فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنتوکیک قلبی دوستتتتت؟؟؟؟؟
#دیزاین_کیک #تزئین_کیک #آموزش_کیک
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
دوستان عزیز با این دستور کیک پایه شما میتونین چند نوع کیک میوه ای رو درست کنین👌👌👌👌
8.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک زرد آلو🍋🥮
دستور کار شده بر پایه کیک های کافی شاپی بوده وبا استفاده از اون میتونید چند مدل از میوه های تابستونی رو داخل کیک استفاده کنین
تخم مرغ 3عدد
کره 60 گرم
آرد 270 گرم (2 پیمانه )
شکر 160 گرم (2/3 پیمانه)
روغن مایع 100 گرم (1/2 پیمانه)
ماست غلیظ 200 گرم (1پیمانه )
زرد آلو 200 تا250 گرم
بکینگ پودر 1قاشق چای خوری
وانیل نصف ق چ
دارچین 1 ق چ
کره به دمای محیط رسیده را با شکر به مدت 5 دقیقه با دور متوسط همزن میزنیم،روغن اضافه شده 1دقیقه هم میزنیم،تخم مرغ هارو تک به تک اضافه کرده هرکدام را یک دقیقه هم میزنیم وانیل و دارچین با تخم مرغ اول مخلوط مواد میشوند،ماست را اضافه کرده 1 دقیقه هم میزنیم،در نهایت آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و در دو ،سه مرحله روی مواد الک میکنیم و به کمک لیسک یا همزن مفتولی در حد ترکیب شدن هم میزنیم بعد ترکیب شدن آرد میوه خرد شده را اضافه کرده و در حد دو سه بار زیرو رو کردن خمیر مخلوط میکنیم میوه های مثل گیلاس نیاز به خرد شدن ندارند و فقط هسته میوه را جدا میکنیم
🔶قالب 20 تا25 سانتی چرب شده/فر از قبل گرم شده،دمای 180 درجه به مدت1 ساعت
برای بهتر شدن طعم بعد از پخت روی کیک عسل اضافه کردم
پودر دارچین در استفاده از میوه های مثل زردآلو،هلو،سیب استفاده میشود میوه های مثل آلبالو،گیلاس،توت فرنگی نیازی نیست )
میتوان به سلیقه خودتان نصف پیمانه پودر نارگیل هم به این دستور استفاده کنید و همراه میوه به خمیر اضافه شود #کیک_زردآلو #کیک_کافی_شاپی #آموزش_کیک
منبع@cakeyousef_com
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
جدول تبدیل پیمانه به گرم در شیرینی پزی و آشپزی، ذخیره کنین که بدردتون میخوره👌
#آموزش_کیک #پیمانه_گرم
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک خوشمزه شیر عسلی🍯🥧
هر چی از لطافت و خوشمزگیش بگم ، کم گفتم 😋
بفرست برای همون دوستت که عاشق کیکپزیه ، چون ، درست کردنش هم راحته و هم خیییلی خوشمزه ست 😍
مواد لازم :
تخم مرغ == ۲ عدد
آرد == ۱۲۵ گرم
شکر == ۱۰۰ گرم
ماست == ۴۰ گرم
روغن مایع == ۵۰ گرم
بیکینگ پودر == یک دوم ق چ
کره == ۲۰ گرم
شیر عسل == ۲۰ گرم
وانیل == یک دوم ق چ
برای رومال :
یک عدد زرده
یک ق چایخوری روغن مایع
یک دوم ق چایخوری شربت بار یا عسل
🪴انتهای پخت کامل کیک ،گریل را روشن کنید تا روش طلایی بشه.
قالب مناسب ۱۵ سانت
دمای فر های گازی ۱۷۵ درجه
دمای فر های برقی ١۶٠ درجه
مدت ۴۰ دقیقه
نوش جونتون 🌹🥰
منبع @negarin_cake_mashhad
#کیک_شیرعسلی #آموزش_کیک
🦋کیک و ترفند آفتاب مهتاب 🦋
https://eitaa.com/joinchat/3530883222Cd5bc4cc1ac
کیک با طرح جلد کتاب قرآن سوم ابتدایی
فیلینگ موز و گردو و شکلات چیپسی
تزئینات فوندانتی و چاپ خوراکی و پروانه و مروارید خوراکی
وزن حدودا ۳ کیلوگرم
#کیک_سفارشی #کیک_مشهد #کیک_خانگی
@cake_aftab_mahtab