eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.9هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر نوتلایی😍• این دسر یکی از خوشمزه ترین دسرایی که تا حالا خوردم🥰 ~❤️موادلازم: خامه صبحانه ۳۵۰ گرم پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم شیرعسلی ۱۲۰ گرم بیسکوئیت پتی بور ۳۶ عدد نوتلا به مقدار لازم شیر قهوه یا نسکافه ( برای خیس کردن بیسکوئیت ها ) 🌺🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساده یک تخم مرغی آرد یک و نیم لیوان شکر یک پیمانه ماست یا شیر 3/4 (میتونید از آب یا آبمیوه هم استفاده کنید) تخم مرغ یک عدد روغن مایع 1/4 پیمانه پودر پوست پرتقال یک قاشق چایخوری(دلخواه) وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری طرز تهیه شکر, تخم مرغ, پودر پوست پرتقال و وانیل را تا زمانیکه کرم رنگ و کشدار شود هم بزنید. سپس شیر و روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنید. آرد و بکینگ پودر که سه بار الک شده اضافه کنید و با دور کند در حد مخلوط شدن هم بزنید. مواد را داخل قالب دلخواه ریخته و روش کنجد و بادام پرک با ... بریزید. مدت حدودا 50 دقیقه داخل فر که با دمای 180 گرم شده قرار دهید. ◀️میتونید از هر قالبی که در دسترس دارید استفاده کنید من از قالب لوف به سایز ۲۰ در ۱۳ سانتیمتر استفاده کردم.، قالب گرد به قطر ۱۸ یا ۲۰ سانتیمتر هم مناسبه. حتی میتونید تو قالب بزرگتر درست کنید تا کیک پف کمتری داشته باشه و به عنوان کیک پایه برای چیز کیک ازش استفاده کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️با این روش لکه های خوشخواب رو محو کنین. ‌💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•اسموتی کیوی🥝• یک نوشیدنی خوشمزه که با موز ترکیب شده 😍 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شله زرد😍😋 عمرا شله زرد ب این خوشمزگی درست کرده باشی کیه عاشق شله زرد نباشه؟ اين اندازه مواد اوليه دقيقا شش كاسه شله زرد بهتون ميده ١ ليوان برنج، ٢ليوان شكر، نوك ق چ نمك، يك ق چ زعفران سابيده، كمتر از نصف ليوان خلال بادام، پنج عدد هل، يك چهارم ليوان گلاب، ٢٠ گرم كره، كمي پودر دارچين و پسته براي تزيين. * توي اين دستور نيازي به خيس كردن برنج نيست *خيلي مهمه كه برنج رو اينقدري بشوريد كه آب روش زلال باقي بمونه * اندازه آب حدود ٨ ليوان هست اما نكته مهم اينه بايد حداقل توي پنج شش دفعه اضافه كنيد ( نه يكباره!! توي زمان پخت، هربار آب برنج كشيده شد: يك ليوان آب اضافه كنيد /// توي اين روش در نهايت شله زردي خواهيد داشت كه بعد يكي دو روز هم آب نميندازه! ) *توی پخت برنج مهمه که دونه های برنج شکفته بشن، به هیچ وجه با گوشتكوب برقي: میکس یا پوره نکنید! *دونه هاي هل رو آخر كار، از توي شله زرد در بياريد !! *مهمه كه بعد از خاموش كردن شعله، اونو دم بذاريد. من روي گاز دم كني ميذارم و يكساعت بهش استراحت ميدم 🏡 @shik_hand_made🧿 ╰─ঊঈঊঈঊঈঊঊঊঈঊঈ─╯ 🤩لطفا فوروارد کن✨✌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پای آناناس مواد لازم: تخم مرغ هم دمای محیط 🥚۳ عدد شکر 🍚۱/۲ لیوان وانیل 🌸۱ ق چ روغن مایع🥃 ۳/۴ لیوان آب کمپوت آناناس🫗 ۱/۴ لیوان پودر نارگیل🥥 ۶ ق غ آرد سفید قنادی🥡 ۱ و نیم لیوان بیکینگ پودر🥄 ۱ ق م آناناس🍍 ۳ الی ۴ حلقه تخم مرغ،شکر،وانیل رو با همزن برقی بزنیددتا حجیم و‌کشدار شود.سپس بترتیب آب کمپوت اناناس و روغن مایع رو اضافه کنید و۳۰ ثانیه هم بزنید. ارد و بیکینگ پودر رو باهم ترکیب و سه مرتبه الک کرده و به مایه اضافه کنید با لیسک یا همزن دستی از یک جهت مخلوط کنید ،در آخر پودر نارگیل رو اضافه ومخلوط کنید.داخل قالب پای کپسول کاغذی بزارید و ۲/۳ قالب رو با مواد پرکنید روی هر کدوم ۱/۲ برش آناناس قرار بدید(میتونید نصف نکنید آناناس رو حلقه کامل رو بزارید ولی نصفش قشنگتر میشه)اصلا فشار ندید که فرو نره .بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۲۵ دقیقه بپزه از فر که خارج کردین تا داغه با عسل رقیق شده یا شربت بار رومال کنید وباپودر یا خلال پسته تزیین و نوش جان کنید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در خانه گل گندمی(عنکبوتی) نگه دارید! این گیاه ۹۰٪ از ماده شیمیایی فرمالدئید که سرطان زا است را از هوا پاک می کند و دود و بو را ازبین میبرد.
برای از بین بردن لکه های آرایش از کرم اصلاح استفاده کنید. بعضی اوقات خلاص شدن از شر لکه های آرایش غیرممکن است زیرا برخی پایه ها و برخی از انواع رژ لب می توانند برای همیشه روی لباس شما بمانند. با این حال، برای از بین بردن آرایش، می توانید مقداری خمیر ریش را به طور مرتب بر روی لکه قرار دهید و لباس ها را طبق معمول بشویید. 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمشک ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم (میتونید با توت فرنگی جایگزین کنید) شکر ۱۰۰ گرم (با توجه به ذائقه تون میتونیدکمتر یا بیشتر بریزید) آرد برنج ۲ قاشق سوپخوری نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری پودرکاکائو ۲ قاشق سوپخوری شیر سرد ۲ لیوان خامه صبحانه یا خامه قنادی ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای ۵۰ گرم وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری نمک نوک قاشق چایخوری طرز تهیه تمشک ها رو با پشت چنگال له کنید. اگه تمشک در دسترس ندارید میتونید به جاش از توت فرنگی استفاده کنید یا اینکه کلا تمشک رو حذف کنید که در اینصورت پودینگ شکلاتی ساده خواهید داشت که اونم خیلی خوشمزه ست. شکر، پودرکاکائو، آرد برنج، نشاسته ذرت و نمک رو داخل یه قابلمه کوچیک مخلوط کرده و شیر سرد رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست بشه. روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه. خامه رو روی بخار کتری کمی گرم کرده و به همراه شکلات و تمشک به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. حرارت رو خاموش کرده و وانیل رو اضافه کنید. بلافاصله پودینگ رو داخل ظرف مورد نظر بریرید، بعد از اینکه خنک شد حداقل یکساعت داخل یخچال قرار بدید. به دلخواه تزئین کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا