📷 دیوارنگارهٔ وصیت قهرمان اردنی در بغداد
🔹دیوارنگارهای در بغداد با دستخطی از وصیتنامهٔ ذیاب، شهید اردنی نصب شد که روی آن نوشته: ای برادران عرب! اگر دین ندارید، غیرت و غرور داشته باشید.
@Farsna
برآورد یک نهاد امنیتی از عملکرد ۶ کانال تلگرامیِ اصلاحطلب
🔹براساس برآورد یک نهاد امنیتی، در ماههای گذشته مطالب منتشرشده در کانالهای تلگرامیِ اعتمادآنلاین، عصر اصلاحات، اصلاحاتنیوز، امتداد، جماران و شرق، به القائات خبریِ کانالهای معاند مملکته، وحیدآنلاین، هرانا و نهضت آزادی بسیار نزدیکبوده است.
🔹طبق گزارش این نهاد امنیتی، ضرورتانگاریِ تغییر سیاستهای منطقهای، هجمه به دستگاه قضایی، حجاب و گشت ارشاد، دولت شهید رئیسی، شهید هنیه، افغانهراسی و انتقاد به نحوهٔ انتخاب کابینهٔ دولت جدید، مهمترین مواردی هستند که عملیات تخریبی توسط این کانالهای تلگرامی حول آنها اجرا شده است.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 تکرار سیر تلخ استحاله هویتی در دنیای بلاگری این بار در بین طلاب؟!
✍️ به تجربه دیده شده بلاگرهای واقعا مذهبی و حتی حوزوی کم کم بر اثر مسابقه دیده شدن و جذب مخاطب دچار مشکلات هویتی و عرفی گرایی می شوند مثل خانم ش.ن که با تغییرات نجومی در نوع پوشش از قدرت یک شبکه اجتماعی مانند اینستاگرام در تغییر باورها پرده برداشت!
▫️ و اما در این مورد امیدواریم این طلبه با استعداد و اکتیو به کمک حوزه علمیه و دوستان طلبه اش دچار چنین بلیه ای نشود و همچنان هویت طلبگی خود را کنار ورزش حرفه ای حفظ کند!
🔹گفتنی است عرفان خزایی معروف به روحانی بدنساز که متولد 1376 و اهل کرمانشاه است قبلا در مصاحبه ای گفته است:
"میخواهم امسال در مسابقات فیتنس هم شرکت کنم و قطعا هدف تبلیغاتی هم دارم. حاضرم هر چیزی که دارم را برای اسلام و #تبلیغ آن خرج کنم و اصلا در قید و بند مالی هم نیستم. من #اسنپ کار میکنم و همه تلاشم را کردهام که نشان دهم #ورزش و اسلام از یکدیگر جدا نیستند. سود و منفعت ورزش خیلی بالاتر از مشکلات آن است. همانطور که قهرمانی یک ورزشکار خیلی مهمتر و بهیادماندنیتر از لخت شدن اوست. باید کاری کنیم که اسلام را در کنار ورزش نشان دهیم و اجازه ندهیم که #سلیقهها این دو را از یکدیگر جدا کنند."
➕ کلیپی پربازدید از بدن ورزیده یک طلبه در عصر توجه به بدن
➕ درباره باشگاه سلامت جسمانی (بدنسازی) که حوزه علمیه راه اندازی کرده است...
✍صدای حوزه
🔻🔻عضو شوید🔻🔻
♨️بزرگترینکانالخبریتحلیلیطلاب
﷽
❇️ مُخلِّطین و التقاطی ها در کلام امام باقر علیه السلام
✍️ علامه محمد تقی مجلسی در شرح لوامع صاحبقرانی در ذیل صحیحه اسماعیل جعفی از امام باقر علیه السلام می نویسد:
«و قال اسماعيل الجعفى لأبي جعفر صلوات اللّٰه عليه: رجل يحبّ امير المؤمنين صلوات اللّٰه عليه و لا يتبرّأ من عدوّه و يقول هو احبّ إليّ ممّن خالفه قال هذا مخلّط و هو عدوّ فلا تصلّ ورائه و لا كرامة الاّ ان تتّقيه»
و در صحيح منقولست از اسماعيل بن جابر كه گفت عرض نمودم به حضرت امام محمد باقر صلوات اللّٰه عليه كه شخصى هست كه دوست مىدارد حضرت امير المؤمنين صلوات اللّٰه عليه را و بيزار نيست از دشمنان آن حضرت كه خلافت را از حضرت غصب نمودند مثل فلان و فلان و فلان و اتباع ايشان و مىگويد كه على محبوبتر است نزد من از كسانى كه مخالفت آن حضرت كردهاند حال او چونست؟ حضرت فرمودند كه اين دشمن حضرتست در عقب او نماز مكن و او را كرامتى نيست كه سبب نجات او باشد يا او را دوست بايد داشت مگر آن كه از روى تقيه در عقب او نماز كنى به نحوى كه خواهد آمد و بحسب ظاهر با او دوستى كنى و بحسب باطن با او دشمن باشى و اين جمع را تفضيليّه (قائلین به افضلیت امیرالمومنین علیه السلام بدون برائت و تبری از دشمنان آن حضرت همانند ابن ابی الحدید) مىگويند، و احاديث متواتره وارد شده است كه تبري از ايشان از اصول دينست پس چنين شخصى كافر است و مسلم ظاهريست.
