eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم (یک بسته) کره ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (نصف پاکت) شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم انار دون شده ، خلال پسته ، گردوی خرد شده به میزان لازم ⬅️من این جا بدون قالب و با طلق درست کردم که براتون بدون قالب رو نشون بدم . اگر قالب تارت و به خصوص قالب تارت کف جدا و یا حتی رینگ ندارید ، می تونید به این شکل یک طلق رو که ارتفاع زیاد نشه از دو طرف ابتدا و انتهاش با چسب فیکس کنید و روی یک بشقاب بزارید . قطر طلق من ۱۳ سانت شد . ⬅️بیسکویت رو من پتی بور کاکائویی انتخاب کردم و حتی می تونید ساده و یا از انواع بیسکویتی که شیرینی ندارند استفاده کنید . بیسکویت رو پودر کردم و با کره آب شده ترکیب کردم ، می تونید از مقدار جزیی شیر هم بابت لطیف شدن کار استفاده کنید . داخل طلق ریختم و فشرده کردم و کفش رو گود کردم و دور دیواره ها رو کمی بالا کشیدم و نیم ساعت یخچال گذاشتم . خامه رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم گرم بشه و بعد شکلات تخته ای خرد شده ریختم و یکدست شد از حرارت برداشتم . کف بیسکویت یک کم گرد خرد شده و بعد سس شکلاتی که گرم نیست ریختم یک کم جزیی گداشتم یخچال ، خیلی کوتاه که رویه اش خیلی کم بگیره ، طوری نشه که دونه های انار ریختنی سفت بشه روش و بتونه کمی بچسبه و بعد دونه های انار و خلال پسته روش ریختم . طلق هم با باز کردن چسب به راحتی ازش جدا میشه . وقتی یک کم رویه گرفت به راحتی برش می خوره . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان پیتا خونگی🫓 آب، آرد و روغن و بکینگ پودر را بردارید. به همین راحتی داخل تابه نچسب بدون‌نیاز به روغن 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نارگیلی😎 مواد لازم : شکر ۱ لیوان تخم مرغ ۲ عدد پودر نارگیل ۱ لیوان روغن مایع ½ لیوان آبلیمو ۱ ق چ 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: پنیر لیقوان یا سیامزگی ۵۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره ۱ قاشق غذاخوری شوید نصف قاشق چایخوری حریره سیر نصف قاشق چایخوری زردچوبه ۱/۳ قاشق چایخوری ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیز کیک رو می تونید با پایه کیک یا بیسکویت درست کنید . برای بیسکویت ۲۰۰ گرم بیسکویت رو با ۱۰۰ گرم کره آب شده ترکیب کنید و کف قالبتون بریزید و فشرده کنید ، یک ساعت یخچال بزارید . برای کیک از هر نوع کیک دل خواه می تونید استفاده کنید . برای کیک تخم مرغ ۱ عدد شیر ۴۰ گرم (حدود ۵ تا ۶ ق غ) روغن مایع ۴۰ گرم ( حدود ۵ تا ۶ ق غ) شکر ۷۰ گرم (حدود ۱/۳ لیوان) وانیل ۱/۸ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق چ پودر کاکائو ۱ ق غ آرد سفید ۱۰۰ گرم (حدود ۲/۳ لیوان) مواد پنیری خامه صبحانه یا قنادی ۲۰۰ گرم (۱ پاکت) پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم (۱ بسته) شکر ۴ تا ۵ ق غ آب سرد نصف لیوان لبو ۱ عدد ( حدود ۳۰۰ گرم ) پودر ژلاتین ۱۵ گرم (حدود ۱.۵ ق غ) تخم مرغ و شکر رو با همزن زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه ، دورگیری کردم و وانیل ریختم . روغن مایع اضافه کردم و یک دقیقه زدم . شیر هم ریختم و کمی هم زدم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم و اضافه کردم . کف قالب ۲۰ سانت کاغذ روغنی انداختم و مواد رو ریختم و در فر از یک ربع قبل گرم شده (فر برقی ۱۷۰ درجه ، فر گازی ۱۸۰ درجه ) حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دادم . 🔴توجه: اگه قالب کمربندی (یا قالبی مثل من) ندارید ،کیکتون رو بپزید از قالب بیرون بیارید، ظرفتون رو بشورید. توش سلفون دو لا بندازید و بعد کیک رو توش بزارید. از رینگ و یا طلق هم می تونید استفاده کنید . لایه بعدی :چغندر لبو رو خوب شستم و سر و ته اش رو نگرفتم و با مقداری آب پختم و پوست کندم .با گوشت برقی له و پوره کردم (می تونید رنده ریز هم کنید) پودر ژلاتین رو روی آب سرد ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد کنار گذاشتم خنک بشه . خامه رو با پنیر ماسکارپونه کمی زدم . شکر اضافه کردم . میزان شکر بسته به نوع خامه مصرفی هم داره. پوره لبو و بعد ژلاتین رو اضافه کردم. روی کیک مواد پنیری رو ریختم و حداقل ۴ الی ۵ ساعتی یخچال بمونه . بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و از قالب جدا کردم . برای تزیین رویه از خامه فرم گرفته استفاده کردم و داخل قیف همراه ماسوره برگ دورش طرح زدم و از پودر پسته هم استفاده کردم . تزیین رویه دل به خواهی 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پودر ژله انار ۱ بسته پودر ژلاتین ۳۰ گرم (۳ ق غ) نشاسته ذرت ۳۰ گرم (تقریبا ۳ ق غ) زرده تخم مرغ ۲ عدد پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم شیر ۲ لیوان شکر ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) انار ۱ عدد بیسکوییت پتی بور نصف بسته (۱۵ عدد ، ۶۰ گرم) گردو خرد شده به میزان دلخواه وانیل ۱/۴ ق چ یک بسته پودر ژله رو با یک و نیم لیوان آب جوش حل کردم، روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم تا ذراتش حل بشه. یک مقدار جزیی از ژله رو با یکی دو قاشق شیر ترکیب کردم (این رو به خاطر طرح وسط قالبم که مشخص بشه و نمایان بشه انجام دادم ) وسط طرح قالب ریختم و یخچال گذاشتم . بعد مقداری از ژله رو در قالب ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه و بعد انار دون شده و خلال پسته داخلش ریختم و مجدد مابقی ژله رو ریختم و گذاشتم یخچال . زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم . نشاسته ذرت رو اضافه کردم و یک کم زدم . توی یه ظرفی نصف لیوان آب سرد ریختم ، پودر ژلاتین رو روش پاشیدم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه . شیر رو داخل ظرفی ریختم ، روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه قبل جوشیدن مواد تخم مرغی رو بهش اضافه کردم و مدام هم زدم تا به غلظت برسه و بعد ژلاتین حل شده رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم یه کم روی حرارت حدودا یکی دو دقیقه بمونه و بعد از حرارت برداشتم و گداشتم توی محیط از دما بیفته . برای تهیه خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم از فریزر بیرون آوردم یه کم که نرم شد ، اول با دور کند همزن دو سه دقیقه زدم و بعد دو سه دقیقه دیگه با دور تند تا فرم بگیره و بعد پنیر ماسکارپونه رو بهش اضافه کردم مواد خامه و پنیری رو داخل مواد ریختم و مخلوط کردم . بیسکوییت خرد شده ، گردو خرد شده و انار دون شده ریختم . قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مواد رو توش ریختم و مجدد توی یخچال گذاشتم تا خوب بسته بشه حداقل ۶ الی ۷ ساعتی بمونه . از یخچال بیرون آوردم دورش رو آزاد کردم توی آب ولرم چند ثانیه قرار دادم ، از جاش آزاد شده و بعد یه دیس مرطوب روش قرار دادم و برگردوندم . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌ 💢 اگه با پوست کندن میوه در مجالس و مهمونی ها مشکل دارید و نمی‌خواید دست و لباستون با آب میوه‌ای بشه، با این روش‌ها میوه‌ها رو پوست بگیرید. 🎀 🌸🍃🌸🍃🌸🍃 😉
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم (یک بسته) کره ۱۰۰ گرم خامه صبحانه یا قنادی ۱۰۰ گرم (نصف پاکت) شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم انار دون شده ، خلال پسته ، گردوی خرد شده به میزان لازم ⬅️من این جا بدون قالب و با طلق درست کردم که براتون بدون قالب رو نشون بدم . اگر قالب تارت و به خصوص قالب تارت کف جدا و یا حتی رینگ ندارید ، می تونید به این شکل یک طلق رو که ارتفاع زیاد نشه از دو طرف ابتدا و انتهاش با چسب فیکس کنید و روی یک بشقاب بزارید . قطر طلق من ۱۳ سانت شد . ⬅️بیسکویت رو من پتی بور کاکائویی انتخاب کردم و حتی می تونید ساده و یا از انواع بیسکویتی که شیرینی ندارند استفاده کنید . بیسکویت رو پودر کردم و با کره آب شده ترکیب کردم ، می تونید از مقدار جزیی شیر هم بابت لطیف شدن کار استفاده کنید . داخل طلق ریختم و فشرده کردم و کفش رو گود کردم و دور دیواره ها رو کمی بالا کشیدم و نیم ساعت یخچال گذاشتم . خامه رو روی حرارت غیر مستقیم گذاشتم گرم بشه و بعد شکلات تخته ای خرد شده ریختم و یکدست شد از حرارت برداشتم . کف بیسکویت یک کم گرد خرد شده و بعد سس شکلاتی که گرم نیست ریختم یک کم جزیی گداشتم یخچال ، خیلی کوتاه که رویه اش خیلی کم بگیره ، طوری نشه که دونه های انار ریختنی سفت بشه روش و بتونه کمی بچسبه و بعد دونه های انار و خلال پسته روش ریختم . طلق هم با باز کردن چسب به راحتی ازش جدا میشه . وقتی یک کم رویه گرفت به راحتی برش می خوره . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا