eitaa logo
آموزش و ایده💞
35.8هزار دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
41.8هزار ویدیو
13 فایل
مدیر ⬅ @felfeli96... هر گونه کپی برداری از کانال توسط کانال های دیگر #حرام میباشد😐 کانال تبلیغات http://eitaa.com/joinchat/4068671501C5a5c494ab3
مشاهده در ایتا
دانلود
25.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مارشمالو عروسکی😍😋 مواد لازم: پودر ژله آلوئه ورا 🌱 ۳ ق شکر🍚 رنگ خوراکی 🌈 نشاسته ی ذرت🌽 *میتونین از ژله های میوه ای که خودشون رنگی هستن هم استفاده کنین. توی قیف میریزیم و برش میزنیم. دقت کنین که برشتون خیلی بزرگ نباشه و برای چشم هاش هم خیلی نازک برش بزنین در حد نوک سوزن😅 *اگه در حین کار موادتون سفت شد روی کتری یه کاسه بذارید و قیف رو داخلش بذارین تا دوباره به غلظت قبلش برسه. *حتما بعد از اینکه از روی کتری برداشتین یه مقدار قیف رو ماساژ بدین تا کامل یکدست بشه. 🌼
آموزش و ایده💞
#خاگینه_معجون
🌸خاگینه معجون اجیلی🌸 🌸مواد لازم🌸 ارد قنادی. ۲۵۰ گرم روغن مایع. ۱۵۰ گرم شکر ۱۲۵ گرم تخم مرغ کامل. ۱ عدد زرده تخم مرغ. ۲ عدد شیر. ۱/۲ پیمانه وانیل. نصف ق چ پودرهل. ۱ ق چ نمک. ۱پنس پوست لیمو ترش یا پرتقال به میزان لازم درصورت دلخواه پکینگ پودر. ۱ ق م زعفران. به مقدار لازم 🌸 طرزتهیه🌸 ابتدا ارد با پکینگ پودر الک میکنیم وقالب رو با روغن جامد ویا روغن صاف قناذی چرب میکنیم کنار میگذاریم حالا روغن مایع وشکر رو با همزن میزنیم تا شکر حل بشه داخل روغن حدود ۵ دقیقه سپس دانه دانه تخم مرغها رو اضافه میکنیم وبا همزن میزنیم تا کاملاپف کنه وحالا نوبت طعم دهنده هامون هست ازجمله وانیل وپودرهل رو اضافه میکنیم وبه همزدن ادامه میدهیم حدود ۶ دقیقه تخم مرغ ها رو میزنیم بعد شیر رو اضافه کرده ۱ دقیقه میزنیم بعد ارد الک شده رو اضافه کرد با همزن میزنیم وزعفرون هم اضافه میکنیم پوست پرتقال رو دراین مرحله اضافه میکنیم یک دور با همزن میزنیم ودرقالب چرب شده ریخته ودوسه بار قالب رو روی سطح کارمیکوبیم تا حباب های داخل مواد خارج بشه سپس داخل فر ی که ۱۰ دقیقه ازقبل روشن کردیم گرم بشه طبقه وسط به مدت ۳۰ دقیقه بادمای ۱۷۰ درجه میپزیم فقط المنت پایین رو‌میزنیم در اخر چند لحظه گریل رو بزنید تا روش کمی برشته بشه 🌸مواد رویه خاگینه🌸 خامه ۱/۲. پیمانه شکر ۱۲۰ گرم سیب.د رشت. ۲ عدد کره. ۱۵ گرم رنده پوست پرتقال. ۱ ق غ وانیل. نصف ق چ پودر دارچین. ۱ ق غ 🌸طرز تهیه رویه کیک🌸 ابتدا سیب ها رو رنده کنید بعد همراه شکر وکره بپزید تا اب سیب کشیده بشه وجمع بشه بعد وانیل بزنید مخلوط که شد خامه رو اضافه کنید هم بزنید حدود ۱۰ دقیقه ای بپزید تا کاملا خامه جذب سیب بشه بعدخاموش کنید تا خنک بشه بعد ازروی خاگینه قسمت خالی بریزید 🌸 شربت خاگینه🌸 شکر. ۲ پیمانه اب. یک پیمانه زعفران. مقداری 🌸طرزتهیه شربت🌸 اب رو جوش بیارید سپس خاموش کنید بعد شکر رو بریزید با لیسک کاملا هم بزنید شکر حل بشه داخل اب بعد بزارید دوباره روی حرارت تا حل بشه کامل وقوام بیاد دراین مرحله کنی جوهر لیمو در اب حل کنید بریزید روی شربت هم بزنید مخلوط بشه وزعفرون بزنید خاموش کنید خنک بشه. سپس ازروی خاگینه بدهید شربت خنک خاگینه ولرم باشه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸 نکته کمی ازشربت رو روی خاگینه قبل مارمالاد ریختن شربت دادم روش سپس مارمالاد رو روش ریختم صاف که کردم ازشربت کمی ریختم روی مارمالاد سپس با اجیل تزیین کردم ودوباره از روی اجیل ها شربت ریختم تا کاملا اجیل ها فیکس بشه روی خاگینه موقع برشزدن حرکت نکنن وجابجا نشن 🌸🌸🌸🌸🌸 اجیل تزیین روش گردو فندق. بادام هندی بادام درختی وخلال پسته تزیین کردم 🌸🌸🌸🌸