📚 مجلسی، لوامع صاحبقراني المشتهر بشرح الفقیه، جلد: ۴، صفحه: ۳۹۹
#لعن
#وحدت
#جهاد_تبیین
🆔 @Ijtihad_Jurisprudence
🌼#بلاغ_مبین🌺
🇮🇷@mrmazdei🇵🇸
#محمد_رضا_مزده_ای
@mohammadrezamazdei
هدایت شده از شبکه حضرت ولی عصر (عج)
اعتراف محمد بن محمد حافظی بخاری مشهور به خواجه محمد پارسا (عالم اهل سنت حنفی مذهب) به ولادت امام مهدی علیه السلام
ولم یخلف الحسن العسکری رضی الله عنه ولدا ظاهرا ولا باطنا غیر أبی القاسم محمد المنتظر المسمى بالقائم عند الامامیة وکان مولد المنتظر رضی الله عنه لیلة النصف من شعبان سنة خمس وخمسین ومأتین وأمه أم ولد یقال لها نرجس توفی أبوه رضی الله عنهما وله ست سنین أو خمس سنین.
حسن عسگری رضی الله عنه هیچ فرزند ظاهر و باطنی به جز ابوالقاسم محمد منتظر مسمی به قائم در نزد امامیه از خود بر جای نگذاشت و ولادت منتظَر رضی الله عنه در شب نیمهی شعبان سال ۲۵۵ هجری بود و مادرش ام ولد که به او نرجس گفته میشود بود و پدرش که خداوند از هر دوی آنها راضی باد در حالی که منتظَر پنج یا شش سال داشت از دنیا رفت.
📚 الحافظی البخاری، فصل الخطاب بوصل الأحباب ص۴۴۳
بزرگی میفرمود : هر موقع ، حال خوشی به شما دست داد و متوجه شدید که دعایتان مستجاب است ، بگویید : اللهم اقض حوائج مولانا المهدی ، پروردگارا ، حاجات مولای ما ، امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را روا بفرما ؛ در این صورت ، اگر حاجات شما ، جزو حاجات امام عصر باشد که مستجاب می گردد و اگر در بین حاجات ایشان نباشد ، متوجه می شوی که آن حاجت ، حاجت مطلوبی نبوده است. امام عصر ناظر است و می بیند که شما ، حال خوش ات را برای او ایثار نموده ای.
تذکرة الاولیاء
@tezkar
#متن | یگانه راه علاج
📌 پروفسور هانْرى كُرْبَنْ استاد و صاحب كرسى، شيعهشناس فرانسوى در تحت عنوان: بشارت مذهب تشيُّع براى بشريت چيست؟ يادداشتهائى براى مذاكره دربارۀ تشيّع در مقابل جهان امروز دارد كه بسيار لطيف و جالب است، و در آن اثبات مىكند كه:
🔰 امام زمان كه مسند و مستند شيعه مىباشد همچون اعتقاد مسيحيان به روح خدا كه ضامن و نگهدارندۀ مذهب مسيحيّت صحيح بوده است، نگهدارندۀ قوام هستى بشر مىباشد كه نه تنها يگانه راه علاج براى جميع سنّیهاى جهان بلكه يگانه راه علاج براى جميع فرق عالم جز استناد به او نمىباشد.
🔰 و ظاهراً و باطناً مردم گيتى براى خلاصى و رهائى خود بايد صدور اين كيش را به مذهب خويش بپذيرند.
📚 کتاب شریف «امام شناسی» ج۱۸، ص٢۴۳
🆔 Nooremojarrad_com
#تبری #مطاعن_دشمنان
🔰 کسی که شیطان را درس میدهد، کیست؟!
مرحوم مقدس اردبیلی نقل میکند:
🔸 این خبر مشهور است که روزی شیطان به خدمت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله آمد و عرضه داشت: یا رسول اللّه! من اگر توبه کنم آیا توبه من قبول میشود؟ حضرت فرمود: به شرط آنکه بروی در پیش قبر آدم علیهالسّلام سجده کنی و به زیارت قبر او مشرّف شوی!
🔹 شیطان عزم جزم کرد که به زیارت قبر آدم علیهالسّلام رود و به این قصد از خدمت آن حضرت مرخص شده بیرون آمد؛ پس «دومی» را در راه دید و آنچه گذشته بود از برای او نقل کرد.
🔥 دومی گفت: وای بر تو، ای شیطان! به امر خدا آدم را به آن حُسن و جمال و کمال سجده نکردی امروز راضی میشوی به حکم رسول او، که بر خاک آدم سجده کنی؟ عجب است از غیرت و حمیّت تو؟!پس شیطان پشیمان شده به راهی که دومی امرش نمود، روانه شد.
🔸 و شاعری در این باب گفته است:
📋 اِنْ کانَ ابلیسُ اَغوَی الناسَ کُلَّهم / فَأنتَ یا ... اَغوَیتَ شیطانًا
🔻اگر که ابلیس تمام مردم را گمراه میکند؛ ای دومی! تو همان کسی که حتی همان شیطان را از راه، بیراه میکنی!
📚حدیقة الشیعه، ص۳۱۰
@Maghaatel
صلوات بر چهارده معصوم.pdf
457.4K
📜 «صلواتی از امام حسن عسکری علیه السلام نقل شده که مشتمل بر چهارده صلوات بر حجج طاهره و بر هر یک از معصومین علیهم السلام است که مرحوم مقدس قمی هم آن را در مفاتیح بعد از زیارت جامعه نقل کردهاند.
مداومت بر این صلواتها خیلی برکت دارد. همین قدر اشاره میکنم که بزرگان به مداومت بر این صلوات توصیه کردهاند. اگر کسی بتواند هر روز یک بار با توجه بخواند ذکر جامعی است. نکتهاش این است که برای هر معصومی یک صلوات مستقلی ذکر شده و در آن صلوات به شئون آن معصوم اشاره شده، اگر کسی بخواهد مداومت بکند خیلی ذکر جامعی است.»
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
آیا تبریک گفتن امامت، کاری جدید است که شیعیان انجام می دهند و سابقه نداشته است؟
🔸 برای جواب این سؤال، بیایید به همراه شیخ صدوق(ره) به ۱۱۸۵ سال قبل برویم.
🔸 یعنی آن زمانی که ابو الأدیان [خادم و یکی از یاران نزدیک امام حسن عسکری ع ]، در حکایتی نسبتا طولانی جریان شهادت حضرت (ع)، نماز خواندن حضرت حجت(عج) بر جنازه ایشان و دروغگویی ها و اذیت و آزارهای جعفر کذاب را شرح می دهد.
🔸 آنچه برای ما جالب، قابل تأمل و برای پاسخ به سؤال، راهگشا است، قسمت هایی از این حکایت است که ابو الأدیان صراحتا صحبت از تبریک گفتن شیعیان هم می کند.
🔸 به عنوان نمونه در قسمتی از صحبت هایش می گوید:
«...وارد سامرّاء شدم و در آن حال صداى ناله و فریاد و شیون از خانه آن حضرت(امام حسن) شنيدم و ایشان را در محل غسل دیدم. و در آن حال، جعفر بن علی(جعفر کذاب) برادر حضرت را دیدم که بر در خانه امام ایستاده است و {برخی از}شيعيان را در اطراف او ديدم كه وى را {در مرگ برادر} تسليت و {بر امامتش} تبريك مى گفتند. با خود گفتم: اگر اين امام است كه امامت تباه خواهد بود، زيرا او را می شناختم که شراب مى نوشد و در قصر قِمار مى كند و تار مى زند.
جلو رفتم و {مثل دیگران} تبريک و تسليت گفتم...»
🔸 در قسمتی دیگر می گوید:
«...ما نشسته بوديم كه گروهى از اهل قم آمدند و از حسن بن على(ع) سؤال كردند و فهميدند كه او در گذشته است.
گفتند: به چه كسى تسليت بگویيم؟ مردم به جعفر بن على(جعفر کذاب) اشاره كردند، آن ها بر او سلام كردند و به او تبريک و تسليت گفتند و گفتند: همراه ما نامهها و اموالى است، بگو نامهها از كيست؟ و اموال چه قدر است؟
جعفر(کذاب) ... گفت: آيا از ما علم غيب مى خواهيد؟ ... »
(کمال الدین و تمام النعمة، شیخ صدوق، باب43، ح25، ص475)
پ.ن: از این نقل می فهمیم که ظاهرا اصل تبریک گفتن در بین شیعیان وجود داشته است و کار جدیدی نیست.
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
🌼#بلاغ_مبین🌺
🇮🇷@mrmazdei🇵🇸
#محمد_رضا_مزده_ای
@mohammadrezamazdei