9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک باقلوا🍰
.🔥مواد کیک:
●تخم مرغ ۵ عدد
●شکر ۲۰۰ گرم
(۱ لیوان فرانسوی پر)
●هل ۱ قاشق مرباخوری پُر
●روغن مایع ۹۰ گرم
(۱۸ قاشق غذاخوری)
●آرد ۲۴۰ گرم
(دو تا لیوان فرانسوی پر)
بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
.
●قالب مربعی ۲۰ سانتی
●دمای ۱۷۵ درجه فر گازی
(فر برقی و سولاردوم و توستر دما ۲۰ درجه کم میشه.)
●مدت حدودا ۴۰ دقیقه
.
🔥مواد شربت:
●نصف لیوان شکر
●۱ لیوان آب
●نصف فنجان زعفران
●یک سوم لیوان گلاب
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید با کش مو ساده و کاموا مخمل چه کش موهای خوشگلی میشه درست کرد
به نظرم خیلی خوشگله😌☺
#آموزش #کش_مو_فانتزی
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش دم کردن زعفران
🤩لطفا فوروارد کن✨✌ 🧡
10.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی🍰
فقط توی ۳ دقیقه درستش کن
مواد لازم :
شکر ۳ ق غ
وانیل ½ ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
پودر کاکائو ۱ ق غ
بیکینگ پودر ۱ ق چ
روغن مایع ۳ ق غ
شیر ۳ ق غ
آرد ۳ ق غ
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓۱۴۰۲/۹/۷
🌸🌻 سه شنبه تون زیباتر از هر روز
🌼🌹 یک روز قشنــگ
🌸🌻 یک دل خـــوش
🌼🌹 یک لـب خنـدان
🌸🌻 یک تـن سالـــم
🌼🌹 و گشـوده شــدن
🌸🌻 هزار در خوشبختی
🌼🌹 به روی تک تکتون
🌸🌷 دعای امروزم
🌼🌹 برای تک تک شما دوستان
🦋
آموزش و ایده💞
#کیک_مکزیکی 👆👇
#کیک_مکزیکی😋
مواد لازم🔻
_تخم مرغ ۳ تا
_وانیل نصف قاشق چایی خوری
_شکر ۱ لیوان
_روغن مایع ۵ ق غذاخوری
_آب جوش نصف لیوان
_آرد یکُ سه چهارم لیوان
_پودر کاکائو یک چهارم لیوان
_بکینگ پودر دو قاشق مربا خوری
_خامه قنادی سیصد گرم
_گاناش شکلاتی
طرز تهیه🔻
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید.سفیده رو با همزن بزنید، کمی ک پف کرد نصف لیوان شکر رو اضافه و دوباره بزنید تا جای پره همزن روی سفیده بمونه و ظرف رو که برمیگردونید نریزه.ظرف رو بذارید کنار.
زرده رو با نصف لیوان شکر و کمی وانیل با دور کند، ۷ دقیقه بزنید تا زمانی که کرم رنگ بشه،بعد آبجوش رو اضافه و با دور متوسط سریع سه چهار دقیقه بزنید تا خوب مخلوط بشه بعدروغن اضافه کنید و یک دقیقه بزنید.
آرد، پودرکاکائو و بیکینگ پودر رو باهم سه بار الک کنین، طی ۳مرحله اضافه و دَوَرانی با لیسک مخلوط کنین، سر آخر سفیده زده شده رو اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
مواد تو قالب بریزین(کف قالب از کاغذ روغنی استفاده کنید)
فر رو از قبل در دمای 175 درجه روشن کرده و بذارین به مدت 15 دقیقه داخل فر گرم بشه، قالبُ در طبقه وسط فر قرار بدین و بعد در دمای 180 درجه زیر کیکُ بمدت زمان ۵۰ دقیقه بذارین بپزه (دمای فر و مدت زمان پخت هر فر فرق میکنه پس با توجه به فر خودتون تنظیم کنید حتما)
برای چک کردن اینکه مغز کیک خامِ یا پخته از چوب کبریت استفاده کنید، اگه چیزی بهش نچسبید پخته، اگه چسبید بذارید باز بمونه.
۳۰۰گرم خامه قنادی رو از فریزر در بیارید و بذارید کمی نرم شه، ظرف حاوی خامه رو داخل ظرف دیگه که داخلش تکه های یخ هست بزارید و با دور کند همزن ۵دقیقه بزنید سپس ۵دقیقه دیگه رو با دور تند بزنید تا کاملا خامه فرم بگیره.
(خامه قنادی را از لوازم قنادی و یا سوپرمارکت ها میتونید تهیه کنید)
زمانی ک کیکتون خنک شد، از قالب دربیارید.
کیک رو از وسط برش بزنید، و لایه زیری رو کمی با آب میوه یا شیرخیس کنید سپس خامه کشی و بعد لایه ی بعد رو بذارید روش و کمی فشار بدید تا لایه ها بهم بچسبند.
سطح و اطراف کل کیک رو هم با خامه کاورکنید. بعدبذارید یخچال دو ساعت بمونه سرد بشه.برا روی کیک هم گاناش شکلاتی درست کنید.
برا قسمت سفید هم از کمی شکلات تخته ای شیری به روش گاناش شکلاتی استفاده کنید، تو قیف بریزید و بصورتی ک درکلیپ مشاهده میکنید باچوب کبریت طرح بدید.
🌟