این حرام است! مگر كسی حق دارد بگوید من می خواهم آبروی خودم را بریزم؟! بله آدم آبروی خودش را #در_راه_دین می ریزد، این حرف دیگر است؛ مثل اینكه خون خودش را در راه دین می ریزد. زیر ستم رفتن، حرام است؛ وجود مبارك یوسف فرمود برو بپرس گناه من چیست: ﴿اذْكُرْنِی عِنْدَ رَبِّك﴾، او باید می رفت دفاع می كرد که نرفت ﴿فَأَنْسَاهُ الشَّیطَانُ ذِكْرَ رَبِّه﴾.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه یوسف جلسه 46
تاریخ: 1383
🆔 @a_javadiamoli_esra
گروه تربیت فرهنگی اجتماعی المصطفی مسابقه بصیرتی «در جستجوی بصیرت» را از محتوای کانال چلچراغ بصیرت برگزار می نماید
تذکرات:
1. لینک ورود به مسابقه از ساعت 11 الی 12:00 روز سه شنبه 17 اسفند ماه 1400 فعال می باشد؛
5. پس از وارد شدن به لینک مسابقه https://survey.porsline.ir/s/zr6hWLM و صفحه خوش آمد گویی، ابتدا تذکرات درج شده را دقیقا مطالعه نموده و دکمه شروع آزمون را بزنید؛
6. سپس نام و نام خانوادگی و نسبت خود را با استاد، طلبه یا کارمند، تایپ کنید؛
7. سپس کد رایانه ای(طلبه) یا کد پرسنلی(کارمند)یا کد استادی خود یا سرپرست خانواده را ثبت نمایید؛
8. در مرحله بعد ، 20 سوال به صورت تصادفی، برای شما نمایش داده می شود که باید در مدت زمان باقیمانده تا اتمام 30 دقیقه به آنها پاسخ بدهید؛
9. پس از پاسخ به سوالات و قبل از اتمام زمان مسابقه، کلید پایان و سپس کلید ارسال را بزنید تا پیام «ارسال با موفقیت انجام شد» نمایش داده شود در صورت عدم موفقیت در پاسخ به سوالات در مدت زمان تعیین شده، باید مجددا وارد سامانه شده و سوالات دیگری را پاسخ بدهید؛
10. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، با شماره های 37172268 و 37172274 تماس بگیرید.
هدایت شده از کانال رسمی وابسته به آیت الله العظمی جوادی آملی
💠 جلوه اعظم
🔸 مبعث رسول گرامی (عَلَیهِ وَ عَلَی آلِه آلَافُ التَّحِیةِ وَ الثَّنَاء) در دعای شب بیست و هفتم رجب به صورت #تجلی_أعظم نام برده شد. دعای شب بیست و هفتم ماه رجب این بود که ما خدا را قَسم می دهیم و از او مسئلت می کنیم «بِالتَّجَلِّی الْأَعْظَمِ فِی هَذِهِ اللَّیلَة»؛ این اصل اول.
🔸 مطابق این دعای نورانی شب بیست و هفتم، معلوم می شود که کل صحنه خلقت، #صحنه_تجلی_الهی است، این هم درست است، چون در نهج البلاغه چنین آمده است: «الْحَمْدُ لِلَّهِ الْمُتَجَلِّی لِخَلْقِهِ بِخَلْقِه»؛ یعنی هر چه که مصداق خلق خداست، معلوم می شود که جلوه الهی است، آیت الهی است. «جلوه» عبارت دیگری از «آیت» است؛ آیت یعنی نشانه؛ اما آنکه نشانه ضعیفی است، آیت صغری است و آنکه نشانه أعظم است، #آیت_کبریٰ است.
🔸 مطلب سوم یک بیان نورانی از وجود مبارک حضرت امیر (سَلامُ الله عَلَیه) است که این را مرحوم مجلسی در بحارالانوار و بزرگان دیگر هم نقل کردند و آن این است که فرمود: «مَا لِلَّهِ آیةٌ أَكْبَرُ مِنِّی»؛ وجود مبارک امیرالمومنین فرمود به استثنای وجود مبارک پیغمبر هیچ آیتی از من بزرگتر نیست؛ یا مثل من است یا کوچکتر است. این همه ملائکه که هستند، اینها در برابر انسان کامل به اذن خدا سجده کردند؛ امروز مصداق کامل آن «خلیفة الله»، وجود مبارک #حضرت_ولی_عصر است. این جریان خلافت حضرت آدم که «قَضِیةٌ فِی وَاقِعَة» نبود، كه یک قضیه تاریخی باشد که در گذشته اتفاق افتاده باشد! این ﴿إِنِّی جَاعِلٌ فِی الأَرْضِ خَلِیفَةً﴾، جمله اسمیه است، یک؛ این ﴿جَاعِلٌ﴾ اسم فاعل نیست، صفت مشبهه است، دو؛ دیگر اینکه نفرمود «خلیف»، فرمود: ﴿خَلِیفَةً﴾، خب آدم که مؤنث نبود، پس این «تاء» تای تأنیث نیست، این «تاء» تای مبالغه است.
خیلی از موجودات خلیفه هستند؛ اما آن خلیفه کامل که علامه باشد در خلافت، آن #انسان_کامل است و این گاهی به صورت حضرت آدم (سَلامُ الله عَلَیه) است و امروز وجود مبارک حضرت حجت (سَلامُ الله عَلَیه) است؛ او #خلیفة_الله است!
آپارات:
https://aparat.com/v/kiOlu
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سخنرانی عمومی
تاریخ: 1396/02/05
🆔 @a_javadiamoli_esra