فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شمع
برای این شمعِ🕯 بامزه و ساده به پارافین نیاز دارین؛یک شیشه،فیتیله و نمد
✅چنتا نکته بگم در موردشمع:🔥
پارافین و به تیکه های کوچیک خورد کنید.بریزید تو قوطی رب و بذارین روی شعله🔥 خیلی ملایم.
پارافین باید مثل روغن بشه؛ بعد رنگِ 🌈شمع 🕯و اضافه کنید.از مداد شمعی هم میتونید به جای رنگ شمع 🕯استفاده کنید.فیتیله رو به ته شیشه بچسبونید و بعد پارافین و بریزین تو شیشه و اجازه بدین که سرد بشه.به جای فیتیله از نخ فرش هم میتونید استفاده کنید.💫
فیتیله یکمی باید از پارافین بلند تر باشه.روی شیشه رو با رنگ یا ماژیک طبق ویدیو طرح بزنید .
🍍در شیشه هم سبز کنید و با نمد تزئینش کنید💖
@n_arosakk
#کراکت_سوسیس
مواد لازم:🥔
▫️سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
▫️کره ۲۰ گرم
▫️سوسیس ۱۵۰ گرم
▫️پودر سوخاری تند یا ساده به میزان لازم
▫️نمک و فلفل به میزان دلخواه
▫️تخم مرغ ۱ عدد
طرز تهیه:🥙
اول سیب زمینی را پوست کندم درشت خرد کردم و با ۱ لیوان اب و کره و کمی نمک گذاشتم خوب بپزه بعد به همراه سوسیس یک بار از چرخ گوشت رد کردم
(اگه چرخ گوشت نداشتید میتونید هر دو رو رنده ریز بزنید)
به خمیر اماده نمک و فلفل زدم و کمی ورز دادم از خمیر گلولهای ۲۶ گرمی جدا کردم
(اگه ترازو نداشتید به اندازه کمی کوچکتر از سوسیس کوکتل جدا کنید)
خمیر را به صورت بیضی با دست شکل دادم و اطرافش رو با تخم مرغی که یکم با چنگال زدم تا از لختگی در بیاد پوشوندم و بعد داخل پودر سوخاری زدم حدودا نیم ساعت تو یخچال استراحت دادم و داخل قابلمه کوچکی رو تا نصف روغن ریختم وقتی که خوب داغ شد سرخش کردم وبا هر مدل سسی که دوست دارید میتونی میل کنید سس چیلی یا سس سفید یا سس گوجه خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید.
@n_arosakk
#ته_چین_مرغ 🥮 😋
مواد لازم
برنج: 3 پیمانه
سینه مرغ: 1 عدد
ماست سون: 1پیمانه
زرده تخم مرغ: 3 عدد
کره: 50 گرم
زعفران: 1/4قاشق چایخوری
آب نارنج ونمک وفلفل
#طرز_تهیه
🔸مرغ رو می پزیم با آب وپیاز ونمک وفلفل؛ وقتی کاملا پخت استخوانهاشو جدا می کنیم وتکه تکه ش می کنیم
کمی پیاز داغ به مرغ اضافه می کنیم ونمک وفلفل وکمی آب نارنج برای طعم بهتر وشیرین نشدن مرغ .
برنج رو هم اب کش می کنیم، ماست وکره آب شده وزعفران وزرده تخم مرغ رو با هم مخلوط می کنیم یک سوم این موادرو با مرغ مخلوط می کنیم ،بقیه رو با برنج آب کش شده مخلوط می کنیم
ته قابلمه رو کمی چرب می کنیم نصف برنج رو توش میریزیم وپهن می کنیم مرغ رو کاملا روش پهن می کنیم من طوری میریزم که به کناره ها نگیره وموقع دم کشیدن نسوزه مابقی برنج رو روش میریزیم وکمی فشرده اش می کنیم روی شعله می ذاریم تا دم بکشه. اول با حرارت تند و وقتی توی برنج بخار افتاد با حرارت کم حدودا یک ساعت دم بکشه
🔻با زرشک وخلال پسته تزیینش کردم
@n_arosakk
#ایده
تجربه کدبانو 👇
این گازها رو با رنگ اکریلیک چند ست رنگ کردم بعد اینکه خشک شدن با تامپون سایز کوچیک خالاشو گذاشتم بعد اون وارنیش زدم که ضد آب شه ☺️😍
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk
#ایده
دسر توت فرنگی 🍓🍹
بیسکوییت پتی بور نصف بسته توت فرنگی به مقدار لازم شیر: یک و نیم لیوان نشاسته ذرت: ۴ ق غ سر صاف خامه: ۲ ق غ شکر : ۴الی ۵ ق غ وانیل: ١/٣ق چ زعفران: به میزان دلخواه
اول باید پودینگ رو اماده کنیم و بزاریم سرد بشه برای این کار نشاسته ذرت رو با شکر و شیر سرد خوب مخلوط می کنیم تا کاملا حل بشه و بعد روی حرارت ملایم تند تند هم میزنیم ،زعفران رو اضافه کرده و وقتی غلظت گرفت حرارت رو خاموش میکنیم و خامه و وانیل رو اضافه کرده و تند تند هم میزنیم تا یکدست بشه بیسکوییت ها رو می کوبیم تا پودر بشه و کف لیوان ۲ق سر خالی بیسکوییت میریزیم و توت فرنگی ها رو برش میدهیم و دور لیوان میچینیم حالا پودینگ خنک شده رو وسط توت فرنگی ها ریخته و دوباره یه لایه بیسکوییت و تزئین🍓🍫
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده
#خلاقیت
#مسواکهای کهنه رو دور نندازید.
💠ببینید چه جوری میشه از این مسواکها استفاده خلاقانه و کاربردی کرد
@n_arosakk
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش #باکس_مخملی
برای درست کردن این جعبه از یه کارتن ساده استفاده کردم ،شما میتونید از سبد،جعبه،یاحتی فوم برد درهراندازه استفاده کنید.
.
فقط کافی اول ارتفاق داخلی جعبه تا بیرون اون را بدست بیارید و بعددورتا دور جعبه را اندازه بگیرید.حالا بااین دواندازه یک مستطیل رسم کنید.
.
مستطیل را ازپارچه مخمل برش بزنید.از سنت وارونه و از قسمت طول دولا کنید و دوخت بزنید.
.
دوتا مستطیل به ابعاد کف جعبه برش بزنید.یکی از آن ها را به پارچه اولیه وصل کنید.
.
حالاکف جعبه را کمی چسب بزنید پارچه را بچسبانید وبعدکم کم گوشه های کار را چسب بزنید و پارچه را بچسبانید.
.
مستطیل زیر کاررا میتونید به وسیله چسب یا پس دوزی به جعبه وصل کنید.
@n_arosakk