eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.6هزار دنبال‌کننده
16.1هزار عکس
38.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیراشکی مرغ لبنانی مواد لازم :👇 کره .... ۲۵ گرم پیاز خلالی .... ۲ عدد سینه مرغ .... ۱ عدد سس تند .... ۱ قاشق نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا، دارچین سیر ....۴ حبه گشنیز ....۴ قاشق . دستور تهیه :👇 ابتدا کره را به همراه کمی روغن مایع داخل تابه بریزد. بزارید گرم بشه. پیاز خلالی اضافه کنید. اجازه بدید پیاز تا سبک بشه. سیر اضافه کنید. سپس ادویه ها را بریزد. سینه مرغ خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. سپس سس کچاپ تند اضافه کنید. در انتها گشنیز خرد شده را بریزد.بزارید کمی خنک بشه. خمیر پیراشکی را می تونید اگه عجله دارید آماده تهیه کنید یا از خمیر باگت یا نون لواش استفاده کنید. از مواد کمی روی خمیر بزارید. در صورت دلخواه کمی پنیر بزارید. لبه های خمیر بهم فشرده کنید، بعد در روغن داغ سرخ کنید 🔆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ اگه فر ندارید میتونید توی قابلمه و به سادگی این کیک خوشمزه رو برای عصرانه آماده کنید ☕️ 🍴مواد لازم: آرد 4 قاشق غذاخوري شكر 4 قاشق غذاخوري پودر كاكائو 2 قاشق غذاخوري تخم مرغ 1 عدد شير 5 قاشق غذاخوري روغن مایع 3 قاشق غذاخوري بيكينگ پودر 1 قاشق چايخوري 🍴طرز تهيه: ابتدا مواد خشک یعنی آرد،شكر، بيكينگ پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنيد. تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چنگال هم بزنيد. شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود. میتوانید مواد را با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید. فنجان ها را تا نیمه از مواد کیک بریزید. فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، قابلمه را با دمکنی بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و 15 دقیقه زمان برای پخت زمان دهید. و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، 10 دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید. بعد از 10 دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید. با این مقدار مواد حدود 4 تا فنجون کیک درست میشه 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون_آرد بیسکویت پودرشده یک لیوان روغن مایع یک سوم لیوان کره یک قاشق غذاخوری موادشربت شکرنصف لیوان شیریک لیوان زعفران به میزان لازم پودرهل نصف قاشق چایخوری موادشربت همه روباهم مخلوط کرده روی حرارت میزاریم تاشکرحل بشه ولی اصلانجوشه بیسکویت روکاملامیکس میکنیم بعدالک کرده داخل تابه حدودا۵دقیقه تفت میدیم بهش روغن وکره رواضافه میکنیم تواین مرحله هم ۵دقیقه تفت داده ودرآخرشربت روبهش اضافه کرده وازروی حرارت برمیداریم اگرخواستین ماسوره بزنین احتیاجی به گهواره زدن نیست درغیراینصورت گهواره کنین وداخل ظرف سرو تزیین کنید این حلوافوق العاده خوش طعمه حتماامتحان کنید نکته:میتونیدازهربیسکویتی استفاده کنیدمن ازپتی بوراستفاده کردم 🌟