و در این مدت فشار آمریکا را به فرمولهای سازش سر میز مذاکره ترجمه کند.
آمریکا درصدد است فاز اول فشار بر ایران را تا میتواند با ابزارهای عملیات روانی برجسته کند. این چیزی است که پس از سخنرانی پمپئو با جزئیات بیشتری درباره آن سخن خواهیم گفت. منتها فعلا درک این مساله حیاتی است که اروپا در این بازی سمت آمریکا ایستاده و توقع تخریب پروژه فشار به ایران درست مثل این است که انتظار داشته باشیم آمریکا به دنبال راهی برای کاهش فشار بر ایران باشد.
مهدی محمدی - روزنامه «وطن امروز»
@ nabsaa
🐥🐥
خدعه اروپا با ایران
اطلاعاتی که این روزها در دسترس است موفقیت پروژه گرفتن تضمین از اروپا درباره برجام را تقریبا به طور کامل منتفی میکند.
برخلاف تبلیغات سطحی که ادعا میکند ایران قادر است از میانه اختلاف اروپا و آمریکا منافع خود را تامین کند، شواهد میگوید ما در میانه یک برنامه عملیاتی مشترک بین اروپا و آمریکا هستیم که بخش مشترک آن، دهها برابر بخش اختلافی، عمق و گستره دارد.
اروپاییها در روزهای گذشته روشن کردهاند دستور کار مذاکرات با ایران از دید آنها نه حفظ برجام، بلکه گسترش آن و تبدیل برجام به توافقی است که از سوی آمریکا هم قابل امضا باشد. این چیزی است که رئیسجمهور فرانسه به صراحت و روشنی از آن سخن گفته و انبوهی از اطلاعات دیگر هم آن را تایید میکند. اروپا و آمریکا از مدتها قبل بحثهای خود درباره مفاد این توافق تکمیلی را نهایی کرده و جز در یک مورد - یعنی حذف سقفهای زمانی تعهدات ایران در برجام - به طور کامل با یکدیگر توافق داشتهاند.
سادهاندیشی محض است اگر کسی تصور کند اروپا اکنون در پی آن است که راهی بیابد و فشار اقتصادی را بر ایران کاهش دهد. اروپا درصدد تحقق هدف مشترکی است که با آمریکا بر سر آن توافق کرده و کانون این هدف نیز نشاندن ایران پای میز مذاکره درباره مسائل موشکی و منطقهای است. استراتژی غرب درباره ایران همچنان دومسیره است؛ مسیر فشار را آمریکا نمایندگی میکند و اروپا عهدهدار مسیر مذاکره شده است.
کاملا طبیعی است که فرض کنیم توافق میان اروپا و آمریکا این است که آمریکا فشار بیاورد و اروپا در میز مذاکره از ایران امتیاز بگیرد. زمانبندیهای ۹۰ و ۱۸۰ روزه برای اعمال تحریمها هم در واقع فرجهای است برای فعال کردن طیفی از گزینههای فشار علیه ایران (که جنگ اقتصادی تنها یک بخش آن است) و وادار کردن ایران به پذیرش برجام گسترش یافته در مذاکره با اروپا، پیش از پایان این مهلتهای زمانی.
این مسالهای نیست که میان اروپا و آمریکا درباره آن اختلافی باشد. اروپا شریک آمریکا در پروژه گسترش دادن برجام است و راهبرد آمریکا برای عملی کردن این هدف هم متمرکز کردن فشارها بویژه فشار اقتصادی بر ایران در یک بازه زمانی کوتاه است. معنا ندارد که اروپا شریک آمریکا در پروژه گسترش دادن برجام باشد اما با ارائه تضمینهای اقتصادی به ایران، فشار اقتصادی به عنوان مهمترین اهرم تحقق این پروژه را کند یا تخریب کند.
تحت این شرایط که دو طرف هدف مشترکی دارند و تنها ابزار رسیدن به آن هدف هم فشار اقتصادی است، بیمعناست که توقع داشته باشیم اروپاییها تضمینهایی به ایران بدهند که پروژه تحریم را مختل کند. خود اروپاییها هم باور ندارند - و از ایدههایی هم که میدهند پیداست - بتوانند مقابل تحریمهای ثانویه آمریکا مقاومت موثری انجام بدهند و تمرکز عمده آنها بر سر وادار کردن ایران به پذیرش توافقی فراتر از برنامه است که برنامههای موشکی و منطقهای را هم در بر بگیرد و با ملحق شدن آمریکا به آن توافق، کار به اعمال تحریم علیه شرکتهای اروپایی نرسد.
لااقل در مهلت ۱۸۰ روزه آتی، اروپا به عنوان شریک راهبردی آمریکا در اعمال فشار به ایران عمل خواهد کرد تا بتواند با استفاده از این فشار زمانی، پروژه مشترک خود با آمریکا را پیش ببرد، بنابراین در این بازه زمانی چیزی شبیه به لطیفه است که انتظار داشته باشیم اروپا فشار اقتصادی بر ایران را کاهش دهد. تنها پروژه واقعی اروپا در این مدت این خواهد بود که ایران را هم در برجام و هم سر میز مذاکره نگه دارد تا پروژهای که آمریکا درصدد اجرای آن است، امکان تحقق یابد.
از سوی دیگر، همانطور که گفتیم اروپا و آمریکا مطابق آنچه خود گفتهاند توافقاتشان درباره اصلاح برجام را نهایی کردهاند. حتی درباره برداشتن سقفهای زمانی برجام نیز در واقع دو طرف تفاهم دارند، منتها نظر اروپا این است که اعلان این مساله به ایران که هرگز نباید محدودیتهای هستهای خود را لغو کند، باید به زمانی موکول شود که ایران در آستانه اتمام زمانبندیهای ۸ ، ۱۰ و ۱۳ ساله برجام باشد و اعلان آن از حالا، جز اینکه اراده ایران برای حفظ تعهداتش را سست کند، فایدهای ندارد.
از قضا این نکته بسیار حیاتی است. در واقع، لابهلای بحثها درباره اصلاح برجام این موضوع روشن شد که برجام حتی اگر پایدار بماند یک توافق بیآینده است و حتی اگر ایران به همه تعهداتش پایبند بماند، روزی که توافق به پایان میآید و نوبت به گسترش برنامه هستهای ایران میرسد، غربیها دوباره فشارها و تحریمها را احیا خواهند کرد تا ایران قادر به استفاده از مزایای حضور چندین ساله در برجام نباشد.
اما گذشته از اختلاف جزئی که درباره موضوع بندهای غروب وجود دارد، درباره بقیه امتیازهایی که باید از ایران گرفت هیچ اختلافی میان اروپا و آمریکا نیست. ماموریت اصلی اروپا هم این است که ایران را به بحث تضمین مشغول کرده
🔴مهم/سوالاتی که همچنان بی جواب است!
⏪آنها که پیگیر یافتن جواب این سوالات بودند با گلوله داغ برای همیشه خاموش شدند....
🔺1 شهریور 1377، حوالی بعد از ظهر در بازار تهران صدای چند گلوله ممتد شنیده می شود و ساعتی بعد خبرگزاری ها و تلویزیون خبر از ترور و شهادت سیداسدالله لاجوردی دادستان مشهور تهران در دهه 60 را منتشر می کنند.
🔺لاجوردی از جمله چهره های مهم دستگاه قضایی در دهه 60 به شمار می آمد که پرونده های مهمی همانند انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی ، انفجار دفتر نخست وزیری و پیگیری عملیات های ترور مجاهدین خلق و برخورد با آنها را در آن سال ها بر عهده داشت.
🔺لاجوردی که تا سال 64 به کار خود ادامه داده بود پس از فشارهای بسیار سیاسی برخی از اعضای شورای عالی قضایی وقت همانند آیت الله موسوی بجنوردی و سید محمد موسوی خوئینی ها از سمت خود استعفا داده و کنار گذاشته می شود اما همواره موضع و پا فشاری وی تا زمان شهادت بر دو موضوع قابل توجه بود، اول رسیدگی به پرونده انفجار دفتر نخست وزیری که توسط عامل نفوذی مشکوک سازمان مجاهدین با نام مسعود کشمیری رخ داده بود و نقش برخی از اطرافیان شهید رجایی در آن اتفاق قابل تامل بود و دیگری رسیدگی بدون اغماض به پرونده مجاهدینی که بر سر موضع خود قرار داشته و دست آنها به خون ملت آلوده بود.
