eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.6هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌼🌼🌼🌼 اموزش درست کردن ساک کادو🎀🎀 🍃🌷🍃 👉💖 باسلیقه هنری
آموزش و ایده💞
#مارمالاد_انجیر😋
مواد لازم🔻 انجیر ۱ کیلو ◀️نوع انجیر فرقی نداره و از هر انجیری که دسترس دارید میتونید استفاده کنید شکر ۷۰۰ گرم ◀️با توجه به شیرین بودن انجیر میتونید مقدار کمتر یا بیشتری شکر استفاده کنید آب نصف لیوان آبلیمو ۱ ق غ پودر هل ۱/۲ ق چ زعفران غلیظ یکی دو ق غ گلاب یکی دو ق غ (من نریختم) طرز تهیه🔻 انجیرها رو بشورید و پوستش رو جدا کنید البته این کار سلیقه ایه و میتونید همینطور با پوست از انجیر استفاده کنید.انجیرها رو خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. شکر و آب رو اضافه کنید و روی حرارت بزارید وقتی شروع به جوشیدن کرد، کف روشو جمع کنید تا در نهایت مربای شفافی داشته باشید آبلیمو رو اضافه کنید و با حرارت متوسط بزارید بجوشه تا آبش کشیده بشه.وقتی کمی غلیظ شد با گوشکوب انجیر رو له کنید.اگه دوست دارید کاملاً یکنواخت بشه از گوشکوب برقی استفاده کنید.آخرای کار هل و زعفران رو اضافه کنید و وقتی روی مارمالاد حبابهای بزرگ ایجاد شد تقریباً آماده ست.غلظتش رو چک کنید.به اینصورت که یک مقدار از مارمالاد رو داخل کاسه بریزید و تو یخچال بزارید اگه بعد از خنک شدن غلظتش رو تست کنید. ◀️در کل تو مارمالاد از ژلاتین استفاده میشه ولی چون انجیر خودش بعد از پخت حالت ژله ای پیدا میکنه من ژلاتین نریختم اگه دوست دارید سفتتر بشه یک ق م ژلاتین رو در ۱/۵ لیوان آب سرد حل کنید و بزارید روی بخار کتری تا شفاف بشه و ۵ دقیقه آخر به مارمالاد اضافه کنید. 🌟
7.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشی کلم قرمز😋 مواد لازم🔻 💜4لیتر شیر 💜نصف لیوان سرکه 💜یکی دو قاشق نمک طرز تهیه🔻 اول 4 لیتر شیر گاو از لبنیاتی ها به صورت باز خریدم توی قابلمه ریختم و گذاشتم جوش بیاد در این مدت چند بار بهم می‌زنیم وقتی جوش اومد زیرشو کم میکنیم و میذاریم 20 دقیقه بجوشه بعد از 20دقیقه شعله رو خاموش میکنیم و بلافاصله نصف لیوان سرکه سفید بهش اضافه میکنیم و هم می‌زنیم در کمتر از یک دقیقه پنیر تشکیل میشه و تمام. یه دستمال تمیز داخل یه آبکش میذاریم و پنیرو داخلش میریزیم و آب اضافیش رو میگیریم بعد داخل یه آبکش دیگه میذاریم و یه جسم سنگین روش میذاریم دو سه ساعت بمونه و بعد پنیر منسجم میشه و شکل میگیره برش می‌دیم و داخل آب پنیری که با نمک مخلوط کردیم نگهداری میکنیم. نمک رو میچشیم و اضافه میکنیم که شور نشه یعنی راحتتر ازاین نداریم امیدوارم لذت ببرید.
.کنارسینک 💕🎸
.کنارسینک 💕🎸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(شیرینی کرمانشاهی)😋 بژی شیرینی است که هم فرد را سیر می‌کند و هم دیر فاسد و خراب می‌شود, هم‌چنین به راحتی و در همه‌ ی فصل‌‌های سال می‌‌توان آن را تهیه کرد و از همین‌ رو برای تغذیه در سفر کاربرد فراوانی داشته است. مواد لازم🔻 آردگندم چهار پیمانه شکر دو سوم پیمانه روغن حیوانی کرمانشاه یک دوم پیمانه رازیانه (آسیاب شده) دو قاشق غذاخوری شیر یک پیمانه روغن برای سرخ کردن طرز تهیه🔻 1.ابتدا رازیانه های آسیب شده را به همراه آرد و بکینگ پودر خوب بهم میزنیم.در ظرفی جدا روغن کرمانشاهی را داغ کرده و آن را به آرد ورازیانه اضافه کرده.سپس شکر را به همراه شیر خوب حل کرده و به مواد اضافه میکنیم.و آرام خمیر را خوب ورز می دهیم به صورتی که خمیر به دست نچسبد.تا مدتی اینکار را ادامه می دهیم. 2.سپس از خمیر به اندازه یک گلوله کوچک جدا کرده و با دست یا به وسیله قالب آن را به شکل لوله ای در آورده و در روی یک سینی قرار میدهیم .تمام خمیر را به شکل لوله ای یا هر شکل دلخواهی درآورده و بر روی سینی قرار میدهیم. 3.بعد از تمام شدن اینکار به مدت نیم ساعت سینی را در فضای آزاد (منظور فضای آشپزخانه است)قرار میدهیم تا خمیر کمی خشک شود. 4.سپس روغن را در ظرفی ریخته و پس از داغ شدن روغن بژی ها را در روغن سرخ میکنیم. در همین حین که بژی ها رو از روغن در می آوریم میتوانیم کمی شکر برای شیرینی بیشتر روی بژی ها بپاشیم (البته زیاده روی نکنیم). 🌟