بخشی از وصیتنامه حاج قاسم:
حضرت آیت الله خامنهای را مظلوم و تنها میبینم او نیازمند همراهی شماست.
عیدتون مبارک🌹
#لبیک_یا_خامنه_ای
امروز دوران امتحان شدید و جدی ما در باره ولایت هست... تا رسیدن به ظهور منجی
#ولایت_پذیری
#لبیک_یا_خامنه_ای
هدایت شده از حامیان سپاه قدس🇮🇷
تأمین جهیزیه نوعروسان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی
🔹رئیس بنیاد مستضعفان: بنیاد مستضعفان با اعتباری معادل ۱۱۰ میلیارد تومان، جهیزیه تمام دختران یتیم در شرف ازدواج تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی را تأمین کرد.
🔹هر سری جهیزیه شامل ۱۶ قلم کالای ایرانی است؛ هزینه هر سری جهیزیه، ۱۵ میلیون تومان بوده که بسیار پایین تر از هزینه تهیه آن در بازار آزاد است.
✅به سپاه قدس بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3631218690Ca928153b05
🔸مشوقهای امیرکبیر برای حمایت از فرزندآوری
🔸 مشوقهای امیرکبیر برای حمایت از «فرزندآوری»یکی از مهمترین عوامل رشد همهجانبه کشور، وجود نیروی انسانی کافی در زمینههای مختلف است. از اینرو، کاهش جمعیت میتواند آسیب سختی به ساختارهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی یک مملکت وارد کند.
🔸 سرمایه انسانی یکی از مهمترین عوامل رشد و ترقی در جوامع مختلف بشری است؛ به شرط آنکه مدیریت صحیح بتواند استعدادها را کشف و در مسیر درست هدایت کند. یکی از دغدغههای همیشگی امیرکبیر، پایینبودن نرخ رشد جمعیت در ایران، به واسطه عوامل مختلف بود. نفوس ایران، به دلیل درگیری با مصائب متعدد، سطح پایینی داشت و بویژه بعد از شکست ایران در جنگ با روسیه تزاری، بخش زیادی از جمعیت کشور از دست رفته بود.
🔸تقویت نظامی ایران و نیز راه انداختن چرخ اقتصاد و صنعت کشور، بدون وجود نیروی کار امکان نداشت و این مسئله با توجه به نرخ پایین رشد جمعیت ایران در آن زمان، در حال تبدیلشدن به یک بحران تمامعیار بود. امیر برای ترقی نرخ رشد جمعیت و افزایش نفوس ایران، تمهیداتی اندیشید که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
🔸🔸امیر مردم را به داشتن فرزندان بیشتر تشویق میکرد. او در میان کارکنان دولتی، افرادی را که دارای فرزند بیشتر بودند، برای دریافت مواجب و کمکهای بیشتر، ارجح میدانست. وی در سطح جامعه نیز خانوادههای پرجمعیت اما فقیر را زیر پوشش میگرفت و سرمایهداران را به حمایت از آنها وا میداشت.
🔸در گزارشی از کارمندان سفارت انگلیس در تهران، آمده است که امیرکبیر، بسیاری از ثروتمندان جامعه را مسئول رسیدگی به وضعیت خانوادههای پرجمعیت و فقیر کرده بود. او تجار و صنعتگران را به استخدام افرادی که دارای فرزند بیشتر بودند، تشویق میکرد و تأکید داشت که فرزندان این افراد نیز میتوانند در آینده راه پدران خود را ادامه دهند و به توسعه صنعت و هنر صاحبان کسب، کمک کنند؛ اما در واقع، امیر به تربیت بیشتر نیروی متخصص در کشور میاندیشید.
🔸طرح وی برای مبارزه با فقر و حمایت از کسانی که به تکدیگری رو آورده بودند، با محوریت خانوادههای پرجمعیت آغاز شد. روزنامه وقایع اتفاقیه، شماره ۳۲، گزارشی از این اقدام امیر را منتشر کرده است. افرادی که برای کار در قورخانه برگزیده میشدند، در صورت داشتن فرزند بیشتر، از اولویت برخوردار بودند.
🔸امیر در مورد خانوادههای پرجمعیت و معیشت آنها بسیار حساس بود. گام مؤثری که وی برای رفع دغدغه معیشت آنها برداشت، ایجاد شغل و تثبیت وضعیت اقتصادی بود. امیر در تسهیل فعالیت سرمایهگذاران در فضای کسب و کار، اصرار فراوانی داشت؛ بر همین اساس، کسانی که در برخی رشتههای جدید، مانند معدن، سرمایهگذاری میکردند، از معافیت مالیاتی برخوردار میشدند. برنامه اصلی این بود که مردان عیالوار و متأهل، کمتر بدون شغل بمانند و این از مسئولیتهای والیان بود که با ایجاد رونق اقتصادی، فضا را برای ایجاد شغل فراهم کنند. طبیعی بود که در چنین وضعیتی، اقبال به تشکیل خانواده بیشتر میشد و فرزندآوری افزایش مییافت.
🔸گزارشهایی که فریدون آدمیت در کتاب «امیرکبیر و ایران» ارائه کرده است، نشان میدهد که امیر در پی توسعه فضای کسب و کار در کنار توسعه جمعیت و تقویت فرزندآوری و حفظ نفوس کشور بوده است.
🔸در کنار حمایت از فرزندآوری، امیر زمینه بهبود بهداشت عمومی را هم برای حفظ کودکان فراهم کرد. واکسیناسیون علیه آبله، یکی از مهمترینِ این اقدامات بود و باعث جلوگیری از مرگومیر کودکان شد. میرزا تقیخان، در خصوص سلامت فرزندان این آب و خاک، حساسیتی فراوان داشت و در بازدیدهایش از مناطق مختلف پایتخت، پرجمعیتبودن خانوادهها را نشانهای از آینده پربار میدانست.
🔸اعتضادالسلطنه گزارش داده است که امیرکبیر در سفر اصفهان، نسبت به خانوادههایی که به دلیل ابتلا به آبله فرزندان خود را از دست داده بودند، بشدت واکنش نشان داد و آنها را جریمه کرد. اعتضادالسلطنه مینویسد که از باب «آرامکردن» اوضاع، به امیر گفته است: «این مطلبی نیست که اینقدر شما را مشتعل کند!» ولی امیر در پاسخ به وی با عتاب گفته بود: «شاهزاده! تعجب دارم که دو نفر از نفوس این مملکت بیجهت تلف شدهاند و به شما تأثیر نکرده است!»
هدایت شده از روشنگری
🔺پیامبر اسلام ۱۴۰۰ سال پیش در واقعه #غدیر فرمود: تشت آب بیاورید، از زنان هر کس تمایل داشت بتواند بیعت کند.
اما تا همین ۱۰۰ سال پیش زنان آمریکا #حق_رای نداشتند !
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از جهش ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فتاح: خانم مولاوردی و ابتکار بابت تخلیه ساختمان بنیاد ۵ میلیارد تومان میگیرند که این کار تخلف بوده است!
🔸رئیس بنیاد مستضعفان در برنامه نگاه یک: مرکز مطالعات و تحقیق زنان دست خانم ابتکار و مولاوردی بوده است.بابت تخلیه ساختمان آنها ۵ میلیارد تومان میگیرند که این کار خلاف قانون است.کسی که در ملک بنیاد سالیان سال نشسته باید اجرت المثل هم بدهد.
😅🔊 @tanzesiyasi 🔥
هدایت شده از صدای مردم
❌ سواحل خزر در وضعیت قرمز کرونا
🔹در روزهای گذشته علی رغم توصیههای فراوان برای عدم مسافرت، اما ترافیک محورهای شمالی حکایت از این دارد که سیل عظیمی از مردم به گیلان سفر کردهاند. در صورتی که گیلان در وضعیت قرمز کرونایی به سر میبرد!
👈 نتيجه اين سفرها دقيقا در روزهای اول محرم مشخص ميشه و دوباره آمار مبتلايان و فوتی ها ميره لطفا اون موقع نگيد هيات و عزاداری باعث شيوع کرونا شد...
👈 آقايون ستاد ملی مبارزه با کرونا خسته نباشيد...
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
هدایت شده از دیرین دیرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #دیرین_دیرین
🔻این قسمت: #قتل_دلسوزانه
📝دیدم یه نفر ماسک نزده. گفتم چرا ماسک نزدی؟ گفت من به کرونا اعتقاد ندارم. بعد خواستم اعتراض کنم گفت لطفا به اعتقادات هم احترام بذاریم! اون لحظه خیلی دلم میخواست جای وی باشم!
🔗 instagram.com/dirindirincartoon
🆔 @dirindirin
آیت الله کوهستانی(ره):
🔶حرفهای لغو و بیهوده تأثیری زیاد در روح دارد و روح را میمیراند.
من حرفهای بیهوده را کمتر از غذای حرام نمیدانم.
#نکته_اخلاقی
هدایت شده از تبیان
7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بعد از دیدن این فیلم کوتاه، شما هم به فکر فرو خواهید رفت!
مأمور اداره آب...
@TebyanOnline
مراجع درباره تغییر نذر چه میگویند
💠 نذر کردیم که ماه محرم غذا یا خوراکی توزیع کنیم. امسال با وجود #کرونا میتوانیم نذر خود را به چیز دیگری از قبیل مواد خام غذایی و یا لوازم بهداشتی تبدیل کنیم؟