📚"علی خسرو شاهی" مدیر و کارخانه دار، صاحب کارخانجات پارس مینو در کتاب خاطراتش آورده است:
یک کارخانه شکلات سازی سوئیسی گاهی به دلیل ایراد دستگاه هایش در خط تولید، بسته بندی خالی رد می کرده، بدون اینکه در داخل بسته شکلات بگذارد و همین بسته های خالی احتمالی، باعث نارضایتی مشتریان می شده است.
مسئولان این کارخانه سوئیسی آمدند کلی تحقیق کردند٬ و دست آخر پس از حدود یک و نیم میلیون دلار هزینه، به این نتیجه رسیدند که سر راه دستگاه نوعی وسیله لیزری بگذارند که بسته بندی های خالی را به طور اتوماتیک شناسایی کند و بردارد.
با شنیدن این خبر نگران شدم. چون دستگاه ما هم مشابه همان کارخانه شکلات سازی، ساخت همان شرکت سوئیسی بود، دستور تحقیق دادم، بعد از یک هفته سرپرست ماشینها آمد و گفت:
بله درست است، در دستگاههای ما هم چنین ایرادی دیده شده و حتی ممکن است چنین محصولاتی به بازار هم راه پیدا کرده باشد.
نگرانی ام زیادتر شد و تصمیم گرفتم در جلسه هیئت مدیره روی موضوع بحث کنیم. می خواستم نظر هیئت مدیره را در مورد یک و نیم میلیون دلار خرج احتمالی اخذ کنم.
فردای آن روز با اعضای هیت مدیره برای بازدید از ماشین به کارگاه تولید رفتیم و دیدیم یک پنکه روی صندلی جلو میز ماشین قرار دارد. از کارگر ساده٬ بالا سر ماشین پرسیدم: این برای چه است؟
گفت: ماشین گاهی بسته خالی میزنه. من هم این پنکه را که تو انبار بود آوردم، گذاشتم سر راه دستگاه که بسته های خالی از شکلات را با باد پرت کنه بیرون.
نگاهی به هیئت مدیره کردم، تمامشان رنگشان پریده بود.
به کارگر خلاق که ما را از شر٬ یک و نیم میلیون دلار، خرج اضافی رهانیده بود٬ یک تشویق نامه به اضافه یک ماه حقوق و یک خانه در کرج هدیه دادم.
مشکلات را پیچیده نکنیم!
#داستانک
@msq_abolfazl
🔹 پنجشنبه است و ياد درگذشتگان
اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَالمُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ،تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّڪَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّڪَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّڪَ عَلَے ڪُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
مادر مهربانے ، پدر عزیزی
فرزند دلبندے، برادر و خواهر نازنینی
رفیقے دوست داشتنے، همسایه خوبی
و همه آنهایے ڪه رفته اند
را یاد ڪنیم با دادن خیرات
و یا فاتحه و صلواتی
✨الّلهُمَّ صَلِّ عَلَے مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ✨
@msq_abolfazl
💠 حکم توهین به مقدسات مذاهب
💬 لعن و نفرین کردن نسبت به مقدسات یا بزرگان دیگر مذاهب، در سخنرانی یا مداحی ها چه حکمی دارد؟
✅ هر گونه گفتار یا کردار و رفتاری که در زمان حاضر بهانه به دست دشمن بدهد و یا موجب اختلاف و تفرقه بین مسلمانان گردد شرعا حرام اکید است.
📚 بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
#احکام
🔰 کانال اطلاع رسانی مراسمات
🕌 مسجد
🔳 هیئت
🔲 پایگاه
🌙 حضرت ابوالفضل(ع) 🌙
🆔 @msq_abolfazl 🆔
10.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به چه قشنگ دعامیکنه
🤩👌👌😂
📌کانال همراهی باما🦋👇👇
@msq_abolfazl
19.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپتصویری
❇️اردوی علمی پژوهشی
🔹به همت پایگاه ابوالفضل(ع)وهمکاری مساجد روح الله وابوالفضل (ع) مزرعه سیف اردکان
🔷گفتنی است به مناسبت هفته#دفاعمقدس وهمکاری پژوهش سرای اردکان وجهت ایجاد یک روز شاد وجذاب ،همراه با نکات آموزشی در مورد علم نجوم اردویی در مزرعه نو اردکان برپا شد وبچه ها با بروز ترین تلسکوپ استان یزد به رصد آسمان ودیدن ماه وستاره وسیاره پرداختند.
