خودارضایی عادتی بد، مضر و زیانباری است که بسیاری از مردم در سراسر جهان آن را انجام میدهند؛ این روزها این مسئله باعث ایجاد اختلال در زندگی بسیاری از جوانان شده است. عدم اطلاع و نداشتن آگاهی کافی درباره رابطه جنسی و قابلیت اعتیادآور خودارضایی دلیل اصلی افزایش این عادت در بین جوانان بوده است. بطوریکه برخی به اشتباه فکر میکنند که خودارضایی برای سلامتی جنسی مفید است‼️
خود ارضایی بر اعصاب و روان تأثیر منفی دارد؛ زیرا شخص صحنه های خاصی را در ذهن خود مجسم می کند تا رفع شهوت کند و این تجسم و خیال باعث فرسودگی قوای ذهنی و ناراحتی های روحی مانند: عصبانیت، بی حوصلگی، ضعف و سستی اراده و… می شود. باعث تحلیل رفتن قوای جسمانی مانند ضعیف شدن چشم و گوش، کم خونی،رنگ پریدگی، نقصان قوای حافظه، لاغری، سرگیجه و …می شود. انجام دادن این کار در دراز مدت باعث نوعی اعتیاد می شود که حتی بعد از ازدواج هم نمی توان آن را ترک کرد. یعنی زنانی که مبتلا به خود ارضایی می شوند پس از ازدواج دچار مشکل می شوند و نمی توانند وظایف همسر داری را انجام دهند و از عمل زناشویی لذتی نمی برند.
❤️ آقا و خانم هر دو بدانید 👇
اکثر مشکلات زناشویی؛ از رختخواب بر میخیزند!
🍃 رابطهی جنسی سالم، میتواند به عنوان چسب زندگی عمل کند و خیلی از تعارضات و تنشهای بین زن و شوهر را کاهش دهد. آمارها نشان میدهند که خیلی از طلاقها به دلیل عدم رضایت جنسی است.
👈 وقتی که زن و شوهر نتوانند نیازهای همدیگر را برطرف کنند؛ زودرنج و شکننده میشوند. زود از کوره در میروند. به کوچکترین مسئله گیر میدهند.
👈 ولی اگر این نیاز ارضا شود؛ زوجین یک احساس سبکی دارند که موجب تخلیهی هیجانی آنها میشود و انرژی مضاعف میگیرند. به راحتی از کنار عیوب همدیگر رد میشوند و همدیگر را با تمام نقایص دوست دارند.
✅ برای زنان؛ رابطهی عاطفی، مقدمهی رابطهی جنسی است. ولی برای مردان؛ رابطهی جنسی، مقدمهی رابطه عاطفی است. یعنی مرد به دلیل اینکه نیاز جنسیاش برطرف شده، محبت بیشتری به همسرش میورزد.
#سیاستهای_همسرداری
"آیا دیـدن فیلم پورنـو با همسـر، اشـکال دارد...!"
این فیلمها جنبهی آموزشی ندارند و تماشای آنها کمکی به بهبود رابطه جنسی زوجها نمیکند....!
👈 زمانی که زوجها، یک فیلم مستهجن طولانیمدت را باهم نگاه میکنند، توقعات جنسیشان از یکدیگر بالا میرود.
👈 یعنی خانمها با دیدن تواناییهای بالای جنسی مرد بازیگر، توقع داشتن همان تواناییها را از همسر خود دارند.
👈 آقایان هم با تماشای فعالیتهای جنسی مختلف زنهای بازیگر این فیلمها، توقع دارند که همسرشان بتواند تمام آن حرکتها را انجام دهد.
❎ در حالیکه این توقعات در موارد بسیار زیادی، اصلا عملی و قابل اجرا نمی باشد
چهرهی زنها آینهی تمام قدِ مَردِ زندگیشان است.
یک زن هر دوستت دارمی را که از مردش نمیشنود؛ یک خطِ کوچک میشود زیر چشمانش
و هر قدر معشوقهاش دل آزردهترش میکند؛ پرندههای آسمانِ پیشانیاش بیشتر و بیشتر میشود...!
زنهایی که در اوج میانسالی، هنوز هم زیبایند؛ هنوز هم میخندند؛ زادهی دستِ مردانِ ماهرِصورتگریاند که بهترین اثرِ هنریِ عمرشان را با «عشق» آفریدهاند و بالعکس زنهایی که زیباییشان در اوجِ جوانی یکباره ناپدید میشود، یک اثرِ هنریِ ناکام؛ زادهی دستِ مردانِ ناشیِ صورتگریاند.
همهی زنها زیبا متولد میشوند اما همهی زنها زیبا نمیمیرند! باور کن عشق برای زن همان اکسیر جوانیست. به همسرانتان عشق بورزید تا معجزه عشق را ببینید.
#تربیت_دینی
💟 قبل از هفت سالگی؛
بهترین راه آموزش مسائل مذهبی به کودکان زیر هفت سال، آموزش غیر مستقیم است.
↩️ یعنی از طریق کتاب خواندن، داستان تعریف کردن، شعر خواندن و یا دیدن رفتارهای مذهبی والدین مثل نماز خواندن ، دعا کردن، قرآن خواندن، حتی مکان های مذهبی رفتن ... می تواند ذهن کودک را آماده پذیرش و درک مسائل مذهبی کرد.
اگر این کار انجام شود، در #نوجوانی پذیرش نوجوان نسبت به مسائل مذهبی بالا می رود.
💟 بعد از هفت سالگی
از 7 سالگی به بعد، همزمان با ورود کودک به اجتماع بزرگتر یعنی مدرسه، نوع آموزش ها تغییر می کند و کم کم آرام آرام و گام به گام تبدیل به آموزش مستقیم و صحبت های مستقیم و شفاف و واضح نسبت به مسائل مذهبی می شود.
↩️ فقط باید به این اصل دقت داشته باشیم که اگر آموزش ها متناسب با میزان درک و فهم کودک نباشد و همچنین اگر #سختگیری زیادی در این آموزش ها بشود، می تواند تأثیر منفی بر فرد بگذارد و یا دلزدگی در او را ایجاد کند.
منبع: تبیان
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
#شلختگی
🔻 علت اصلی شلختگی بچه ها
کودکان بسیاری هستند که بی نظمی یا به قولی شلختگی برایشان به یک عادت تبدیل شده است. آنها دلیلی برای اینکه بعد از مدرسه وسایل خود را در جای مشخصی قرار دهند و یا در مدرسه منظم و مرتب باشند نمی بینند. گاهی لوازم خود را گم می کنند و گاهی نیز این کار هایشان باعث عصبی شدن والدین می شود. هیچ گاه به جای او وسایل اختصاصیش را منظم نکنید و در اثر خستگی ناشی از اخطارهای مکرر و عدم انجام آنها توسط کودک، خود دست به کار نشوید. آموزش نظم و انضباط به کودک یکی از دغدغه های اصلی خانواده ها در ارتباط با فرزندانشان است.
بسیاری از والدین از بی نظمی و شلختگی کودک خود شاکی هستند و به روش های مختلف سعی دارند او را منضبط تربیت کنند. غافل از آنکه برخی از این روش ها نتایج عکس خواهد داشت. پیش از هر اقدام باید در نظر داشته باشید که نظم در فرزندانی ثابت می شود که در خانواده های منظم تربیت شده اند. لذا داشتن الگوی عملی نکته بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد. در این زمینه بزرگ ترهای خانواده باید روی جزئیات رفتار خود نیز دقیق شوند. ممکن است ما در زمان بازگشت به منزل ابتدا لباس خود را روی دسته مبل بیاندازیم و پس از ساعتی آن را به جالباسی آویزان کنیم. اما احتمالاً فرزندمان می آموزد که در زمان برگشت به خانه لباس هایش را بر لبه تخت و یا یک مکان نامناسب قرار دهد. در این مورد مادر مدعی است که نظم را رعایت کرده در حالی که چنین نیست و فرزند رفتار ابتدایی مادر را خواهد آموخت. نکته بعد این است که در اجرای قوانین و اصول و آموزش آن ها به کودک قاطع باشید اما سخت گیر نباشد. کودک باید بیاموزد که خانه دارای اصول و مقرراتی لازم الاجراست. و همه اعضای خانه موظف به انجام آن هستند و در کمتر موردی عدول از این قوانین ممکن است. اما میزان و کیفیت این قوانین باید در حد نرم بوده و در ضمن با توجه به سن و توانایی کودک تنظیم گردد. سخت گیری فراوان در مورد این موضوع احتمال بالایی را برای مقاومت و بی نظمی و یا وسواس در کودکان ایجاد خواهد کرد.
در قصه هایتان برای کودک رفتار مورد نظر را دوست داشتنی و موجب مقبولیت قهرمان داستان بدانید. و نکته آخر اینکه از اقتضائات سنین نوجوانی آن است که در مواردی نظم را مورد بی توجهی قرار می دهند. در این زمان از زدن بر چسب های منفی به او خودداری کنید. از کلماتی مثل تو بی نظم شدی- چقدر شلخته ای و … بپرهیزید. و رفتارهای نظم آمیز او را تشویق کنید. مطمئن باشید پس از گذر از نوجوانی رفتارهای او تعدیل خواهد شد.
─┅═ঊঈ🌸ঊঈ═┅─
💢کودکی که دوست دارد موبایل باشد...
❌«یتیمی» فرزندان در کشاکش فضای مجازی و زندگی واقعی
در دبستانی، معلمی به بچه ها گفت آرزوهاشونو بنویسن. اون نوشته های بچه ها رو جمع کرد و به خونه برد .
یکی از برگهها؛ معلم رو خیلی متاثر کرد. در همون اثنای خوندن بود که همسرش وارد شد و دید که اشک از چشمای خانمش جاریه. پرسید چی شده؟ چرا اینقدر ناراحتی؟
زن جواب داد، این انشاء را بخوان؛ امروز یکی از شاگردانم نوشت، گفتم آرزوهایشان را بنویسند و اون اینجوری نوشته .
مرد کاغذ را برداشت و خواند.
متن انشاء اینگونه بود: «خدایا، میخواهم آرزویی داشته باشم که مثل همیشه نباشد؛ مخصوص است. میخواهم که مرا به موبایلی هوشمند تبدیل کنی. میخواهم که جایش را بگیرم. میخواهم که جایی مخصوص خودم داشته باشم و خانوادهام اطراف من حلقه بزنند. میخواهم وقتی که حرف میزنم مرا جدّی بگیرند همچون ناتیفیکیشن های نرم فزارهای گوشی شان؛ میخواهم که مرکز توجّه باشم و بی آنکه سؤالی بپرسند یا حرفم را قطع کنند بگذارند حرفم را بزنم. دلم میخواهد همانطور که وقتی گوشی شان را در منزل جا می گذارند و به سرعت به دنبال آن میایند و به آن میرسند، به من هم برسند و توجّه کنند.
دلم می خواهد شب ها همانطور که پدر و مادرم با گوشی به رختخواب می روند و آن را در آغوش می گیرند چندوقت یکبار من آن ها را در آغوش بگیرم، دلم میخواهد پدرم، وقتی از سر کار برمیگردد، حتّی وقتی که خسته است، قدری با من باشد و مادرم، وقتی غمگین و ناراحت است، به جای بیتوجّهی، به سوی من بیاید. دوست دارم، برادرانم برای این که با من باشند با یکدیگر دعوا کنند همان طور که برای بازی بر سر دسته های بازی های کامپیوتری دعوا می کنند.
دوست دارم خانواده هر از گاهی همه چیز را کنار بگذارند و فقط وقتشان را با من بگذرانند. نکتۀ آخر که اهمّیتش کمتر از بقیه نیست این که مرا تلفن همراهی کن تا بتوانم آنها را خوشحال و سرگرم کنم. خدایا، فکر نکنم زیاد چیزی از تو خواسته باشم. فقط دوست دارم مثل یک آی فون یا حتی یک گوشی هوآوی زندگی کنم. انشاء به پایان رسید.»
