فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ چرا بن سلمان پالس مثبت برای ایران ارسال میکند؟
🔹فضایی که ایران در منطقه به وجود آورده موجب هراس سعودی ها شده و به همین دلیل سعی دارند از تنش بیشتر جلوگیری کنند...!
💬رسانه مستقل 👈 حجره انقلاب
*فرقه امید دانا، نسخهی سیاسیِ فرقهی شیرازیها، و عقبماندهتر از آن فرقه*
✍گفته میشود این شخص یک زرتشتیِ هتّاک به ساحتِ اسلام، اهلبیت(علیهمالسلام) و ولایت فقیه بوده و از شورشهای سال 88 است.
🔸اخیرا بخشی از متدیّنین اظهار میکنند که این شخص چون طرفدار اقتدار ایران است و به جریان اصلاحات فحش میدهد، حجت شرعی داریم برای پناه بردن به دامان او برای کسب بصیرت!!
🔺اما باید بدانیم،
👈 در زمان حاضر، نقد جریان اصلاحات، در حکم چوب زدن به جنازه میت است و لطف آنچنانی ندارد و گاهی نیز ابزاری میشود برای افرادِ جهادگریز که اهل هزینهدادن برای انقلاب در لحظهی لازم نیستند،،،
🔻در ایام تصویب برجام، سنگرِ نقد عملکرد دولت و مخالفت با برجام آنقدر خلوت بود که گاهی خواص جبهه حق نیز از این قلّت افراد، نسبت به حق دچار تردید میشدند؛
منتقدین امروزِ دولت آن زمان کجا بودند؟ حالا شهامت پیدا کردهاند؟! یا از طریق به دنبال تأمین اهداف سیاسیشان هستند؟!
🔺نقد دولت در این روزها برای این زرتشتی، نقابی شده است تا هم چهره واقعی خود را پنهان کنند، و هم در پسِ این چهرهی حق به جانب، مبانیِ غلط و شیطنتهای انتخاباتیاش را به شکل کادوپیچ به ذهن جریان مذهبی منتقل کند
🔸باید اذعان کرد که فرقه شیرازیها خیلی از دارودسته این زرتشتی جلوتر و موجّهتر است..
🔸فرقه شیرازیها یک خاندان شیعه، از سلسله سادات، با سابقه روحانيت، طرفدار اقتدار شیعه، مدعی پایبندی به محبت و ولایت اهلبیت و... هستند(ظاهر)
🔻اما آنان نیز لابلای این ظواهر آراسته، اسلام را در زیارت و عزاداری خلاصه میکنند، میخواهند با کارهای احمقانه شعائر دینی و مظاهر عزاداری را احیا و تقویت کنند، مروج تفرقهافکنی در جهان اسلام و تغییرِ دوقطبیِ مستکبرین و مستضعفین به جنگ و کینهتوزی میان شیعه و سنی هستند و..(باطن)
🔰 دو فرقه، یکی اعتقادی یکی سیاسی، هردو با ظاهر موجّه و عوامفریبانه، هردو برای ایجاد انشقاق میان متدینین و تربیت لشکری از عناصر کندفهمِ اعتقادی و سیاسی...
♦️این زرتشتی با ژست طرفداری از ایران مقتدر و اعلام هواداری از یک نامزد انتخاباتی، بخشی از بدنه جریان انقلابی را به جان بخش دیگر میاندازد، به چهره مسؤولین ارزشی چنگ میاندازد، جوانان انقلابی را نسبت به نهادهای انقلابی دلچرکین میکند و..
✅ جماعتی که خمینی و خامنهای و مطهری و بهشتی و مصباح و ازغدی و... دارد، مرگ را بهتر از گدایی اندیشه میداند، آن هم از یک شخصِ با این مختصات سخیف..
💠یک توصیهی عبرتآموز به هواداران این شخص:
" کسی که به مبانیِ اسلام ناب و گفتمان ولایت و یاران صدّیق مکتب ولایت پشت کرد، لاجرم به هر ندای باطلی پاسخ مثبت میدهد"
[اشاره به :
کسی که با دست حسین(علیهالسلام) بیعت نکند با پای حجاج بیعت خواهد کرد...]
💠پ ن:
گناهِ انحراف فکری این جماعت، بر ذمّه عُلما و نخبگان حوزوی و دانشگاهی است که همواره تن به عافیتطلبی میدهند و میدان را برای نااهلان خالی میگذراند
✅ صدای انقلاب را از اینجا بشنوید
@hojre_enghelab
دولت گفته نظرات ظریف نظرات خودش است نظرات دولت نیست...!!!
یاد این حکایت افتادم
👇🏻
میگن طرف زنگ زد ۱۱۳ اداره اطلاعات که طوطی من گمشده، بهش گفتند چرا اینجا زنگ زدی باید زنگ بزنی آتش نشانی،
طرف گفت میدونم، فقط اگر پیداش کردی چیزی بر علیه نظام گفت، نظرات شخصی خودشه به من ربطی ندارد...!!!!
😳😃😃😃😃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴حرکات عجیب بنسلمان در مصاحبه تلویزیونی!
🔹حرکات عجیب ولیعهد عربستان در مصاحبه زنده تلویزیونی باعث شد برخی کاربران عربستانی هشتگ #هبد_مبس (نوعی توهم از مواد مخدر) را در توییتر ترند کنند.
🗳️ *کمتـــــــر از ۴۹ روز تا اولـیـــــن انتخــــــــابات قرن*
به امیــــــــد خداونـــد متعـــال
اولـــــین انتخـــــابات قرن جدید به همـــــت شما مردم ولایتمدار وفعالین اجتماعی انتخاباتی متقاوت خواهـــــد بود.
🗳️انتخـــــــابی آگاهــــــــــانه
🗳️انتخـــــــابی هوشمنــــــدانه
🗳️انتخـــــــابی خردمنـــــــدانه
🗳️انتخـــــــابی شایسته سالارانه
🗳️ *انتخـــــــابی بدون پشیمـــــانی*
✌🏼به امیـــــــد پیــــــــروزی *دولت انقلابی* در اولیــــــن انتخابات قــــــــرن✌🏽
🔰انتخاب مدیر جوان یا باتجربه برحسب اقتضای کار باشد
🔻یک بار گفتهام که دولت جوان حزباللهی باید سرِ کار بیاید، یک بار هم گفتهام که صلاح نیست از مجرّبین استفاده نشود. بعضیها گفتند چطور؟ اینها با هم نمیسازد. من عرض میکنم نه، اینها با هم میسازد، اینها با همدیگر هیچ منافاتی ندارد. من معتقدم که کشور بایستی از ابتکارات جوانها، از نشاط جوانها، از روحیهی کار و پُرانگیزهی جوانها حدّاکثر استفاده را بکند. منتها اینکه ما میگوییم در مدیریّتها از اینها استفاده بشود، معنایش این نیست که نسل قبلی را بکلّی بشوریم بگذاریم کنار! نـه، بر حسب اقتضا، یک جا مدیریّت یک جوان، یک جا مدیریّت یک فرد مجرّب و کارکشته. یک جا اقتضا دارد که یک مدیر جوان بر سر کار بیاید، یک جا اقتضا دارد که یک مدیر مجرّب بر سر کار بیاید.۹۹/۱۰/۱۹
⭕️ آنچه جریان انقلابی باید در انتخابات پیش رو بداند!
👤 سیدمحسن موتورچی
1⃣ رقابت اصلی در سیزدهمین انتخابات ریاستجمهوری بر سر ایدۀ کلان ادارۀ دولت، و در مرتبۀ بعد خصوصیات کارگزار شکل خواهد گرفت. درک صحیح این مسئله جهتگیری راهبردی رقابت در انتخابات را تعیین خواهد کرد.
2⃣ جریان غیرانقلابی برای ایدۀ قدیمی خود که همان حل مشکلات کشور از طریق مذاکره است، ادبیاتی جدید خلق کرده است و آن «هماهنگی دو رئیسجمهور در ایران و آمریکا» است. ممکن است بیانهای دیگری نیز برای آن خلق شود؛ ولی همواره اصل سخن ثابت است.
3⃣ به دلیل ناکارآمدیهای مفرط در دورۀ هشتساله، بعید است جریان غیرانقلابی سخنی اثباتی جز درزمینۀ سیاست خارجی در خصوصیات کارگزار داشته باشد. لذا در این زمینه رقیبهراسی محور کار ایشان خواهد بود.
4⃣ متأسفانه سه ابرتصویر در ذهن جامعه از جریان انقلابی ساختهشده است: الف) فقدان کار کارشناسی و روحیۀ دیکتاتورمآب؛ ب) ترجیح دستیابی به اهداف ایدئولوژیک بر منافع ملی؛ ج) تحجر و تمایل به انسداد فرهنگی. پایههای رقیبهراسی جریان غیرانقلابی به کمک دشمن بر این ستونها بنا خواهد شد.
5⃣. جریان انقلاب از فعالیتهایی که این سه تصویر را در اذهان زنده یا تشدید میکند، باید بپرهیزد. تا قبل از موسم تبلیغات انتخابات، مهمترین نقش در این زمینه را مجلس شورای اسلامی بر عهده دارد.
6⃣. در بُعد ایجابی، جریان انقلاب باید گفتمان خود را بهگونهای سامان دهد که این سه تصویر را پوشش دهد.
7⃣. جریان انقلاب دو گونه مواجهه با گفتمان رقیب دارد: الف) رویکردی که صرفاً تقابل مستقیم با ایدۀ رقیب را برگزیده و ترجمۀ اجتماعی آن عدم مذاکره است؛ ب) رویکردی که تکیه به خصوصیات کارگزار دارد، با تکیهبر مفهوم کارآمدی.
8⃣. رویکرد نخست بازی در زمین ازپیشطراحیشدۀ دشمن است؛ همچنین بهشدت سه ابرتصویر پیشگفته را در اذهان تشدید میکند. لذا باعث ایجاد نگرانی در جامعه از جریان انقلابی و به وجود آمدن دوقطبی کاذب حول محور مذاکره است.
9⃣. رویکرد دوم درک صحیحی از محور رقابت در انتخابات 1400 ندارد و نمیداند که رقابت در درجۀ نخست بر سر ایدۀ کلان دولت شکل خواهد گرفت. لذا گفتمانی ناقص دارد. این نقیصه میتواند باعث شود بهطور خودکار از صحنۀ رقابت حذف شود. در انتقادی دیگر میتوان گفت تصمیم این جریان مبنی بر گذار مسالمتآمیز از مذاکره با روشی که برگزیده و بهنوعی تأیید ضمنی مذاکره است، امکان ندارد. داشتن سخنی صریح در این زمینه لازمۀ حضور در عرصۀ رقابت است.
0⃣1⃣. طرح رهبری معظم انقلاب، با هوشمندی ویژه، نخست بازی در زمین ازپیشطراحیشدۀ دشمن نیست. لذا از به وجود آمدن دوقطبیهای کاذب جلوگیری میکند؛ دوم، به دلیل تطابق با مسائل اصلی جامعه و گرههای ذهنی آن قابلیت جامعهپذیری ویژهای دارد؛ سوم، به دلیل وجود ابعاد ایجابی خاص میتواند میدانهای وسیع گفتمانی پیش روی جبهۀ انقلاب بگشاید.
1⃣1⃣. از حجم بیانات و تأکیدات ویژۀ مقام معظم رهبری چنین برمیآید که ایشان رقابت اصلی در انتخابات آینده را بر سر ایدۀ کلان دولت تشخیص دادهاند و در مرتبۀ بعد خصوصیات کارگزار را نیز بیان کردهاند.
2⃣1⃣. مقام معظم رهبری میکوشند در مواجهه با ایدۀ حل مشکل از طریق مذاکره این پیام را به ملت مخابره کنند که این موضوع از اساس مسئلۀ درجه دوم کشور است و مسئلۀ اصلی چیز دیگری است. این نوع مواجهه از به وجود آمدن دوقطبی کاذب پیشگیری خواهد کرد و درواقع نوعی مواجهۀ هوشمند و ابتکاری است.
3⃣1⃣. در مرتبۀ بعدی و بهاندازۀ لازم، مذاکرۀ قبلی نیز نقد میشود. البته تکیۀ اصلی بر بدعهدی و نابکاری دشمن باید باشد و بیشتر آنان مورد تاختوتاز باشند تا عنصر داخلی مذاکرهکننده. سپس باید این پیام به جامعه مخابره شود که فیالجمله مصلحتی در مذاکره بود؛ اما عناصر عزت، حکمت و درایت در مذاکرات وجود نداشت. لذا پس از گذشت پنج سال کشور نصیبی از مذاکرات ندارد. پسازاین نیز مذاکره از موضع ضعف همینگونه خواهد بود.
4⃣1⃣. پایۀ ایجابی گفتمانی «تحول برای پیشرفت و ساخت ایران قوی» با راهبرد «تکیه به توان داخلی» است.
5⃣1⃣. در مرتبۀ بعدی، خصوصیات کارگزار نیز مطرح است. دوگانۀ مدیر جهادی و کارآمد در مقابل مدیر دیوانسالار خسته، پیر و ناکارآمد قابلیت طرح دارد.
6⃣1⃣. تناسب در وزن دهی و تنظیم اضلاع گفتمانی که همان هدایت راهبردی است، لازمۀ کار است.
7⃣1⃣. جبهۀ انقلاب باید بداند پس از درک صحیح راهبردی از طرح رهبر معظم انقلاب اسلامی، نوبت بهکارگیری اصحاب هنر و رسانه برای ترجمه به زبان تودۀ مردم است که اگر بهدرستی صورت بگیرد، به مدد الهی قابلیت تفوق بر سایر گفتمانها را دارد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
🎙️مصاحبه دکتر محمد مرندی استاد دانشگاه ...
📲 تسنیم منتشر کرد
_*🔹سردار سلیمانی ضمن ماموریت دیپلماتیک به شهادت رسید*_
■ تعارضی بین دیپلماسی و میدان وجود ندارد و اتفاقا پیروزی ما در سوریه و حفظ عراق، قدرت دیپلماتیک ما را افزایش داد و *اگر سوریه و عراق سقوط میکرد، دیپلماتهای ما با چه اعتبار و قدرتی میخواستند بر سر میز مذاکره چانهزنی کنند.*
سید محمد مرندی؛ استاد دانشگاه تهران و کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو درخصوص پیامدهای صوت منتشرشده از مصاحبه آقای ظریف که با واکنشهای گستردهای روبرو شده است، اظهار داشت:
□ این کار بهصورت کاملا غیرحرفهای صورت گرفته و کسانی که این کار را انجام دادند، سواد این کار را نداشتند. اگر میخواهند تاریخ شفاهی انجام بدهند، سوالکننده باید درحوزهی مربوطه تخصص داشته باشد و در این مواقع معمولا چند متخصص مختلف در جلسات مختلف حضور دارند که این جلسات موضوع بندی و هر جلسه مختص به یک موضوع میشود و نباید مدت زمان نیز چندین ساعت باشد. در این زمینه مثلا کسی که با مسائل سوریه آشنایی دارد میآید و وزیر هم در اینباره مطالعاتی میکند، زیرا *خود آقای دکتر ظریف اشتباهات و تناقضات زیادی در این فایل صوتی داشت؛ اگر سوالکننده اشراف داشت و خود آقای ظریف هم از قبل آمادگی داشت، مباحث مفیدتر و دقیقتر بود*.
■ این کار به اصطلاح، «کیلویی» انجام شد و پاسخها نیز در مواردی عوامانه بود؛ سوالکنندگان اینکاره نبودند و به نظر میرسد قرار بود بخشهایی از این فایل صوتی منتشر بشود و علیالقاعده دکتر ظریف اطلاع نداشته و نوع سوالها و برخی سوالات که به مسائل روز بر میگردد، جنبه تاریخ شفاهی نداشته و *به نظر میرسد به نوعی قرار بوده که «پروپاگاندایی» بشود* و ولی اینکه به چه شکلی و به نفع و ضرر چه کسی صورت بگیرد، بعدا معلوم میشود. همینکه این صوت بهدست دشمنان ایران رسید و آن را در «ایران اینترنشنال» و سایر رسانههای دشمن ملت ایران منتشر کردند، مسئله روشن است.
□ روشن بود که دکتر ظریف آمادگی نداشته و برخی نکات را از نظر تاریخی فراموش کرد را غلط گفت؛ مثلا آقای دکتر ظریف در ذهنش بود که "وقتی روسها وارد سوریه شدند، در سوریه جنگ و درگیری نبود و ایرانیها حضور نداشتند" این درحالیست که من در آن مقطع به سوریه سفر داشتم و شرایط اصلا خوب نبود و ۶۰% سوریه در دست تکفیریها بود و مستشاران ایرانی در آن مقطع زمانی حضور پر رنگی داشتند. این اشتباه بود و اتفاقا دکتر ظریف آن زمان قبل از سفرش به وین برای مذاکرات برجام، میخواست به آمریکا برود و به من گفت همراه ما بیا ولی گفتم باید به سوریه بروم و به من اعلام کرد "به آن جا نرو و دمشق در حال سقوط است". من سفرم را به سوریه انجام دادم ولی آقای دکتر ظریف مشخص بود که میدانست که در سوریه درگیریهای سنگین هست؛ اما الان فراموش کرده زیرا ۵-۶ سال از آن زمان گذشته و تمرکز او بر روی مسئله برجام بوده و انسان گاها مسائل را فراموش میکند.
■ *آقای دکتر ظریف گفت "روسیه با برجام مسئله داشته"؛ من در وین طی سه هفته مذاکرات برجام حضور داشتم و جلوی من و دیگران بارها گفت: روسیه، چین و کشورهای اروپا و حتی فرانسه که خیلی حرف میزد، هیچ کدامشان برای ما مشکل درست نمیکنند*؛ اگر آقای دکتر ظریف از قبل مطالعه میداشت، چه بسا دقیقتر صحبت میکرد و میتوانست جوابهای پختهتری بدهد.
□ اینکه این مصاحبه *دوگانه «میدان و دیپلماسی»* را بهوجود آورده و این دوگانه چقدر موجب آسیب به منافع ملی کشور خواهد شد؟، تصریح کرد: این جلسات به این شکل و با مدت زمان زیاد غیرعقلانی است وقتی یک نفر بدون آمادگی آنهم چندین ساعت صحبت میکند، ضد و نقیضها زیاد میشود. مثلا دکتر ظریف قبلا میگفت "علت اینکه آقای پوتین حاضر شد با شهید سلیمانی دیدار کند بهخاطر برجام و این از دستاوردهای برجام بود" ولی در این جلسه برعکسِ آن را گفت که "روسها آمدند تا برجام را خراب کنند"؛ در حالی که این دوسخن ۱۸۰ درجه با همدیگر در تعارض است.
□ حرف دیگر آقای دکتر ظریف این بود که "روسها و چینیها اصرار دارند ما «FATF» را امضا کنیم" و این در راستای خواستههای آمریکاست و این تناقض با حرف دیگر دکتر ظریف همخوانی ندارد که میگفت "روسها میخواستند برجام شکست بخورد".ضمن اینکه پرونده سوریه و برجام متفاوت است و برجام فقط درباره پرونده هستهای است و آمریکاییها نباید بتوانند دیکته کنند که ما با کدام هواپیمایی سفر میکنیم و ما کشور مستقلی هستیم و این هم ارتباطی با برجام ندارد.
■ روسها نسبت به آینده سوریه، نسبت به افراط گرایی در میان اهلسنت آنها نگرانی داشتند و همچنین نگران نفوذ تکفیریها در خود روسیه و آسیای مرکزی بود و بعد از فروپاشیِ شوروی، تنها در سوریه جایپا داشتند و دیدند که حاج قاسم سلیمانی، رئیسجمهور سوریه و دیگر متحدین توانستند صف مستحکمی به وجود آوردند.
شرایط سختی در سوریه بود و ۶۰% این کشور دست مخالفان و تکفیریهای پشتیبانی شده توسط عربستان سعودی، قطریها، ترکها، ناتو و آمریکاییها و اسرائیلیها بود و روسها نیز نگرانی بسیاری داشتند که سوریه متلاشی بشود و انفجاری از افراطگرایی در سراسر جهان و بهخصوص مناطق نزدیک روسیه به خود روسیه صورت بگیرد و این دلیل به سوریه آمدند و این مسئله بهشدت به نفع ایران بود. روسها اگر وارد عرصه نمیشدند تعداد شهدای ما باید بیش از اینها بود و هزینههای ما نیز بیش از این میشد و روسیه بخشی از هزینهها را عملا تقبل کرد و نیرویهواییشان موجب شد که تکفیریها شرایط سختتری داشته باشند و این جان هزاران مدافع حرم را نجات داد و کار عقلانی بود.
*⊙ تعارضی بین دیپلماسی و میدان وجود ندارد و اتفاقا پیروزی ما در سوریه و حفظ عراق، قدرت دیپلماتیک ما را افزایش داد و اگر خدای ناکرده سوریه سقوط میکرد، عراق هم سقوط میکرد و آنوقت دیپلماتهای ما با چه اعتبار و قدرتی میخواستند بر سر میز مذاکره چانهزنی کنند. اگر آمریکاییها و تکفیریها به مرزهای ایران رسیده بودند، طبیعتا داخل کشور ناامن و شرایط دگرگون میشد و آنزمان بر سر میز مذاکره دستِ بالا را چه کسی داشت؟ این قدرت ما در میدان در منطقه و در داخل کشور موجب شده که دیپلماتها حرف برای گفتن داشته باشند.*
□ ما از میدان خیلی خرج کردیم؛ شهادت حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم خرج و هزینه است تا آقای دکتر ظریف بتواند بر سر میز مذاکره حرف بزند؛ همچنین از بخش زیادی از برنامه هستهای مان صرفنظر و از خطوط قرمزهای مقام معظم رهبری نیز عبور کردند؛ ولی ایشان پذیرفتند و علیرغم بدبینی که نسبت به آمریکا و سرنوشت مذاکرات داشتند، اختیارات بالایی به دولت دادند تا دولت بتواند کار خود را انجام دهد. میدان فقط سوریه نیست و داخل ایران و سایر مناطق هست و *هزینههای سنگینی برای دیپلماسی در جمهوری اسلامی ایران پرداخت کردیم.*
■ طولانی شدن این نوع جلساتِ چند ساعته و همچنین غیر تخصصیبودنش موجب میشود که مطالبی بیان شود که رابطه ما با برخی کشورها خدشهدار میشود و تنشها در داخل کشور افزایش مییابد، درحالی که به انسجام ملی نیاز داریم.
■□ *کسانی که پشتِ نشرِ این صوت بودند قطعا قصد ترور شخصیت شهید سلیمانی را داشتند*؛ چرا که از این ناراحت بودند که او ایران را قدرتمند کرده و بیدلیل نیست که سعودیها این را پخش کردند، چون بیش از هر کسی دیگری با حاج قاسم سلیمانی دشمنی دارند.
□ هیچیک از شخصیتهای سیاسی در نزد جامعه ایران محبوبیت شهید سلیمانی را ندارند و ضمن اینکه این عمق علاقه نسبت به شخص دیگری وجود ندارد. *نباید نسبت به حاج قاسم سلیمانی حسادت کنیم و بلکه باید حسرت بخوریم که چرا مانند او فروتن و خادم این کشور نیستیم.*
■ در این مسئله بدجنسی شد و *آقای لیلاز که مصاحبهکننده است، فردی نیست که با نظام جمهوری اسلامی همراه باشد و پروندهاش روشن است؛ این حیرتآور است که آقای آشنا علاقه دارد اطرافیانش کسانی باشند که علیه نظام اسلامی حرف بزنند.* اطرافیان او یک روزی توییت میکنند که "باید بمب اتمی داشته باشیم" و یک روزی میگویند که "باید با آمریکا فورا مذاکره کنیم"؛ نه در چارچوب حرکت کرده و نه منطقی حرف میزنند.
