هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩 سلیمینمین:رهبری برای منافع جامعه از خودشان هزینه کردند/ اقدام برخی سیاسیون فرصتطلبی محض بود
کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با تسنیم:
🔹مجلس در آستانه انتخابات قرار دارد و همین موجب میشود بعضا نمایندگان اقداماتی را دنبال کنند که بههیچ وجه با مصالح عمومی تطبیق ندارد و صرفاً با مسائل شخصی منطبق است.
🔹 همین اقدام اخیر که از جانب برخی نیروهای اصلاحطلب انجام شد یک فرصتطلبی محض محسوب میشود و در شرایطی که ما باید یک همآوایی و همراهی برای اجرایی شدن یک تصمیم کلان را شاهد باشیم، دم از اختلاف و چنددستگی بزنند.
🔹 تدبیر رهبری مانع از پمپاژ امید به اردوگاه دشمنان شد
🔹متاسفانه نمایندهای که در این شرایط چندگانگی را به نمایش میگذارد، اصلا به فکر منافع ملی نیست و صرفا به دنبال این است که در انتخابات بعدی از طریق یک نوع عوامفریبی رای بیاورد که فکر میکنم از این قضیه هم بهرهای نخواهد برد
🔹رفتار رهبری ملاکی برای سنجش صداقت و ازخودگذشتگی است
https://tn.ai/2143187
. @TasnimNews
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩سعید لیلاز: حمایت رهبر انقلاب از تصمیم سران قوا علیرغم سکوت مسئولان دولتی اقدام بسیار شجاعانهای بود
کارشناس مسائل اقتصادی و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در گفتوگو با تسنیم:
🔹اصلاح قیمت بنزین فینفسه یک گام بلند به سمت عدالت اجتماعی است که ضریب جینی را به سرعت اصلاح میکند
🔹 افزایش قیمت بنزین تماماً خیر مطلق است. چراکه این صرفه جویی به کشور این امکان را میدهد که روزانه 5 تا 8 میلیون لیتر به صادرات سوختش اضافه کند
🔹صادرات سوخت در شرایط تحریمی بسیار سادهتر از صادرات نفت است
🔹بیتدبیریها و دعواهای جناحی مانع اصلاح قیمتها شده بود
🔹الگوی مصرف کنونی بنزین به گونهای بود که دهک اول 23 برابر دهک دهم بنزین مصرف میکرد
🔹 اقدام رهبر انقلاب در حمایت از تصمیم سران قوا در شرایطی که حتی دولتمردان نیز در فضای سنگین به وجود آمده قادر به حمایت از تصمیم خود نبودند، بسیار اقدام شجاعانهای بود. ایشان سد روانی سنگینی که پس از اعلام خبر گران شدن بنزین ایجاد شده بود، شکستند و فکر میکنم که ما باید پشت سر این موضع که تماماً بر حق بود، بایستیم
https://tn.ai/2143095
@TasnimNews
هدایت شده از بصائر
✍️چرایی دفاع مصلحت اندیشانه امیرالمؤمنین(ع) از حکومت خلفا
🔰در سیره سیاسی امام امیرالمؤمنین(ع) مواردی از حمایت و دفاع مصلحت جویانه از برخی افراد و ساختارهایی که با اندیشه ها و انگیزه های ایشان فرسنگ ها فاصله داشتند، به چشم می خورد. به عنوان نمونه، ایشان علی رغم انتقادات فراوان روشی و مبنایی به عملکرد عثمان(خلیفه سوم)، در ماجرای شورش علیه او، با تصمیم معترضین برای قتل عثمان مخالف بود و آن را به دلایل متعدّد، به مصلحت جامعه اسلامی نمی دانست؛ تا جائیکه در این باره فرمودند:
🔸«وَ اللَّهِ لَقَدْ دَفَعْتُ عَنْهُ حَتَّى خَشِيتُ أَنْ أَكُونَ آثِماً؛ به خدا سوگند آنقدر از او دفاع نمودم که ترسیدم گناهکار باشم!»( نهج البلاغه؛ خطبه240)
ایشان همچنین، علی رغم مشروع ندانستن خلافت خلفای پیش از خود و انتقادات مبنایی و روشی که نسبت به عملکرد آنان داشتند،(ر.ک: نهج البلاغه؛ خطبه3) همواره در امور مختلف حکومتی به آنان «مشورت» می دادند؛(برای نمونه رجوع کنید به خطبه های 134 و 146 نهج البلاغه) بگونه ای که از خلیفه دوم نقل شده که می گفت:
🔸«لَولا عَلیٌّ لَهَلَکَ عُمَر؛ اگر علی(ع) نبود عمر به هلاکت افتاده بود.»(ابن ابی الحدید، عزالدین ابوحامد؛ شرح نهج البلاغه؛ ج1، ص16)
🔰این نوع رفتارهای سیاسی امیرالمؤمنین(ع)، دلیلی جز این نداشت که امام(ع) معتقد بود در شرایط اجتماعی و سیاسی آن زمان، تضغیف حکومت خلفا، با وجود همه اشکالات مبنایی و روشی که به آنان وارد بود، موجب «طمع دشمنان برای نابودی اساس دین خدا» شده و همین حداقل ها هم از اسلام باقی نخواهد ماند.
