دوستان قیمتهاشون واقعا منصفانه هست 👍🏻
وکاراشون یک هفته ای تموم میشه 💯
https://eitaa.com/joinchat/2715353320C571d8a4c59
۵۰۰
🌱اگه شیشتون کدر شده و هر چه پاک میکنی بدتر میشه اگه یبار با کوکاکولا پاک کنی درست میشه
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک زبرا خوشگل و خوشمزه و آسون 🤎
شکر : ۱ لیوان🥣
تخم مرغ : ۴ عدد🥚
وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری🥄
روغن : ۱/۲ لیوان
شیر : ۱ لیوان🥛
آرد : ۲.۵ لیوان 🥣
پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری🍫
آرد اضافه : ۲ قاشق غذاخوری🥣
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_قارچ 🍕🍄
🔺عناصر:
خمیر هزارلا
🧅 پیاز
🧀 موزارلا
🍄 قارچ
🧈 کره
🥃 روغن
☘️ جعفری
🔺سس بشامل:
ما نیاز خواهیم داشت :
1 قاشق غذاخوری کره 🧈
1 قاشق غذاخوری آرد 🥡
1 قاشق غذاخوری شیر 🥛
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این #سالادرژیمی رو حتما تو برنامه غذاییتون جا بدین خیلی خوشمزه و جذابه.
🔺مواد لازم :
کاهو_ گوجه گیلاسی_ کلم بروکلی_ کلم بروکسل(یا کلم سفید)_ زیتون بدون هسته_ ناگت کوردن بلو یا فیله مرغ (تو هواپر سرخ کنید)_ جوانه ماش
سس: فلفل دلمه ای قرمز _ گوجه_ سیر این سه قلم رو بپزین یا تو فر یا تو هواپز. بعد پوستشون رو جدا کنید و با یک عدد اووکادو یک قاشق شوید خشک و یک یا دو قاشق ماست و نمک و فلفل میکسش کنید.
این سس با همه چی خوشمزه میشه با انواع سالاد با سیب زمینی با پاستا حتما امتحانش کنید.
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
25.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاستا میگو غذای فوق العاده لذیذ 😋🍤
میگو : ۹۰۰ گرم
پنیر خامه ای : ۲۰۰ گرم
پاستا به دلخواه : ۲۰۰ گرم
سیر درشت : ۴ حبه
نمک و فلفل سیاه
آویشن : به مقدار دلخواه
کره : ۱۰۰ گرم
روغن زیتون : ۱ قاشق
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه میخوای #مرغ_رژیمی خوشمزه بدون قطره ای آب و فقط با دو قاشق روغن درست کنی حتما این پست رو سیو کن🤌🏼
این #مرغ_زعفرونی به قدری خوشمزه و خوش رنگ و لعابه که مطمئنم پای ثابت سفره هاتون میشه 😍
# #مرغ_زعفرونی😋
🔺مواد لازم
مرغ : دو تیکه
پیاز درشت : دو عدد
زعفرون دمکرده به مقدار لازم
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ،پولبیبر، پودر پاپریکا و پودر سیر
نصف فلفل دلمه ای
یه تیکه کوچک چوب دارچین
و دونه هل
روغن : دو قاشق غذاخوری
🔺طرز تهیه:
🍗در ابتدا مرغ رو با نمک و ادویه مزه دار میکنیم و میذاریم حداقل یه ساعت تو یخچال
استراحت کنه
🍗پیازارو بصورت خلالی خرد میکنیم و کف تابه میریزیم و تیکه های مرغ مزه دار شده رو میچینیم روی پیاز ها؛یه تیکه چوب دارچین با یه دونه هل و دو قاشق روغن اضافه میکنیم به همراه فلفل دلمه خرد شده و میذاریم با شعله خیلی ملایم دو ساعت بپزه
🍗مرغ و پیاز آب میندازن نیازی به اضافه کردن آب نیست👌🏻
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
7.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#طبیعت
#حال_خوب
#لذت_طبیعت
#انرژی_مثبت
#آشپزی_در_طبیعت
با #صدا ببینید و لذت ببرید 😍
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71
21.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنیر_پیتزا_خونگی 😍😋
۱-شیر ۴ لیتر
۲-سرکه سفید ۱ پ
۳-نمک ۲ الی ۳ ق.غ
مراحل کار:
۱-شیر رو به دمای ۴۰ تا ۴۵ درجه می رسونیم. در صورتی که دماسنج در دسترس ندارید می تونید با انگشت دما را امتحان کنید. زمانی که انگشت رو داخل شیر قرار بدیم و گرمای اون رو حس کنیم ولی دستمون نسوزه یعنی دمای شیر حدودا بین ۴۰ تا ۴۵ درجه است.
۲-گاز رو خاموش می کنیم و سرکه رو اضافه می کنیم تا شیر ببره و دلمه ببنده.
۳-در قابلمه رو می بندیم تا کامل دلمه ببنده.
۴-اگه دلمه ها یک دست بود یه تیکه بردارید اگرهم بریده بریده بود با صافی جداش کنید.
۵-پنیر رو ورز بدید تا منسجم و آب اضافه اش خارج شه.
۶-نمک رو به آب پنیر اضافه می کنیم و روی حرارت می زاریم تا به دمای ۶۰ تا ۶۵ درجه برسه.
۷-پنیر رو ۳ مرتبه و هر دفعه ۱ دقیقه داخل آب پنیر و سپس داخل آب یخ می اندازیم و ورز می دیم تا حالت کشسانی بیشتر شه.
۸- پنیر رو گرد می کنیم به مدت حداقل ۲ ساعت داخل فریزر می زاریم، و بعد هم رنده می کنیم
🌸هنرکده نفس بانو🌸
@honarkadebanoo71