eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.6هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
😋 ژله رنگی دلبخواه نصف بسته شکر یک لیوان آب یک لیوان یخ دو تا لیوان پر .... ژله را با یک لیوان آبجوش حل کنید بذارید کنار تا سرد بشه بعد ژله و شکر را داخل مخلوط کن بریزید تا شکر خوب حل بشه بعد یخ ها را اضافه کرده اندازه ای میکس کنید نه شبسه یخ در بهشت بشن و بعد میل کنید 🍧 🎀 🌸 🎀 ✨ @n_arosakk
👆💞 مهره های رنگی رو داخل سینی فر بچینید و با حرارت‌ متوسط داخل فر بزارید مهره ها آب که شدن بزارید داخل یخچال سرد بشه حالا یک سینی فانتزی دارید 👏😍 🎀 🌸 🎀 ✨ @n_arosakk
🍸 ۲ق غ تخم شربتی رو با نصف لیوان شکر و ۱لیوان آبگرم مخلوط کنید وقتی تمام دونه های شکر حل شدن ۲ق غ ابلیموی تازه و ۲ق غ گلاب هم داخلش بریزید و بزارید یخچال تا خنک بشه و تخم شربتی ها عمل بیان زمانی که خواستین میل کنید مقدار دلخواه از شربت رو با مقدار کافی اب و یخ مخلوط کنید 😋 🎀 🌸 🎀 ✨ @n_arosakk
اول از همه ۲ قاشق غذا خوری تخم خرفه رو تویه لیوان شیر ریختم و مخلوط کردم کنار گذاشتم تو یه کاسه ۴عدد تخم مرغ رو با یک لیوان شکر با همزن ده دقیقه زدم تا کرم رنگ وکشدار بشه وبعد نصف لیوان روغن مایع اضافه کردم وهم زدم وبعد شیر وخرفه رو که مخلوط کردم اضافه کردم وانیل (هر اسانسی میتونید استفاده کنید) زدم و مخلوط کردم بعد دو لیوان آرد قنادی رو با یک قاشق غذاخوری پکینگ پودر دوبار الک کردم و آروم آروم به مایه کیک اضافه کردم وبا لیسک دورانی در حد مخلوط شدن مواد هم زدم  ته قالب رو چرب و آرد پاشی کردم و مایه رو تو قالب ریختم و در فر ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه گذاشتم تا زمانیکه تستر تمیز بیرون اومد وبعد از فر خارج کردم این کیک خیلی خوشمزس وتخم خرفه اصلا طعمی نداره. 😍 @n_arosakk
پاستیل خونگی 💚 پودرژله با طعم دلخواه : ۱ بسته آبجوش سرخالی : ۱ لیوان پودر ژلاتین :۱ ونیم قاشق غذاخوری گلوکز : ۱ قاشق غذاخوری شکر : ۱ قاشق غذاخوری همه ی مواد به جز گلوکز را با هم مخلوط کرده و روی بخار آب بنماری کنید تا حل شده ویکدست شود سپس گلوکز را اضافه کنید و هم بزنید قالب های سلیکونی را چرب کرده و مایع را در قالب ریخته و داخل یخچال قرار دهید 🎀 🌸 🎀 ✨ @n_arosakk
وقتی کاری انجام نمی شه، حتما خیری توش هست. وقتی مشکل پیش بیاد ، حتما حکمتی داره. وقتی تو زندگیت ، زمین بخوری حتماً چیزی است که باید یاد بگیری. وقتی بیمار میشی ، حتماً جلوی یک اتفاق بدتر گرفته شده. وقتی دیگران بهت بدی می کنند ، حتماً وقتشه که تو خوب بودن خودتو نشون بدی. وقتی اتفاق بد یا مصیبتی برات پیش میاد ، حتماً داری امتحان پس میدی. وقتی دلت تنگ میشه ، حتماً وقتشه با خدای خودت تنها باشی. روزتون شاد ❤️
