فوت و فن نگهداری سبزی ها
سبزی ها را پس از شستن در پارچه ی تنظیف نازک بریزید و چهار گوشه ی آن را به دست گرفته و تکان دهید تا آب آن کشیده شود.
آنها را درکیسه پلاستیکی یا ظرف درب داری قرار داده و در یخچال بگذارید.
شما با این طریق می توانید اقلام دیگری چون خیار، گوجه فرنگی، کلم، کاهو و …
را نیز در یخچال بگذارید تا هم چنان تازه بماند.
#ظرافت_خانه_داری
@n_arosakk
#شربت_لیمونعناع
«اين يه شربتيه كه تخم ريحونا توي شربت شناور ميمونن و ته نشين نميشن»
دستور تهیه :👇
يه بسته ژله با هر طعمي كه دوس دارين رو(من طعم ليمو انتخاب كردم)با يك ليوان آب جوش مخلوط و خوب هم بزنين تا ذوب بشه،بزارين يخچال تا نيم بند بشه،دقت كنين كه نبايد كامل ببنده يه حالت آبكي بايد داشته باشه.
حــــالا ژله رو ميزارين كنار... يه كاسه بزرگ وردارين ٢ ليوان آب توش ميريزيم با ٣قاشق غذاخوري عرق نعناع و كمتر از نصف ليوان شكر و ٤قاشق غذاخوري تخم شربتي،قشنگ هم ميزنيم و ميزاريم يك ساعت يخچال تا لعاب بده.
بعد از يك ساعت
شربتي كه درست كرديم رو با ژله ي نيم بند شده مخلوط ميكنيم و با هم زن دستي خوب مخلوط ميكنيم،شربت آمادس
اين مقدار واسه ٢تا ليوان هستش
@n_arosakk
#شربت_خیارسکنجبین
✔️یک عددخیار رنده کنین،همراه بایک دوقاشق عسل یاسکنجبین ویک قاشق عرق نعناداخل لیوان بریزین،چند قطره لیم ترش تازه و چندتکه یخ
اين شربت ضدعطش برای تابستان عالیییه 😍
@n_arosakk
آبغوره خونگی😊🔝
اول خوشه های غوره رو شستم ساقه هاشو جدا کردم روی پارچه تمیز گذاشتم تا خشک شه
با آبمیوه گیر آبشو گرفتمو چنبار از صافی ردش کردم
میگن برا ماندگاری بیشتر آبغوره باید اونو بجوشونیم البته من هنوز اینکارو نکردم
بعداینکه اونو جوشوندیم میذاریم سرد بشه
بعد اینکه تهنشین شد آب زلالشو میگیرم تو بطری شیشه ای میریزم و برای جلوگیری از کپک زدنش آخر سرمیتونیم مقداری روغن یا کمی خمیر درست میکنیم سربطری میذاریمو درب اونو محکم میبندیم و در سایه یا جای خنک میذاریم
🔜 @n_arosakk
.
تجربه گلبانو🔝📷
با کم ترین هزینه میشه به خرتو پرتایی که خیلی وقتا بهشون نیاز داریم یه نظم دوست داشتنی و شیرین بدیم .
شیشه های رانی یا هر نوشیدنی یا محصول دیگه ای که زیاد استفاده میکنید رو دور نریزید و ازشون استفاده های اینچنینی ببرید .
من که صدبرابر بیشتر از شیشه های رنگو وارنگ بیرون دوسشون دارم 😉😁 روی هرشیشه یه برچسب اسم و روی برچسب کاغذی یه چسب پهن زدم تا به مرور زمان برچسب کاغذی خراب و زشت نشه😉 حدود سی تا ازین شیشه ها درست کردم ازشیر مرغ تا جان آدمیزاد هم داخلشون ریختم😅 از انواع مغزیجات برای تزیین کیک و شیرینی گرفته تا پودرهای مختلف و ترافلای رنگی پنگی
@n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گلسر👆🎥
👆👆👆👆👆👆👆
🔜 @n_arosakk 👐
👉😍خوشت اومدفرواردکن❤️
#فریز_بامیه📷🔝
اول بامیه هارو میشورم بعد یه کوچولو قسمت تهشونو میبرم
بعدش داخل تابه میریزم و بسته به مقدار بامیه یک تا دو قاشق روغن میریزم و درب تابه رو میذارم ،تا با حرارت ملایم کمی بخار پز بشه و کمی نرم بشه حدود ده دقیقه تا یک ربع کافیه چون نمیخواییم بامیه ها پخته بشه ،در این فاصله هم چند بار آروم همش میزنم تا یکدست باشه
بعد که خنک شد در زیپ لاک یا کیسه فریزر بسته بندی و فریز میکنم .
@n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده ی ساده و خیلی شیک برای دکوراسیون😍🍹
┄┄┅┅🍃✿❀🌺❀🍃✿┅┅
@n_arosakk
♀♀
#ترفند
#طرز_تهیه_لیموناد_نعنایی
طرز تهیه:
ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط كرده و آنها را داخل ظرفی مناسب به جوش آورده و از روی حرارت بردارین . قبل از خنک شدن ، شاخه های نعنا را به آن اضافه كرده و دوباره اجازه دهید بجوشندسپسآن را صاف كرده و داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنك و سرد شود.سپس آب لیمو ترش ها را گرفته و داخل لیموناد بریزید.
نکات :
🍃1)بهتر است یخ های مربعی انتخاب كنید و داخل هریك یك برگ نعنا قرار دهید تا بعد از یخ زدن زیباتر شوند.
🍃2)میزان شیرینی این لیموناد كاملا بستگی به سلیقه شما دارد و برخی افراد این نوشیدنی را بدون شكر هم مصرف میكنند.
@n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مطلب آوردم.... چ مطلبی..
الان ک موقع مسافرت نوردزیه..
👆اینطوری گیاهان را آبیاری کنید
دیگه نگران خراب شدن گل و گیاهتون نباشید 😍
#گل_گیاه
@n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید با پوست موز چکار کرد؟😳😍😍
@n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاستیل با میوه تابستونی 😋😋
@n_arosakk
🌿🌸🌿🌸🌿🌸🌿🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژله میوه ای مخصوص تابستون😋😍
✔️طرز تهیه::
با قاشق اسکوپ، طالبی ها رو به شکل گرد در بیارید. توی قالب بریزید و روشون رو ژله آلورا بریزید (در کلیپ به جای ژله آلورا از پودر ژلاتین و شکر استفاده شده).
حالا بعد از نیم بند شدن ژله، ژله شیر یا بستنی رو درست کنید و روی آن بریزید.
#ترفند_آشپزی
@n_arosakk
🌸🌸استفاده از تفاله هویچ
هنگام پخت برنج با تفالههای هویج میتوانید تهدیگ هویج درست کنید کمی از آنها را با ماست و تخممرغ و زعفران و نمک مخلوط کرده از برنج آبکششده یکی دو کفگیر به مواد اضافه کنید و ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کردهاید پخش کنید و برنج را روی آن بریزید تهدیگی بسیار خوشمزه عایدتان خواهد شد 😍
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانوووما ترفند آوردم... چ ترفندی 😍
برای تمیز کردن چدن های چرب و کثیف گاز حتما این کلیپ را ببینید👌
مواد لازم: آمونیاک، دستکش، زیپ کیپ
#ظرافت_خانه_داری
@n_arosakk