🔹آیت الله حائری شیرازی رحمت الله علیه🔹
🔸ماجرای عجیب امام کاظم علیه السلام و شطیطۀ نیشابوری🔸
شطیطه یک خانم نیشابوری است. اهالی نیشابور برای موسی بن جعفر علیه السلام وجوهاتشان که شامل سکههای طلا میشد را فرستادند. شطیطه چهار سکه درهم سیاه فرستاد با یک کلاف نخ. فردی که به نمایندگی از اهل نیشابور به مدینه رفته بود، وجوهات را تحویل امام داد.
حضرت نگاه به سکهها کرد، کیسه، کیسه، کیسه طلا. حضرت فرمود: من قبول نمیکنم، ما نیازی نداریم، اینها را به صاحبشان برگردانید. حضرت فرمود: دیگر چیزی نیست؟ مرد نیشابوری گفت نه. بار دیگر امام فرمود: خوب فکر کن. مرد نیشابوری گفت بله، یک زنی وقتی من میخواستم بیایم یک کلافی داد و چند تا درهم سیاه، چون قابل شما را نداشت؛ من رویم نشد بیاورم.
امام فرمود: همان را بیاور. حضرت سکه سیاه و کلاف را برداشت. بعد به او فرمود: بلند شو؛ رفتند یک مقداری پارچه آوردند، یک مقدار پول، گفت این را بده به آن خانم؛ بگو این پارچه از پنبهای بود که ملک اجدادی ماست و خواهرم حکیمه به دست خودش این پنبه را رشته و این پارچه را بافته. این را دادم برای کفنت. از وقتی که این پارچه به تو میرسد تا وقتی این پول را مصرف کنی در حیات هستی.
مقداری میماند برای خرج بقیه مقدمات کفن و دفن. به او سلام برسان و بگو روز رفتن تو ما میآییم، و من بر تو نماز میخوانم.
این فرد میگوید من برگشتم نیشابور. وقتی برگشتم همینهایی که پول طلا داده بودند، از امام موسی بن جعفر علیه السلام برگشته بودند و به عبدالله افطح رجوع کرده بودند. طبیعی بود که احساس میکردند پول شان هدر رفته اگر حضرت قبول کرده باشد.
وقتی پول را به ایشان دادم خوشحال شدند که پول شان به ایشان برگشته. رفتم سراغ شطیطه، پارچه و سکهها را به او دادم، سلام آقا را رساندم. [گفتم] درهمها را تحویل گرفتند و آقا دعا کرد.
من روزشماری میکردم ببینم این زن کی فوت میکند. روز نوزدهم شطیطه فوت کرد و من به علما گفتم حضرت مال هیچکس را قبول نکرد الا این زن. تجلیل عجیب و تشییع پرشکوهی از او شد و من میخواستم بدانم چه کسی بر او نماز میخواند.
علما به صف ایستاده بودند، همه به صف ایستاده بودند، یک دفعه دیدم موسی بن جعفر علیه السلام آنجا حاضر شد؛ تکبیر را گفت و نماز را خواند و اینها هم گفتند شاید یکی از علما برای یک شهر دیگر بوده، آمدند جلو به احترام او. هیچکس نفهمید کی بود. حضرت نماز را بر او خواند. وقتی نمازش تمام شد، به من یک نگاهی کرد یعنی یادت آمد من وعده دادم؟ عملی کردم. زبانم بند آمده بود که حرفی بزنم.
این دستگاه امام زمان است. سکۀ طلای آنها را نمیپذیرد اما کلاف آن زن را میپذیرد و شما میخواهید پذیرفته شوید. دستگاه پذیرش او دستگاه دقیقی است. ممکن است یک سرباز صفر شما را قبول کند، اما یک فرماندۀ بزرگتان را قبول نکند. ممکن است یک بیاسم و بیشهرت و بیعنوان و کفش بردار و آب بده و جاروکش و فرد بیقابلیتی را بپذیرد و خدمات او را قبول کند، اما یک معروفِ مشهورِ پر سابقۀ همه چیز تمام را قبول نکند.
https://eitaa.com/nabaaa
🔴 مردی که بریتانیای کبیر از او میترسید‼️
🔻بنز سیاهرنگی وارد پادگان شد! همه کنار رفتند تا ماشین، خود را به جنازه برساند. یک نفر از آن پیاده شد و در کنار جسد ایستاد. از جسد نمونهگیری کرد و رفت...
سفیر #بریتانیا ی کبیر بود. میخواست به #دولت مطبوعش اطمینان دهد که #نواب دیگر زنده نیست!
📚 کتاب حاشیههای مهمتر از متن نوشتهی محمدعلی الفتپور ص42
◾️بزرگباد؛ یاد و نام #شهید نواب صفوی پیشاهنگ جهاد و شهادت...
◾️ @de_bekhand ◾️
https://eitaa.com/nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*امشب که شب مبعث احمد باشد*🌹
*مشمول همه عطای سرمد باشد*🌹
*یا رب چه شود طلوع صبح فردا*
*صبح فرج آل محمد باشد*
🌹🙏🏻🌹
*عید بزرگ مبعث بر یگانه منجی عالم بشریت و شما عزیزان مبارک باد.*🌸🌺💐
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
📎🔹 به مناسبت فرارسیدن عید سعید مبعث
عطر حضور و عصر ظهور
🔸 سرانجام وعده کتابهای آسمانی تحقق یافت؛ اسلام این آیین حیات بخش، جامه ظهور پوشید و رسول مهربانی برانگیخته شد. اما جاهلیتِ فرورفته در لجنزار فساد و خرافه، دین نوپدید اسلام را برنمیتافت و این سرآغاز رنجهای پیامبر بود...
راوی گوید رسول خدا(ص) را دیدم که به مردم میفرمود: «بگویید لاالهالاالله تا رستگار شوید.» اما آنان آب دهان به سوی او پرتاب میکردند و خاک بر رویش میریختند و گروهی نیز دشنامش میدادند تا بدین سان روز به نیمه رسید! (تاریخ دمشق ۵۷/ ۱۸۸)
مشرکان سنگدل از همان ابتدا عَلم مبارزه با توحید را برافراشتند و با همه توان خود برای مبارزه با اسلام به میدان آمدند. آنان انواع حیلتها را به کار میبستند تا رسول خدا(ص) را از مسیری که در پیش گرفته بود بازدارند. گاه وعده ثروت و قدرت میدادند و گاه تهدید میکردند. اما رسول گرامی اسلام با پاسخ قاطع خود، بذر نومیدی در دلهایشان پاشید: «به خدا قسم اگر خورشید را در دست راست من و ماه را در دست چپم قرار دهند تا از تبلیغ آیین خود کناره بجویم هرگز چنین نخواهم کرد تا به هدف خود برسم یا در این راه جان دهم.»
در طول سیزده سال، قریش از هیچ ظلم و جنایتی درباره اسلام و مسلمین فروگذار نکرد تا آنکه پس از وفات جناب ابوطالب و حضرت خدیجه، زمانی که سختیها اوج گرفته و آزار و خشونت مشرکان به نهایت رسیده بود، سوره هود نازل شد و خداوند فرمان استقامت به پیامبر و یارانش داد: «فَاسْتَقِمْ کَما اُمِرتَ وَ مَن تابَ مَعَکَ ؛ همانگونه که مأموريت يافتهای استقامت کن و نیز آنان که همراه تو به خدا روی آوردهاند ایستادگی کنند.» (هود/ ۱۱۲)
از ابنعباس روایت شده است که هیچ آیهای شدیدتر و مشکلتر از این آیه بر رسول خدا(ص) نازل نشد. آن حضرت پس از نزول این آیه به یاران خود فرمود شَمِّروا، شَمّروا یعنی دامنها را به کمر بزنید.(که زمان کار و جدیت فرا رسیده است) و پس از آن دیگر کسی پیامبر(ص) را خندان ندید.(تفسیر نمونه، ج۹ ذیل آیه شریفه)
با فرمان هجرت، مسلمانان به مدینه کوچ کردند. اما این هجرت هرگز به معنای پایان محنتها و سختیها نبود، بلکه مشرکان در پیوند نامیمون خود با یهود، لشکر آراستند و جنگهای متعددی را بر پیامبر و یارانش تحمیل نمودند. آری اسلام هیچگاه از فتنههای دشمنان نیاسود. اما سرانجام با پایمردی اعجابانگیز رسول خدا(ص) و مسلمانان راستین، مشرکان و گردنکشان خوار و منکوب شدند و گروهی دیگر با شمشیر عقوبت به هلاکت رسیدند، مکه فتح شد، بتها سرنگون گردید و تمام جزیرهًْالعرب به منظومه اسلام پیوست.
***
استقامت، گذرگاهی دُرشتناک و طاقتسوز است که همگان را توان عبور از آن نیست. با این حال تنها ابزار مقابله با دشواریها همانا استقامت است...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/237554
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
https://eitaa.com/nabaaa
هدایت شده از استاد مهدوی ارفع
#نهج_البلاغه
🔴بعثت پیامبر صلّی اللّه علیه و آله و سلّم
◽️«أرسَلَهُ عَلی حِینِ فَترَةٍ مِنَ الرُّسُلِ و طُولِ هَجعَةٍ مِنَ الاُمَمِ و اعتِزامٍ مِنَ الفِتَنِ وَانتِشارٍ مِنَ الاُمُورِ و تَلَظٍّ مِنَ الحُرُوبِ و الدُّنیا کاسِفَةُ النُّورِ، ظاهِرَةُ الغُرورِ عَلی حِینِ اصفِرارٍ مِن وَرَقِها و إیاسٍ مِن ثَمَرِها؛
💠 خدا پیامبر اسلام را هنگامی مبعوث فرمود که از زمان بعثت پیامبران پیشین مدّت ها گذشته، و ملّت ها در خواب عمیقی فرو خفته بودند. فتنه و فساد جهان را فرا گرفته و اعمال زشت رواج یافته بود. آتش جنگ همه جا زبانه می کشید و دنیا، بی نور و پر از مکر و فریب گشته بود. برگ های درخت زندگی به زردی گراییده و از میوه آن خبری نبود، آب حیات فروخشکیده و نشانه های هدایت کهنه و ویران شده بود.
📘#خطبه_۸۹
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#مبعث
#رسول_اکرم
@mahdavi_arfae
*پیاده نظامهای غرب در ایران*
در همه سالهای بعد از انقلاب، هیچگاه غربگرایان داخلی و برخی جریانات سیاسی نتوانستند یا شاید هم نخواستند در پروندههای امنیتی منطقه، موضعگیری مطابق با منافع کشور و ملت اتخاذ نمایند :
۱- در جریان جنگ تحمیلی، معتقد بودند که بعد از فتح خرمشهر باید با عراق صلح کرد، در صورتی که بخشهای بزرگی از خاک ما دست صدام بود و بیم حمله دوباره آنها میرفت.
۲- در جریان یازده سپتامبر، در شورای عالی امنیت ملی، خواستار قرار گرفتن ایران در ائتلاف آمریکا شدند ولی رهبری فرمود ما نه با آمریکا هستیم و نه با تروریستها.
۳- چندی بعد در جریان حمله امریکا به صدام، خواهان همکاری ایران با صدام شدند و برای این موضوع مجلس را به آشوب کشیدند. اما رهبری فرمود جنگ رژیم صدام با امریکا، جنگ باطل با باطل است.
۴- در جنگ سوریه، ذهن و افکار عمومی ملت را به این سمت بردند که چرا در سوریه میجنگیم، ولی بعدها در خاطرات کلینتون مشخص شد که داعش بهانهای برای ناامنی مردم ما و جنگ با ایران بود.
۵- در ناامنی اخیر در افغانستان، با تشخیص غلط، خواهان ارسال نیرو به کابل و مبارزه با طالبان شدند، و خواستند جوانان این مملکت را به ورطه نابودی بکشانند و دیدیم که اکنون چگونه تحلیل این غرب زدهها، اشتباه بود.
۶- در جنگ اخیر روسیه و اوکراین، موضع منطقی ایران را ( مخالفت همزمان با جنگ و نفوذ ناتو به شرق) درک نمیکنند و ایران را متهم به پیروی از روسیه مینمایند. البته شاید هم مأمور القای نظرات اربابانشان در ایران هستند.
در همه این سالها چشم و نگاهشان را به روی جنایتهای غرب و پادوهای آنها در یمن، سوریه و عراق بستند. ناامنیهای پاکستان، افغانستان و عراق، که آمریکاییها زن و بچه را شهید کردند و عروسی را به عزا تبدیل نمودند، سکوت کردند ولی با انفجار در انگلیس و اروپا،جلوی سفارت این کشور شمع روشن نمودند.
https://eitaa.com/nabaaa
📍جان چشمآبیها ارزش خبری دارد؟
📝زهرا شاهرضایی
🔺مهمان برنامه بی بی سی در حالی که بغض کرده، به دوربین چشم میدوزد و برای کشته شدن اروپاییهای موبلوند و چشم رنگی ابراز تاسف میکند. خبرنگار CBS میگوید اوکراین متمدن است و اینجا افغانستان و عراق نیست. خانم خبرنگار itv هم با حیرت میگوید اینجا، جایی که جنگ در آن به وقوع پیوسته، جهان سوم نیست.
🔺اصلا انگار اروپاییهای چشم رنگی نباید در جنگ بمیرند. رسم مردن در جنگ، ماندن زیر آوار موشک و پناه بردن به پناهگاه های جنگی، مال این قسمت از جهان نیست. شاید بپرسید مگر جان چشم آبی ها و موبلوندها بیشتر ارزش دارد؟
🔺کمتر از ۶۰ سال پیش، دو پژوهشگر حوزه علوم ارتباطات و رسانه، اثبات کردند بیشتر ارزش دارد؛ البته نه از نظر انسانی، از نظر رسانههای غربی. یوهان گالتونگ و مری روگ در سال ۱۹۶۵ در مقالهای، کنار دیگر ارزشهای خبری، به چهار ارزش خبری که فرهنگی است، اشاره میکنند. ارزش خبری چیزی است که یک رویداد را به خبر تبدیل میکند؛ یعنی اتفاقی که ارزش اطلاعرسانی داشته باشد.
🔺ما در علوم ارتباطات هفت ارزش خبری داریم که در همه جای دنیا یکی است؛ اما چهار ارزش خبری ساختگی هم داریم که غربی ها اختراع کردهاند و دنیا را از پشت آن میبینند. دوتا از این ارزشها به درد فهم امروز ما از رسانههای غربی میخورد.
🔺ارجاع به ملل برگزیده: خبرها باید از ملل برگزیده انتخاب شوند. انتخابات اگر در ایتالیا، فرانسه و آمریکا برگزار شود، ارزش خبری دارد و همین خبر در آسیا و آفریقا یا ارزش خبری ندارد یا به ضدارزش تبدیل میشود. اخبار خوب، دموکراسی و پیشرفت تا وقتی در کشورهای جهان اول است، ارزش دارد؛ چراکه آنها به بقیه ملتها و کشورها برتری دارند.
🔺منفی گرایی: خلاصه این ارزش خبری این است: خبر بد، خبر خوب است! این اصلیترین نگاه رسانههای غربی به کشورهای به قول خودشان جهان سومی است. از نگاه رسانه های غربی، باید در کشورهای در حال توسعه صرفا به دنبال بحران، فاجعه، تروریسم و ناهنجاری بود؛ اما اخبار رشد و پیشرفت همین جهان سوم، جایی در رسانه های غربی ندارد.
🔺اخبار جنگ نباید برای چشم رنگی ها باشد. فاجعه نباید در اروپا اتفاق بیفتد. پدر و مادر ملل برگزیده نباید وحشت در خون غلتیدن فرزند را از نزدیک حس کنند. کودکان اوکراینی نباید از دوری پدر اشک بریزند.
🔺اما پدر فلسطینی باید قنداقه خونین نوزادش را در آغوش بکشد و کسی صدای ضجه اش را نشنود. پدر و مادر یمنی باید جلوی چشم کودکانشان قطعه قطعه شوند و آب از آب تکان نخورد. خانه خانواده سوری باید روی سرشان آوار شود؛ اما خواب کودک اروپایی مختل نشود. زنان عراقی و افغانی باید طعمه گرگها شوند، اما زنان اروپایی قربانی کمترین خشونتی نشوند؛ چون کسانی که جهان را تقسیم میکنند، نام این قسمت از زمین را گذاشتهاند جهان سوم؛ چون اینجا کسی چشمش رنگی نیست!
╭─┅••─•🍃🌸🍃•─┅••─╮
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
╰─┅••─•🍃🌸🍃•─┅••─╯
https://eitaa.com/nabaaa
🚨 شو کثیف هالیوودی و پروپاگاندای رسانهای غرب...
🔹با بازی یک زن اوکراینی که نقش یک شهروند غیرنظامی مظلوم و مجروح را بازی میکند و تیتر یک روزنامهها اروپا و آمریکا میشود اما در پشت صحنه در حال حمل اسلحه و آماده جنگ با ارتش روسیه دیده میشود!
#اوکراین
#رذالت_رسانهای
#معیارهای_دوگانه
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
https://eitaa.com/nabaaa