مرد نگاهی به همسرش کرد و گفت، "عجب پدر و مادر وحشتناکیاند!
زن سرش را بالا گرفت و گفت: این انشاء را دخترمان نوشته است.
❇️❇️#نکته_توجه
«یتیمی» فرزندان در کشاکش فضای مجازی و زندگی واقعی
🌀حضور زیاد پدر و مادر در فضای مجازی و تبدیل این فضا به اولویت اول زندگی، باعث کم توجهی به خود، همسر، و فرزندان می شود.
🌀کودکان با اینکه صاحب پدر و مادر هستند اما به دلیل حضور افراط گونه والدین به نوعی یتیم هستند و شاید اصطلاح یتیم مجازی در آینده بیشتر شود.
🌀 زندگی فرزندان در کنار اولیای خود صرفا ظاهر است و اولیا دیگر اولیای واقعی این فرزندان نیستند.
🌀فرزندان نوع مدرنی از یتیمی را تجربه می کنند که عواقب این نوع یتیمی مجازی بزودی در سطح جامعه آشکار خواهد شد.
❤️❤️❤️
برای #اقایون عزیز👇🏻
❣به خانومتون بگید " واقعا بی نظیری"
💟به نظرتون این جمله شیرینترین تحسینی نیست که بتونی به خانومت بگی؟؟
💟چرا خجالت میکشید؟ بهتره در یک زمانی که لبخند میزنه و یا چیزی عالی براتون آماده میکنه این کارو انجام بدین، با این تحسین بهش حس شاهزاده بودن میدین❤️
برای #آقایون و #خانوم های عزیز👇🏻
❣به همسرتون بگید نمیتونم بهت فکر نکنم
💟این جمله مخصوصا وقتی همسرتون ازتون دوره بسیار موثره
این جمله ی کوچولو غوغا به پا میکنه و بهش میفهمونه که چقدر دلتنگش هستید. لازم نیست دائم بهش بگید «دلم برات تنگ شده» تا بهش بفهمونید
همین یه خط همه چیزها را درست میکنه،،❤️
💟حالا یه چیزه دیگه میگم، میخواید قند تو دلش آب کنید
بهش بگید:
❣«اخه تو با من چه کردی؟؟
نمیتونم بهت فکر نکنم.❣
❤️❤️❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ پیام روزانه؛
📹 ریکاوری شخصیت در زندگی
#دقیقه_های_دلنشین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 #ببینید👆
تیزر فیلم سینمایی #منطقه_پرواز_ممنوع👆
👌بسیار دیدنی و آموزنده برای نسل نوجوان..
#فرزندآوری
#استاد_قرائتی
💠 فرزند یك هدیه خدایی است. قرآن راجع به فرزند(وهب) گفته هبه كردن، فرزند تصادف نیست غیر از تخم هندوانه است كه هندوانه میشود
💠 و لذا قبل از آمدن آن كلمه بشارت میگویند «وَلَقَدْ جَاءَتْ رُسُلُنَا إِبْرَاهِیمَ بِالْبُشْرَى» هود/۶۹ به ابراهیم بشارت دادیم یعنی خداوند وقتی میخواهد به ابراهیم بچه بدهد میگوید كه به تو تبریك میگویم
💠 «یَا زَكَرِیَّا إِنَّا نُبَشِّرُكَ بِغُلَامٍ اسْمُهُ یَحْیَى» مریم/۷ «أَنَّ اللَّهَ یُبَشِّرُكَ بِیَحْیَى» آل عمران/۳۹ لقبهایی كه راجع به بچه هست همهاش بشارت است پس بچه هدیه است و آمدنش بشارت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢روایت جناب آقای وافی پدر پرجمعیت ترین خانواده جوان ایران ، از دیدار با امام خامنهای💚
💎 حکایت دو شمشیر و نُه شمشیر 🗡
🌸
تفکر مدافع و مهاجم.mp3
2.1M
#تفکر مدافع و مهاجم!
💠 تقویت فکر جوان به چه معناست؟
#مقام_معظم_رهبری
#پادکست
✨✨✨
🔶 #هاتف پیام آور #تربیت_اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 رهبر انقلاب: «درستکرداری حضرت محمد (ص) بود که جناب خدیجه را شیفتهی او کرد»۷۹/۲/۲۳
📽 انتشار ویدئو | به مناسبت #دهم_ربیع؛ #سالروز_ازدواج حضرت محمد و حضرت خدیجه سلامالله علیهما
➕ بیان ویژگیهای اخلاقی پیامبر در کار تجارت
❣️
🌺#زوج_درمانی
افراد کنترل گر ،هرگز نمیتوانند از کنترل کردن همسر خود و کارهایی که او انجام می دهد ،غافل باشند بنابراین، اگر شریک زندگیتان یک شخص کنترل گر است ، ممکن است هر چند ساعت یک بار به شما تلفن بزند یا پیام هایی بفرستد تا بداند کجا هستید، با چه کسی هستید و چرا آنجا هستید.
ممکن است این رفتار بسیار ساده و بی ضرر انگاشته شود ، اما این در واقع یک رفتار ناسالم است.
زندگی مسابقه طنابکشی نیست؛ گاهی اوقات نیز در مسابقه طنابکشی قرار میگیریم که هر دو نفر در حال کنترل یکدیگر هستند و برنده کسی هست که سر طناب را رها کند چون در این حالت، شخص مقابل ناگهان به زمین میخورد و آن کسی که ایستاده، برنده است.
این تمثیل میتواند نشان دهد، برنده کسی است که دست از کنترل کردن بردارد.هر چه بیشتر شریک عاطفیتان رو کنترل کنید بیشتر رابطهتان به خطر می افتد
زناشویی
💟 معاشقه از مهمترین بخشهای رابطهی زناشویی به حساب میآید.
💟 شروع یک رابطه بدون عشق بازی ظلم به هر دو طرف ، مخصوصا خانمها به حساب میآید.
💟 هر چقدر مقدار عشق بازی بین زوجین کم و حرارت آن پایین باشد رابطهی جنسی سردتر و خسته کنندهتری را تجربه میکنید.
💟 هیچ ازدواجی نیست که پس از آن مشکلات بین زوجین پیش نیاید.
✅ شک نکنید تنها کلید موفقیت همسران تا آخر عمر ، سازش با یکدیگر است.
👈 چیزی که کمتر میان دختران و پسران دهه هفتاد و یا حتی شصت یافت میشود.
⛔️⛔️⛔️به امید تغییر طرف مقابل #ازدواج نکنید
كسي كه به اين اميد ازدواج ميكند كه طرف مقابل را تغيير دهد و باب ميل خود بسازد...
مثل كسي است كه لباس ٤ سايز كوچكتر ميخرد به اين اميد كه روزي لاغر ميشود و آن لباس اندازه اش مي شود !
به اميد احتمالات نباشيد، خودتان را گول نزنيد ،
فرمول درست اين است كه نقاط منفي فرد مورد نظر را كمي بيشتر و نقاط مثبتش را كمتر براورد كنيد ؛
اين به اين دليل است كه افراد اغلب قبل از ازدواج خود را بهتر از آنچه واقعا هستند به نمايش مي گذارند
درست انتخاب كنيد ...
#پاسخ
بسیاری از جوانها مخصوصا پسرها وقتی بحث ازدواجشان مطرح میشه خانواده ها در نگاه اول نمیپذیرن چون عرف جامعه جوری شده که سن ازدواج بالا رفته واگر کسی بخواد درسن بیست وچندسالگی ازدواج کنه میگن زوده و شرایطشو نداری.
اما تجربه ما در مشاوره ها این هست که ۲راهکار دراین مساله خیلی میتونه راهگشا باشه ان شاءالله.البته راهکار های دیگری هم هست ولی این راهکار که میخوام بیام کنم مکررا نتیجه داده.
✳️راهکار اول:
اصرار مناسب و بجای آقا پسری که میخواهد ازدواج کند،یعنی شما بخاطر نیازهایی که دارید جدای از نیاز جنسی؛نیاز عاطفی،نیاز به رشد و پیشرفت هست که انسان وقتی ازدواج میکنه پیشرفت بیشتری میکنه،نیاز به همدم داشتن،نیاز به شریک داشتن توی زندگی هست،نیاز به دوست و رفیق که پا به پای انسان توی زندگی پیش بیاد که منظور همسر هست،ونیازهای دیگر که در ازدواج نهفته وشمامطرح کردید و قطعا ازدواج کمک میکنه تا درحد مطلوبی این نیازها برطرف بشه.
شما نباید با مخالفت والدین بیخیال ازدواج شوید و دست بکشید.و لذا با اصرار های بجای شما خواسته هاتون را مطرح کنید و سعی کنید از روشهای مختلفی استفاده کنید:
🔹گاهی اوقات ما با دلیل و استدلال باید به خانواده بگیم که لازمه دراین سن ازدواج کنیم.
🔹گاهی باید برای گفتن این نیاز از احساسات خانواده استفاده کنیم یعنی با مادر یا خواهر صحبت کنیم تا مثلا او پدر و یا حتی مادر را راضی کند.
🔹گاهی اوقات با پیامک ویا حتی نوشتن نامه حرفمون و خواستمون را بیان کنیم.
در کل شما با توجه به شرایطتون از روشهای مختلف اصرارهای مناسب و بجا ومودبانه محترمانه بیان کنید،اما با فاصله.
مثلا اگر امروز بیان کردید چند روز دیگر مجدد خواسته تون بیان کنید.اگر همینطور در فاصله متوالی خواستمون را مطرح کنیم و به روشهای مختلف،بارها و بارها دیدیم که جواب داده و فرد وقتی محترمانه مطرح کرده بصورت متعدد،خانوادش راضی شدن و دست به کار شدن برای خواستگاری.
پس این قاعده را جدی بگیرید که اتفاقات خوبی میتونه براتون به همراه بیاره ان شاءالله.
✳️راهکار دوم:
شما از افراد معتمد و کسانی که والدینتون از اونها حرف شنوی دادند وبه آنها احترام میذارن و برای نظرشون احترام قائلن را پیدا کنید و با یکی از آنها حرف بزنید و بگید این خواسته وحرف منه و شما برید با والدینم صحبت کنید و راضی کنید.
بعنوان مثال عمو،دایی،پدربزرگ و هرکسی که میدونید والدین برای نظرش ارزش قائل هستند وبه او علاقه دارند و براشون مهمه حرفشون،شما نزد او خوب مطرح کنید و به عهده ایشون بذارید راضی کردن والدین را برای ازدواج.
❗️گاهی ما بخاطر خجالت و رودرواسی هایی که داریم باعث میشه خیلی عقب بیفتیم،مثلا جریان ازدواج جریانی نیست که بگیم رومون نمیشه به والدین بگیم.باید توجه داشته باشیم آسیب و آفتی که از عدم ازدواج به موقع واز به گناه افتادن،گریبانگیر انسان میشود خیلی مخربتر از خجالتی هست که از بیان ازدواج داریم.
و رشد و پیشرفتی که با ازدواج بدست می آید خیلی مهمتر از خجالتی هست که با بیان نکردن ازدواج مانعش میشود.واینها همه مارا عقب می اندازند در زندگی.
پس حتی اگر شخص از بیان ازدواج خجالت میکشد،با یکی دوبار مطرح کردن این خجالت هم ازبین میرود.منظور خجالت خوب هست که آدم بتونه خواسته منطقی و خوبش را مطرح کنه و به سرانجام برسونه.
بااین دو روش امید این هست که ان شاءالله نتیجه بگیرید.
موفق باشید.
🎙 حجه الاسلام علی #فاطمی_پور