#ایده
#شربت خنک 😋 اب رو به جوش میاریم و شکر و اضافه میکنیم تا شکر حل شه وقتی شکر حل شد و اب و شکر قوام اومد ابلیمو و برگ های نعنا رو اضافه و بعد ده دقیقه که برگ ها نرم شدند و بوی نعنا پخش شد شعله رو خاموش میکنیم و یه شب کامل میزاریم نعنا تو اب و شکر بمونه بعد از یک شب شربت و از الک ریز رد میکنیم برای خوشرنگ شدنش رنگ خوراکی سبز نعنایی اضافه کنید این شربت مثل شربت های دیگه اس با اب رقیقش کنید و با ابلیمو تخم شربتی یا خیار میل کنید 🍵
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk
#موهیتو 🍹
برای درست کردن این نوشیدنی خنک یک لیوان نعناع رو به همراه ۲عدد لیمو ترش یک قاشق پوست لیمو رنده شده فقط قسمت سبز رنگش یک قاشق عسل یخ خرد شده و یک لیوان آبگاز دار رو داخل میکسر می ریزیم و سرو میکنیم
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk
#ایده
حفظ رنگ #آبلیمو 🍋
برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگ آن کرد یا سیاه نشود حتما در جای تاریک نگه داری شود و روی شیشه های آبلیمو مشماع مشکی بکشید رنگ آن عالی میماند 👌😍
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk
#آش #دوغ 🍲🍲🍲
مواد لازم 👇👇
دوغ ٢ لیتر
آب یک لیتر
برنج سه چهارم پیمانه
سبزی آشِ دوغ ( گشنیز , شوید , تره ) نیم کیلو خرد شده
سیر ۴ حبه
نخود کاملا پخته یک پیمانه
طرزتهیه👇👇
دوغ , آب و برنج رو روی حرارت ملایم بگذارید , هر چند دقیقه اونو هم بزنید تا جوش بیاد . سبزی , سیرهای له شده و نمک رو اضافه کنید تا زمان پخت سبزی , گاهی اونو هم بزنید و بعد نخود کاملا پخته رو اضافه کنید و آشو ازروی حرارت بردارید .
💥اگر طعم ترش این آشو دوست ندارید , حتما دو لیوان ماست شیرین با دوغتون مخلوط کنید 👌
@n_arosakk
#ایده
برای پیچیدن دلمه مقداری از مایه دلمه وسط برگ قرار دهید و لبه های برگ را مانند بقچه برگردانید تا دلمه به طور کامل بسته شود داخل یک قابلمه رو با مقداری روغن چرب و بعد چند برگ دلمه کف قابلمه بذارید تا دلمه هاته نگیرن سپس دلمه ها را با دقت داخل قابلمه بچینید پس از اینکه تمام دلمه ها را داخل قابلمه چیدید یه بشقاب سنگین روی دلمه ها بذارید تا از هم باز نشن 😋
#ترفند 🌸🍃
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk
#ایده
این دوتا یکیش سرکه ویکیش اب و وایتکس هستن
واقعا عالیه
وقتی مرغ وگوشت تو سینک بشورم از اسپری سرکه استفاده میکنم
آب وایتکسم که روی در ودیوار جاهاییی که لک باشه اسپری میکنم
@n_arosakk