⭕️خاطره ای از شهید
با پدرش که حرف میزد معلوم بود چندباری خطر از بیخ گوشش رد شده.
به شوخی چندباری حرف از شهادت زده بود اما بار آخر می گفت دعا کنید اینبار شهید شوم.
بعد از شهادتش هم همه میگفتند که مصطفی خودش میخواست و دعا کرده بود که برود.
می گفتند چرا حرف شهادت را میزنی؟ تو که خانواده خوبی داری.
گفته بود به خاطر دل کندن از خانواده نیست، دلم با عشق دیگری است.
مادر از عشق و علاقه مصطفی میگوید که اگر نبود او را به سوریه نمیکشاند:
"با من از شهادت حرف نمیزد می دانست ناراحت میشوم.
اگر عشق و ارادهاش نبود بار اولی که برگشت دیگر به سوریه نمیرفت اما خودش میخواست که برود.
خودش میخواست که وارد رزم شود.
👉 @mtnsr2
salam-azize-parparam-salam-aziz-baradaram.mp3
7.79M
⭕️ #نوای_شهدایی
🌷سلام عزیزِ پرپرم ، سلام عزیز برادرم
🌷سلام فداییِ حسین ، سلام مدافعِ حرم …
🌷قدم به چشم ما گذاشتی،تو آسمونا پا گذاشتی
🌷داغِ جسارت به حرم رو،رو دلِ دشمنا گذاشتی
👉 @mtnsr2
🌷سلام عزیزِ پرپرم ، سلام عزیز برادرم
🌷سلام فداییِ حسین ، سلام مدافعِ حرم …
🌷قدم به چشم ما گذاشتی،تو آسمونا پا گذاشتی
🌷داغِ جسارت به حرم رو،رو دلِ دشمنا گذاشتی
🌷سلام گلِ معطرم ، سلام نورِ مطهرم
🌷سلام شهید سر بلند ، سلام مدافعِ حرم
🌷سلام عزیزِ پرپرم ، سلام عزیز برادرم
🌷سلام فداییِ حسین ، سلام مدافعِ حرم …
.
🌷سلام ماه منّورم ، سلام یلِ دلاورم
🌷سلام مسافرِ بهشت ، سلام مدافعِ حرم
🌷اینجا برا همه دعا کن،که هیچکی از تو جا نمونه
🌷حسرت مردن برا ارباب،رو دلِ عاشقا نمونه
🌷تو زنده ای برای اینکه،سرت رو دامنِ حسینِ
🌷چشم ماها با دیدنِ تو،تشنه دیدن حسینِ
🌷میون بزمِ حیدریون،تو روضه های زینبیون
🌷میون دار سینه زنیمون،شهیدِ تیپِ فاطمیون
🌷مداحی سلام عزیز پرپرم از محمود کریمی
🌷سلام عزیزِ پرپرم ، سلام عزیز برادرم
🌷سلام فداییِ حسین ، سلام مدافعِ حرم …
🌷تو آخرین سینه زنی هات،تو خلوتِ دلت چی گفتی
🌷به ما بگو از اون دمی که،صدایِ اربابُ و شِنفتی …..
.
🌷سلام عزیزِ پرپرم ، سلام عزیز برادرم
🌷سلام فداییِ حسین ، سلام مدافعِ حرم
👉 @mtnsr2
مهدویت تا نابودی اسرائیل
🍃 #القدس_لنا در زمان حضرت داود (ع) تابوت عهد را به کوه صهیون آوردند و برای نگهداری آن قربانگاهی بنا
از سال ۱۰۹۵. م. (۴۸۸ ﻫ.. ق) با تهاجم اروپائیان علیه مسلمانان جنگهای صلیبی آغاز شد که تا حدود نزدیک به دو قرن ادامه یافت. اگر چه این جنگ علتهای گوناگونی داشت مانند انتقامجویی دنیای مسیحیت از پیشرفتهای مسلمین در غرب مورخین مسئله فلسطین و شهر بیت المقدس و خراجگزار بودن مسیحیان این شهر برای مسلمانان میدانند. در قرون وسطی که از سال ۳۹۵. م، یعنی زمان تجزیه امپراطوری روم باستان به روم غربی و روم شرقی آغاز میشود و به سال ۱۴۵۳. م، با فتح قسطنطنیه به دست سلطان محمد فاتح خاتمه مییابد، اروپا مرکز فرمانروائی مستبدانه کلیسا بود. پاپ برای آغاز جنگ دست به حیله زد و کشیشان شایع کردند که علائم ظهور عیسی در فلسطین آشکار شده است. به همین دلیل عده زیادی از مسیحیان برای تماشای ظهور عیسی روانه بیتالمقدس شدند و کشیشان هر سال وعده ظهور را به سال دیگر موکول میکردند و بدین ترتیب بر عده زائرین افزوده میشد. در همان اوایل کار، یکی از پاپها که با هفتصد زائر عازم بیتالمقدس شده بود از جزایر قبرس به اروپا بازگشت و شایع کرد که مسلمین مانع ورود به این شهر شدهاند. با چنین تمهیداتی آتش جنگی افروخته شد که حدود دو قرن قربانی گرفت و به دنبال آن هفتصد هزار نفر از فقرا و تودههای مردم به همراه عدهای از شوالیهها به سوی قدس به حرکت درآمدند و در بین راه بر جمعیت آنان افزوده میشد که به روایتی به میلیونها نفر رسیدند، اما پس از سه سال جنگ و غارت و پیشروی تدریجی فقط چهل هزار نفر به بیتالمقدس رسیدند و بقیه یا در جنگ با مسلمانان کشته شدند و یا از بیماری جان باختند. پس از محاصره طولانی بیتالمقدس و نبردی سخت، عاقبت صلیبیون وارد شهر شده و دست به قتل عام زدند و همه چیز را به عنوان غنیمت بردند. گودافر، فرمانده آنان که بعد شاه فلسطین شد در گزارش به پاپ مینویسد: «اگر میخواهید بدانید با دشمنانی که در بیتالمقدس به دست ما افتادند چه معاملهای شد همین قدر بدانید که افراد ما در معبد سلیمان در لجهای از خون مسلمانان میتاختند و خون تا زانوی اسب میرسید.» مسیحیان بدین سان تا ۹۰ سال بر فلسطین حکومت کردند. در مراحل پایانی جنگ دوم صلیبی (۱۱۴۹ ـ. ۱۱۴۷. م) مطابق با (۵۴۴ ـ. ۵۴۲ ﻫ.. ق) صلاحالدین ایوبی، صلیبیون را تار و مار کرد و بیتالمقدس را بازپس گرفت و آنها را از سوریه و مصر و سایر بلاد اخراج کرد. نیروهای کمکی همچون سیل از اروپا به صلیبیون میپیوستند و جنگ را ادامه میدادند تا اینکه جنگ سوم صلیبی آغاز شد (۱۱۹۲ـ ۱۱۸۹. م. / ۵۸۸ ـ. ۵۸۵ ﻫ.. ق). پاپ که سقوط بیتالمقدس را سبب تحقیر شدن مسیحیان میدانست فتوای جهاد صادر کرد. امپراطوران و پاپها بخاطر این شکست اختلافات خویش را کنار گذاشتند و پادشاهان فرانسه و انگلیس رأساً وارد جنگ شدند و فتوحاتی به دست آورده و قتل عام دیگری از مسلمانان به راه انداختند.
پس از مرگ صلاحالدین ایوبی، سلسله ایوبی پابرجا ماند و در اروپا نیز پس از کشمکشهای فراوان پاپها با سلاطین، سرانجام پاپ «انیوسان» سوم، سلاطین را تکفیر و حکم جهاد با مسلمانان را صادر کرد و پس از بالغ بر سه سال که از صلح میگذشت، آتش جنگ دوباره بر افروخته شد. صلیبیها قسطنطنیه را فتح کرده و پادشاهی برای آن برگزیدند و جنگ چهارم نیز خاتمه یافت.
آتش جنگ پنجم (۱۲۲۱ ـ. ۱۲۱۷. م. / ۶۱۸ـ ۶۱۴ ﻫ.. ق) به تحریک پاپ «انیوسان» و جانشین او مجدداً برافروخته شد. پاپها از پادشاهان اروپائی خواستند که بیتالمقدس را نجات دهند، اما آنها نپذیرفتند و پاپ حکم جهاد علیه مسلمین را صادر کرد. در جنگ پنجم، صلیبیها شکست خورده و به سرزمین خویش باز گشتند.
جنگ ششم نیز به تحریک پاپ «انوریوس» سوم، به وقوع پیوست. فردریک پادشاه آلمان، ابتدا دعوت پاپ را پذیرفت، اما بعد پشیمان شد و مورد تکفیر پاپ قرار گرفت. فردریک پاپ را توقیف نمود و خودش عازم بیتالمقدس شد. به دلیل اختلافات شدیدی که میان سلاطین ایوبی وجود داشت مسلمانها قرارداد صلحی با صلیبیها بستند که بیتالمقدس را به آنان بسپارند، ولی مسجدالاقصی دست مسلمین باشد.
هفتمین جنگ صلیبی (۱۲۵۴ ـ. ۱۲۴۸. م. / ۶۴۶ ـ. ۵۶۲ ﻫ.. ق) با تهاجم سن لوئی در ۱۲۴۸. م. به مصر آغاز گردید. چون صلیبیون در غزه شکست خورده بودند، لوئی نهم در صدد جبران آن بود، اما شکست خورد و دستگیر و زندانی شد و پس از پرداخت غرامت هنگفت به مسلمانان آزاد گردید. پس از هفتمین جنگ صلیبی و مرگ آخرین پادشاه ایوبی، ممالیک (غلامان) حدود سه قرن زمام امور را در دست گرفته و بیتالمقدس را نیز در اختیار گرفتند و با سپاه مغول که یورش به سرزمینهای اسلامی را آغاز کرده بود و عازم تسخیر بیتالمقدس بود جنگیدند و آنها را شکست دادند و بازماندگان صلیبیها در عکا را نیز نابود ساختند. از سوی دیگر سلسله عثمانی با جنگهای طولانی و فتوحات زیاد عثمان غازی در نبرد با مغولها و یونانیان، پایهگذاری شد.
🌷ادامه دارد...
👉 @mtnsr2
بر خلاف اظهار و اعتقاد برخی مبنی بر تحت تاثیر نسل جدید در مقابل بمبارانهای رسانه ای دشمن .
هر ساله شاهد رشد و شکوفایی هر سال و بهتر از سال قبل این نسل هستیم
عکس هایی که ارسال میشه گوشه ای از معجزه انقلاب اسلامی را به نمایش می گذاره
🙏🙏🙏🙏