eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
زندگی پنجره‌ای باز به دنیای وجود تا که این پنجره باز است جهانی با ماست... آسمان، نـور، خـدا، عشق سعـادت با مـاست فرصت بازی این پنجره را دریابیم ... سهراب سپهری ســــلام روز شنبه تون بخیرو نیکی شروع هفته تون سرشار از آرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان مهربان روز خوش🌷🍃 امیدوارم توشه امروزتان پر باشه از سلامتی، نشاط، دلخوشی ، عاقبت بخیری عشق و محبت🌷🍃 وخوشبختی وشادی ‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‍‌‍ 🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودر قند نصف لیوان کره یا روغن صاف قنادی ۶۰ گرم (روغن جامد خانگی نمیشه) تخم مرغ ۲ عدد وانیل نوک ق چ شیر یک چهارم لیوان روغن مایع ۳ ق غ ارد ۲ لیوان بعلاوه یک ق غ پودر کاکاو و یک ق چ بکینگ پودر‌ مغز گردو و کشمش پلویی نصف لیوان بعلاوه یک ق غ ارد برای مخلوط کردن گردو وکشمش تا ته نشین نشن.(من کشمش نریختم شکلات چیپسی ریختم* پودر قند و الک کنید کره رو بهش اضافه کنید با همزن ۵ دقیقه بزنید تا رنگش روشن شه،حین کار دورگیری کنید. روغن و شیر و اضافه کنید ۳۰ ثانیه بزنید. تخم مرغ ها و وانیل و اضافه کنید ۲ دقیقه بزنید. مواد خشک و الک کنید و اضافه کنید با همزن بزنید تامخلوط شن. گردو و کشمش و اضافه کنید و هم بزنید خمیر چسبندست،اصلا ارد اضافه نکنید. نایلون بکشید ۲ ساعت بره یخچال .یا یک ساعت فریز بعد با دست گرد کنید روی کاغذ با فاصله بچینید. دستگاه از قبل گرم بشه، تستر ۱۶۰ بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه فر ۱۸۰ بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر دست ساز و تابه دوطرفه قابل پخته. نکته مهم:نزارید کوکی کاملا خشک بشه،تا هنوز نرمه از دستگاه خارج کنید تا بعد پخت سفت و خشک نشه. زیاد نپزیدددد. مزش عالیه نوش جان 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌀فریز کردن این غذاها ممنوع است 👇🏻 ⇠ به عنوان منبع غنی ویتامین سی از ارزش بالایی برخوردار است که اگر آن را در فریزر نگهداری شود دیگر از ویتامین سی و لیکوپن موجود در آن که عاملی در پیشگیری از ابتلا به سرطان است خبری نخواهد بود. ⇠ سیر بعد از قرار داده شدن در فریزر حالت سفتی و انسجام بافتهای خود را از دست می دهد . بهترین محیط برای نگهداری سیر محلی خشک و خنک است اما نه دمای بسیار پایین. ⇠ نگهداری سیب زمینی در فریزر و دمای پایین آن را تبدیل به سیب زمینی بدون کیفیت مناسب برای مصرف می کند چرا که بهترین محل برای نگهداری سیب زمینی با توجه به حفظ خواص ان در محیط آشپزخانه اما با درجه حرارت مناسب که نباید گرم باشد. ⇠ بدترین ایده برای نگهداری پیاز داخل فریزر است که آب میان بافتی آن لایه های پیاز را نرم و غیر قابل مصرف می کند. ⇠ فریزر شما نان را خشک کرده و اگر بیشتر از چند روز نان را در دمای فریزر نگهداری شود کیفیت مناسب برای مصرف را نخواهد داشت. ⇠ شما باید روغن زیتون را در محیطی خشک و تاریک نگهداری کنید چرا که مکانیسم و طبیعت روغن زیتون این طور بهتر حفظ می شود. ⇠ هیچ نیازی به حفظ و نگهداری عسل در فریزر وجود ندارد چرا که عسل ماده ای بسیار مقاوم در برابر فساد است و با قرار دادن عسل در فریزر آن را به حالتی کریستالی و ناخوشایند برای مصرف تبدیل می کنید ❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از اون کیک های خوشمزه کافی شاپی 😍 که اصلا وقتی یک برش از این ترکیب بی نظیر نسکافه با یک سس کاراملی لذیذ ، همراه تکه های گردو رو بخوری ، دیگه از خوردنش سیر نمیشی 😋😉 یک ترکیب بی نظیر 😊 تخم مرغ ۴ عدد شکر ۳۰۰ گرم ( حدود ۱.