افشاگری کارمند مایکروسافت علیه محصول اوپنایآی
🔸یک مدیر مایکروسافت مدعی است محصول DALL-E3 شرکت اوپنای آی شکافهای امنیتی دارد که به کاربران اجازه میدهد تصاویر خشن یا مخرب تولید کنند.
🔸نشریه «گیک وایر» در گزارشی اعلام کرده تیم حقوقی مایکروسافت، از تلاشهای شین جونز رهبر مهندسی مایکروسافت برای هشدار به مردم درباره این شکاف جلوگیری کرده است. این افشاگر اکنون قصد دارد پیام خود را به گوش مقامات برساند.
https://gerdab.ir/0009oc
@my_gerdab
اپل اعلام کرد؛
قانون جدید انگلیس حریم خصوصی شهروندان را تهدید میکند
🔸شرکت اپل میگوید که دولت انگلیس ممکن است توان این را پیدا کند که به طور مخفیانه ابزارهای حفظ حریم خصوصی جهانی را وتو کند.
🔸اپل به پیشنهادات انگلیس برای تایید اولیه امکانات امنیتی جدیدی که توسط شرکتهای فناوری معرفی شده، حمله کرد.
🔸طبق اصلاحات پیشنهادی به قوانین موجود، اگر وزارت کشور انگلیس یک بهروزرسانی امنیتی را تایید نکند، این بهروزرسانی را نمیتوان در هیچ کشور دیگری نیز منتشر کرد.
🔸دولت انگلیس قصد بهروزرسانی قانون تواناییهای تحقیقاتی (Investigatory Powers Act) مصوب سال ۲۰۱۶ را دارد. وزارت کشور انگلیس اعلام کرد که از فناوریهای متمرکز بر حفظ حریم خصوصی حمایت میکند، اما موظف به حفظ امنیت کشور هم است.
https://gerdab.ir/0009od
@my_gerdab
رسانههای اجتماعی سلاح اصلی جنگ ترکیبی
🔸مشاور رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور گفت: امروز رسانه اجتماعی سلاح اصلی جنگ ترکیبی است، هیچ جنگی در دنیا اتفاق نمیافتد که در آن رسانه اجتماعی نقش اصلی را نداشته باشد، باید از خود پرسید که چقدر شناخت نسبت به این رسانه اجتماعی وجود دارد.
🔸قاسم خالدی ۱۱ بهمنماه در همایش فعالان رسانهای، مطبوعاتی و فضای مجازی چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: باتوجه به اینکه مقابله با اخبار جعلی به عنوان یک چالش بزرگ دنیاست، باید به این جرایم رسیدگی شود، البته سند مقابله با اخبار جعلی مصوبه شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسید.
🔸مشاور رئیس مرکز ملی فضای مجازی کشور افزود: هر تحول بزرگی که در دنیا به عنوان یک فرصت مطرح میشود باید راجع به تهدیدات آن نیز صحبت شود.
https://gerdab.ir/0009oe
@my_gerdab
کتابخانه بریتانیا چگونه هک شد؟
🔸در یک حمله باجافزاری به این مجموعه، اطلاعات اعضای کتابخانه و کارکنان به سرقت رفت.
🔸حملات سایبری امروزه به بخشی جداییناپذیر از زندگی ما تبدیل شده است. نهادهای دولتی و عمومی به دلیل در اختیار داشتن منابع و داراییهای دیجیتال حساس و مهم همواره در صدر اهداف گروههای سایبری قرار داشتهاند.
🔸در هفتههای اخیر خبری درباره هک شدن کتابخانه ملی انگلیس و لو رفتن اطلاعات این مجموعه منتشر شد. در این گزارش که از سوی نشریه Computer Weekly منتشر شده، نکاتی درباره چگونگی این حمله گفته شده است.
🔸در روزهای پایانی اکتبر ۲۰۲۳ کتابخانه ملی بریتانیا در شبکههای اجتماعی به کاربران اطلاع داد که به سبب از کار افتادن بخش فناوری اطلاعات، ارائه خدمات از سوی این نهاد با اختلال مواجه شده است.
https://gerdab.ir/0009nW
@my_gerdab
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گاهی اخبار جعلی همین قدر خطرناک میشوند | فیلم
🔸کافی است روزانه یک یا دو ساعت به مرور رسانههای رسمی یا پیجهای شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام و توییتر بپردازید. در این زمان کوتاه، با خبرهای نادرست و اطلاعات غیرمعتبر بسیاری مواجه خواهید شد.
🔸در مواجهه با برخی رسانههای رسمی، گاهی اوقات تنها گزینه شما استفاده از دکمهی «خاموش کردن» یا «تغییر کانال» است.
