هدایت شده از مهدویت تانابودی اسراییل
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
⭕️ #کلام_خدا......
✨اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم✨
« إِن تَجْتَنِبُوا كَبَائِرَ مَا تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُكَفِّرْ عَنكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَنُدْخِلْكُم مُّدْخَلًا كَرِيمًا»
اگر از گناهان بزرگى که از آن نهى مى شوید پرهیز کنید، گناهان کوچک شما را مى پوشانیم (و مى بخشیم). و شما را در جایگاه با ارزشى وارد مى کنیم.
نساء/31
👉 @mtnsr2
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
هدایت شده از مهدویت تانابودی اسراییل
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
♦این آیه به کسانى که از گناهان کبیره پرهیز مى کنند، بشارت مى دهد که خداوند گناهان صغیره آنان را مى بخشد و این پاداشى است که به این گونه افراد داده شده است، مى فرماید: اگر از گناهان بزرگى که از آن نهى مى شوید پرهیز کنید، گناهان کوچک شما را مى پوشانیم، و شما را در جایگاه خوبى وارد مى سازیم (إِنْ تَجْتَنِبُوا کَبائِرَ ما تُنْهَوْنَ عَنْهُ نُکَفِّرْ عَنْکُمْ سَیِّئاتِکُمْ وَ نُدْخِلْکُمْ مُدْخَلاً کَریماً)
♦از تعبیر کبائر و سیئات استفاده مى شود: گناهان بر دو دسته اند: دسته اى که قرآن نام آنها را «کبیره» و دسته اى که نام آنها را «سیئة» گذاشته است.
♦در آیه ۳۲ سوره نجم به جاى سیئة تعبیر به لَمَمْ، آمده است، و در آیه ۴۹ سوره کهف در برابر کبیره، صغیره را ذکر فرموده است، آنجا که مى فرماید: لا یُغادِرُ صَغِیْرَةً وَ لا کَبِیْرَةً اِلاّ أَحْصاها: این نامه عمل، هیچ گناه کوچک و بزرگى را فروگذار نکرده، مگر این که به شماره در آورده است.
♦از تعبیرات فوق، به روشنى ثابت مى شود: گناهان بر دو دسته مشخص تقسیم مى شوند که گاهى از آن دو به کبیره و صغیره ، گاهى کبیره و سیئه و گاهى کبیره و لمم تعبیر مى شود.
♦اکنون باید دید ضابطه و میزان در تعیین صغیره و کبیره چیست؟
♦بعضى مى گویند: این دو از امور نسبى هستند، یعنى به هنگام مقایسه کردن دو گناه با یکدیگر آن یک که اهمیتش بیشتر است کبیره و آن که کمتر است صغیره مى باشد، و بنابراین، هر گناهى نسبت به گناه بزرگ تر، صغیره، و نسبت به گناه کوچک تر، کبیره است.
♦ولى روشن است: این معنى به هیچ وجه با آیه فوق نمى سازد; زیرا آیه فوق این دو دسته را از یکدیگر جدا کرده، در برابر هم قرار داده است و پرهیز از یکى را موجب بخشودگى دیگرى مى شمارد (دقت کنید).
♦ولى اگر به معنى لغوى کبیره بازگردیم، کبیره هر گناهى است که از نظر اسلام بزرگ و پر اهمیت است، و نشانه اهمیت آن مى تواند این باشد که در قرآن مجید، تنها به نهى از آن قناعت نشده، بلکه به دنبال آن تهدید به عذاب دوزخ گردیده است، مانند: قتل نفس، زنا، رباخوارى و امثال آنها، و لذا در روایات اهل بیت(علیهم السلام) مى خوانیم: اَلْکَبائِرُ الَّتِى أَوْجَبَ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ عَلَیْهَا النّارَ: گناهان کبیره، گناهانى است که خداوند مجازات آتش براى آنها مقرر داشته است.
♦مضمون این حدیث از امام باقر(علیه السلام)، امام صادق(علیه السلام) و امام على بن موسى الرضا(علیه السلام) نقل شده است.
♦و بنابراین، به دست آوردن گناهان کبیره و شناخت آنها با توجه به ضابطه فوق کار آسانى است، و اگر ملاحظه مى کنیم، در پاره اى از روایات تعداد کبائر، هفت، و در بعضى بیست و در بعضى هفتاد، ذکر شده منافات با آنچه در بالا گفته شد ندارد; زیرا در حقیقت بعضى از این روایات به گناهان کبیره درجه اول، بعضى به گناهان کبیره درجه دوم و بعضى به همه گناهان کبیره اشاره مى کند.
تفسیر نمونه/ذیل آیه 31 سوره نساء»
👉 @mtnsr2
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
13.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❔ چرا محبت خدا را فراموش میکنیم؟
💫 با دیدن این کلیپ یک لذت جدید و عمیق را تجربه کنید.
👉 @mtnsr2
💠پیر مرد تهی دست زندگی را در نهایت فقر و تنگدستی می گذراند و با سائلی برای زن و فرزندانش قوت و غذایی ناچیز فراهم می کرد از قضا یک روز که به آسیاب رفته بود دهقان مقداری گندم در دامن لباس اش ریخت و پیرمرد گوشه های آن را به هم گره زد و در همان حالی که به خانه بر می گشت با پروردگار از مشکلات خود سخن می گفت و برای گشایش آنها فرج می طلبید و تکرار می کرد :
ای گشاینده گره های ناگشوده عنایتی فرما و گره ای از گره های زندگی ما بگشای پیر مرد در حالی که این دعا را با خود زمزمه می کرد و می رفت
💠یکباره یک گره از گره های دامنش گشوده شد و گندم ها به زمین ریخت او به شدت ناراحت شد
و رو به خدا کرد و گفت :
🌸من تو را کی گفتم ای یار عزیز
🌸 کاین گره بگشای و گندم را بریز
🌸آن گره را چون نیارستی گشود
🌸این گره بگشوندنت دیگر چه بود
💠پیر مرد نشست تا گندم های به زمین ریخته را جمع کند
ولی در کمال ناباوری دید دانه های گندم روی همیانی از زر✨ ریخته است
پس متوجه فضل و رحمت خداوندی شد و متواضعانه به سجده افتاد و از خدا طلب بخشش نمود🙏
🌸تو مبین اندر درختی یا به چاه
🌸تو مرا بین که منم مفتاح راه
👉 @mtnsr2
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
⭕️ #حدیث_مهدوی
🔹 امام حسین نهضت خود را از مکه آغاز نمود؛ یعنی پس از خروج از مدینه، به مکه آمده و در کنار بیت اللّه الحرام از قیام خود به مردم خبر داده، آن گاه به سمت کوفه حرکت کردند.
☀️ امام مهدی نیز از مکه حرکت خواهد نمود؛ جهانیان را به بیعتِ با خود فرا خوانده، پس از مدتی به سمت کوفه رفته و آنجا را مقرّ حکومت قرار می دهد.
🔰 در این باره امام باقر فرمودند: «حضرت مهدی، و سیصد و سیزده نفر از یارانش، از مکه بر خواهند خواست و ده ها نفر با او بیعت خواهند کرد.»
📚 بحار الانوار، ج۵۲، ص۲۲۵
👉 @mtnsr2
💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫💫
هدایت شده از مهدویت تانابودی اسراییل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨کلیپ زیبا 👆👆
#عشق_به_امام_زمان_عجل_الله به هر قیمتی
👉 @mtnsr2
💠حضرت محمد (ص) فرمودند:
🔹«اسلام، #غریبانه آغاز شد و به زودی
غریب خواهد شد؛ پس خوشا به حال غریبان.»
🔹یکی از اصحاب پرسید:
«ای رسول خدا! #غریبان کیستند؟»
🌸رسول الله فرمودند:
«کسانی که وقتی مردم #فاسد می شوند،
نیکوکار و صالح باقی می مانند.»
📚کنزالعمال ، روایت ۱۱۹۲
🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ:
👉 @mtnsr2
⭕️فرق #حسین ع با #مسیح
💥توماس مان، متفکر آلماني:
🌟اگر بين فداکاري مسيح و حسين(ع) مقايسه شود حتماً فداکاري حسين پرمغزتر و باارزش تر جلوه خواهد نمود.
🌟زيرا مسيح روزي که آماده براي فدا شدن گرديد زن و فرزند نداشت و در فکر آنان نبوده که بعد از او به چه سرنوشتي دچار خواهند آمد.
🌟 امام حسين(ع) زن و فرزند داشت و بعضي از آنها کودک خردسال بودند و احتياج به پدر داشتند.
👉 @mtnsr2