14.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_خانه_داری🌸🍃
سه ترفند سریع و جالب که حتما سیو میکنید که بعدا به کارتون میاد❤️😍
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐سلام و درود بر تو ، صبحت دل انگیز
🌼درود من به صبح
🌺به این طلوع قشنگ ، به آفتاب و نسیم
🌼به این شروع قشنگ ، به زیبایی این فصل
🌺درود من به هوا ، به باغ و دشت و دمن
🌼به شاخه های درختان سر سبز
🌺صبح زیباتون پر امید و پر نشاط
♥️
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت موبند جادویی بساز😍
پارت دوم
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خودت موبند جادویی بساز😍
پارت اول
💎 💎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دکوراسیون زیبای اتاق خواب
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنج دقیقه دیگه بزنید توجه کنید سفیده وقتی قله ای ونوک تیزی روی پره همزن داشت کافیه بزارید یخچال تا آب نندازه
زرده و وانیل ومابقی شکر رو حدود سه الی چهار دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه.
زرده رو به سفیده اضافه دورانی مخلوط کنید
آرد ونشاسته ذرت وبیکینگ پودر سه بار الک شده در سه مرحله بهش اضافه کنید .حتمااا به صورت دورانی بزنید تا پیش نخواهی یکدست که شد. بریزید تو قیف ورو سینی طبق فیلم قیف بزنید با الک روش پودر قند بپاشید وبزارید فر به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بعد از پخت از فر خارج کرده از داغی که افتاد از کاغذ روغنی جدا کرده
سرد که شد طبق فیلم خامه بزنید
شیرینی لطیفه
پارت دوم
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی لطیفه
موقع درست کردن شیرینی لطیفه باید سرعت عمل داشته باشید. تمام مواد آماده ودم دستتون باشه
تخم مرغ حتمااا سرد باشه
سفیده و زرده باید جدا بشه یه ذره از زرده وارد سفیده بشه سفیده سفت و برفی نمیشه. کاسه و پره همزن که سفیده باهاش میزنید باید تمیز وخشک باشه.
شیرینی لطیفه که روش چسپناک میشه دلیلش اینه سفیده که زده شده زیادی مونده وتهش آب انداخته.
همیشه ابتدا سفیده بزنید وبزارید یخچال بعد زرده رو بزنید.
شیرینی که بعد از پخت پفش میخوابه وتخت میشه قریشی از حد داغ بوده
این مقدار مواد مقدار شیرینی روی سینی
از سینی داخل فر استفاده کنید. حتما سینی جداگانه باشه.
تمام مواد آماده ودم دستتون باشه
ته سینی کاغذ روغنی بندازید وکمی چرب کنید.
فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده
تخم مرغ درشت سه عدد
آرد شیرینی پزی یکلیوان سر خالی
شکر دانه ریز نصف لیوان
نشاسته ذرت یک قاشق نداشتید مشکلی نیست باشه بهتره
بیکینگ پودر یک دوم قاشق مرباخوری
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری.
زرده و سفیده رو جدا کرده
سفیده رو حدود پنج دقیقه بزنید تا بالا بیاد سپس نصف شکر رو بصورت بارانی بریزید .
پارت اول