🔸در شبکههای اجتماعی نیز، ممکن است ابتدا احساس ناراحتی کنید و سپس به دنبال گزینهی گزارش (Report) بگردید، با امید به اینکه دیگران نیز مانند شما اقدام به گزارش آن خبر کنند و نهایتاً آن حذف شود.
https://gerdab.ir/0009og
@my_gerdab
هوش مصنوعی چه تاثیراتی بر نظام آموزشی دارد؟
🔸شناخت بسیاری از ما از هوش مصنوعی و ارتباطمان محدود به گفتوگویی مجازی بوده که هنوز به زبان فارسی چندان مسلط نیست و در بسیاری موارد جوابهایی بیربط میدهد، اما باید دانست که این فناوری در حال سیطره بر عرصههای گوناگون از جمله آموزش است.
🔸بعد از تجربه پاندمی، بیش از ۷۰ درصد از آموزگاران در ایالات متحده و بریتانیا نسبت به پیامدهای توسعه هوش مصنوعی در حوزه آموزش ابراز خوشبینی کردهاند.
🔸یک مدرس علوم تربیتی گفت که اگر فرهنگ استفاده و زیرساختهای کاربرد هوش مصنوعی مهیا نباشد، هیچ کمکی به آموزش نمیکند، چون هوش مصنوعی آمده اما چون آموزشی درباره نحوه استفاده از آن ندیدهایم، بنابراین خروجی نامناسبی خواهیم داشت.
https://gerdab.ir/0009oi
@my_gerdab
مسموم کردن هوش مصنوعی با Nightshade
🔸محققان ابزاری طراحی کردهاند که هنرمندان با استفاده از آن میتوانند مدلهای هوش مصنوعی را به نحوی فریب دهند که نتوانند از آثار و سبک هنری آنها تقلید کنند.
🔸نایتشید (Nightshade) که ابزاری رایگان برای «مسموم» کردن مدلهای هوش مصنوعی است، هماکنون برای استفاده هنرمندان در دسترس قرار گرفته است. نایتشید در دسترس هنرمندان قرار گرفته تا از آنها در مقابل مدلهای هوش مصنوعی که میخواهند از آثار هنریشان برای آموزش و توسعه مدل هوش مصنوعی بهره ببرند محافظت کند.
🔸هدف اصلی این است که با افزایش هزینه جمعآوری دادهها برای سازندگان مدلهای هوش مصنوعی، آنها وادار شوند به کسب مجوز از صاحبان حق نشر و هنرمندان به عنوان یک گزینهی معقولتر فکر کنند.
https://gerdab.ir/0009oh
@my_gerdab
دست رهبران شرکتهای فناوری به خون کودکان آغشته است
🔸رهبران برخی شرکتهای فناوری بزرگ از جمله مارک زاکربرگ در مقابل کنگره آمریکا شهادت دادند. آنها متهم شدند که دستانشان به خون کودکان آلوده است.
https://gerdab.ir/0009oo
@my_gerdab
به دلیل عدم حذف محتوای غیرقانونی؛
جریمه آمازون در روسیه
🔸دادگاهی در روسیه اعلام کرد شرکت تجارت الکترونیک آمریکایی آمازون را ۲ میلیون روبل معادل ۲۲ هزار و ۲۵۴ دلار جریمه کرده است.
https://gerdab.ir/0009op
@my_gerdab
با دستور کمیسیون ارتباطات آمریکا؛
دادههای غیرضروری کاربران نباید ذخیره شوند
🔸کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) در جریان بررسی پرونده نشت اطلاعاتی شرکت خدمات ابری بلکباد (Blackbaud) تشخیص داد که رعایت نکردن نکات امنیتی از سوی این شرکت منجر به لو رفتن اطلاعات میلیونها نفر از کاربران این شرکت شده است.
🔸هکرها در اوایل سال ۲۰۲۰ این اطلاعات حساس که شامل اطلاعات حسابهای بانکی و کدهای هویتی افراد نظیر شماره تامین اجتماعی میشد را به سرقت بردند.
🔸طبق دستور جدید این کمیسیون، شرکت بلکباد ملزم به حذف دادههای غیرضروری ذخیره شده در سرورهای خود خواهد بود.
https://gerdab.ir/0009oq
@my_gerdab
فراخوان اعطای تسهیلات به کسب و کارهای فعال در سکوهای داخلی
🔸سازمان فناوری اطلاعات ایران براساس آییننامه حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، به کسب و کارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال کشور تسهیلات ارایه خواهد کرد.
https://gerdab.ir/0009or
@my_gerdab