🔹در این رصد بچه ها با ستاره قطبی ،سیاره زحل وکهکشان راه شیری آشنا شدند
#مسجد
#پایگاه
#هفتهدفاعمقدس
🌼سه شنبه
۱۴۰۳/۶/۲۷
🔰 کانال اطلاع رسانی مراسمات
🕌 مسجد
🔳 هیئت
🔲 پایگاه
🌙 حضرت ابوالفضل(ع) 🌙
🆔 @msq_abolfazl 🆔
💌 #نماز | نماز والدین برای فرزندان
🔸 حضرت امام صادق علیهالسلام هر شب این نماز را برای سعادت فرزندانشان میخواندند.
🆔@msq_abolfazl
جهت یادآوری 👆
نمازمستحبی
نماز والدین در شبهای جمعه
☀️اللهم_عجل_لولیک_الفرج
━❀❀🌼❀❀━
🆔@msq_abolfazl
📚داستان کوتاه
شخص ساده لوحی مكرر شنيده بود كه خداوند متعال ضامن رزق بندگان است
و به هر موجودی روزی رسان است.
به همين خاطر به اين فكر افتاد كه به گوشه مسجدی برود و مشغول عبادت شود و از خداوند روزی خود را بگيرد.
به اين قصد يك روز از سر صبح به مسجد رفت و مشغول عبادت شد همين كه ظهر شد از خداوند طلب ناهار كرد.
هرچه به انتظار نشست برايش ناهاری نرسيد تا اينكه شام شد و او باز از خدا طلب خوراكی برای شام كرد و چشم به راه ماند.
چند ساعتی از شب گذشته درويشی وارد مسجد شد و در پاي ستونی نشست و شمعی روشن كرد و...
از «دوپله» خود قدری خورش و چلو و نان بيرون آورد و شروع كرد به خوردن.
مردك كه از صبح با شكم گرسنه از خدا طلب روزی كرده بود و در تاريكی و به حسرت به خوراك درويش چشم دوخته بود.
ديد درويش نيمی از غذا را خورد و عنقريب باقيش را هم مي خورد بی اختيار سرفه ای كرد. درويش كه صدای سرفه را شنيد گفت:
«هركه هستی بفرما پيش» مرد بينوا كه از گرسنگی داشت می لرزيد پيش آمد و بر سر سفره درويش نشست و مشغول خوردن شد.
وقتی سير شد درويش شرح حالش را پرسيد و آن مرد هم حكايت خودش را تعريف كرد. درويش به آن مرد گفت:
«فكر كن اگر تو سرفه نكرده بودی من از كجا می دانستم كه تو اينجايی تا به تو تعارف كنم و تو هم به روزی خودت برسی؟
شكی نيست كه خدا روزی رسان است اما يك سرفه ای هم بايد كرد!»
فقط فکر کردن به هدف، هیچ تاثیری در رسیدن به هدف ندارد.
اگر خواهان تغییرات هستی
همین حالا اقدام کن؛ اقدامی هرچند کوچک یک راه را برایت باز میکند.
#داستانک
@msq_abolfazl
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#درساخلاق
🎙 حجتالاسلام مؤمنی
💢 ۵ خاصیت شگفت انگیزِ ذکرِ استغفار!
🔸کوتاه و شنیدنی👌
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
─┅࿇࿐ྀུ༅𖠇💖𖠇࿐ྀུ༅࿇┅─
🆔@msq_abolfazl
جنگ های الکترونیکی، برآمده از ایده های دیروز
• احمدرضا روح الله زاد
انفجار پیجرها و بی سیم ها، تلفن های همراه و حتی صفحات خورشیدی و دستگاه های ثبت ورود و خروج و اگر برخی گزارش ها صحیح باشند، انفجار تلویزیون ها و برخی رایانه ها در لبنان، اقدامی تروریستی است و در واقع آغاز جنگ هایی نوینی است که در آن فناوری های برتر یا "های تکنیک" نقش تعیین کننده دارد.
سال ها است که کشورها تلاش دارند در حوزه دانش های نوین و فناوری های برتر، سرمایه گذاری کنند. به همین دلیل سازمان هایی را برای جستجو و شناسایی نخبگان علمی در جهان، ایجاد کرده اند و از صاحبان ایده های نوین استقبال می کنند. زیرا به زعم آنها ثروت و قدرت در جهان آینده، از آن کشورهایی است که در حوزه فناوری های نوین به لحاظ کمّی و کیفی، نسبت به دیگران برتری دارند. به همین دلیل است که این کشورها سعی کرده اند ازاین برتری علمی و فنی در حوزه جنگ افزارها نیز بهره برده و می کوشند نسبت به دیگر قدرت های نظامی جهان، به نوعی برتری داشته باشند و آن را تضمینی برای حضور در راس هرم قدرت جهانی و کسب ثروت بیشتر و بیشتر تلقی می کنند.