۵ لیوان) آرد سفید ۳۷۵ گرم (حدود ۲.۵ لیوان) شیر ۳۰۰ گرم (حدود ۱و ۱/۴ لیوان) روغن مایع ۱۵۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) نسکافه ۲ ق غ گردوی خرد شده تقریبا نصف لیوان بیکینگ پودر ۷ گرم (حدود ۱ ق غ) وانیل ۱/۴ ق چ سس کارامل شکر ۲۱۰ گرم ( ۱ لیوان) کره ۵۰ گرم خامه صبحانه ۲۵۰ گرم (یک پاکت) نسکافه رو در شیر گرم حل کردم و کنار گذاشتم. تخم مرغ رو با شکر و وانیل با همزن خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . روغن رو اضافه کردم و کمی زدم و بعد شیر نسکافه رو اضافه کردم و خیلی کم هم زدم . آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط و ۳ بار الک کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک یا قاشق هم زدم . گردوی خرد شده رو با کمی آرد ترکیب کردم (این کار بابت ته نشین نشدن هستش ) و اضافه کردم . قالب من میان تهی به قطر ۲۵ سانت هستش ، با ارده چرب کردم . (برای چرب کردن می تونید از ارده ، روغن جدا کننده استفاده کنید) مواد رو داخل قالب ریختم و در فر از پیش گرم شده قرار دادم . 👈 فر برقی : دمای ۱۶۵ الی ۱۷۰ درجه ، طبقه وسط ، المنت پایین روشن ، حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه . 👈 فرگازی : دمای ۱۸۰ درجه ، طبقه وسط ، حدود ۴۵ الی ۵۰ دقیقه . 👈 بدون فر : در فر دست ساز روشش استوری هایلایت هست و یا در تابه دو طرفه روی گاز . کمی از دما افتاد از قالب خارج کردم و روی توری گذاشتم خنک بشه ⬅️سس کارامل : شکر رو در تابه ای ریختم و روی حرارت کم قرار دادم ‌،حرارت رو زیاد نکنید ، اصلا قاشق بهش نزدم و از دسته کمک گرفتم و تا زمانی که شکر ذوب بشه موند و بعد که ذوب شد این جا ترکیب کردم و کره که از قبل در دمای محیط بود ریختم و ترکیب کردم و بعد خامه رو که از قبل گرم کردم ، داخلش ریختم و این جا با احتیاط عمل کنید ،اولش گوله ای میشه طبیعی هست و با موندن روی حرارت و هم زدن به مرور باز میشه و وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم . از حرارت افتاد روی کیک ریختم و از گردوی خرد شده و توت فرنگی به عنوان تزیین استفاده کردم . ⬅️ بدون گردو و بدون سس کاراملی هم می تونید درست کنید . منتها وجود این دو طعم و مزه بسیار لذیذی بهش میده ☺️ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چند تا ایده کاربردی و ساده با بطری 🎀 🧚 ꕥ࿐🧚 ᬊ⊰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥰آمورش پروانه کاغذی برای تزیین دیوار🤩 🦋🦋🦋🦋 🍃❤️🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یعنی این تُرشک به قدری خوشمزه و دلبره که با نگاه کردن بهشم‌ آب از لبُ لوچت سرازیر میشه😍😋 مواد لازم : آلبالو ۱ کیلو آب ۲ لیوان نبات ۱-۲ شاخه رب انار ۳ ق غ 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿🤗💃🏻😍❣ . ویدیو ببینید و لذت ببرید اگه خوشتون اومد خوشحال میشم واسه دوستاتون بفرستید🙈 سیو کنید چون بالاخر یه روز دلتون میخواد خودتون این تجربه جالبو داشته باشید😁🌿 حتما امتحان کنید چون خیلی لذت بخشه😌🌱 . ✅کاشت ریحان نیاز به خاک و دمای مناسب(بسته به آب و هوای شهر محل زندگی)داره و به شدت نیاز به گرما و نور زیاد داره🌞⛅ ✅همیشه خاک باید مرطوب باشه و اصلا خشک نباشه💧 ✅کاور کشی حتما انجام بشه(واسه رشد سریع تر و بهتر) ✅بذر ها رو کنار هم و با حوصله روی خاک بذارین و یک لایه نازک خاک هم روش بپاشین🌲 ┅✿❀🍃🌸🌼🌸🍃❀✿┅