فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند ساده برای وا نرفتن تخممرغ آبپز
🥚
• .
سلام عزیزای دلم
عاشقان کیک خیس دستا بالا اول خودم✋✋😍
این کیک خیلی خوشمزه و پرطرفدار و میتونید تو فر دستساز هم عالی درست کنید اگر با قالب اگر نه تو قابلمه یا تابه هم عالی میشه 😍 سس و من جدا مخصوص درست میکنم از خود مواد برنمیدارم😉
بچه ها برای فر تو دمای ١٨٠ بزارید
من اینجا تو همون خود قالب کیک به روش فر دستساز درست کردم غیر این باز میشه تو تابه
برای تابه ای نیاز به گرم کردن تابه نیست فقط شعله گه کن رو زودتر رو حرارت بزارید ولی برای فر دستساز باید قابلمه رو ده دقیقه قبل بزارید گرم بشه سرش هم دمکنی بزارید برای داخلش هم از رینگ یا قالب یا پایه استفاده کنید
خب
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه
شیر یک پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
وانیل یک چهارم ق چ
ارد دو پیمانه+یک سوم پیمانه
بکینگ پودر دو ق م
پودر کاکائو ۳ ق غ
تخم مرغ وانیل و شکر رو با همزن بزنید تا کرمی و کشدار بشه بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کنید یکدست شد پودر کاکائو اضافه و مخلوط کنید در اخر ترکیب ارد و بکینگ پودر الک شده و کمی باهمزن خاموش بزنید مخلوط بشه در آخر چند ثانیه روشن کنید تا یکدست بشه بریزید توی قالب چرب شده من پیرکس بیست در سی استفاده کردم بعد بزارید توی فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت تا چهار دقیقه چک کنید
.
حالا تا کیک بپزه سس اون رو آماده کنید
سس_کیک
یک پیمانه شیر
یک چهارم پیمانه روغن مایع
یک چهارم پیمانه شکر
پنجاه گرم شکلات
یک ق غ پودر کاکائو
همه رو باهم مخلوط کمی با همزن دستی بزنید بعد بزارید روی حرارت تا شکلات و شکر حل بشه و یکدست شد خاموش کنید تا ولرم بشه
بعد اینکه کیک آماده شد همونطور داغ برش بزنید و سس رو روش بریزید و اجازه بدید تا کاملا به خورد کیک بره بعد میتونید سرو کنید
به همین سادگی
نوش جانت
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک زعفران
🥳🥳🥳🥳
این کیک زعفران و کشمش با بافت ترم و اسفنجی فقط چند قاشق آرد نانوایی میخواد
مواد لازم
آرد هشت ق غ
شکر شش ق غ
تخم مرغ دو عدد
شیر یا آب یک سوم لیوان
وانیل نوک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
روغن مایع یک چهارم لیوان
زعفران دم کرده یک ق غ
کشمش دو ق غ
روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد قالب رو روش قرار بدین در و دمکنی میزلریم و مدت یکساعت زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
روش پخت داخل فر. فر رو با حرارت صد و هفتاد میزلریم داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم مدت پنجاه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لمس گوشیت رو قوی کن
💜
آموزش و ایده💞
#کوکی_نوتلا .
#کوکی_نوتلا
مواد لازم:
110 گرم کره یا مارگارین (هم دمای اتاق)
نصف پیمانه پودر قند
نصف قاشق چایخوری وانیل
2 عدد تخم مرغ
یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
3 فنجان آرد (کم کم اضافه کنید)
100 گرم شکلات
(از این مواد، 11عدد کوکی درست میشه)
طرز تهیه:
ابتدا به کمک قاشقِ دسر، نوتلا را با 11 عدد گلوله آماده می کنیم و روی کاغذ روغنی میگذاریم. حداقل به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار می دهیم.
برای خمیر، کره و پودر قند را با همزن بزنید و وانیل و تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و ورز می دهیم، خمیر نرمی به دست می آید، 100 گرم شکلات را با چاقو تکه تکه می کنیم و به خمیر اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم و خمیر را به 11 تکه مساوی تقسیم می کنیم.
گلوله های نوتلا که در فریزر قرار دارند بر می داریم، خمیر کوکی ها را باز می کنیم، نوتلا را در وسط خمیر میگذاریم و از کناره ها می بندیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم.
تمام خمیر کوکی ها را به همین ترتیب آماده کرده و در سینی قرار دهید و در فر 180 درجه گرم شده به مدت 25 دقیقه با کنترل بپزید.
.