🔸به دکتر قالیباف تبریک می گوییم
مجدد برای ریاست مجلس انتخاب شدند...😂
@nabzqalam
🔸حقیقتا این شوخی ها از سر درد بود که کمی از غم سنگینی که روح مان را جریحه دار کرده است فاصله بگیریم که نمیشود البته ..!
از این اتفاقات
ناگوار
تلخ
غم انگیز
زنگ خطر
هر چه اسمش را بگذاریم ...
خودشان می دانند چه کردند و چه کرده یم البته مطمئنم تکان نخواهند خورد چون این بار اول نیست بارهاست هشدارها تا مغز استخوان افراد بیدار و آگاه را سوزانده است اما آنها هیچ به روی خود نیاورده و همان آش و همان کاسه !
هی ...
بماند
بماند
دیگر گفتنی ها آن قدر تکرار شده که رنگ باخته و بی اثر شده است ...
دیگر مطمئن شده ایم تفاوت نسلی و محافظه کاری و جلوتر از زمانه نبودن و نرفتن مفاهمه مان را نسبتا مختل کرده است نه اینکه نخواهند بلکه جهان ها متفاوت است و بین این دو جهان دیوار بلندی از عدم ادراک قد کشیده است ...
باید رویش های جوان انقلابی به فکر حفظ و تقویت و استمرار انقلاب شکوهمند و بی بدیل خمینی کبیر باشند ...
دعا کنید و تامل که چگونه باید از این پیچ خطرناک تاریخی که عمده آن _علیرغم ظرفیت های بزرگ و کم نظیر بالقوه_فقدان فکر، فقدان اندیشه راهگشا، فقر تئوری نو متناسب با نیازها و چالش های روز است، به سلامت عبور کنیم !؟ و این همه سرمایه عظیم را که با خون دل جمع کرده ایم از تیررس حوادث پیچیده دهر نجات دهیم ...!
ما یاد گرفته ایم ناامیدی بزرگ ترین گناه است و آن قدر سرمایه داریم که با کمترین همت و اراده و البته درک عمیق از مناسبات بتوانیم بیشترین تحولات را رقم بزنیم ...
نوشتم که تکان بخوریم بیشتر و فعال تر نه برای چند کار سطحی !
باید در حد و اندازه انقلاب خمینی کبیر قد بکشیم و جلو ببریم ... از زنگ خطرها فرصت بسازیم ...
از سرعت تحولات و از انتظاراتی که مردم و جهان از انقلاب مان دارد قدری عقب افتاده ایم و بیشتر آنها زورشان دیگر همین مقدار است!! ما باید این فاصله را کم کنیم و برسانیم ...
#أين_أصحاب_الأفكار_السامية؟
#أین_بهشتی ؟
#أین_مطهری؟
#أین...
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
نبض قلم | علی امیری
🔸آقای جلیلی عزیز شهید زنده رای من دکتر قالیباف عزیز است اما حسرت رای دادن به شما تو دلم خواهد ماند
🔸ظاهرا قسمت بود اگر عمری باشد حسرت رأی دادن به دکتر جلیلی در دلمان نماند ..😁
با تمام توان پای کار ایشان بایستیم تا ان شالله پیروزی نهایی شود ...✌️
🛑 متن کامل بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت جدی از سعید جلیلی
💥من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهممن ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
🔹انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.
🔹اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.
🔹آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش این حمایت برای من بیش از همه روشن است چرا که می دانم این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.
🔹همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
🔹در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفتهاند.
والسلام
محمد باقر قالیباف
@nabzqalam
🔸این دکتر جلیلی و طرفدارن او نیستند که به رأی و حمایت ما رای دهندگان به دکتر قالیباف نیار دارند
بلکه این همه ما هستیم که به ریاست جمهوری ایشان در شرایط کنونی نیازمندیم و بازگشت به دهه نود آسیبی است که گفتمان مان و سفره و پیشرفت ملت ایران را متوقف و تهدید می کند ...
@nabzqalam
هدایت شده از محسن قنبریان
⭕️ صریح و بی پرده با برادر جلیلی
• همان قدر که "سهم خواهی" در یاری رسانی حق، بد است؛ "حمایت دربسته" و صرفا به اعتماد نامزد هم بد است؛ قبلا کلاه های گشادی سرملت گذاشته و سهمی از دلزدگی ها شده؛ پس تاریخش گذشته است.
