فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این مهارت میتونین کسب درآمد داشته باشین 💟😁
.
نکته ی اول : با مقوا درست کنید من برای اینکه راحت تر بتونم داخل فیلم توضیح بدم کاغذ استفاده کردم
.
نکته ی دوم: خط تاهای خیلی دقیق و محکمی ایجاد کنید خیلی موثر هست
.
نکته سوم: اول دوتا تا میزنیم تا یه بعلاوه وسط کاغذمون درست شه بعد هر چهارگوشه رو به سمت نقطه ی مرکز میاریم و یه مربع کوچیک تر برامون ایجاد میشه
.
.
نکته ی چهارم : برای بسته شدن حتما به کناف یا روبان احتیاج داره 💟
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس شکلاتی😍😋
موادلازم
آرد🥡۲۶۰گرم( از ۲ پ دو ق غ کم بشه)
بیکینگ پودر 🥄۸گرم(۲ ق چ)
تخم مرغ🥚۴عدد
شیر گرم🥛۱۶۰گرم(۳/۴ پ + ۱ ق غ)
روغن مایع🥃۱۵۵گرم(۳/۴ پ )
پودر کاکائو🍫۲۵گرم(۲ و نیم ق غ )
شکر🍚۲۰۰گرم(۱ پ )
وانیل🌸۱/۳ ق چ
برای سس:
شیر 🥛۱ پیمانه
پودر کاکائو 🍫۲ ق غ
روغن مایع 🥃¼پیمانه
شکر🍚 ¼پیمانه
شکلات تخته ای🍫 ۲۵ گرم
#کیک_خیس_شکلاتی
🌟
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک خوشمزه شکلاتی🥞
مواد لازم :
آرد ۱ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
پودر کاکائو ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
روغن مایع ۲ ق غ
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ¼ ق چ
شکر ۳ ق غ
#پنکیک_شکلاتی
🌟
6.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍🍟 چیپس خلالی
🔷 مواد لازم :👇
🥔 سیب زمینی متوسط
🧊 آب سرد و یخ
🧂 نمک و زعفران دم شده
🥃 روغن سرخ کردنی
.
🔷 طرز تهیه :👇
🔺سیب زمینی هارو پوست میگیریمو خیلی نازک خلال میکنیم بهتره خلالها یکدست باشن تا هم اندازه سرخ بشن
.
🔺خلال هارو نیم ساعت داخل آب و یخ میزاریم بعد داخل آبکش میریزیم و روی یک پارچه پهنشون میکنیم تا کاملا آبشون گرفته بشه
.
🔺بهشون نمک و زعفرون دم شده میزنیم
میتونید جایگزین زعفرون از زردچوبه استفاده کنید ولی من به شخصه طعم چیپس خلالی با زردچوبه رو دوست ندارم
.
🔺خلال هارو داخل روغن داغ و فراوان با حجم کم سرخ میکنم و روی دستمال میزاریم، بهتره از یک تابه کوچیک استفاده کنید تا روغن کمتری مصرف بشه
.
🔺چیپس خلالی رو میتونید برای تزئین انواع خوراک ها و خورشت ها یا غذاهایی مثل بیف یا چیکن استروگانف استفاده کنید، خیلی ترده 😍
🌟
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنت خونگی😍😋
مواد لازم:
نشاسته ذرت🌽 ۲ ق غ
پودرکاکائو🍫 ۱ ق غ
شکر🍚 ۴-۵ ق غ
شیر سرد🥛 ۱٫۱/۲ لیوان
خامه صبحانه🥣 ۲ ق غ (دلخواه)
شکلات🍫 چند تکه(دلخواه)
طرز تهیه:
نشاسته ذرت، شکر و شیر رو با هم مخلوط کنید بعد شیر رو اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا گلوله های نشاسته و کاکائو باز بشه.
حالا روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه.
در آخر خامه همدمای محیط و شکلات رو اضافه کنید.
وقتی یکدست شد از روی حرارت بردارید.
راحت، به صرفه و بینهایت خوشمزه 👌🏻😋
تو یخچال یک هفته ماندگاری داره.
#دنت_خونگی
🌟