*□ یکی از خبرنگاران خارجی مستقر در ایران وقتی که فشار حداکری آغاز شد و ارز در حال سقوط بود، با من مصاحبهای داشت و به من گفت: "بعد از کودتا چه اتفاقی رخ میدهد؟" و من در پاسخ گفتم: چه کودتایی؟ گفت: "قرار است علیه روحانی کودتا صورت بگیرد و برکنار شود"، من گفتم: چه کسی این حرف را به تو گفته؟ بیان کرد که آقای لیلاز به من گفته است و من پاسخ دادم که نه کودتایی در کار است و نه آقای روحانی کنار میرود و او تا پایان مهلت در جای خود خواهد بود. بر فرض اینکه آقای لیلاز صادقانه حرف زد، اینقدر نسبت به واقعیتهای کشور بیاطلاع است و چنین فردی که با مسائل ناآشناست، به فایلهای محرمانه دسترسی دارد و گردانندهی این مصاحبه است. اصل این کار (انجام مصاحبه و نشر آن) برای به تله انداختن آقای ظریف بود و میخواستند بهگونهای این گفتوگو به این سمت برود و آقای ظریف سادگی کرد و فریب خورد.*
■ امنیت کشور و همهی مردم مرهون زحمات مدافعان حرم و خانوادههایشان است میبایست از این عزیزان هر روز تشکر کرد و *حاج قاسم سلیمانی کار بینظیری انجام داد و او شهید راه دیپلماسی بود و در حال انجام مأموریت دیپلماتیک در بغداد شهید شد.* یکی از محصولات قدرت و توانمندی شهید سلیمانی این بوده که آلسعود در تجاوز به یمن شکست خورده و محمد بن سلمان ادبیاتش را تغییر داده و اینها محصولات زحمات دیپلماتیک و میدانی حاج قاسم بوده است.
□ من درک میکنم که آقای دکتر ظریف علاقمند است در حوزه دیپلماسی خارج از کشور حرف اول را بزند؛ چرا که وزیر خارجه است و این سخن درباره آسیا، آسیای شرقی و
مرکزی، جنوب آسیا، آفریقا، آمریکای لاتین و اروپا صدق میکند؛ ولی درباره منطقهی ما صدق نمیکند. *آمریکاییها با نیروی نظامی زیاد به منطقه آمده، اشغال کرده و پایگاه دارند و ما را هم بهصورت مستقیم و هم غیرمستقیم از طریق تکفیریها داعش و القاعده تهدید میکنند. وزارت خارجه آمریکا در منطقه حرف اول را نمیزند و بلکه سنتکام و پنتاگون حرف اول را میزنند.*
_*☆ من بارها در سفر به قطر و عراق از افراد اتاق فکر و نزدیک به حکومتها شنیدم که مهمترین فرد آمریکایی در این کشور یک ژنرال است و نه سفیر؛ بنابراین ایران برای مقابله با ساختاری که آمریکاییها برای فروپاشی منطقه بهوجود آوردند، باید از ساختار مشابه استفاده کند و اینجا نیروهای مسلح ما حرف اول را میزنند و دیپلماتها نقش پشتیبان را دارند و این طبیعی است و وزارت امور خارجه از پس سنتکام بر نمیآید.*_
⊙ وقتی نظامیان آمریکایی حضور گستردهای در منطقه دارند، جمهوری اسلامی ایران و مقام معظم رهبری واقعا مدبرانه و عاقلانه رفتار کردند و متقابلا از نخبگان نظامی استفاده شد و حاج قاسم سلیمانی در سطوح مختلف در دیپلماسی و میدان نبوغ داشت. *باید قدردان شهید سلیمانی باشیم و او واقعا استثناء بود و خوشبختانه تریبتشدگانِ ایشان کم نیستند. امیدوارم آقای آشنا در آینده، منش خود را اصلاح کند و آقای ظریف هم محتاطانهتر صحبت کند که تناقضات در میان صحبتهایش فراوان نباشد و به روابط خارجی ما آسیب نزند و موجب تنش در داخل کشور نشود.*
□ همگی باید از حاج از قاسم سلیمانی درس بگیریم که وارد تنشهای داخلی نمیشد و وزیر خارجه ما و آقای آشنا وظیفهشان این نیست که تنش را در داخل کشور افزایش بدهند و آقای دکتر ظریف میبایست در حوزه سیاست خارجی مشغول باشد و آقای آشنا هم بهواسطه اتاق فکرشان برای همگرایی بیشتر در کشور راهکار پیدا کنند و در حوزه مسئولیت خود فعال باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتش سوزی در واحد فرایند پتروشیمی در شهر اشغالی حیفا. خیلی دوست دارم این گونه فکر کنم اتفاقاتی که در سرزمین های اشغالی در حال روی دادن است واقعا اتفاقی است. اما این همه اتفاق و خرابکاری و نفله شدن صهیونیست ها به نظرم اصلا طبیعی نیست.
@syriankhabar
*واکنش زینب سلیمانی به صوت جنجالی ظریف*
*ظریف بخوانید اما درشت تکرار کنید* ...
راست میگوید که میدان با میز فرق دارد، او اساساً حاصل یک تَکرار بی جاست، نه یکاقدام بجا
آقای دیپلمات
شما یادتان نمی آید،
*مرد میدان ما* آن روز که در زیر آفتاب سوزان جنوب پوست می انداخت تو در حال درست کردن اتوی کت و شلوارت در نیویورک بودی و در حال نوشتن پیش نویس ۵۹۸ و جام زهر
تو سنگین تر از خودکار را بلند نکرده ای تا داغی قنداقه آفتاب خورده کلاش را زیر آفتاب داغ خوزستان در دستت حس کنی و مجبور نبوده ای آب آفتاب خورده بخوری و روی خاک دراز بکشی و خون رفقایت را که روی صورتت پاشیده پاک کنی و تکه های بدنشان را درون گونی جمع کنی و برای والدینشان ببری.
آن روز که مرد میدان ما اشرار تنیده در کالبد خسته سیستان را ازاله میکرد هم تو در سعد آباد با همین مستر ریش قشنگ در حال مالیدن پاچه اروپایی ها برای امضای ننگین سعد آباد بودید
*شما قفل های زیادی زده اید*
از تاسیسات هسته ای تا دهان منتقدان...
حق داری *قتیل نیمه شب جمعه دی ماه بغداد* را مقصر ناکامی هایت بدانی.
او مرد میدان بود و امنیت مذاکرات شما را هم تامین میکرد.
*تو با کَری ور میرفتی و قدم میزدی، که او در ادلب، حلب، نبل و الزهرا و موصل خاکریز به خاکریز دنبال شهادت و فتوحات شیربچه های انقلاب خمینی بود.*
مکتب ولنجک نمیفهمد عمق استراتژیک اندیشه روستای قنات ملک رابُر کرمان را.
آقای دیپلمات
این حنایی که امروز بر کاکل ملت میبندید
*دیگر رنگی ندارد*
کار اندیشه غرب لیس شما تمام است
*مذاکرات و ورق پاره برجام شما به جهنم خواهد رفت*
و خودتان به جایی آنطرف تر از برجام
اما راکت های غزه به تلاویو رسیده است
موشکهای انصار الله به ریاض
صاروخ های حزب الله به دیمونا
صدای پوتین ما را پشت دیوارهای حیفا بشنوند.
آقای دیپلمات دوست دارید نقش شمارا در " *گاندو۳* " چه کسی بازی کند؟
یادت هست کدخدای شمارا خدای ما با شنهای طبس خار کرد؟
*یادت باشد خون فرمانده دامن گیر است جناب!*
سرخاب و سفیدآب دیپلو_ماتیک سازشگرانه را با کدام آب و صابون میشود پاک کرد.
گرد خاک شلوارتان را بعد از زانو زدن در مقابل امیر کویت چه کسی پاک کند؟
اینجا محاسن مردان خدا با خون خضاب میشود و لباسشان در آتش اشتیاق وصل خاکستری میشود
سهم شما از سازش ۱۰۰ سکه بود و یک مدال حلبی از دست پرزیدنت، سهم او یک موشک بود و یک نشان ذوالفقار از نائب امام عصرش.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 داروی کرونا وجود دارد ولي چرا اصرار دارند مردم از واکسن استفاده نمايند؟!!!!
📌تحليل ويژه از استادشکوهيان راد(استاد دانشگاه تهران):
🔻 چين کرونا را با داروي گياهي درمان کرد نه واکسن.
🔻 کرونا که با دارو قابل درمان است چرا واکسن براي آن تزريق مي کنند.
🔻 ستاد کرونا برخلاف امر ولي فقيه، از داروهاي آمريکا و واکسن آکسفورد-آسترازنکا انگليسي استفاده مي کند
.🔥 حوزه انقلابی
✴️ نیازهای تاکتیکی بن سلمان و رهبری خردمند ایران
🔸شب گذشته در گفتوگویی که در کانال در مورد مواضع اخیر بن سلمان داشتیم، بر یک نکته خیلی تاکید کردم که امیدوارم دوستان با دقت به آن نگاه کنند. اینکه اعلام موضع بن سلمان در مورد ضرورت داشتن روابط خوب ایران ناشی از یک تغییر راهبردی نیست، بلکه ناشی از نیازهای تاکتیکی است. این را چندین بار تاکید کردم که نیاز فعلی و فوری سعودیها به رابطه با ایران برای حل مشکلات و ناکامیها باعث شده تا ولیعهد سعودی تا این اندازه تغییر موضع بدهد.
🔸به باور من، تا زمانی که محمد بن سلمان و در مجموع تا روزی که آل سعود در عربستان در حکومت هستند، تا زمانی که پیوندهای آنها با انگلیس، امریکا و رژیم صهیونیستی برقرار است و تا روزگاری که آنها پول دارند و دچار مشکلات عمیق داخلی و شکستها و نارساییهای منطقهای و خارجی نشدهاند به دشمنی با ایران و ایرانی ادامه خواهند داد. به همین دلیل تاکید دارم که سطح نیاز بن سلمان در حوزه «تاکتیک» است و نه «راهبرد».
🔸در واقع، محمد بن سلمان پس از شکستها و ناکامیهای بزرگی که در طول سالهای گذشته در همه حوزههایی که در آن ورود کرده و قرار بود با پیروزی در آن هم ایران و محور مقاومت را نابود کند و هم عربستان را به عنوان متحد راهبردی و استراتژیک غرب ژاندارم! منطقه کند، به این نتیجه رسیده که هزینههای همزیستی مسالمتآمیز با ایران بسیار کمتر از درگیریهای طولانی مدت و فرسایشی با این کشور است.
🔸این موضوع را میتوان فقط در یکی دو نمونه به عینه دید. اگر در یمن بن سلمان به جای جنگ راه دیگری را انتخاب میکرد، امروز بیش از 550 میلیارد دلار پول را به هدر نداده بود، هزاران نظامی این کشور کشته نشده بودند، یمنیها به دشمنی بزرگ برای این تبدیل نمیشدند، زیرساختهای اقتصادی این کشور آسیب نمیدید، امنیت سرمایهگذاری در عربستان تا این میزان کاهش پیدا نمیکرد، در عراق، سوریه، لبنان و حتی با کشورهای عرب حوزه خلیج فارس مانند قطر دچار این همه چالش نمیشد، به سادگی به بازارهای مختلف منطقه مانند قفقاز و آسیای مرکزی دسترسی پیدا میکرد.
🔸جوانی و خامی، توهم، پول زیاد، سلاح پیشرفته، همپیالگی با محمد بن زاید، نتانیاهو و تسلط عجیب انگلیسیها بر او در کنار تربیت بد و غیرقابل قبول سیاسی و داشتن پدری پیر که توان فکر کردن هم ندارد در مجموع بن سلمان را به مسیر بسیار بد امروز رهنمون کرد که این میزان شکست و ناکامی را برای او به همراه آورد. در حالی که در سالهایی که او داشت ماهیانه چند میلیارد دلار در یمن پول آتش میزد و جیب کمپانیهای غربی میریخت، همه کمک مادی و معنوی ایران به یمن 550 میلیون دلار هم نشد!
🔸این مساله نشان میدهد که رهبری خردمند، عاقل، باحوصله و با شناخت، داشتن توانمندیهای ویژه در حوزه عملگرایی، استقلال واقعی سیاسی در حوزه تصمیمگیری، ایمان به متحدان و داشتن یک افق سیاسی واحد چگونه تفاوت دو کشور را نشان میدهد. ایران که در سایه بیسابقهترین تحریمهایی که بشر تا به امروز به خود دیده به چنان قدرتی میرسد که سعودیها که روزی نزدیک به 10 میلیون بشکه نفت صادر میکنند و هیچ تحریم اقتصادی ندارند و سالیانه به اندازه بودجه دلاری ایران، هزینه بخش نظامی خود میکنند، ناچار به تعامل با ایران میشوند.
🔸بن سلمان و اطرافیان او، هر چند خیلی دیر، اما متوجه شدند که باید تغییر رفتار را ابتدا از کلام شروع کنند. با توجه به سیستم قدرت و تصمیمگیری در عربستان که بسیار متمرکز بوده و عملا در دست چند نفر است، این تغییر رویکرد باید خیلی زود خود را نشان بدهد. به باور من، سعودیها در انتظار به ثمر نشستن این حرفها فکر میکنند که ایران میتواند بر تصمیم رهبران یمنی برای مقابله با اشغالگری اثرگذار باشد و به همین دلیل مقاومت در مأرب توسط مزدوران سعودی بیشتر خواهد شد.
🔸به هر حال، این تغییر رویکرد یک پیروزی بسیار بزرگ برای متانت سیاسی و صبر استراتژیک ایران است. ایران با یادآوری واقعیتهای میدانی به سعودیها این نکته را یادآور شد که باید به اندازه ظرفیت و توانمندی خود بازی کنند و اگر میخواهند این حوزه را بزرگتر کنند باید به شیوههای مسالمتآمیز روی بیاورند. هر چند اقدامات ریاض در طول هفت سال گذشته ضربات سهمگینی بر پیکر اقتصادی این کشور زده و به نظر میرسد که آنچه بر سر اقتصاد ترکیه درآمد، بر سر سعودیها هم در خواهد آمد، اما در برابر ایران آنها ماهی را خیلی دیر پیدا کردند و باید دید که تلاش برای گرفتن ماهی از آب گلآلود روابط که خودشان آن را به این سرنوشت دچار کردند، چقدر زمان خواهد برد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیج خواهران یمنی، عطر ظهور به مشام می رسد، خدایا زنده بمانیم تا در رکاب بقیة الله حجت ابن حسن العسکری علیه السلام با جان و دل خدمت کنیم و مرگ ما شهادت در راهش باشد🙏 آمین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتما ببینید/ کلیپ مداحی میثم مطیعی که دیشب اجرا شد و اعتراض روحانی به صدا و سیما رو بدنبال داشت/ بمب مداحی
26.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👇👇حتما ببینید👇و رسانه هم باشید👇 باز هم علی ذکریا با تراکتور زمین وزارت امور خارجه را شخم زد و حسن روحانی ظریف و آشنا و لیلاز را زیر گرفت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🔴واکنش رهبری به فایل صوتی منتشر شده از ظریف*
*🗣️رهبر انقلاب:*
🔸این روزها از بعضی مسئولان حرفهایی شنیده شد که مایه تعجب و تاسف بود.
🔸بعضی از آنها تکرار حرفهای خصمانه امریکاست.
🔸شهید سلیمانی را بخاطر نفوذ معنوی جمهوری اسلامی به شهادت رساندند.
🔸نباید حرفی بزنیم که تداعی کند حرف آنها را تکرار میکنیم.
🔸سیاست کشور از انواع برنامهها تشکیل شده و همه با هم باید پیش بروند.
🔸خطای بزرگی است که از مسئول جمهوری اسلامی نباید سر بزند.
🔸نیروی قدس بزرگترین عامل موثر در جلوگیری از دیپلماسی منفعل در منطقه غرب آسیاست.
غربیها تمایل دارند سیاست خارجی کشور زیر پرچم آنها باشد.
🔸سیاست خارجی در هیچ جای دنیا در وزارت خارجه تعیین نمی شود
🔸 سیاست خارجه در مجامع بالادستی و توسط مسئولین عالی رتبه کشور تعیین می شود.
🔸تصمیم گیری با وزارت خارجه نیست و مجری است.
🔸نباید جوری حرف بزنیم که معنای آن این است که سیاست های کشور را قبول نداریم
◾️ اینکه چطور میتوان ساحت علم حصولی را تبدیل به علم حضوری کرد، حیثیت #معلم گرانقدری است که استادی نمیکند، به تمام قد مربی است. چارچوب برایمان مشخص میکند و به هم خوردگی خطوط را یادآور میشود.
◾️ حال از دل دیندانی وارد درگاه دینداری شدن حرف اساسی و بزرگی است که کار هر کسی نمیتواند باشد. بی شک باید #مصباح باشی تا راه حقیقت را به تصویر بکشی و مکتبی سیال و جوشان بمانی که از درونت شاگردان بسیار جا در پای استاد بگذارند.
◾️ بهترین معلم ما کسی است که اندیشیدن را بیاموزاند نه اندیشهها را
📌 @ponezs
🔸️
🔸از آقای ظریف باید پرسید آیا این صادقانه است که کسی به راهبردهای کلان نظام در سیاست خارجی باور نداشته باشد ولی درجایگاه مجری آن سیاستها قرار بگیرد؟
🆔️ @yaminpour
🛑 نکات مهم در پاسخ حکیمانه رهبر انقلاب به اظهارات ظریف
رهبر انقلاب:
🔹حرفهایی زده شد که «مایه تاسف» و «تکرار حرفهای خصمانه آمریکا» بود
🔹این سخنان از زبان مسئول جمهوری اسلامی «خطای بزرگ» است
🔹نیروی قدس بزرگترین مانع «دیپلماسی انفعالی» در منطقه است
🔹باید مراقب «مواضع دشمن شاد کن» باشیم
🔹سیاست خارجی در هیچ جای دنیا در «وزارت خارجه» تعیین نمیشود
🔹وزارت خارجه «مجری» است
🔹نباید جوری حرف بزنیم که گویی «سیاستهای کشور» را قبول نداریم
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌 اولین و بزرگترین رسانه خبری استان قم
✴️ کدام بخش از سخنان رهبری مهم بود؟
🔸سخنان یک ساعته رهبر انقلاب در روز یکشنبه در چهار بخش اصلی و یک بخش فرعی انجام شد. این سخنرانی شاید برخلاف انتظار عدهای بود که منتظر بودند ایشان در مورد مذاکرات وین نقطهنظر خود را اعلام کنند، اما همانگونه که انتظار میرفت آیتالله خامنهای به عنوان یک مدیر باتجربه و آگاه که از ریز مسائل در جریان هستند، نیازی ندیدند در این مورد صحبتی کنند. چهار بخش اصلی سخنان ایشان عبارت بودند از: امامت حضرت امیر (ع)، بیاناتی در مورد روز معلم، سخنانی در مورد روز کارگر و چهارم هم دو نکته مهم در مورد انتخابات ریاستجمهوری. اما بخش فرعی که بیش از چهار بخش اول مورد توجه فضای مجازی قرار گرفته، بیان حقایقی در مورد نقش وزارت امور خارجه و همچنین انتشار فایل صوتی وزیر امور خارجه در رسانههای بیگانه بود.
🔸همانگونه که گفته شد، رهبری چیزی در مورد مذاکرات وین نگفتند و دلیلش هم این بود که پیش از این در این مورد بارها گفته، نکات اصلی و خطوط مهم را مطرح کرده و نیازی ندیدهاند که بیش از این بخواهند یادآوری کنند. برای ما و قاطبه مردم موضع و سخنان ایشان کاملا مشخص است و اگر تیم مذاکره کننده بخواهد برخلاف این مسیر معرفی و تعیین شده حرکت کنند، آن وقت وضعیت متفاوت خواهد بود. نپرداختن به مساله مذاکرات در وین البته دلیلش این نیست که آیتالله خامنهای از اهمیت این مذاکرات آگاه نیستند، بلکه همانگونه که گفته شد، دلایل دیگری دارد که یکی از آنها گفته شد.
🔸اما در حالی که موضوع اصلی مورد توجه رسانهها و فضای مجازی خطاب رهبری به وزیر امور خارجه و کسانی بود که اقدام به درز دادن صحبتهای هدایتشده محمدجواد ظریف در پروژه تعریف شده توسط محمود واعظی رئیس دفتر شیخ حسن روحانی است، اما این بخش از سخنان رهبری هم کاملا طبیعی بود و ایشان چیز خیلی عجیب و غریبی نگفتند و اشتباه فاحش صورت گرفته توسط آقای ظریف و مجموعه دولت را یادآور شدند تا بعد از این دیگران دقت کنند و تکرار نشود. با این حال، نکتهای در این سخنان وجود دارد که لازم است برای توجیه برخی از دوستانی که معمولا همه چیز را کج میفهمند و متوجه میشوند آن را باز کرده و توضیح دهیم. آیتالله خامنهای، وزارت امور خارجه را در همه جای جهان، از جمله در ایران مجری دانستند و تاکید کردند که تصمیمات در جای دیگری، در مراکز بالادستی نظام مانند شورای عالی امنیت ملی گرفته میشود و وزارت امور خارجه باید با استفاده از هنر خود، آن را پیاده کند.
🔸البته ایشان بر این مساله هم تاکید کردند که این به این معنی نیست که وزارت خارجه نقشی ندارد. در طول سالهای گذشته بارها تلاش کردیم برای عدهای در کشور این را جا بیندازیم که آنچه در کلیت کشور انجام میگیرد تصمیمات کلی نظام است و وزیر امور خارجه نقشی ندارد. چند شب پیش با دوستی در کانال بحث میکردیم و این دوست ما در مورد یمن مدام وزارت خارجه و شخص آقای ظریف را مقصر کمک نکردن ما به یمنیها میدانست و هی از «لبخند ظریف با کری» صحبت میکرد، کلید واژهای که چند سالی است نقل برخی محافل شده است. هر چه هم به این دوست عزیز میگفتم که وزارت خارجه در این مساله کارهای نیست، طبق معمول راه به جایی نمیبردیم.
🔸این مساله البته مختص این دوست ما نیست، بلکه در مورد بسیاری دیگر از افراد هم صادق است که هنوز امضای برجام را هم تقصیر «ظریف» میدانستند و هر چه میگفتیم که این تصمیم نظام است و تصمیمات در جای دیگری گرفته میشود، کسی گوشش بدهکار نبود. البته امیدوارم که مدعیان ولایتمداری و پیروی از رهبری کمی حالا واقعیت را بپذیرند و اصول کلی حاکم بر سیاست و تصمیمگیری نظام را با دقت بیشتری متوجه شوند. شورای عالی امنیت ملی تصمیمات اصلی و مهم را میگیرد و با تایید رهبر انقلاب این تصمیمات اجرا میشود، البته در بسیاری از موارد هم با درجه اهمیت پایینتر معمولا نیازی به تایید ایشان نیست.
🔸با این حال، به باور من و بر خلاف نظر دیگران، مهمترین بخش سخنان رهبر انقلاب در مورد کارگران بود. این بخش از سخنان بسیار مهم، راهبردی و کلیدی بود و به نظر میرسد تکلیف بسیاری از مراکز تصمیمگیری و اجرایی در نظام را به صورت واضح مشخص کرده است. کارگران موتور محرکه نظام و کارخانه تولید ثروت هستند و متاسفانه در شرایط بد اقتصادی ناشی از تحریم و تورم شدید، این قشر که دارای لایههای مختلفی هستند دچار آسیبهای جدی شدهاند. امید میرود که مسوولان امر، تصمیمگیران و بازرسان به بخش بخش مواردی که رهبر انقلاب در مورد کارگران مطرح کردند با دقت بسیار توجه کنند.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمود کریمی، در یکی از برنامه های خود به حواشی رخ داده پس از انتشار فایل صوتی ظریف واکنش نشان داد. او در شعری کنایه آمیز به تندی از ظریف و دولت روحانی انتقاد کرد.
https://eitaa.com/nabaaa
🔴ظریف در سال های اخير به بهانه های مختلف سعی میکرد با استفاده از دو موضوع برای خود "مشروعیت" انباشت کند، یکی ارتباطش با حاج قاسم و دیگری مورد حسن نظر رهبرانقلاب بودن. اولی را خودش با آن خطای بزرگ معکوس کرد و حالا هم با صریح ترین الفاظ مورد عتاب رهبری قرار گرفت، ظریف تمام شد.
✍️
https://eitaa.com/nabaaa