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مربای هویج😍😋 مواد لازم: هویج خُردشده 🥕۶۵۰ گرم یا سه و نیم پیمانه شکر🍚۵۵۰ گرم یا دو پیمانه باضافه سه چهارم پیمانه آب 💧۶۰۰ میلی لیتر ( گرم) یا سه پیمانه گلوکز🥄یک فاشق مربا خوری جوهر لیمو 🍋یک سوم قاشق چایخوری جایگزین جوهر لیمو : آبلیمو یک و نیم قاشق غذاخوری خلال پسته و پرک بادام ( یا خلال بادام ) از هر کدام یک قاشق غذاخوری. ( میتونیم حذفش کنیم ) هل شکسته ۱۲ عدد جایگزین هل ،یک تکه چوب دارچین ( لطفا از پودر دارچین استفاده نشه چون کاملا کدر میشه ) 🌟
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه دوس ندارید برنج‌تون ته دیگ ببنده، از این روش استفاده کنید. 👨‍🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آموزش و ایده💞
#دسر_چیز_پودینگ_شکلاتی_وانیلی 👆👇
🍃دسر_چیز_پودینگ_وانیلی 🍃🍃🍃🍃 موادلازم شیر 4 لیوان اردقنادی 2 ق غ نشاسته گل 2 ق غ نشاسته ذرت 2 ق غ وانیل 1/4 ق چ شکر 1 لیوان سرخالی تخم مرغ کامل 1 عدد شکلات سفید 70 گرم خامه قنادی یا صبحانه 150 گرم پودر ژلاتین 2 ق غ پودر ژله برای مابین دسر 1 بسته اب کاملا جوش 1/5 لیوان شیر عسلی 100 گرم عسل سفت 4 ق غ بیسکویت پتی بور 15 عدد پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 150 گرم کره شکلی 40 گرم 🍃🍃🍃🍃🍃 طرزتهیه ابتدا بیسکویت ها رو کاملا پودر میکنیم وبعد در کمی اب سرد نشاسته خیس کرده تا تلخی نشاسته گرفته بشه سپس پودرژلاتین رو داخل اب سرد ریخته تا اسفنجی بشه وبعد روی بخار کتری به شکل بن ماری حل میکنیم وکناری گذاشته شکر وارد رو مخلوط میکنیم سپس باشیر کاملا مخلوط کرده تا هیچ گلوله ای نداشته باشد واب نشاسته رو خالی کرده ونشاسته رو اصافه نموده وبعد تخم مرغ رو با کمی وانیل هم زده تا ازلختگی دربیاد سپس به مواد شیری اضافه کرده وردی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم میزنیم وقتی به غلطت فرنی رسید از روی حرارت برداشته شکلات ریزرنده شده رو اصافه کردهخوب هم میزنیم تا باگرمای پودینگ دوب بشه وشیر عسلی وخامه وپنیر خامه ای یا ماسکارپونه وبیسکویت پودر شده مخلوط کرده و باهمزن زده وبه مواد فوق اضافه میکنیم سپس دوباره روی حرارت گذاشته ومرتب هم میزنیم نمیگداریم بجوشد وقتی خواست ازکناره هاش بجوشه برداشته وهم میزنیم سپس کره وپودرژلاتین رو اضافه کرده ودرقالب مورد نظر ریخته به مدت 2 ساعت دریخچال میگذاریم تا ببندد وبعد پودر ژلاتین بن ماری شده وکاملا سرد شده رو نصفش رو ریخته به مدت 15 دقیقه یا تازمانی که نیم بند بشه دریخچال میزاریم وقتی کمی ژله خودش روگرفت از روش خلال بادام و خلال پسته وگردوی خرد شده رو ریخته کمی با قاشق از روش دوباره ژله رو ریخته میزاریم روش بگیره سپس بقیه ژله رو میریزیم تا خوب ببندد دراین فاصله نصف مواد رو که از قبل نگه داشتیم از روی ژله ریخته به مدت 5 الی 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کاملا دسر ببندد نکته میتوان خامه صبحانه جایگزین خامه قنادی کنید نکته میتوان کیک اسفنجی جایگزین بیسکویت کنید که خیلی خوش طعم میشه نکته من خودم پنیر خامه ای بدون نمک دراینجا 200 گرم استفاده کردم وخامه صبحانه زدم ودراخر قبل ازاینکه پودینگ رو داخل قالب بریزیم باقی وانیل رو اضافه کنید سپس ورقالب بریزید ونکته مهم که حتما قالب رو ازقبل با روغن جامد کاملا چرب کنید وبه مدت 4 ساعت یا ازشب قبل داخل فریزر بزارین که اینکارباعث راحت جدا شدن دسر خواهد شد 🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا