گزارش مایکروسافت از توان سایبری ایران (+فایل)
🔹تیم بررسی تهدیدات سایبری شرکت مایکروسافت در گزارشی به بررسی انواع جدید حملات سایبری منتسب به گروههای مرتبط با جمهوری اسلامی ایران پرداخته است.
🔹در این گزارش هدف اصلی عملیاتهای سایبری گروههای ایرانی را اقدامات تلافیجویانهی متناسب علیه حملات سایبری دشمنان به ایران دانسته شده که با توجه به سطح بسیار بالای پیچیدگی عملیاتهای سایبری دشمنان، گروههای ایرانی تلاش میکنند تا تواناییها و ظرفیتهای خود را به سطح دشمنان خود ارتقا دهند؛ تلاشی که تا حدی موفق ارزیابی شده است.
دانلود فایل
https://gerdab.ir/0009Kj
@my_gerdab
May 11
قلدری سایبری 6
پرونده/ راهکارهای والدین برای مقابله با قلدری سایبری
🔹همانطور که استفاده از فناوری تکامل یافته، توانایی قلدری نیز افزایش یافته است. قلدری که زمانی محدود به مدرسه یا محله بود، اکنون به دنیای آنلاین منتقل شده است. قلدری از طریق استفاده از فناوری به عنوان "قلدری سایبری" شناخته میشود.
🔹اگر فرزند یا دانش آموز شما آزار و اذیت سایبری را میبیند، آنها را تشویق کنید تا زمانی که احساس راحتی کردند اقدام کنند. تحقیقات نشان میدهد که همسالان میتوانند در مداخله در موقعیتهای قلدری بسیار موثر باشند.
🔹استفاده از ویژگیهای ایمنی خدمات بیسیم و اینترنت، چک و تنظیم حریم خصوصی حسابهای آنلاین، تلفنهای همراه و ...، یادگیری نحوه برقراری ارتباط، تشویق کودکان برای به اشتراک گذاشتن ایدههای خود و ... از ایدههایی است که والدین با بهکاربردن آنها میتوانند از آزار سایبری پیشگیری و یا آن را کنترل کنند.
https://gerdab.ir/0009Kf
@my_gerdab
سیستم پرداخت اپ در ژاپن از انحصار گوگل و اپل خارج میشود
🔹طبق گزارش یک پنل دولتی در ژاپن، این کشور تصمیم دارد دوباره رقابت مربوط به پرداخت در اپ موبایلهای هوشمند را که هم اکنون تحت سلطه اپل و گوگل است، احیا کند.
🔹در همین راستا این کشور تصمیم دارد اپراتور اپاستورهای بزرگ را از اجبار توسعهدهندگان نرمافزار به استفاده از سیستمهای پرداخت این فروشگاهها منع کند.
https://gerdab.ir/0009Kk
@my_gerdab
تحلیلی از سرعت و جایگاه اینترنت ایران/سرعت اینترنت همراه از ابتدای دولت سیزدهم افزایش ۱۰۰ درصدی داشته است
🔹گزارش سایت جهانی اسپیدتست نشان میدهد که سرعت اینترنت همراه در ایران با افزایش صددرصدی نسبت به ابتدای دولت سیزدهم به ۳۶ مگابیت برثانیه رسیده است و هم اکنون از این نظر ایران در جایگاه بهتری نسبت به کشورهای مطرحی، چون اندونزی، آرژانتین، مصر و ترکیه قرار دارد.
https://gerdab.ir/0009Kl
@my_gerdab
تاثیر قاچاق انسان بر افزایش کلاهبرداری آنلاین
🔹اینترپل هشداری جهانی درباره افزایش تعداد قربانیان قاچاق انسان که مجبور به کار در «مراکز کلاهبرداری آنلاین» در جنوب شرق آسیا هستند، صادر کرده است.
🔹این سازمان ادعا کرد که مراکز قاچاق از کامبوج، لائوس و میانمار به کشورهای بیشتری در منطقه گسترش یافته است. قربانیان معمولاً با استفاده از تبلیغات در رسانههای اجتماعی و سایتهای استخدامی که نوید مشاغل پرسود را میدهند فریب میخورند. با این حال، هنگامی که آنها به آسیا میرسند در معرض کار اجباری، کار برای پرداختِ بدهی، ضرب و شتم، بهرهکشی جنسی، شکنجه، تجاوز جنسی و برداشت اعضای بدن قرار میگیرند.
🔹تقریباً هر فردی در جهان ممکن است قربانی قاچاق انسان یا کلاهبرداریهای آنلاین شود که از طریق این مراکز جنایی انجام میشود. برای جلوگیری از گسترش بیشتر این روند جنایت، به همکاری بسیار قویتر از سوی پلیس بینالمللی نیاز است.
https://gerdab.ir/0009Km
@my_gerdab
46.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم/ موساد در گوشی شما (قسمت اول)
🔹نرمافزار جاسوسی پگاسوس نیاز به هیچ اقدامی از سوی کاربر یا کلیک روی لینک مشکوک در تلفن همراه ندارد.
🔹کاربر یک تماس ناشناس از طریق اینترنت دریافت میکند و تلفن همراه او حتی بدون جواب دادن هک میشود و پگاسوس روی گوشی نصب میشود. این نرم افزار میتواند دوربین و میکروفن تلفن همراه را نیز روشن کند و به رخدادهای اطراف آن دسترسی پیدا میکند.
🔹عربستان و امارات صدها میلیون دلار برای خرید جاسوسافزار پگاسوس از اسرائیل هزینه کردهاند.
https://gerdab.ir/0009Kn
@my_gerdab
گرداب
فیلم/ موساد در گوشی شما (قسمت اول) 🔹نرمافزار جاسوسی پگاسوس نیاز به هیچ اقدامی از سوی کاربر یا کلیک
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم/ موساد در گوشی شما (قسمت دوم)
@my_gerdab
کشورهای جنوب شرقی آسیا برای هوش مصنوعی قانون وضع میکنند
🔹به گفته ۵ مقام رسمی، کشورهای جنوب شرقی آسیا دستورالعملی برای نظارت و اخلاق بر هوش مصنوعی تدوین کردهاند که چهارچوبی برای این فناوری در حال شکوفایی وضع میکند.
🔹مقامات ارشد کشورهای جنوب شرقی آسیا اعلام کرده اند «دستورالعمل آسه آن درباره نظارت و اخلاق هوش مصنوعی» در حال شکلگیری است و هدف آن ایجاد توازن بین مزایای اقتصادی این فناوری و ریسکهای متعدد آن است.
https://gerdab.ir/0009Ko
@my_gerdab
بار دیگر اپلیکیشنهای ایرانی در گوگلپلی حذف شدند
🔹طی چند روز گذشته چند اپلیکیشن ایرانی مانند دیوار، تپسی، دیجیکالا و اپلیکیشن آپ از فروشگاه اینترنتی گوگل پلی حذف شده اند.
https://gerdab.ir/0009Kp
@my_gerdab