🔺لاجوردی همواره این مواضع خود را حفظ کرد و حتی در دوران بعد از رحلت امام(ره) و ریاست آیت الله محمد یزدی بر دستگاه قضا که لاجوردی به ریاست سازمان زندان ها نیز رسید این مواضع را علنی بیان می نمود و به همین دلیل ترور وی در شهریور سال 1377 از اهمیت تاریخی قابل توجهی برخوردار است. لاجوردی پس از انتخابات 2 خرداد 76 مجددا تحت فشارهای سیاسی مجبور به کناره گیری از سمت خود شده بود و در ماه های آخر به کار در بازار تهران مشغول بود که سرانجام نیز به شهادت رسید. وصیت نامه وی که پس از شهادتش منتشر شد نشان دهنده عمق دغدغه ها و نگرانی های وی درباره نفوذ جریان مشکوکی امنیتی دهه 60 بود که در تاسیس اطلاعات دفتر نخست وزیری و وزارت اطلاعات نقش داشتند و پس از رحلت امام و به خصوص بعد از 2 خرداد سال 76 به قدرت سیاسی نیز دست پیدا کرده بودند. وی در بخشی از وصیت نامه خود می گوید:
" خدایا ! تو شاهدی چندین بار به عناوین مختلف ، خطر منافقین انقلاب را ( همانان که التقاط ، به گونه منافقین خلق سراسر وجودشان را و همه ذهن و باورشان را پر کرده و همانان که ریاکارانه برای رسیدن به مقصودشان ، دستمال ابریشمی بسیار بزرگ - به بزرگی مجمع الاضداد - به دست گرفته اند ، هم رجایی و باهنر را می کُشند و هم به سوگشان می نشینند ، هم با منافقین خلق ، پیوند تشکیلاتی و سپس ... !"
🔺پس از ترور لاجوردی در پائیز سال 1377، پرونده قتل های زنجیره ای به شدت خبرساز شد اتفاقات درون وزارت اطلاعات بسیار حیرت انگیز بود. فروردین ماه 1378 نیز علی صیاد شیرازی از امرای مشهور ارتش جمهوری اسلامی که در مقابله با منافقین در عملیات مرصاد در سال 67 نقش پررنگی داشت ترور می شود و چند ماه بعد در تیر ماه سال 1378 غائله 18 تیر سال 1378 به راه می افتد. تمامی این وقایع که تنها در 2 سال اول دولت اصلاحات روی داده بود بعد از گذشت سال ها همچنان این سوال را به ذهن مخاطب متبادر می کند که چرا این وقایع مهم در سال های ابتدایی دولت اصلاحات رخ داد و دلیل حذف نیروهای شاخص انقلابی و امنیتی نظام در آن سالها با حاشیه سازی سیاسی و ترور چه بود؟
♻️ هنوز هم متاسفانه هستند عده ای نفوذی که بصورت جریان نفوذ مشغول کارند.
عده ای شان نارضایتی اجتماعی ایجاد میکنند.
عده ای شان تغییر اولویت ها و اهداف و انحراف مسیر انقلاب.... عده ای شان گسترش فساد....
بعضی نقاط تاریک باید روشن شوند...
منافقین از کفار بدترند.
#ماجرای_نیمروز
#ترور
#انفجار_دفتر_نخست_وزیری
#واحد_اطلاعات_نخست_وزیری
#میرحسین_موسوی
#حجاریان
#نبوی
#خوئینی_ها
#سوالات_بی_پاسخ
#حذف_عناصر_آگاه
#منافقین #نفوذی
#شهید_آیت
#تاریخ_انقلاب
✅ @nabaaa
6.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹مادر شهید بروجردی در جوار مزار فرزندش :پسرم روخواب دیدن که گریه میکرد
🌹میگفت :ما شهید شدیم ٬ ولی اینها که ماندن به جای ما کاری نکردن برا مملکت..
#شهدا_شرمنده_ایم
🌍 @nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تمام تعریف ها و بزک کردن هایی که از برجام تا حالا شنیدید یه طرف، این تحلیل و نظر مرحوم هاشمی از برجام یه طرفه دیگه
خیلی عجیبه 😂
@nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعیت را بفهمید و به مردم منتقل کنید/برخی در اعلام میزان ورود دلار به کشور بعداز برجام دچار توهم شدند.
بعد از برجام ۱دلار هم به کشور وارد نشد
@nabaaa
🌻 تاثیر عجیب دعا در حق دیگران 🌻
امام صادق علیه السلام مےفرمایند:
"اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا کند، از عرش ندا می شود؛ برای تو صد هزار برابر مثل او است (صد هزار برابر برای تو ظاست)
این در حالی است كه اگر برای خودش دعا می كرد، فقط به اندازه همان یك دعایش به او داده می شد.
پس دعای تضمین شده ای که صد هزار برابر آن داده می شود، بهتر است از دعایی(دعای شخص دعا کننده برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود."
📚 من لا یحضره الفقیه، ج۲، ص۲۱۲
☄
حال اگر کسی برای بهترین مخلوق خدا امام زمان (علیه السلام) دعا کند چه می شود ؟ 🙏🙏
🌹 خدایا برسان صاحب ما را 🌹
💠 اللّهُمَّ عَجّل لِوَلیّکَ الفَرَج وَ العافیَه وَ النّصر 💠
@nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی مذاکرات هسته ای با روز سوم خرداد همزمان شد، جلیلی به 1+5 چه گفت؟
✅ @nabaaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا