eitaa logo
آموزش و ایده💞
39.8هزار دنبال‌کننده
15.7هزار عکس
37.2هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
پاپیون با فوم اکلیلی😍😍 👆 💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش یک مدل دستبندشیک دخترونه❤️ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌ 💓
✍برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود و ترد بودنشو از دست بده و کپک بزنه. 💓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لابد برای شما هم پیش اومده که فکر کردید روسری های حاشیه دار خوشگلتونو چطوری بپوشید که شیک نشون داده بشه😎😍 این ویدیو یه مدل بستن روسری حاشیه دار رو بهت یاد میده🌹🥰 ♥️
هدایت شده از 
موهام و با رنگ کردم☺️ خواهرم ی ساعت محو موهام شده بود ک این رنگ چیه😮 وقتی گفتم با و رنگ کردم باید قیافش و میدید👿👿 دو تا شاخ دراورده بود🤣 شمام بیاین 👇با خاص و شیک کف و ببره😂😂😂 فقط یادتون نررررررره😁 https://eitaa.com/joinchat/3903062178Cd5eb2df123
هدایت شده از 
خداحافظ موی زائد و تیرگیهای بدن😉🖐👋 من از شر لیزر و بند انداختن و موم خلاص شدم😩😎😜 دو تاماده رو قاطی میکنی از شر سیبیل هم راحت میشی واسه همیشه🤩 هم هم و از بین میره😄 فقط با و ... دستورالعمل👇 https://eitaa.com/joinchat/3903062178Cd5eb2df123 عاااااالیه ✅☺️♥️🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الـهی🕊🌸 کبوتر زندگیتون🕊🌸 در شانزدهمین روز ماه اسفند🕊🌸 براتون خبرهای خوش بیاره🕊🌸 بهترین ها در این ماه سراسر🕊🌸 رحمت نصیبتان روز سه شنبه قشنگتون بخیر🕊🌸 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹درود بر شما ‌روزتون بخیر ۱۴۰۱/۱۲/۱۶🌹 🌺بیا امروز به هم قول بدیم که 🌼جانانه زندگی کنیم 🌺صبح ها دنبالِ اتفاقاتِ خوب بگرد 🌼دنبالِ آدم هایِ خوبی که حالت را 🌺با نگاهشون و لبخندشون 🌼به روزگارت سنجاق کنی 🌺یک روزِ خوب ، 🌼اتفاق نمی افتد ساخته می شود 🌺من که فعلا میرم دنبالِ عطرِ چایی☕ 🌼روزتون غرق در عشق و مهربانی ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر پرچرب یک پیمانه شکر نصف پیمانه نشاسته یک قاشق غذاخوری سر پر یک چهارم لیوان تخم شربتی خیس شده (آب اضافی نداشته باشه) خامه یک بسته صد گرمی وانیل پودری یک دوم قاشق چایخوری موز یک عدد اول شکر و نشاسته رو مخلوط کنید بعد شیر رو بهش اضافهو و روی حرارت بذارید و مدام هم بزدید تا غلیظ بشه مثل پودینگ سپس از حرارت بردارید و وانیل رو اضافه کنید و بذارید تا کاملا خنک بشه ، هر از گاهی همش بزنید تا رویه نبنده سپس باقی مواد رو به همراه کمی موز خردشده به پودینگ خنک شده اضافه کنید ،مقداری موز اسلایس شده به دیواره ی قالب بچسبونید و بعد مواد بستنی رو داخل قالب بریزید و چوب بستنی هارو در قالب فرو کنید و حدود ۸ ساعت در فریزر بگذارید ،سپس قالب رو چند لحظه داخل آب داغ بذارید و راحت بستنی رو از قالب خارج کنید، طعم این بستنی خیلی جدید و خوشمزه ست حتما امتحان کنید 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتا مواد 1 لیوان آب ولرم 1 لیوان شیر ولرم 1 قاشق غذاخوری مخمر خشک (اگر نه مخمر نیمه تازه) 1 قاشق چایخوری نمک ۱ ق چ شکر تقریبا 5 لیوان آرد . توجه: با این اندازه 2 نان پیتا درست میشه ابتدا آب ولرم و شیر ولرم و مخمر خشک و نمک و شکر رو با هم مخلوط میکنیم و ده دقیقه در جای گرم روش رو میپوشونیم و میذاریم تا عمل بیاد، و‌بعد آرد الک شده رو به تدریج اضافه کرده (آرد رو تا جایی اضافه کرده که خمیر به دست نچسبه زیاد آرد نریزین که بافت نونتون سفت نشه ) ،خمیرو خوب ورز میدیم و به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت رو در ظرف پیتزا چرب شده میذاریم و روش رو میپوشانیم و در جای گرم دو ساعت میذاریم تا حجمش دو برابر و حجیم شه، و بعد با زرده تخم مرغ رومال کرده و با دست چرب شده شکل میدیم و کنجد و سیاهدانه میپاشیم و در فر ۲۰۰ درجه از قبل گرم شده میپزیم تا قهوه ای مایل به طلایی رنگ‌شه( مدت زمان پخت بستگی به فرتون داره ولی زیاد طول نمیکشه پختش )و وقتی هنوز داغه دور دستمال میپیچیم تا خشک نشه نووووش جاان😍 🌟
به کدبانوها فروارد کن❤️ 🍓یه عالمه تزیین غذا 🍓👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سبزي ترو تازه باشددد😍😍 من سبزی خوردنو با این رو تا دو هفته هم تازه نگه داشتم البته ی سری میگن نشورید بزارید داخل یخچال من کلا دوست ندارم میوه یا سبزی یا چیز نشسته ای داخل یخچال بزارم میشورم و خوب میزارم ابش گرفته بشه اگر اب دار بزارید لجن میشه این خیلی مهم گوجه و خیار هم دقیقا با همین روش تازه تازه میمونه اون قاشق فلزی و یک قابلمه نکته اصلی هستش. 🌟