دور اول به پزشکیان علیرغم برخی خصائص خوبش رأی ندادیم چون کابینه او را غیر از خود او می دیدیم و نظر منفی به آنها موجب رأی ندادن به او شد؛ برادرانه می گویم همین را برای برخی رأی ندهنده ها به خود لحاظ کنید!
• درباره خود و برخی مؤثرین ستاد، درصدی از رأی دهندگان ابهاماتی دارند. تبلیغات دور اول و پاسخ های ستادی اقناعشان نساخت و الا شاید کار را تمام می کردند.
در این مرحله حساس باید آن ابهامات به "شکل جامعه پسندی" حل شود و فقط به اتقان پاسخ ها نزد طرفداران توجه نشود.
✔️ چند پیشنهاد عملی روشن در اینباره:
1⃣ معرفی معاون اول ریاست جمهوری خود:
حاشیه ابهام جلیلی، توانایی و کارآمدی اش بخصوص برای تحقق یک برنامه جهشی و استفاده از همه ظرفیت هاست.
تحقق این برنامه تحول از دو جا سیراب می شود:
الف) "قدرت تحرک بخشی" به بدنه بزرگ دولت و دیوان سالاری سنگین موجود (مدل دولت هاشمی و شهید رئیسی).
ب) "قدرت خلق اراده عمومی" در بیرون دولت و در صحن جامعه (مدل دولت دوم خرداد و احمدی نژاد).
قدرت رهبری و مدیریتی ایشان در هریک از ایندو، نمره ای دارد که بسا به نظر عده ای حد کفایت نباشد!
تعویض مدیران عملا نمی تواند حداکثری باشد و الزاما هم موجب تحرک بدنه نمی شود. نه آن اندازه مدیر با تجربه دور و بر هست و نه دیوانسالاری در واقعیتِ خود، "یک سایه" است که راحت برنامه شما را بخواند. مقاومت و دیالکتیک آن در مقابل برنامه هایی که روتین اش نیست، در دولتهای احمدی نژاد و رئیسی تجربه شده است.
⬅️ معرفی یک مدیر دیوانسالار، کارا و قوی بعنوان معاون اول می تواند تا اندازه ای آن ابهام را در اذهان بزداید.
قدرت راهبری اجتماعی نیز با ضمائمی راستین به خود به میزانی قابل ارتقاء است.
2⃣ معرفی کابینه؛ اقلا وزارت خانه های مهم:
بطور طبیعی در حامیان و حتی ستاد، افراد گوناگونی وجود دارد. با "یک طیف" مواجه ایم که از قضا برخی از حاشیه های این طیف، "سوژه های تخریب جدی" جلیلی در دور دوم توسط رقیب است.
اعم از راست یا دروغ بودن این نسبت ها، چنین اتهاماتی درباره برخی حامیان در جامعه مطرح است:
- علم(مدرن) ستیزی مفرط با خوانش های خاص از اقتصاد اسلامی، طب اسلامی، پیشرفت اسلامی، مدرسه اسلامی و...
- نگاه های خاص به زنان و حضور اجتماعی آنان و بخصوص نحوه تحقق حجاب اسلامی.
- نگاه های متهم به تکفیری در مسائل سیاست داخلی و مواجه با مخالفین خود و...
- و...
⬅️ اگر می خواهید اینها همه سوژه تخریب و چالش های غیر واقعی و دست چندم نشود، از الان کابینه خود را معرفی کنید!
وزیر خارجه، ارشاد، کشور، آموزش و پرورش ، علوم و حتی معاون زنان و... معلوم می کند رویکرد و برنامه های شما در تجسم عینی کابینه چه شکلی خواهد بود.
مخیّرید از هر سر طیف که خواستید، وزیر معرفی کنید. تمام چیزهایی که فردا مثلا در وزارت ارشادتان بین نفی و اثبات است در یک رویکرد قابل جمع است و کسی آنرا نمایندگی می کند؛ او را معلوم کنید. در این ۱۱سال لابد به آدم این برنامه ها هم فکر کرده اید.
اینجور هم جامعه و هم آن حامیان تکلیف خود را می دانند. جمعیت رأی دهنده، فریب تخریب جلیلی هراسان را نمی خورد و حامیانِ رادیکال هم فردا علیه تان پلاکارت دست نمی گیرند که به وعده ها عمل نشد!
3⃣ تیم اقتصادی دولت خود را ضمیمه برنامه ها کنید!
همه می دانیم برنامه داشتن اگر شرط لازم باشد، شرط کافی نیست.
برنامه ها یکبار در یک "دولت سایه" شکل گرفته است برای "مصوبه و قانون" شدن باید مجاری تصمیم گیری از جمله مجلس را بگذراند. پس بسا برنامه هایی که در این سیکل تغییر کند (چنانچه برنامه یارانه ها و سهام عدالت و...).
لذا صرفا برنامه های موثر در گشایش اقتصادی نمی تواند، "شرط ضمن عقد انتخاب" باشد؛ بلکه اقلا باید تیم هماهنگ اقتصادی دولت از الان معلوم و بتواند از لوازم این برنامه ها در جهات دیگر "اقتصاد کلان" و بخصوص "اقتصاد سیاسی ایران" دفاع کند.
رویکردهای اقتصادی در برنامه های اقتصادی گذشته دولتها، محدود و قابل تمایز از هم می باشد؛ معلوم کردن آن رویکرد در تیم اقتصادی آینده رافع ابهامات بسیاری از نخبگان است.
نفع بردن از ابهام این است که مثلا نامزدی در میزگرد اقتصادی یک مشاور را از اقتصاد آزاد و بازار و یکی را با گرایش سوسیال بیاورد! تعارض های تیم اقتصادی، خود مشکل جدی برخی دولتهای گذشته بوده است و عملا باری به این جهت، باری به آن جهت نتیجه داده و مردم را خسته و ناامید کرده است.
• بخاطر عادلانه بودن خوب است همین ها از پزشکیان هم خواسته شود!
📝 محسن قنبریان / پس از اعلان نتایج قطعی مرحله اول انتخابات۱۴۰۳
☑️ @m_ghanbarian
🔴معاون اولی دکتر قالیباف می تواند همه چیز را به نفع جریان و مردم تغییر دهد
🔸اولین اقدامی که دکتر جلیلی هم اکنون می تواند انجام دهد که در نوع خود یک حرکت تحولی و غافلگیرکننده و بسیار بن بست شکن است.
اعلام معاون اولی #دکتر_قالیباف می باشد
به همه دلائل درستی که سردار رشید انقلاب مجلس را رها کردند و پا در عرصه ریاست جمهوری گذاشتند، می توانند تا حدود زیادی آن اهداف را با معاون اولی محقق کنند...
👈هدف خدمت به کشور در شرایط پیچیده کنونی است و با این انتخاب دکتر قالیباف عزیز بار دیگر مانند ۴۰ سال گذشته از خود بگذرد و ریاست قوه مقننه را رها کرده و به معاونت اولی دولت چهاردهم منصوب شوند ...!
ترکیب این دو بزرگ مرد آرمان خواه و متخصص و مجاهد می تواند خیال مردم و دوستداران نظام و کشور را بیش از پیش راحت کند و امیدها به تحول در کشور افزایش یابد
و یک اثر فرعی تر اینکه مردمی که به دکتر قالیباف رأی داده اند اکثر قریب به اتفاق به دولتی که ایشان معاون اول باشد مجدد رأی خواهند داد ...
نکته فرعی دیگر این است که تیر تخریب کنندگان دکتر جلیلی در این زمینه مهم به سنگ خواهد خورد !
🔹می دانم این کار موانع زیادی دارد اما کاملا شدنی است اگر شعار دو عزیز درست و واقعی بوده باشد که اهل تعامل اند و اجماع ساز باید از برخی جزئیات و اختلاف دیدگاه ها بگذرند و به منافع کلان ملی فکر کنند و دست به دست هم بدهند ...
دکتر جلیلی عزیز!
قالیباف سردار رشید انقلاب برای دولت چهاردهم #یک_جهان_فرصت است
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗣️ سخنان امشب دکتر ظریف در جمع فعالین ستادی دکتر پزشکیان:
تفاوت اینکه چه کسی رئیس جمهور باشد از زمین تا آسمان است
فرق پزشکیان و جلیلی بی نهایت مسائل کشور را جابجا می کند
✅پ.ن: اخیرا از ظریف پرسیدن در این ۸ سال که وزیر خارجه بودی چقدر سیاست خارجه دست شما بود
برای فرار از عملکرد سیاه خود گفت:
صفر !!
صفر!!
آقای دکتر ظریف
اگر صفر درصد کشور دست شما بود پس چرا
این روزها این شکلی نجابت را کنار گذاشته و ترمز بریده بی اخلاقی می کنید برای رسیدن به مقامی که هیچ اختیاری ندارید !!؟؟
الان می گوید تفاوت ما با دکتر جلیلی از زمین تا فوق کهکشان است اما پایان چهار سال مانند گذشته می گوید چیزی دست ما نبود و نگذاشتند ...
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
🔸ظریف مانند یک ارتش تک نفره دو سه هفته است آرام و قرار ندارد
برایش فرقی ندارد راست باشد یا خلاف واقع او با شور و حرارت در حال خراب کردن رقیب و بالا کشیدن شخصیت پر از ضعف دکتر پزشکیان است...
👈سوال من این است؛
از لشکر عریض و طویل شورای ائتلاف و چهره های متعدد اصولگرایی یک نفر نیست نقش ظریف را برای جریان بازی کند !؟ به شهرهای مختلف سفر کند و تبیین کند و تولید محتوا کند ؟
برخی سخنرانان و چهره ها حمایتی کردند مورد عنایت زیاد خودی ها قرار گرفتند الان که دیگر جریان فقط یک نامزد دارد
آیا چند نفر نمی خواهند کمر همت ببندند و مانند دکتر ظریف به میدان بزنند ...!؟
او دارد همه چیز را تحریف می کند شماها منتظر ایستاده اید که دکتر جلیلی در مناظره خودش جواب این همه تخریب و تهمت را بدهد ؟
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍با این انتخابات آمریکا به شدت تحقیر شد.
@qavami
نبض قلم | علی امیری
✍با این انتخابات آمریکا به شدت تحقیر شد. @qavami
🔴دیوار بلند ادراکی میان برخی بزرگ ترها با جوانان انقلابی !
🔸با احترام این همان فاصله نجومی ادراکی و شکاف نسلی بین تعداد زیادی از بزرگان انقلابی و جوانان انقلابی است که در یادداشت بالا عرض شد ...!
به شکل طبیعی بسیاری از آنها فراتر از نسل خود نمی توانند نگاه عمیق داشته باشند لذا با معیارها و رویکردهای نسل خود صحبت می کنند و ما با معیارهای خود
نمی گویم کدام درست است کدام غلط است چون رویکردها، متدها و تکنیک های پیاده سازی دین در هر زمان فقط در آن زمان پاسخ می دهد. بلکه مسلم این است که این شکاف نسلی و ادراکی را نمی شود به راحتی ترمیم و یا تدبیر کرد
🔹فقط یک راه حل منطقی دارد؛ در میان مراکز حساس تصمیم ساز و تصمیم گیر حاکمیتی جوانان نخبه باسواد انقلابی با شیب سریع تری با بزرگان مجاهد که عمرشان را در راه اسلام و مردم هزینه کرده اند ترکیب شوند که خروجی ها مقداری تعدیل و متناسب با فضای امروز انقلاب اسلامی و جهان کنونی شود...!!
همچنین کشور ما جزو حساس ترین و بحرانی ترین و البته پر ظرفیت ترین کشورهای جهان است
اگر کارها دست جوانان پر نشاط و پرانگیزه نباشد سرعت کارها بسیار کند و خلاقیت ها کاهش چشم گیری می یابد...
اما متاسفانه همین بازی دادن گسترده جوانان در سطح مسئولیت های کلان خود قربانی همان تفاوت ادراکی و رویکردی است. فکر می کنند بخش های تصمیم گیر و مراکز اصلی حکمرانی کشور را به جوانان ترها بسپارند آسمان به زمین می افتد لذا زیر بار این معنا هم هنوز نرفته اند...!!
🔸اصلی ترین دلیل اینکه در سطح کلان ما نیروسازی درستی نداریم و برای هر مسئولیت و مدیریتی چندین چهره ثابت تکراری در صحنه هستند همین اختلال در فرآیند طبیعتی گردش نخبگانی است.
عده ای تا نفس دارند به بازنشستگی و کنار کشیدن و مشورت دادن به جوانان فکر نمی کنند. با هزار زحمت و به کمک ابزارهای مختلف خود را به سرکار می رسانند...!
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam