10.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥💥نکات مهم دکتر نبویان در مورد همدلی، کمک رسانی و انتقال افراد سالمند و کم توان به شعبات اخذ رای از سوی جوانان انقلابی در راستای مشارکت حداکثری💥💥
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️پیام مهم دکتر نبویان♦️
پیروزی آیتالله رییسی را تبریک و به روسای ستادهای استان خداقوت عرض میکنم/ تاکید میکنم برگزاری جشن به مناسبت این پیروزی به هیچوجه ضرورت ندارد/ تازه آغاز راه است برای خدمت بیشتر به مردم.
♦️بیانیه مهم حجت الاسلام دکتر نبویان در خصوص پایان کار ستادها♦️
بسماللهالرحمنالرحیم
با عنایت به پایان یافتن امر انتخابات و مشخص شدن منتخب مردم عزیز ایران، و اعلام رسمی از سوی وزارت کشور، بدیهیست ستادهای انتخاباتی و احکام صادره فاقد وجاهت میباشند.
بدین وسیله اعلام و تاکید میشود که هرگونه فعالیت و مکاتبه به نام ستادهای انتخاباتی آیتالله رییسی در مازندران و هرگونه استفاده از عناوین ستادی، هیچ اعتباری ندارد.
ضمن خداقوت خدمت روسای محترم ستادها در شهرستانهای مازندران، اعضای محترم شورای مرکزی و مسوولان کمیتههای ستاد مرکزی، رسما پایان فعالیت ستادها را اعلام میکنم.
بدیهیست از این پس دستگاههای ذیربط و مجموعههای مختلف توجه خواهند داشت، هرگونه مکاتبه و فعالیت به نام ستاد آیتالله رییسی فاقد رسمیت و اعتبار خواهد بود.
سیدمحمود نبویان
18.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید محمود نبویان: صحت شمارش آراء و حواشی آن
15.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید محمود نبویان: نکاتی در خصوص آمار نهایی انتخابات و مشارکت مردم
نقدینگی ۳۶۰۰ هزار میلیاردی و تورم ۵۲ درصدی /میراث دولت کنونی برای رئیسی
درحالی که کمتر از ۴۵ روز تا پایان کار دولت روحانی و تحویل دولت به رئیسی باقی مانده است آمارها نشان میدهد دولت روحانی اقتصاد را با نقدینگی، تورم و کسری بودجه نجومی تحویل دولت سیزدهم خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، آخرین روزهای دولت دوازدهم در حالی سپری میشود که وقایع اقتصادی سالهای اخیر تا مدتها در ذهن ایرانیان باقی خواهد ماند. تشدید رکود اقتصادی، وضعیت اسفبار تورم و افت شدید ارزش پول ملی، گرانی بیسابقه قیمت بسیاری از اقلام مصرفی خانوار، جهشهای متوالی قیمت مسکن و بهطور کلی سخت شدن وضعیت معیشتی برای بسیاری از خانوادههای ایرانی مشکلاتی جدی ایجاد کرد که شاید در سالهای بعد شاهد برونریزی نتایج این نابسامانیها نیز باشیم.
اگر بخواهیم منصفانه به تحولات چند سال اخیر نگاهی داشته باشیم، حتماً با لحاظ کردن بحران تحریم و همچنین التهابات کرونا، نمیتوان از دو تصمیم پرحاشیه و سرنوشتساز دولت مستقر یعنی تخصیص بیضابطه ارز به همه کالاها از جمله لوازم آرایشی و خودرو و... در سال 97 و همچنین تصمیم عجولانه و غیرکارشناسی افزایش قیمت بنزین در سال 98 عبور کرد.
توجه داشته باشیم که در شروع جنگ اقتصادی در سال 97 و تحریمهای همهجانبه، مدیریت منابع ارزی مهمترین اولویت هر دولتی است اما مشخص نیست چرا دولت علیرغم اتخاذ تصمیم درست ارز تکنرخی در شرایط تحریم مبنا را برای تخصیص ارز به همه کالاها قرار داد و به همین دلیل در یک بازه بسیار کوتاه شاهد چپاول منابع ارزی بسیار ارزشمند کشور توسط عدهای سودجو بودیم.
همچنین یادآوری تصمیم بحثبرانگیز دولت دوازدهم در افزایش 100 درصدی قیمت بنزین (که عملاً هیچ نفعی در کاهش آلودگی هوا و کاهش مصرف سوخت، جلوگیری از قاچاق بنزین و پوشش کسری بودجه دولت نداشت و تنها بهلحاظ اقتصادی و امنیتی کشور را با یک چالش جدی مواجه کرد) ضروری است. در ادامه تلاش میکنیم به برخی چالشهای اولیه دولت سیزدهم که حاصل عملکرد غلط دولت فعلی است بپردازیم.