در سال 1986 میلادی فیلمی توسط فرانسه تولید شد با نام "کامازاکی" که در تلویزیون ایران با عنوان "داوطلب مرگ" پخش شد. در این فیلم یک دانشمند فرانسوی موفق به ساخت دستگاهی می شود که از طریق ارسال امواجی به صفحه تلویزیون، مجریان و یا هر آنکس که به صورت زنده مشغول اجرای برنامه بود، کشته می شد. پس از اینکه پلیس دستور به قطع برنامه های زنده می دهد، وی از طریق کنترل دوربین ها در شبکه ضبط برنامه ها قتل ها را ادامه می دهد.
با دیدن این فیلم برایم این سوال مطرح شد که هدف از تولید این نوع فیلم ها چیست؟ آیا صرفا پرداختن به یک موضوع تخیلی است؟ یا نه اهدافی در پشت آن قرار دارد؟
تقریبا همه ما انسانها ایده هایی را در ذهن مرور کرده ایم که در زمان فعلی اش امکان تحققش اصلا تصور هم نمی شد. اما بعدها بسیاری از این ایده ها لباس فعلیت بر تن کردند. ایده پرواز و هواپیما. ایده سفر به ماه و ساخت سفینه ها. ایده صحبت از راه دور، تلفن و بی سیم و موبایل و هزاران ایده در گذشته که امروز بخش جدایی ناپذیر و عادی زندگی انسان ها است.
صاحبان زر و زور همواره در پی قرار داشتن در اوج و راس هرم قدرت بوده اند و لذا از ایده هایی اینچنینی حمایت کرده و جهان امروز را ایجاد کرده اند. این استقبال همچنان وجود دارد و به سمت ساخت جهان فردا حرکت می کنند اما فردایی که آنان همچنان تعیین کننده باشند.
لذا رقابت سخت و یک جنگ پنهان با صرف هزینه های بسیار هنگفت در این حوزه جریان دارد. اینکه بسیاری از جاسوسان در حوزه سرقت طرح ها و دانش ها و فرمول ها فعال هستند به همین دلیل است. اتهام امریکا به چین که تولید جنگنده فوق پیشرفته و نسل پنجمی چنگدو جی-۲۰ و شیانگ جی 31 از طریق سرقت از طرح جنگنده اف 35 امریکا ساخته شده است در همین راستا است. حتی رونمایی جنگنده نسل شیشمی چین (AVIC) را مدعی اند که از طرح جنگنده نسل شیشمی (NGAD) کپی برداری شده است.
انفجار پیجرها و بی سیم ها و دیگر وسایل ارتباطی در لبنان نشان می دهد که غرب، از طریق تولید فیلم های تخیلی – علمی هدف بزرگتری را دنبال می کرده است و آن اینکه جوانان را به ایده پردازی برای ساخت جهان فردا مشغول کند و بعد با جذب صاحبان این ایده ها و سرمایه گذاری، جهانی را ایجاد کند که مطلوب خودش است.
حدود 20 سال پیش خبری در برخی از رسانه های ایرانی منتشر شد مبنی بر اینکه چندین قتل مشابه و شگفت در امارات متحده عربی رخ داده است و آن اینکه افراد پس گفتگوی تلفنی به ناگهان می میرند! در آن زمان این سوال برای من مطرح شد اگر این موضوع صحت داشته باشد و این قتلی از طریق تلفن باشد، این امر چگونه ممکن است؟ تنها جوابی که به ذهنم خطور کرد این بود که دانشی یافت شده است که قادر است امواج صوتی را به امواج الکتریکی قوی تبدیل کند و از این طریق فرد را در طرف دیگر تلفن به قتل برساند.
انفجارات لبنان هشداری جدی است، جهان وارد مرحله جدیدی شده است و نسل جدیدی از جنگ ها متولد شده است و لذا ضرورت دارد در حوزه وسایل ارتباطی کشور به خود کفایی برسد و واردات آن حذف شود. هر چند معتقدم ذهن های امنیتی کشور باید از این مرحله نیز فراتر را ببیند و خود را محدود به صرف حوزه ارتباطات نکند.
@msq_abolfazl