6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش یه مدل توربان👒
اين توربان خيلى سفت و محكم واميسته ، اگه شال حرير هم داشته باشين پف بالاش كمتر ميشه
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#فوروارد_یادت_نره 😉
💐💐💐💐💐
#ترفند_خانه_خانه_داری
👈 #قند_سوخته
می توان آن رابه عنوان بوگیر یخچال مورد استفاده قرارداد، مخصوصاً در زمان مسافرت که یخچال بلااستفاده می ماند قراردادن این ماده در داخل یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد.
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مینی_کیک_یخچالی خوشمزههه😍😋
۳۰۰ گرم بیسکویت(۳ لیوان)
کره 30 گرم (2 قاشق غذاخوری)
۳۰۰ میلیلیتر شیر( یکو دو سوم لیوان)
۱۰۰ گرم شکر( دوسوم لیوان)
۱۵ گرم پودر کاکاعو( ۲ قاشق غذاخوری)
۱۲۵ گرم شکلات
پسته خرد شده
روش
بیسکویت ها را داخل غذاساز خرد کنید ، کره نرم شده ، شکر ، پودر کاکاعو و شیر را اضافه کنید ، سپس یک خمیر نرم بدست میاد که روی سلفون پهن کنید و مطابق فیلم شکل بدین و سلفون پیچیده و به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید.
رول را به ضخامت 2 سانتی متر برش داده و در شکلات ذوب شده فرو کنید و با پسته خورد شده تزیینش کنین😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درست کردن گیره سر پاپیونی ✂️🎊
پاپیونش خیلی خوشگل و خاص
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#فوروارد_یادت_نره 😉
💐💐💐💐💐
آموزش و ایده💞
درست کردن گیره سر پاپیونی ✂️🎊 پاپیونش خیلی خوشگل و خاص 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 #فوروارد_یادت_نره 😉 💐💐💐💐💐
درست کردن گیره سر پاپیونی ✂️🎊
پاپیونش خیلی خوشگل و خاص
🌸🍃🌸🍃🌸🍃
#فوروارد_یادت_نره 😉
☝️☝️☝️☝️☝️
💐💐💐💐💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #پاستیل_ماری☝️☝️
قسمت دوم✔️
💞کلیــک کنیــد💞👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #پاستیل_ماری☝️☝️
قسمت اول✔️
💞کلیــک کنیــد💞👇
13.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کاکتوس_خمیری
موادلازم
یک پیمانه نشاسته ی ذرت اردشده+
یک پیمانه سرخالی چسب چوب+
یک قاشق گلیسیرین ویک قاشق وازلین(قاشق غذاخوری)
تمام موادروباهم مخلوط وروی کتری بن ماری میکنیم.
خمیرآماده شده رومیتونیدباانواع رنگهای روغنی دربازارمخلوط وهنرزیبا خلق کنید
❌فقط فوروارد❌
آموزش و ایده💞
چیز کیک اوریو
چیز کیک اوریو
مواد لازم:
۲۰ عدد بیسکوییت اوریو (دو لایه خامه دار تیره)
۶ عدد بیسکوییت اوریو خرد شده
۴۵۰ گرم پنیر خامه
نصف قاشق چایخوری وانیل
۲ عدد تخم مرغ
نصف پیمانه خامه ترش (ترکیب مساوی خامه و ماست که روی شعله تا زمان داغ شدن حرارت داده میشود)
تکه های تمشک یا توت فرنگی یا هر میوه دیگر برایرتزئین
روش تهیه:
در قالب کمربندی مانند کلیپ بیسکوییت ها را چیده و مواد گفته شده را ترکیب کرده تکه های بیسکوییت خرد شده را نیز اضافه میکنیم.
مواد را در قالب ریخته با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا ۳۰ دقیقه در فر حرارت میدهیم.
پس از باز کردن قالب با میوه تزئین میکنیم
🌟
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ آموزشی
چهارمدل بستن شالگردن دریک دقیقه
🔝🎥
◍⃟
#ایده
🌽🥕🥒بلانچ کردن باقالی
بهترین راه فریز و نگهداری طولانی مدت باقالی،بلانچ کردنه
#بلانچ یه قابلمه رو آب بریزید بجوشه تو فاصله ایی که آب جوش میاد شما یه ظرف آب یخ هم آماده کنید آب که جوش اومد باقالی هارو اگر با پوسته ۵ دقیقه بجوشه اگر بدون پوسته ۳ دقیقه بعد این فاصله ابکش کنید و بریزید تو آب یخ با این کار آنزیم های داخل باقالی از بین میره و به مدت طولانی هم طعم و هم رنگش حفظ میشه
💞خلاقیت
🌸🍃🌸🍃🌸
فروارد_یادت_نره😉