🔰اگر دفاع امیرالمؤمنین(ع) از ساختارهای حکومتی که مسئولان آن را اساساً مشروع نمی دانستند، امری صحیح و منطقی است، چگونه دفاع از موجودیّت دولتی که در ذیل نظام اسلامیِ تحت ولایت ولیّ خدا قرار دارد و بارأی مستقیم مردم انتخاب شده است، منطقی نباشد؟
🔰زمانی می توان تعریف و حمایت از افراد توسط ولیّ خدا را «واقعی»، و نه «مصلحت اندیشانه»، دانست که هم «اندیشه» و هم «عمل» آنان، بیشترین تطبیق را بر اندیشه و دستورات ولیّ خدا داشته باشد؛ در غیر اینصورت باید دانست حمایت از برخی ساختارهای قانونی و افراد غیرانقلابی «مصالحی» نهفته است.
@basaer_fi🔸
ارتباط با ادمین:
@basaer_admin
هدایت شده از هفته نامه ۹ دی
به دنبال درخواست برخی از اعضای کانال جهت خرید ویژهنامه نیمه پنهان هاشمی هفته نامه ۹ دی، این ویژهنامه مجددا در کیوسکهای مطبوعاتی توزیع شده و علاقمندان میتوانند جهت خرید اقدام کنند.
همچنین امکان خرید نسخه pdf ویژهنامه نیز فراهم شد. برای خرید نسخه pdf سومین ویژهنامه ۹ دی روی لینک زیر کلیک کنید👇🏼
www.jaaar.com/kiosk/archives/9dayv
🔺کانال هفتهنامه ۹ دی🔻
@noheday
هدایت شده از عصر امام خمینی (ره)
⚠️چشم امید دشمن به نفوذی هاست!
♨️آمریکا نه دخالت نظامی میکند در ایران و نه حصر اقتصادی میتواند بکند. توطئه آمریکا این است که در #داخل خود کشور ما کاری بکند که ما نتوانیم این راهی را که رفتیم برویم. #توطئه_داخلی و به دست اشخاصی که در داخل کشور هستند و از #کارکنان آنها هستند.
امام خمینی (ره)
۱۷ دی ۱۳۵۸
✅ @asremamkhomeini
هدایت شده از صدای ایران | VOI
💢 آیا رهبری باید در همه امور کارشناس باشد؟
🔻یکی از بحث هایی که در جامعه شکل می گیرد این است: آیا کسی که رئیس جمهور یا رهبر می شود می بایست متخصص همه امور باشد؟
🔹عده ای بعد از بیانات رهبری که درباه #گرانی_بنزین فرمودند: «بنده در این قضیه سررشته ندارم یعنی تخصص این کار را ندارم، گفتم هم به آقایان؛ گفتم من چون نظرات کارشناسها هم در این قضیهی بنزین مختلف است، بعضیها آن را لازم و واجب میدانند بعضیها مضر میدانند، بنابراین من هم که صاحب نظر نیستم در این قضایا؛ لکن اگر سران سه قوه تصمیم بگیرند من حمایت میکنم»، می گویند رهبر باید خودش کارشناس باشد و چرا کارشناس نیست و ...!
🔸از شرایط اصلی رهبر، مدیریت و تدبیر است و منظور از مدیریت و تدبیر هم یعنی سیاستگذاری کلان و مدیریت کلان جامعه. بهمین علت عقلای علوم سیاسی می گویند یک رهبر باید بتواند جامعه را مدیریت کند تا به اهداف تعریف شده برسد. موضوع این مدیریت هم سیاست است. یعنی رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد و بتواند همه تخصص ها و کارشناس ها را در جهت مدیریت بهتر کشور به کار بگیرد.
🔹در همه نظامات سیاسی دنیا و از منظر اندیشمندان، رهبر جامعه باید سیاستمدار باشد اما لازم نیست در همه علوم کارشناس باشد. معمول است رهبران سیاسی جوامع برای مدیریت جامعه از مشاوران و کارشناسان هر حوزه استفاده کنند و نظرات آنها را به کار ببندند.
🔸جدا از اینکه اختیارات بین قوا و مسئولین، تقسیم می شود، رهبران سیاسی معمولاً در اموری همچون بانکداری، تجارت، کامپیوتر، ادبیات، شعر، فلسفه، روانشناسی، جامعه شناسی، اقتصاد کلان و خرد، امور نظامی، مالیات و .... از کارشناسان آن حوزه استفاده می کنند و البته امکان دارد یک رهبر سیاسی در یک یا چند حوزه نیز متخصص باشد و یا نسبت به همه امور شناخت حداقلی داشته باشد.
🔹یک رهبر سیاسی هرچند در برخی امور متخصص هم باشد اما به علت مشغله های حکومتی و زمان کم، می بایست برخی از وظایف و اختیارات خود را به معاونین، جانشین ها، ساختارهای جایگزین و البته کارشناس ها محول کند تا امور پیش برود. او ناگزیر است که طرح و برنامه هایی که قرار است در کشور اجرا شوند را با نظر کارشناسان هر حوزه اجرا کند نه نظر خود. البته شناخت حداقلی نسبت به آن حوزه به او کمک می کند که در انتخاب طرح های مختلف، بهتر عمل کند.
🔸در انقلاب اسلامی، طی 41 سال اخیر هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای نشان داده اند که در این زمینه نظرات کارشناسان هر حوزه را صائب می دانند نه نظرات خودشان را. بطور مثال در عرصه نظامی و طراحی عملیات های نظامی، حضرت امام همیشه به نظر فرماندهان نظامی عمل می کرد و درستش هم همین بود. رهبر انقلاب نیز بعد از وی در عرصه نظامی، نظرات کارشناسان نظامی را به نظرات خود ترجیح داده است.
🔹در حوزه اقتصاد هم همینگونه است. هم امام خمینی(ره) و هم امام خامنه ای در حوزه اقتصاد هیچوقت بدون نظر کارشناسان امر مسئله یا طرح و برنامه اقتصادی را ابلاغ نکرده اند.
🔸اما در عرصه سیاست داخلی و خارجی، رهبری با تجربه 8 سال ریاست جمهوری و سی سال رهبری یک دشمن شناس و دنیاشناس با تجربه است که البته گاه به دیپلمات ها هم اعتماد می کند.
🔻چند نکته در رابطه با مسئله افزایش نرخ بنزین:
✍1️⃣ اولاً سران سه قوه، خود کارشناس مسائل اقتصادی و بحث افزایش نرخ حامل های انرژی خاصه بنزین نیستند بلکه از نظرات مشاورین اقتصادی و نهادهای مربوطه استفاده می کنند.
✍2️⃣ ثانیاً در بالا عرض کردیم هیچکسی در دنیا مدعی نیست که رهبر جامعه، جامع تمام تخصص ها باشد. بلکه باید از متخصصین و مشاورین استفاده کند و نظرات متخصصین در دولتی که با رأی مردم انتخاب شده این بوده.
✍3️⃣ ثالثاً اگر نقدی هم وارد است به همان نظرات کارشناسان و نحوه اجرای طرح #بنزین_روحانی است. بله ما می توانیم بگوئیم کارشناسان و متخصصین اقتصادی در دولت تدبیر و امور، اقتصاد کشور را متلاشی کرده اند. با نظریات اقتصاد باز و بازار آزاد و واردات بی رویه 60 درصد کارخانجات تولیدی را تعطیل کرده اند! با نظرات کارشناسان اقتصادی این دولت، قیمت ارز در یک هفته 5 برابر شد، قیمت کالاها از 100 درصد تا 300 درصد افزایش داشته اند و سکه 4 برابر شد.
🔹اما نمی توانیم بگوئیم چرا از نظرات این کارشناسان استفاده شده؟! چون مردم به این کارشناسان و به این تز رأی داده اند و در حال حاضر اقتصاد و وزارتخانه های اقتصادی مملکت با نظر و ایده ی اینها پیش می رود.
"داود مدرسی یان"
🔻 در صدای ایران همه چیز را شفاف ببینید👇
http://eitaa.com/joinchat/1564672000C862dbe03c9
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻اقدام ضدایرانی تازه آمریکا این بار با فشار به شبکههای اجتماعی
یک مقام وزارت خارجه آمریکا:
🔹بر این باوریم تا زمان وصل مجدد اینترنت در ایران، دلیل بسیار قاطعانهای برای تعلیق حسابهای مقامهای ایران در شبکههای اجتماعی وجود دارد.
🔹فکر نمیکنیم که شرکتهای رسانههای اجتماعی به افرادی که موجب اختلال در جریان اینترنت ایران شدند، اجازه دهند از رسانههای اجتماعی استفاده کنند.
✅ @Rajanews
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
⛔️وقتی از #سرطان_اصلاحات حرف میزنیم یعنی چی؟
یعنی خودشون بنزین رو در یک شب و با غافلگیری مردم، سه برابر میکنن، بعد هم به دنبال دمیدن در آتش اغتشاشات هستن!
@Afsaran_ir
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
⭕️یه جوک بگم؟
وزارت خارجه فرانسه خواستار "احترام ایران به آزادی بیان و حق اعتراضات مسالمت آمیز شده"!
❌این عکس هایی رو هم که میبینید مربوط به تظاهرات جلیقه زردها و واکنش فرانسه به اونهاست!
یک چشم و یک دست تظاهرات کنندگان رو ازشون میگیرن تا دیگه فکر اعتراض هم به سرشون نزنه!
🔺سکوت وزارت خارجه ما هم عجیبه که حاضر نیست درباره برخورد وحشیانه پلیس فرانسه با "جلیقه زردها" که بیش از یکسال از اعتراضاتشون گذشته، تذکری به فرانسه بده!
@Afsaran_ir