eitaa logo
آموزش و ایده💞
38.6هزار دنبال‌کننده
16هزار عکس
38.7هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
🧄پوست گرفتن و خرد کردن سیر باعث چسبندگی دست ها می شود. برای جلوگیری از این مشکل👇 🧄حبه های سیر را ابتدا دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد بگذارید، پس از آن پوست بگیرید. توجه داشته باشید هنگام مصرف سیر جوانه سبز وسط آن را در آورید. 🍃❤️🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک شنیون زیبا چتری ورقه ای👌 ♥️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
13.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ برای تهیه سرکه سیب به ازای هر یه دونه سیب یه فنجون آب جوشیده سرد شده و یه ق چ شکر احتیاج داریم سیبها رو با پوست بشویید و چهار قاچ بزنید و چوب و هسته های سیبها رو جدا کنید به هیچ عنوان چوب سیب داخل سرکه نباشه تبدیل به الکل میشه سیبهای خرد شده رو داخل دبه یا شیشه بریزید و شکر و آب رو در یه کاسه باهمدیگه حل کنید سپس روی سیبها بریزید یه صفحه پلاستیکی به اندازه ی درب شیشه ببرید و روش رو چند تا سوراخ بزنید روی سیبها بزارید این کار باعث میشه روی سیبها رو آب میگیره و سیبها کپک نزنه روی درب شیشه یه پارچه بزارید و با کش ببندید و یه گوشه تاریخ روزی که سرکه رو گذاشتین رو یاداشت کنید شیشه رو بزارید جای گرم و تاریک به مدت ۴۰ تا ۵۰ روز بعد سرکه رو از صافی رد کنید ✅اگه روی سیبها کپک سبز رنگ دیدید سرکه قابل استفاده نیست ✅سرکه رو اگه زیر ۴۰ روز استفاده کرد از لحاظ شرعی مشکل داره 🦋 ⤹༢➥ 🍕🍰🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩شیرینی_زعفرانی😋 🔹مواد لازم : _کره ١٢٠ گرم _پودر قند ۶٠ گرم یک سوم لیوان _١ عدد زرده تخم مرغ _کمی وانیل _سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ _نشاسته ذرت ٣ ق غ (٣٠ گرم) _آرد برنج ۴ ق غ (۵٠ گرم) _آرد سفید ١۵٠ گرم (یکو یک چهارم لیوان) _عسل ذوب شده _ژله بریلو 🔹کره و پودر قند رو دو سه دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه سپس زرده تخم‌مرغ، کمی وانیل و زعفران دم کرده و اضافه مجدد چند دقیقه با همزن بزنید سپس نشاسته ذرت و آرد برنج الک شده را اضافه کنید در آخر آرد سفید الک شده رو بزنید و با نوک انگشت ورز بدید تا خمیر نرم لطیف داشته باشید. تو نایلون فریزر بذارید و در یخچال حدودا یکی دو ساعت بمونه تا استراحت کنه و سپس بین دو نایلون با وردنه خمیر رو باز کنید و کاتر بزنید.در فر ١٨٠ درجه از قبل گرم شده حدودا ١٠ دقیقه بمونه و در قابلمه به همراه شعله پخش کن و دمکنی و حرارت کم حدودا پانزده دقیقه بمونه تا شیرینی شما آماده بشه،برای تزیین از عسل آب شده ژله بریلو و .... میتونید استفاده کنید.نوش جاااان🙋‍♀️ . 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🪅اگر کشوهای دراور شما صدای خوبی ندارند یا سخت باز و بسته می شوند ، کافی است که مقداری وازلین را روی ریل کشوهای آن بزنید .👍 🍃❤️🍃
برای تازه موندن پنیر میتونید اون روی پنیر دوغ بریزید تا تمام سطح پنیر رو بپوشونه😍 🍃❤️🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا