📍مقام آمریکایی در اظهارات مندرج در سایت وزارت خارجه #آمریکا:
۱-راستیآزمایی توسط ایران را قبول نداریم.
۲-همه تحریمها را تعلیق نمیکنیم.
۳-معلوم نیست رئیس جمهور بعدی آمریکا پایبند به توافق ما با ایران باشد و ما هیچ گارانتی نخواهیم داد....
آقای روحانی.../ فواد ایزدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای اثبات وقاحتتان به سردار سلیمانی هم رحم نمیکنید
@secret_file
🔹🔹شبکه ضدانقلاب ایران اینترنشنال مدعی شد در یک فایل صوتی که به دست آنها رسیده، محمد جواد ظریف در جریان مصاحبهای که ششم اسفندماه گذشته انجام شده و به دلایل نامعلومی هنوز منتشر نشده، از نقش سپاه قدس در سیاست خارجه جمهوری اسلامی گزارش میکند.
🔹در این فایل صوتی ظریف مدعی می شود که در ایران دیپلماسی فدای میدان -فعالیتهای منطقهای- شده است!
🔻پ ن:
آقای ظریف، خجالت بکشید و دروغگویی را تمام کنید!
🔹محمدجواد ظریف، ۱۱ فروردین ۱۴۰۰: روسیه تا تیر ۹۴ هیچ دعوت رسمی از شهید بزرگوار سردار سلیمانی برای سفر به روسیه نکرد. اولین دعوت از شهید سلیمانی مربوط به مرداد ۹۴ یعنی چند روز پس از انعقاد برجام است. این یعنی همانقدر برجام برای حل مشکل غرب بود که برای حل مشکل شرق بود.
"بازی آشنا"
▫️نگاهی به فرا متن فایل صوتی وزیر امور خارجه
🎤با حضور دکتر سید محمود نبویان
🕖 چهارشنبه ۸ اردیبهشت ساعت ۲۱:۳۰
از کانال #مناره در پیام رسان روبیکا 👇
https://rubika.ir/menare_az
شبکه مردمی سایبری انقلاب اسلامی - استان آذربایجان شرقی
🌐 https://instagram.com/shamsa.azr
🆔️ @shamsa_azr
🔰 گفتگوی دکتر امیرعبداللهیان با نشریه مسیر (دی۹۹):
🔴 جزئیاتی از هدایت مذاکرات عراق و آمریکا توسط شهیدسلیمانی
🔹 سردار سلیمانی هم سیاستمدار بود و هم یک دیپلمات حرفهای. صورتجلسات دهها جلسه ایشان با ما بهعنوان تیم مذاکرهکننده ایران با آمریکا در بحث عراق موجود هست که نشان میدهد وقتی میخواستیم برای مذاکره سهجانبه ایران، آمریکا و عراق به بغداد برویم (در سال ۱۳۸۶) سردار سلیمانی چه توصیههایی داشتند. رهبر انقلاب مسئولیت آن مذاکره را به سردار سلیمانی سپرده بودند.
🔹 سردار در عراق، فلسطین، افغانستان، لبنان و سوریه تجربه داشت و مثل کسی که دهها مذاکره را مدیریت کرده، تجربیاتش را منتقل میکرد. درواقع، حیطه دانش او فقط نظامی نبود؛ دانش مذاکراتی هم بود. برخی از صبحتهای سردار سلیمانی در جلسه ۱۳ مرداد ۱۳۸۶ با تیم مذاکرهکننده:
▫️«در شیوه بیان، در مذاکرهی سهجانبهی ایران، عراق و آمریکا در بغداد باید برای آمریکاییها، اول بحثها را از بعد فلسفی و نظری مطرح کنیم.»
▫️«شما باید برای این که آمریکاییها خوب بفهمند، اول بگویید القاعده چیست؛ چگونه پیدا شد، نحوه برخورد ما با القاعده چگونه است. باید به آمریکاییها بگویید گروهک منافقین چگونه شکل گرفت، چه تفکر و ایدئولوژیی خطرناک و التقاطی دارند و در این سالها چه اقداماتی علیه مردم ایران و عراق انجام دادهاند.»
▫️«بدون توجه به رفتارشناسی مذاکره با آمریکا، نباید برداشت منفی یا مثبتی از مذاکره داشته باشید.»
▫️«در مفاهیم، گاهی آمریکاییها الفاظی را بهکار میبرند که در ظاهر به معنای توافق است، ولی ما را دچار مشکل میکند. دقت داشته باشید واژههایی که آنها بهکار میبرند، برخیشان واژههای فریبنده است، ظاهر مثبتی دارد اما کُنه و جوهره لفظی که بهکار میبرند مفهوم منفی دارد.»
▫️«بدانید، آمریکاییها در مذاکره، موضوعی را جا میاندازند و بعد تلاش میکنند کاری کنند که شما در آن مذاکره عصبانی بشوید.»
▫️ «توجه داشته باشید تیمی که تشکیل شده، تیم کارشناسی است. این، برای آمریکاییها و عراقیها به این معناست که وقتی ما مذاکره در سطح کارشناسی را پذیرفتهایم و میخواهیم بحثهای ریز سیاسی-امنیتی بکنیم؛ پیامش این است که ایران، مذاکرات را جدی گرفته و ما با طرف آمریکایی شوخی و بازی نداریم.»
▫️«ما بنا نداریم در مذاکره با آمریکاییها همه بحثها را روی میز پهن کنیم. باید مراقبت کنید مباحث، موضوع به موضوع مطرح شود و به نتیجه برسد و سپس جلو برویم. آمریکاییها روششان این است که شما را وادار میکنند همه موضوعات را روی میز بریزید و همه موضوعات را زخمی میکنند و در هیچ موضوعی جز موضوعی که موردعلاقه خودشان است حاضر نیستند که توافق بکنند.»