14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاردستی های خلاقانه
💡ایده های خلاقانه
🌟
17.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میشه بدون خمیرمایه،بدون ورز دادن،بدون دنگ و فنگ بتونی خمیرپیتزا درست کنی😎
یه پیتزا فوری که کوچیک و بزرگ عاشقش میشن😍پنیرش هم خیلی مهمه سالم باشه و دلت رو نزنه و یه کشی هم بیاد که😁
مواد لازم:تخم مرغ یک عدد،آرد ۱۰ ق غ،ماست ترجیحا سفت باشه ۲ ق غ،نمک و پودرسیر نوک ق چ ،بکینگ پودر ۱ ق غ
📍تاپینگ بدلخواه هرچی دوست دارید بریزی
🌟
#خلاقیت #باسلیقه
این میز زیر تلفنی رو از مامانم گرفتم.جنسش چوب بود
اول از همه تمام یراق آلات شو جداکردم
بعد حسابی سمباده زدم تا تمام رنگ قبلی پاک شد
مرحله سمباده زدن خیلی مهم هست چون اگه زیرسازی کار خوب انجام نشه رنگ بلند میشه از روی کار
بعد با یه دستمال مرطوب خاک سطح کار رو تمیز کردم و با رنگ مولتی سرفس کادنس و غلتک و قلم مو رنگش کردم
ترکیب رنگم سفید، قرمز، زرد کادنس هست
اول با غلتک تمام قسمتهایی رو که میشد رنگ زدم و هرجا نمیشد از قلم مو استفاده کردم
هر دست رو که میزدم میذاشتم کاملا خشک میشد بعد دست بعدی رو میزدم
این میز تلفن رو من حدود هشت دست رنگ زدم چون میخواستم خیلی یکدست و عالی بشه
شاید خیلی ها بگن دو سه دست کافیه ولی من ترجیح دادم بیشتر رنگ بشه
بعد گذاشتم یکی دو روز موند و بعد براش دستگیره خریدم و نصب کردم و ترانسفر زدم
شاید بعدها با رنگ کهنه کاری کمی تغییرش بدم ولی فعلا همینجوری دوستش دارم😍
راستی بعد از سه روز یکدست وارنیش هم زدم روی کل کار
هرچند رنگ مولتی سرفس کاملا ضد آب و ضد خراش میشه بعد از یک ماه ولی من میخاستم کمی براق بشه😍😊
----☆✿❀🍃🌼🌸🌼🍃❀✿☆--
#سيب_زميني_بامیه_ای
آرد ٢ پ
آب ٢پ
تخم مرغ ٢ عدد
کره ٢ق غ
نمک 1ق چ
پکینگ پودر ١ ق چ
پودر سير ١ق م
فلفل ١ق م
سیب زمینی ٤عدد
سیب زمینی رو آبپز کرده و داغ رنده میکنیم آب و کره رو روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیان .بعد همه آرد رو یک مرتبه میریزیم تو قابلمه و مرتب هم میزنیم بعد اب اضافه ميكنيم تا خمیر منسجم شه و مثل توپ وسط ظرف جمع شه و دیگه نشه با قاشق هم زد
خمیر رو داخل ظرفی میریزیم و تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و ورز میدیم تا تخم مرغ به خورد خمیر بره
بعد پکینگ پودر ،فلفل ،پودر سير ،نمک و سیب زمینی رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم .مواد رو داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده میبریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
🌟