#ميگو_پفكى 🍤 😋
ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط و سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید سپس كمكم آرد را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومی هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود
🎀 🌸 🎀
✨ @n_arosakk ✨
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش ظروف سنگی 😍
🎥🔝
👆👆👆👆👆👆
✨ @n_arosakk ✨
#ایده
ایده ی استفاده از بطری های شیشه ای.
این سری بطری رو میتونید از مغازه هایی که جنس های ترکیه ای دارن تهیه کنید.
✨ @n_arosakk ✨
15.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کف بافی
پادری
👆👆👆👇👇👇👇
✨ @n_arosakk ✨