🌈 مواد لازم : ماکارونی یک بسته رنگ خوراکی چند رنگ به مقدار لازم 🍴طرز تهیه: اول باید ماکارونی ها را داخل آب بجوشایند تا نرم شوند. مواد رنگی را آماده کنید. از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید.حدود ۲۰ قطره از هر رنگ غذا را با ۲ قاشق غذاخوری آب داخل هر کیسه زیپ دار بریزید. ماکارونی را آبکش کنید.ماکارونی را تقسیم کنید و هر بخش را داخل کیسه های رنگی بریزید. زیپ آنها را ببندید و هر کیسه را خوب تکان دهید تا رنگ غذا کاملاً به خورد ماکارونی برود. حداقل یک دقیقه برای هر کیسه وقت بگذارید.سپس کیسه ها را یکی یکی باز کنید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ های اضافی شسته شود و آنها را داخل قابلمه بریزید.ماکارونی را خوب هم بزنید. @n_arosakk
آموزش خیلیدخوشمزه ژله هر رنگ دوست دارین من سه بسته استفاده کردم برای هر بسته ژله یک لیوان آبجوش+دو لیوان و نیم لیوان آب سرد تخم ریحان یا تخم شربتی یک ق غ سرپر +یک لیوان آب ولرم ابتدا آب ولرم و تخم ریحان یا تخم شربتی رو مخلوط و چند دقیقه میزلریم بمونه تا لعاب بده هر بسته ژله رو اول با یک لیوان آبجوش مخلوط وقتی ژله خوب حل شد بهش دو لیوان آب سرد رو اضافه میکنیمو میذاریم داخل یخچال تا نیم‌بند بشه بعد که نیم بند شدن تخم ریحان یا شربتی رو باهاشون مخلوط میکنیم برای اینکه ته نشین نشه میزارین وقتی ژله نیم‌بند شد مخلوط میکنیم بعد داخل لیوان میریزیم و آماده خوردنه @n_arosakk
✅ پارافه هلو 😍😍 ✍ مواد لازم: پوره هلو ۱پیمانه ژلاتین ۱/۵قاشق غ خامه ۲۰۰ گرم شکر نصف پیمانه(اندازش بسته به شیرینی هلو داره) پودر ژله هلو ۱بسته آب سرد نصف پیمانه بستنی وانیلی ۴الی ۵ ق غ 🍜طرز تهیه: ابتدا هلو را پوست بکنید وخوب میکس کنید ژلاتین را روی آب سرد بریزدوبزاریدروی بخار کتری تاصاف و یکدست بشه شکر و خامه وبستنی وانیلی رو باهم خوب مخلوط کنید(داخل میکسر) پوره هلو را اضافه کنید بعد ژلاتین بن ماری شده خنک شده وپودر ژله که ازقبل با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کرده وبه روش بن ماری تاتمام ذراتش آب شده رو که کمی خنک شد به مایه قبلی اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم وداخل قالب چرب شده بمدت ۶الی ۷ ساعت داخل یخچال میزاریم من بعداز بستن کامل پارفه از ژله توت فرنگی استفاده کردم و روی پارفه ریختم تا رنگ وقشنگی پارفه را دوبرابر کنه . @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش کنسرو کردن ذرت : اول دون کرده بریزید داخل اب جوش به مدت ربع ساعت . دونه های ذرت رو داخل شیشه با در فلزی بریزین و از همون ابی که ذرت رو داخلش پختین شیشه رو پر کنین به همراه یک ق چ نمک و یک ق غ شکر. حتما سعی کنین در شیشه ها رو محکم ببندین وگرنه هوا میره داخلش و خراب میشه. قابلمه ای بزرگ رو آب کنین و شیشه ها رو داخل قابلمه قرار بدین به صورتی که حداقل تا نصف شیشه داخل آب باشه. بعد از اینکه آب به جوش اومد 20-30 دقیقه زمان میدیم با حرارت کم بجوشه و بعد خاموشش میکنیم و میذاریم تا کاملا سرد بشه. و به این صورت کنسرو ما آماده ست. دانه کردن ذرت, تهیه کنسرو ذرت حرارتی که بعد از جوش اومدن اب قابلمه برا کنسرو کردن مواد مختلف میدیم بسته به نرمی و سفتی اون ماده غذایی داره. مثلا برای برگ مو در حد 15 دقیقه کافیه. برای گیلاس نیم ساعت کافیه. برای ذرت هم چون ما پختیمش زمان زیادی نیاز نداره و من در حد نیم ساعت حرارتش میدم.. . . . @n_arosakk